![]() |
Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? Arkadaşlar,biliyorsunuz the secret,çekim yasası gibi kitaplar çok gündemde. Bi ara benim de ilgimi çekti ve uygulamaya çalıştım.(kendime hayal panosu yaptım,ideal eşimin resmini astım...vs...) Ama nedense pek faydasını göremedim.Halbuki yürekten inanarak yapmıştım. Sizce, neden olmamış olabilir isteklerim? Aranızda çekim yasaını bilinçlice uygulayanlar varsa,bana hayatlarından örnek verebilirler mi acaba? dusun dusun |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? Alıntı:
istediğini gerçekleştirmek=gevşe+ istediğini elde etmeyi engelleyici geçmişteki negatif anıları düşünce ve inanışları temizle+isteğini olmuş gibi hayal et+olmuş gibi hisset+gün içinde kendini olumlu hisset ve olumlu düşün ve sahip olduklarına şükret+akışa bırak+sezgilerini dinle+ve sezgilerin doğrultusunda harekete geç |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? http://rapidshare.com/files/95202344...ASASI.mp3.html yaprakcığım birde bu çalışmayı dene, biz yapıyoruz.. ben kendi adıma hayatımdan çok memnunum..yalnız ilk başlarda isteklerinin hepsini birden yapma tek tek yap..örneğin yirmi bir gün sadece bir istek için çalış..sonra bir yirmibir gün başka bir isteğe...tek tek çık basamakları..birde aşk, evlilik konusunda, belli bir insan varsa, onun üzerinde çalışma..onun istekleriyle, seninkiler çatışır..ama belli bir aday yoksa..rahatlıkla ideal eş için yapabilirsin..en önemlisi sabırsızlık yapma..sabırsızlık yaptığımda benim entellektüel zihin hemen devreye giriyor ve beninle dalga geçiyor aç tavuk kendini buğday ambarında görürümüş diye..zihnimiz olumsuz düşünmeye o kadar alışmışki..yavaş yavaş oynmuş gibi yaptığında hem eksik parçalar çıkyor ortaya hemde çok beklemiyorsun..saygılı sevgiler.. |
Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! Arkadaşlar sizden isteğim,bu bölümde _çakim yasası_ile ilgili hayatınızdan örnekler vermeniz... (Özellikle çekim yasasını bilinçli kullanan arkadaşlar'dan rica ediyorum.) Hayatımıza çektiklerimiz küçük şeyler de olsa büyük şeyler de olsa lütfen bu bölümde paylaşalım. Çünkü,başka insanların'da çekim yasasını uygulayarak hayatına kattıklarını öğrenmek oldukça motive edici oluyor. Mutlaka çekim yasası konusunda eksik bilgilerimiz vardır.Ama sürekli bir şekilde, yaşadıklarımızı paylaşırsak,inanıyorum ki eksik yönlerimizi tamamlarız.İsteklerimiz konusuna daha hızlı bir çekim gerçekleştiririz...Madem hepimiz bu konularla ilgiliyiz! Nedersiniz? Yapalım mı böyle bir uygulama? clapping |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! Geçenler de çekim yasasını tekrar test etmek için hayatım da bir uygulama yapayım dedim.4 gün boyunca yatmadan önce ve sabah uyanır uyanmaz 5-10 dakikalığına gözlerimi kapayıp 50 ytl para'ya sahip olduğumu hayal ettim.(hatta,annemden 50 ytl alarak cep telime fotoğrafını çektim. (Bütün bunları bakalım ne olacak diye sırf merak'tan yaptım y789 Dün sabah ilginç bir şey oldu. Yanımda çok az para kalmıştı.Arkadaşıma da doğum ünü sebebiyle küçük bir hediye alacaktım.Ve bunun için 20 ytl yeterdi.(bende de biraz para vardı çünkü.) Annem de ansızın tam da fotoğrafını çekiğim 50 ytl yi bana verdi.Üstelik bu paranın o para olduğundan haberi bileyoktu... Bu sadece tesadüften ibaret olamaz öyle değil mi? super |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te geçen yıl bu siteye geldiğimde 100 bin ytl borcum vardı..şimdi 6 bin ytl borcum var ve bunu ödeyebilmem için unutulmuş bir miras ( benim hakkıma düşen 6300 ytl) geldi/ mek üzere ( ufak bir pürüz haziranda mahkeme yoluyla düzelecek) sence yeterli kanıtmı.hepsini yazmak çok uzun sürecek..saygılı sevgiler |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! "geçen yıl bu siteye geldiğimde 100 bin ytl borcum vardı..şimdi 6 bin ytl borcum var ve bunu ödeyebilmem için unutulmuş bir miras ( benim hakkıma düşen 6300 ytl) geldi/ mek üzere ( ufak bir pürüz haziranda mahkeme yoluyla düzelecek) sence yeterli kanıtmı.hepsini yazmak çok uzun sürecek..saygılı sevgiler " art56art56 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te Alıntı:
çekim yasasını tam olarak nasıl uyguluyorduk? ben de sürekli çok para sahibi olduğumu düşünüyorum ama elime öyle bir para geçmedi. ya ben mi yanlış yapıyorum... dusun |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! aynen teoman , ben de böyleyim.. var bir yerlerde bi eksiklik ama ne ? |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! arkadaşlar burda yeni olduğum için mi bilmem ama bana pek mümkünmüş gibi gelmiyor.. keşke mümkün olsa.. o zaman elde edemediğimiz birşey kalmazki hayatta... çokta güzel olurdu rt67 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! son günlerde genç gelişim dergisinin yanında bi kitap veriyolar 80 sayfalık kitabın adı limitsiz secret eckhart handler yazmış kitap çok hoşuma gitti çekim yasasından daha geçerli bir yasa olan bumerang yasasından bahsetmiş o kitabı okursanız çekim yasasının eksik meksik tarafı kalmaz çünkü bumerang yasasıyla tanışırsınız çok hoş bir kitap ayrıca çekim yassını tamamlayacak bilinaçaltı temizleme metotlarıyla ilgili hem çekim yasası yazarları tarafından hemde diğer yazarlar tarafından bir sürü kitap çıktı bu limitsiz secreti yazan abimizi merak edip internette arattırdım böyle bir adam yok piyasada ya yayınevi telif hakkı ödememek için kitabın ismini ve yazarını değiştirmiş ya da belki bunu yazan türk bi yazar ve kendini saklıyor neyse kısacası o kitabı tavsiye ederim son zamanlarda joe vitalenin zero limit ve the key adlı iki kitabıda türkçeye çevrildi bu iki kitabıda şiddetle tavsiye ediyorum... şimdilik diyeceklerim bunlar muhabbetle |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! benim cehaletimi bağışlayın.açıklayım eft yi görunce bunun banka havalesi gibi birşey olduğunu düşünmüş biriyim.ev hanımıyım.ama bu hayatta bilgiye olan açlığım ve öğrenciliğim hiç bitmeyecek.çekim yasası meditasyonunu dinleyerek hayal mi kuracağız.linkini yazabilirmisiniz |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! Merhaba sibel80.Öncelikle hoşgeldin.Meditasyonlar bölümünde Hayal ablamızın seslendirdiği meditasyonları bulabilirsin.Telkinlerle beraber harmanladığında güzel sonuçlar alacağını umuyorum.Sevgiler. |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te merhabalar sibel.. hoşgeldin yanımıza.. hismiley meditasyon linki aşağıda.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...u-t5386.0.html ayrıca meditasyon bölümünü incelemen için.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon-b350.0/ ve bilinçaltı çalışmaları için.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/ fırsatın oldukça bu linklerde yazılan konuları okursan konularla ilgili soru işaretlerini temizlemiş olursun.. takıldıklarında bizler yine yanındayız.. sevgiler.. |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! selam arkadaşlar, çekim yasasından bende yararlandım. sevgilim beni terk etmişti, kendine göre geçerli nedenleri vardı. kendimi o kadar çaresiz hissettmiştim ki, ne yapacağımı bilemez bir durumdayken bir arkadaşımın önerisi üzerine çekim yasası kitabını ve biraz daha detaya giren tanrı ile sohbet adlı kitap dizisini okudum... soru işaretlerimin tek tek cevabını alınca hiç vakit kaybetmeden çekim yasasını ve kuantum düşünce tekniğini hayatımın bir parçası haline getirmeyi başardım... sonra ne oldu dersiniz.. sevgilim bana geri döndü.. konuya odaklanıp, olumlu düşünüp, olmuş gibi zihinde canlandırmalar yaparsanız gerçekleşmeyecek hiç bir arzunuz kalmayacaktır. öylesine odaklanmıştım ki, nasıl yeniden biraraya geleceğimizi rüyamda gördüm ve 2 gün sonra rüyamı birebir yaşadım sevincli |
sibelciğim hepimizin bilmediği o kadar çok şey var ki...önemli olan değişmeyi ve gelişmeyi istemek..araçlar kendiliğinden karşımıza çıkıveriyor..cahilliğimi bağışlayın demişsin..ona cehalet demeyelimde eksik bilgi diyelim..bu hepimizde mevcut..hayat denen yolda yürürken hepsi tamamlanacak..son nefesimize kadar öğrenciliğimiz bitmeyecek...dolayısıyla bağışlanacak bir şey yok ortada..bilmediğin konuları açıkça sorarsan, hepimiz bilgilerimiz, dilimiz döndüğünce, bilgimiz yettiğince canla başla paylaşırız..bilgilenmek, değişmek ve gelişmek isteyenlerin arasındasın kimbilir sende bizleri geliştirecek ne kadar bilgi mevcuttur..burada olduğun için gelişmeye bu kadar açık olduğun için saygılı sevgiler |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! cekim yasasi konusunda fazla ilimli bakmadigim icin ilgi alanim da hic olmamisti, fakat gecen hafta cuma günü bu konuyla ilgili konusma olunca bende bu sayfayi egitici buldugum icin girip okuyayim dedim fakat ilgi alanim olmadigindan fazlada önemsemedim ve bi kac konu basligini okuduktan sonra dedim yeter bu kadar hicde ilgini cekmiyo zorlamada kendini ama sonra bu konu basligini okuyunca bi bakayim dedim ve cok sacma buldugum (affedersin canim arkadasim sana has degil kendim ilgilenmedigim icin) insan hicte cekim yasasi ile 50 ytl´ye sahip olurmu dedim ama ilgi ya, kendimde denemek istedim.. ve pazar gecesi babacigimin cebinden 50€ aldim ve baktim iyice her iki tarafina sonra bu hafta cumaya kadar elime öyle böyle gececeksin, seni istiyorum 50€ dedim ve tabii babacigim fark etmeden hemen yerine koydum parasini 98569... yatmadan evvel tekrar dedim seni istiyorum bu cumaya kadar 50€ elime öyle böyle gececeksin... ben sonra tamami ile bu 50€ cekim yasa istegimi unuttum, cuma öglen patron beni cagiriyor ve diyorki ay sonunda verecektim ama düsündüm tasindim herkese bu hafta böyle bi jest yapayim ve hepinize 50€ dagitiyorum.. o 50€ elime aldigimda aklima birden gelmisti bu parayi istedigimi smiliyface ooo67 demek biz iyice görüp isteyecegiz ve istedikten sonra da kendimizi ona sartlandirmiyacagiz ve hayat devam edecek öyle böyle o istediklerimiz bizim tam ihtiyacimiz oldugu anda karsimiza cikacaktir... aman dikkatt edelim istediklerimize krz67 krz56 neseli56 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te arkadaşlar siz böyle para ile ilgili örnek verince diyorum ki acaba ,para daha mı kolay çekiliyor başka şeylerden şaşkın 4897 çok ilginç yahu aa34 ttli3 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! geçenlerde çekim yasası meditasyonunu dinlerken bir çuval dolusu parayı kendime doğru çekmeye çalıştım. ama hayatımda henüz bir değişiklik yok. ben yeni bir çözüm önerisi sunuyorum. biz parayı çekemiyorsak para bizi çekse olmaz mı thumbsanim bir daha ki sefere bir çuval dolusu parayı kendime doğru çekmeyeceğim. kendimi bir çuval dolusu paraya doğru yönlendireceğim. çuvalın içine gireceğim anlayacağınız s45apk http://www.joshspear.com/wordpress/w...007/12/109.jpg |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! istedigini ne kadar istedigine bagli ttli3 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! Alıntı:
|
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! ben aslen pamuk arkadasim icin cevaplamistim ama senin cuvala girmek istedigini anlamis degilim krz67 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! hım tamam ben maydonoz olmuşum dl78 çuval olayını da yukarda açıklamıştım. biraz abartıyım derken böyle saçma bişey çıktı işte dunk56 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! Allah Allah ne maydonuzu sende ya smil56 hmmm okudum, az abartmamisin yani yrl78, niye o kadar yüksekten basladin ki istemeye dusun smil56 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te ama ben istediğimi de çok istiyorum gerçekten gönülden ;bunu kim test edecek smiliyface ttli3 belki de zamanı değişiktir,geliş zamanı şaşkın |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! çaktırma..., bir çuval isteyim ben de isterse bir cüzdan dolusu gelsin. ona da razıyım ama belli etmiyom aa34 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! canim pamukcugum bilmiyorum yani, acaba istiyorum zannedipte fazla istemiyormusun???? ben Rabbimden neyi ne kadar istedimse hangi zamana 90% olmustur yanii, olmayanlarinida cok iyi biliyorum neden, cünkü isteme arzum azaldi, fazla üstüne düstüm ve niyetim degisti, hep olmadiklarinda fark ettim, bi düsün bakalim dusun ama insaallah istegin olur yaa, sevinirim smil56 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! khkh56 khkh56 bu istekteki niyetin asiri degil bu yüzden olabilir neseli56 önce cüzdandan basla sonra cuvaldakini istersin ne dersin s45apk art56art56 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te tamam şirinecim düşüneceğim dediklerini ttli3,inşallah kalpten diliyorum olsun http://fc06.deviantart.com/fs22/f/20...ookiemagiK.gif çok teşekkürler sen de ortak oldun benim için dualarıma http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_15.gif kiss3 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! Çok aşırı istemek ve isteği üzerinde sürekli düşünmek bence yanlış arkadaşlar... sung66 Çok adapte olduğumuz konu, gerçekleşmediği zaman bu kez hayal kırıklığı ve inançlarımızda güvensizlik yaşayabiliriz... onayi İsteyip gerekenleri yaptıktan sonra, hayata devam etmeliyiz bence... art56art56 O bizi bi şekilde bulacaktır.... super hismiley |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! evet istemek ve isteginde sadik kalip üstünde fazla durmamak smil56 art56art56 |
|
fakir bir genç, padişahın kızına aşık olmuş.bu ümitsiz sevdasını gidip memleketin meşhur dervişine anlatarak yardım istemiş.derviş: -evladım , şehrin girişinde tam yol ağzında otur, kim ne derse desin sadece "ALLAH" diye cevap ver ,demiş. fakir genç denileni yapmış...günlerce ,aylarca şehrin girişinde başkahiç bir kelime konuşmadan "ALLAH" demiş.derviş her gün gencin yiyeceğini içeceğini getirirmiş. "ALLAH" diyen genç, halk arasında meşhur olmaya başlamış.nihayet bir gün padişah da genci merak etmiş.dervişten, genç hakkında bilgi istemiş.derviş, gencin devrin büyüklerinden olduğunu söylemiş.padişah kalkıp genci ziyaret gitmiş: "kimsin ? derdin ne ? ne istersin ?" demiş ise de genç , padişa karşı da "ALLAH" demekten vazgeçmemiş.başka tek kelime konuşmamış. derviş akşam gencin yanına gelmiş: - padişah sana , "kızımı vereyim " diyene kadar sakın bir istekte buluunma , diye sıkı sıkı tembihlemiş. nihayet bir gün padişah gelip : -ne istiyorsun ? istersen sana kıızımı vereyim , deyince, genç , dervişin şaşkın bakışları altında: -yok , demiş.artık onu da istemiyorum.ben başka bir hatıra ALLAH dedim.ALLAH devrin padişahını ayağıma getirip , benim gibi miskin bir gence kendi kızını teklif ettirdi.onun hatırına ALLAH deseydim kim bilir ne olurdu.ben bundan böyle ondan başksını anlamıyor , ondan başksını istemiyorum. |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? eline diline sağlık dr dolphin güzel yazmışsın 25889 hismiley |
şimdi gelelim senin soruna..eğer o kişiyle birlikteysen sorun yok..hele hele evlenmekse amacınız..her türlü imgelemeyi yapabilirsin birlikteliğinizi güzelleşticek..daha sonra gerçekleşecek evliliğinizi mükemmelleştirecek.. amaa, eğer o kişinin seninle hiç bir ilgisi yoksa..yaptığın bir başkasının özgür iradesi hilafına olurki bu hem etik değil..hemde onun istekleri seninkiyle çakışır..yani olmaz sen benin anlattıklarım doğrultusunda en iyi kararı varirisin tamammı .yoksa devammı..saygılı sevgiler |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? tesekkur ederım ben cekım yasasının sadece dunyevı seylerı ıstemek ıcın degıl ruhsal ısteklerımızede ulasabılecegımızı sanmıstım yanı okudugum yorumlardan onu cıkardım...esruh olayından yola cıkarak bunu dusundum...esruhtada oyle dıor ya... neyse .....evet bırlıkteyız oda bana ilgili zaten oyle olmasa nasıl bole bişi isteyebılırım kı....yanı platonık degıl....neyse yınede cevaplarınız ıcın tesekkur ederım....sevgıler.. |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? sevgili sılam maden birliktesiniz isteklerine sınır koyma..evren çok cömert ve bize istediğimiz herşeyi vermeye hazır..ayrıca...isteklerimiz bize zaten verilmiştir..isteklerimizin enerjisel kalıbı evrende bizim kendisini almamızı bekliyor..işte bu yüzden, hangi konuda ne istersen bunun için çekim yasasını kullanabilrisin.. |
yada belki yazı olarak okuyunca öyle görünüyor ama uygulamada daha kolay olabilir :) bazı şeyler yazı dilinde kalabalık görünüyor insanın gözüne ama yaparken daha kolay oluyor...tıpkı yemek tarifleri gibi :) 2 hareketlik şeyi 5 satırda tarif edebildiğimiz gibi smiliyface |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? çekim yasasını uygulamak... kahve yapmak kadar kolay bir şeydir... önemli olan yüzeysel bakışı yok etmek... çekim yasası sana her istediğini verir... Ben her hayalime kavuşuyorum... SUB 21 yazımı okumanı tavsiye ediyorum... Çakim yasası sana istediğin bazen 1 hafta sonra bazen 1 yıl sonra verir... şartlar oluşmaya başkadıktan sonra "işe yaramıyor" yüzeysel bakışı herşeyi başa döndürür... Eylül yanında yaşadım çarpıcı hikayeleri anlatab bir kitap yazıcam PDF formatında burda yayınlamak istiyorum... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 PM. |