| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız böyle bir tablo hazırladım bende 3 yıl önce evet tablodaki isteklerim gerçekleşti diğerlerinin zamanı var neden derseniz çocuklarım için istediklerim olması için büyümeleri gerek istediğm eve sahibim 8 kilo verdim eşim süper bir işte çalışıyor artık 2 işte koşturmuyor benim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() böyle bir tablo hazırladım bende 3 yıl önce evet tablodaki isteklerim gerçekleşti diğerlerinin zamanı var neden derseniz çocuklarım ![]() istediğm eve sahibim 8 kilo verdim eşim süper bir işte çalışıyor artık 2 işte koşturmuyor benim çalışmama bile boşver çalışma diyor sağlık boluk afiyetelikler huzur mutluluk allahıma bin şükür çağlayarak akıyor hayatımıza bu resimleri gözümün göreceği bir yere astım siz zaten o resimlere bakıp hayal kurmuyorsunuz bir süre sonra gelip geçtikce otomatikman bilinç altı ilk düzenledinizde düşündünüz imgelemeyi her görmesinde kendilinden yeniliyor ![]() siz devamlı imgelemiyorsunuz bir süre sonra ve öylesine görürken işlevini yapan bilinç altı olumsuzlukları kapıdan kendilinden kovmuş ![]() sevgi ve saygıyla kalınız ![]()
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. ![]() Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız böyle bir tablo hazırladım bende 3 yıl önce evet tablodaki isteklerim gerçekleşti diğerlerinin zamanı var neden derseniz çocuklarım için istediklerim olması için büyümeleri gerek istediğm eve sahibim 8 kilo verdim eşim süper bir işte çalışıyor artık 2 işte koşturmuyor benim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi