| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bartun06 Teğmen Başarı lı ve mutlu olmayı önce beynimizde istemeli sonra istediğimiz şey için azimli şekilde çalışmalıyız, yoksa elbetteki hiçbirşey yapmadan bunu istiyorum bu olsun, işte çok Başarı lı olayım ama hiç çalışmamayım olmaz. İstediğimiz her ne ise tüm içtenliğimizle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) |
Guest
| ![]() bartun06 Teğmen Başarılı ve mutlu olmayı önce beynimizde istemeli sonra istediğimiz şey için azimli şekilde çalışmalıyız, yoksa elbetteki hiçbirşey yapmadan bunu istiyorum bu olsun, işte çok Başarılı olayım ama hiç çalışmamayım olmaz. İstediğimiz her ne ise tüm içtenliğimizle istediğimizde zaten evren onun şartlarını bizim için hazırlıyor (hani büyüklerimiz '' Allah sebebini veriyor'' derler ya) Etrafımızdaki olumsuzlukları bilerek kendi hayatımıza çekmiyoruz zaten, ancak ya olumsuz odaklanılan konular (çevremizde, gazete ve tv lerdeki üzüldüğümüz, sinirlendiğimiz şeyler vb.) ya da anlıkta olsa düşündüğümüz şeyler bir şekilde hayatımıza çekiliyor. Böyle durumlarda olabilirse yardım etmeye çalışıyorum eğer olamıyorsa Allah yardım etsin diyorum. Ben genellikle olumlu düşünmeye çalışıyorum, çevremde olumsuzluk kalmadı neredeyse. Verdiğim örnekte dikkat ederseniz sağlık sözcüğünü ön plana aldım yani olumluyu. Umarım anlatabilmişimdir. İsterseniz önce teklinlerden başlayın, olumsuz düşüncelerinizi olumluya çevirin, sonra çevrenizdeki olayları gözlemleyin. Herşey gönlünüzce olsun bengusu Moderator Alıntı: bartun06 Nickli Üyeden Alıntı ![]() Başarılı ve mutlu olmayı önce beynimizde istemeli sonra istediğimiz şey için azimli şekilde çalışmalıyız, yoksa elbetteki hiçbirşey yapmadan bunu istiyorum bu olsun, işte çok Başarılı olayım ama hiç çalışmamayım olmaz. İstediğimiz her ne ise tüm içtenliğimizle istediğimizde zaten evren onun şartlarını bizim için hazırlıyor (hani büyüklerimiz '' Allah sebebini veriyor'' derler ya) Etrafımızdaki olumsuzlukları bilerek kendi hayatımıza çekmiyoruz zaten, ancak ya olumsuz odaklanılan konular (çevremizde, gazete ve tv lerdeki üzüldüğümüz, sinirlendiğimiz şeyler vb.) ya da anlıkta olsa düşündüğümüz şeyler bir şekilde hayatımıza çekiliyor. Böyle durumlarda olabilirse yardım etmeye çalışıyorum eğer olamıyorsa Allah yardım etsin diyorum. Ben genellikle olumlu düşünmeye çalışıyorum, çevremde olumsuzluk kalmadı neredeyse. Verdiğim örnekte dikkat ederseniz sağlık sözcüğünü ön plana aldım yani olumluyu. Umarım anlatabilmişimdir. İsterseniz önce teklinlerden başlayın, olumsuz düşüncelerinizi olumluya çevirin, sonra çevrenizdeki olayları gözlemleyin. Herşey gönlünüzce olsun haklısınız pozitif düşünceye olumluya odaklanınca hayatınızda olumlu yönde değişiyor. ![]() iyi ki varsınız ![]() lupita Teğmen dün bi arkadaşımla çok bozuktuk hatta bitirdik arkadaşlığımızı, beni arayıp pişman olduunu kurguladım ve bunun böle olacağına inanarak olmuş gibi yapıp başka şeylerle meşgul oldum, evt az önce aradı ve barıştık :):) vitamin61 Yüzbaşı Çok güzel canım barışın tabi ... mendeseva19 Üsteğmen şuan msnde ama ne o ne ben hçbişklde adım atmıyoruz. nolur hemen şmdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir :d inanıyorum yazacak hissediyorum heyecanlandım mideme ağrılar girdi valla, birebir yaşamış gbi oldum çekim yasasını uyguluycam belli mi olur çekerim belki :D sadece düşünmem mi gerekior yazdığını faln o an ki hislerimi gerçk gbi hissetmeliym dmi S: nasıl çekicem yaaa ![]() ![]() bengusu Moderator Alıntı: mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı ![]() şuan msnde ama ne o ne ben hçbişklde adım atmıyoruz. nolur hemen şmdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir :d inanıyorum yazacak hissediyorum heyecanlandım mideme ağrılar girdi valla, birebir yaşamış gbi oldum çekim yasasını uyguluycam belli mi olur çekerim belki :D sadece düşünmem mi gerekior yazdığını faln o an ki hislerimi gerçk gbi hissetmeliym dmi S: nasıl çekicem yaaa ![]() ![]() canım dileğini gönder sanki sana dönmüş cevap vermiş gibi düşün mutlu olduğunu hisset sonra yaşamaya devam et dileğin seni bulur... ![]() mendeseva19 Üsteğmen Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı ![]() canım dileğini gönder sanki sana dönmüş cevap vermiş gibi düşün mutlu olduğunu hisset sonra yaşamaya devam et dileğin seni bulur... ![]() tamam hayatım gönderdim yaa heyecanlandım inanıyorum yazacak ![]() Fatimana Teğmen Alıntı: mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı ![]() şuan msnde ama ne o ne ben hçbişklde adım atmıyoruz. nolur hemen şmdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir :d inanıyorum yazacak hissediyorum heyecanlandım mideme ağrılar girdi valla, birebir yaşamış gbi oldum çekim yasasını uyguluycam belli mi olur çekerim belki :D sadece düşünmem mi gerekior yazdığını faln o an ki hislerimi gerçk gbi hissetmeliym dmi S: nasıl çekicem yaaa ![]() ![]() sevgili mendeseva, gönül işleri çok heyecanlıdır:) Üçüncü kişilerin gönüllerine maalesef hükmetmez çekim yasası, çünkü herkesin özgür iradesi vardır. Sen "ne olur şimdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir" derken ne olur diyerek şüpheni belirtmişsin bana göre, yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsinler lütfen:) O kişinin sana karşı aşkını hissetmeyi seçmelisin. Sevgilerimle ![]() mendeseva19 Üsteğmen Alıntı: Fatimana Nickli Üyeden Alıntı ![]() sevgili mendeseva, gönül işleri çok heyecanlıdır:) Üçüncü kişilerin gönüllerine maalesef hükmetmez çekim yasası, çünkü herkesin özgür iradesi vardır. Sen "ne olur şimdi slm versin dileğimi gönderiyorum emirdir" derken ne olur diyerek şüpheni belirtmişsin bana göre, yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsinler lütfen:) O kişinin sana karşı aşkını hissetmeyi seçmelisin. Sevgilerimle ![]() tamam hayatım onu da hissedicem ![]() mendeseva19 Üsteğmen bişey yazmadı ama ben msnden çıkınca o da çkmış tabi kendime pay çıkarmamam lazım ama yapamıorm :D ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bartun06 Teğmen Başarı lı ve mutlu olmayı önce beynimizde istemeli sonra istediğimiz şey için azimli şekilde çalışmalıyız, yoksa elbetteki hiçbirşey yapmadan bunu istiyorum bu olsun, işte çok Başarı lı olayım ama hiç çalışmamayım olmaz. İstediğimiz her ne ise tüm içtenliğimizle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi