Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Çekim yok (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/620777-cekim-yok.html)

Vaveylaaa 19-02-2012 12:54 AM

Çekim yok

mrb ben okulun en kalabalık fakültesinde okuyorum 100 kişilik sınıflarda ders görüyorum ama o kalabalıkta bile bir Allah ın kuluyla tanışamıyorum bir acayiplik var etrafıma sanırım negatif enerji yayıyorum birileri tanıştırmazsa kesinlikle arkadaş edinemiyorum sanmayınki çaba harcamıyorum gördüğümde selam veriyorum not istiyorum bişiler soruyorum ama ötesi yok bir çevre oluşturamadım kendime okulda 4. yılım ama durumum içler acısı şöyle bir yerlere gidecek eğlenceli vakit geçirecek arkadaşlarım olsun istiyorum yazdım bunları birde piramit oluşturdum yine bi fayda etmedi cafelerde millet toplu halde otururken ben yalnız başıma kahve içiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olacağım agl34

Vaveylaaa 25-03-2012 01:53 AM

Cevap: Çekim yok

çok teşekkür ederim herkese vermiş olduğu cvp lardan dolayı

nympa 25-03-2012 10:09 AM

Ben kendi adıma özür dilemek istiyorum senden. çok haklısın. ne diyebilirim ki haklısın sadece ama bilirim her zaman haklı olmak mutlu etmez insanı. yazdıklarını okumuştum ben de. ama inan ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilemediğim için yazmamıştım sana. burda benden çok daha yetkin çok daha bilgili insanlar var onlardan birinin mutlaka sana bir şeyler söyleyeceğini düşünmüştüm. özür dilerim tekrar ama lütfen kendini yalnız hissetme. sana söyleyebileceğim tek şey içimizdeki dünyanın dışımızdaki dünyayı şekillendirdiği ve oluşturduğu. ben kendi hayatımda çok fazla deneyimledim bunu ve bu siteyi bulduğumda da farkındalıklarım çok arttı. yani sana demek istediğim senin içindeki korkular şekillendiriyor etrafını da ve belki de sen buraya yazdığında '' ya hiçkimse cevap yazmazsa bana'' diye düşündün mü hiç. içine dönüp bunu sorarmısın kendine.

Vaveylaaa 25-03-2012 04:33 PM

cvbn için teşekr ederim özür dileyecek bişiy yok açıkçası şu saatten sonra birisinin kalkıpta cvp vermesini, öneride bulunmasını beklemiyorum ki zaten kimse mecbur değil konu kilitlenirse çok sevinirim

nympa 25-03-2012 08:55 PM

peki nasıl istersen. ben burdayım ama ne zaman istersen yazabilirsin bana.

Vaveylaaa 25-03-2012 09:17 PM

teşekkür ederim :)

matri 26-03-2012 11:38 AM

selam vaveylaaa,
sanirim yazdiklarini kimse gormeyince cevap verememis, hakli olarak buradada cevap bulamayinca tepkini gostermissin.
dostum buradaki insanlar psikolog degil, yada doktor degil, senin ve benim gibi hem hayati anlamak, hem dostlarla iliskileri gelistirmek, hem gelecegi daha iyi kilmak, hem yazi yazan dostlarimiza cevap vererek onlari mutlu etmek isteyenleriz...
o yuzden sana erken cevap veremedigimiz icin ozur dileriz.
fakat konu kilitlensin demek, olaya hemen tepki koyup, sirtini donmekten gelmektedir.
bence sabirli olmayi denemelisin.
ve bir ortama girmek istiyorsan boyle kati ve sabirsiz olmaktansa, espirili ve neseli olmakta fayda var diye dusunuyorum.
selamlar.

LunarEclipse 26-03-2012 02:42 PM

Vaveylaaa;

Öyle iyi anlıyorum ki durumunu. Ama kelin ilacı olsa, kendi kafasına sürer. :(
Umarım istediğin gibi, samimi arkadaşlar girer hayatına en yakın zamanda.

zeyy 26-03-2012 11:13 PM

Selam vaveylaa ..

benim düşüncem senin düşüncende bitmesi bence. yani yine çekime giriyor ,sen hayatımda arkadaşım yok dediğin sürece olamaz,çünkü yok diyosun.
kendimden örnek vereyim sana ;benim arkadaş ortamım oldu o gördüğüm 8-10 kişilik grupların içersinde her zaman olmuşumdur.çünkü bu benim düşüncelerim.çevremi değiştirsemde ,arkadaşlarım her zaman oldu ..eğlenceli,matrak ilişkilerim ki yeri gelince sırdaşımda çok oldu ama ben böyle dediğim için oldu.

örneğin bende senin dediğin gibi oldum olası sevgilim yok diyorum ,olmuyor.çünkü ben diyorum.kalıbımı değiştiremiyorum.

sende kalıbını değiştirdiğin an eğlenceli bi ortamın olucak bence :)

Vaveylaaa 27-03-2012 11:17 PM

teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için

matri 14-04-2012 11:41 AM

sadece tesekkur etme, ac kendini..

Vaveylaaa 18-04-2012 08:43 PM

moralim çok bozuk kendimi nedense treni kaçırmış gbi hissediyorum çok fazla suçluyorum kendimi geçen 4 yılda koca bir hiç hiçbişey yok elde var sıfır bazen diyorum kendime hey sen ne işin var burda bu insanların arasında hakkın varmı -hayır yok şu an hissettiklerim bu

pimpinella anisum 22-04-2012 12:03 AM

Bu dünya, evren hatta tüm yaşam , sen yokken de varolabilecek olsaydı , Tanrı seni yaratmazdı...Sen olmazsa olmazısın tüm varolanın, öyle ufak tefek, kenarlarda unutulmuş değilsin, tam merkezindesin hayatın,,sen görebildiğin için doğuyor her sabah güneş, erikler, kavunlar senin için yaratıldı, nehirler dağlar senin için, sana secde etti melekler,

Peki sen kendine bu kadar kıymet vermeye hazır mısın?

blue jaloon 22-04-2012 12:06 AM

erik kavundan başka bişi yokmuydu:)?

pimpinella anisum 22-04-2012 12:08 AM

üzüm var bi de :)

blue jaloon 22-04-2012 12:14 AM

heh tamamdır :)

-başak- 22-04-2012 09:50 AM

Alıntı:

Vaveylaaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823096)
moralim çok bozuk kendimi nedense treni kaçırmış gbi hissediyorum çok fazla suçluyorum kendimi geçen 4 yılda koca bir hiç hiçbişey yok elde var sıfır bazen diyorum kendime hey sen ne işin var burda bu insanların arasında hakkın varmı -hayır yok şu an hissettiklerim bu

Bir İNSAN bir DÜNYADIR bunu unutma.

Vaveylaaa 25-04-2012 03:16 AM

öyle tabi ama durgun bir su gibiyim olaylar üzerimden bana değmeden geçiyor ilk başlarda memnundum bu halimden sonra sıkmaya başladı kusura bakmayın arkadaşlar şuraya geldiğimden olumlu bir cümle kurmadığımın farkındayım

turşusuyu 03-08-2012 09:51 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823255)
erik kavundan başka bişi yokmuydu:)?

ahahahakhkh56

Vaveylaaa; dostum telkinleri dinlemeye başlasana.Bu ruh halinden çıkmanı sağlar kesinlikle.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:38 AM.