Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   cekim yasasi ve imgeleme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614111-cekim-yasasi-ve-imgeleme.html)

zahiri 15-07-2010 07:01 PM

cekim yasasi ve imgeleme

1.Kural
hemen başlayın

2.Kural
doğru formüle etmek.
3.kural
teşekkür etmek. doğru istemenin turbosu
4.kural
aklı inandırmak.
5.kural
endişelenmek yerine güvenmek.
6.kural
tesadüflere açık olmak.
7.kural
gerçek büyük istekleri tespit etmek.
alıntı

bunlar cekim yasasinin gerceklesmesi icin gereken kurallar ..

cekim yasasi konusuna oldukca dikkat ediyorum.. uygulayip sonuc aldigim bi kac alan oldu elbette lakin anlamadigim nokta su :

hayatima istedigim seyleri cekerken hem bu yasayi hemde imgelemeyi kullandim hala da devam ediyorum.. fakat cekim yasasini uygulayip unutmak gerektigi soyleniyor uygulayip sonuc alan arkadaslar tarafindan. diger acidan bakacak olursakta imgeleme devamli olarak yapilmali.. unutma sansim olmuyo boylece..mumkun oldugu kadar cok imgeleme yapmaya calisirken hirslandigimida goruyorum heyecan sevinc her hissi olmus gibi yasiyorum bir adim ilerlemis hissediyorum elbette lakin umutla daldirdigim oltamin bugun bos oldugunu gordum aslinda basarisizlik diyemeyecek kadar umutluyum hala y789.. %30 u kaybettim diyelim rt67 .. yine haftalar oncesinde inanarak yaptigim bi imgelenin(ya da cekim yasasinin -artik ikisini net kavrayamadigimi goruyorum- )gerceklesmedigini gordum (bunu rahatlikla soyleyebilirim cunku gun ve saat vererek uygulamistim)

acaba ben nerde yanlis yapiyorum? bazen diyorum yasayla imgeleme birbirne mi karisiyo ark5

ya da birden fazla konuyu yaydigim icin mi basariya ulasamiyorum? yanii sadece birine mi derinlemesine odaklanmak gerekiyo acabaaa? cat3500 tecrubeli arkadaslarim bana yardim ederse cok sevinirm.. boylece hatami duzelterek yeniden inancimi kuvvetlendirecegim b456

tesekkur ederim simdidenn ... sapkal89

house 22-02-2011 11:45 PM

Cevap: cekim yasasi ve imgeleme

Buradaki unutma kavramıyla şu anlatılmak isteniyor, birşeyi gerçekten yürekten iste ama saplantı haline getirme evrene dileğini ilet ve sonra unut, unut derken eğer sürekli kafan onun la meşgul olursa aklına istemeden türlü çeşit olumsuz düşünce ve şüphe akın edecektir ayrıca çekim yasasının en önemli kuralı zaten o şeye sahip olduğuna inandırcaksın kendini,düşün bakalım birşeye gerçekten sahip olsan emin olsan onu sürekli düşünürmüsün? bu mantıkla bakarsan aslında kolay, imgelemeyede devam et ama mesela sadece geceleri yatmadan yap ve bütün gün o şeye sahip olduğundam emin olarak çok üstüne düşmeden yaşa,günde 1 kez yaparsan olumlamayı geri kalan zamanında dileğinin üstüne çok düşmezsin böylecede iste ve unut kuralını rahatça uygulamış olursun :)

cent 24-02-2011 12:55 AM

yeni başladını düşünerek merdivenin 1. basamağındasındır
1-öncelikle imgeleme yapmanı gece uyumadan önce yap
2- en sevdiğin müziği çalguitar
3-müzik sözleri olmayan bir müzik olsun
4-dinginlik getirecek seni rahatlatıp huzur deryasına götürecem özellikle beğendiğin bir müzik olsun
5-canlandırma yapmada zorlanıyorsan istediklerine benzer sesimleri kes bir deftere yapıştır imgelemden önce bu resimlere bak kolaylık sağlayacaktır
6-teta dalgasına geçmen zor olacanı düşünerek size en azından alfa dalgasına geçmenizi ve imgelemenizi öyle yapmanızı öneririm
7-buda sevdiniz huzur verici bir müziği dinlemeyle ve sevdiğiniz resimlerle bakmanızla kolayca sağlayabilirsiniz
8-yattığınız odanın karanlık olmasına özen gösterin
9-göz kapaklarınızı seyrederken ilk beyazımsı ışığı yakaladığınızda bu noktayı sürdürerek hayalinizi yaşayın

başarılarart56art56

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

theodora 24-02-2011 02:11 AM

birde duygu katmamız gerektiği söyleniyor,ancak ben bu konuda çok zayıfım sadece imgeleme yapabiliyorum ancak iş duyguya geldimi hiç birşey hissetmiyorumsadanim,yapabilen arkadaşlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim
sevgiyle kalın

Neptün 24-02-2011 03:19 AM

Teşekkürler cent.

theodora, istediğin bir şey gerçekleştiğinde kendini nasıl hissedersin?

cent 24-02-2011 07:21 AM

duygu katma için şu denemeleri yapınız bir süre canın ne istiyorsa özellikle kolayca elde edebileceğin yeme olayından başlayalım
en sevdiğin ama kolaylıkla alabileceğin yiceği düşün ve git al yekahvesmiley
bir süre sonra bilinç altına yerken verdiğin bilinç altına talimatın olsun
istediğimi kolaylıkla elde ediyorum şükür yaradanıma
bunu sadece yemek olayında yapmana da gerek yok
sevdiğin sana mutluluk vericek bir insanı düşün sesi ni duymayı iste12389 ve ara
aramadan istediklerimi elde etmem çok kolay
ve şükür et
bir süre devam et
bilinç altının direnmesi olursa gece yatmadan önce
rahat ve huzur doluyum sakinim
daha da rahat dedikten sonra kendini bir akışa bırakman gerekir buda sakin huzur dolu bir akış olması gerekir otohipnozu dene
sadece hiç birşey yapamazsan rahatım daha da rahat kelimelerini tekrarla12389 bir süre sonra bedenini hissetsende elini kolunu kaldıramıyacak bir durumda olursun
sonra kendini büyük bir denizde farzet
isteklerinin eld edeceğin bir deniz
bu denizdesin ve denize dalıyorsun
rahatsın daah çok rahat daha da rahat sözlerini ar ara söylemen o ortamın sürmesine devam edicektir
deinzin dibinde bir sandık var o sandıktan istedini yazan bir belge alıyorsun ve su yüzüne çıkıyorsun
su yüzüne çıktığında
açıyorsun belgedeki yazıyı okuyorsun
istediklerin var burda bu isteklerin birden fazla olabilir bunu okuyorsun
iç dünyan denizin dibi dış dünyan denizin üstü
okuduğunda kendine söylemen gerekn allahım şükür san a istediklerimi hayırlarla şimdiden verdiğin için
istersen bu ortama devam edersin
zaten böyle bir hissi yakaladığınızda bir süre bu hisden kopmak istemiceksiniz
uzun bir süre çalıştınızda
inanın bir istek bile istemiyceksiniz sadece o güzelliği yaşamak yeticekgirlhaha

inşallah hayırlarla dolu afiyetteliklerin lezetini alıp yaşayan şükredenlerden oluruz art56art56

Neptün 24-02-2011 11:08 AM

Çok güzel yazmışsın cent. Ellerine sağlık.

cent 24-02-2011 11:27 AM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791187)
Teşekkürler cent.

theodora, istediğin bir şey gerçekleştiğinde kendini nasıl hissedersin?

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791219)
Çok güzel yazmışsın cent. Ellerine sağlık.

uygulamalarda kolaylıklar yakalamanız dileğiyle

theodora 24-02-2011 08:45 PM

sevgili cent
yazdıklarını uygulayacağım.çok teşekkür ederim.
son aylarda yaşadığım bir sürü olumsuz olaylar bende bunu yarattı diye düşünüyorum ama diğer tarafta istediğim şeyler olduğunda da sevinç hissetmiyorum,bir yerde okumuştum farkındalık çalışmaları yapanlarda bu tür şeyler olurmuş ama geçiciymiş.neyse ben dediklerini bu akşam hemen yapacağım tekrar çok teşekkür ederim
sevgiyle^-^

cent 24-02-2011 11:43 PM

Alıntı:

theodora Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791282)
sevgili cent
yazdıklarını uygulayacağım.çok teşekkür ederim.
son aylarda yaşadığım bir sürü olumsuz olaylar bende bunu yarattı diye düşünüyorum ama diğer tarafta istediğim şeyler olduğunda da sevinç hissetmiyorum,bir yerde okumuştum farkındalık çalışmaları yapanlarda bu tür şeyler olurmuş ama geçiciymiş.neyse ben dediklerini bu akşam hemen yapacağım tekrar çok teşekkür ederim
sevgiyle^-^

merhabalar olumlamalar yapın bunları midmaster programına aktarın siz bilgisayar başındayken kullanın etkisini görürsünüz

bir kaç olumla yazamak gerekiirse

mutluyum mutluluğum günden güne artığını görüyorum
sevinç mutluluk her an benimle

içimdeki sevinci yansıtmam çok kolay gibi

sevinç yaşamadınızı söylediniz için ör verdim

sitede bir çok olumlamalar var kendinize uygun olanları kendinizce ayarlayın olumlama yazamyı bilmiyorsanız var olanları inceleyiniz ve ona göre kullanınız

uygulamanızda sonuçları yanı başınızda görüp yaşamanız dileğiyle

sevgi ve saygıyla kalınzsapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM.