| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız içinde olumsuzluk geçmeyen Her düşünce %100 sonuca ulaşır... Genelde insanlar bir hayal kurduklarında bunun gerçek olmayacağını sanırlar... Yüzeysel bakış, hayat şartları insanın kafasına "AMA" ları sokar... Bazı insanlar ise çekim yasası, düşünce gücü gibi kitapları okuyup denemeye kalktıklarında çok hayal ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Guest
| ![]() içinde olumsuzluk geçmeyen Her düşünce %100 sonuca ulaşır... Genelde insanlar bir hayal kurduklarında bunun gerçek olmayacağını sanırlar... Yüzeysel bakış, hayat şartları insanın kafasına "AMA" ları sokar... Bazı insanlar ise çekim yasası, düşünce gücü gibi kitapları okuyup denemeye kalktıklarında çok hayal ettiklerini düşünüp "Bu yöntemler işe yaramıyor" derler... Çekim yasasıyla hayatını yenileyen bir insan olarak diyorum ki... İçinde olumsuzluk geçmeyen her düşünce zaman tamponuyla size ulaşır... Çekim yasasını kullanmak sadece hayal etmek deildir... Hatta ve hatta sadece hayal etmek tehlikelidir... neden mi ? Çok para istediğimizi hayal edelim... Atıyorum 50 bin YTL ( bana göre çok ![]() Çekim yasasını güçlendiren bir çok yöntem var... ama hangi yöntemi kullanırsanız kullanın içinde olumuszluk geçmemeli... Örneğin - Hayal ettiğiniz çok pahalı bir yüzüğü düşünürken arkadasınızı nasıl kıskandırıcağınızı, size nasıl imreneceklerini düşünmeyin... herkesin iyiliği için isteyin - küs olduğunuz tüm insanları affedin... (içten bile olsa) - "benim bilmemnem yok, benim param yok, sevgilim yok," diye yakınmak yerine sahip olduuklarınıza şükredin... - Hayalinizin nasıl gerçekleşeceğini düşünmek yerine sadece ve sadece sonuca odaklanın... çekim yasası size en kısa yolu bulur... - hayal kurarken tersine odaklanarak kurmayın... mesela "Borçsuz bir yaşam istiyorum" yerine "Daha çok bolluk ve para istiyorum" diyin... borç kelimesi bir engeldir Eğer bunları yapmassanız hayallerinizin gerçekleşmesi zordur... yaratım süreci için blokajdır... yukarıda bymehmet kardeşim demişki "Çok aşırı istemek ve isteği üzerinde sürekli düşünmek bence yanlış arkadaşlar... " Bu bile bir yaratımdır... kaderciliğe yöneliktir... Yani "herzaman gerçekleşmeme ihtimali bulunur" demek istemiş sanırım... Ama kendi gücünün farkın vardığında ozman geçmişte gerçekleşmeyen düşünceleri için çok şaşırıcak.. :D
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız içinde olumsuzluk geçmeyen Her düşünce %100 sonuca ulaşır... Genelde insanlar bir hayal kurduklarında bunun gerçek olmayacağını sanırlar... Yüzeysel bakış, hayat şartları insanın kafasına "AMA" ları sokar... Bazı insanlar ise çekim yasası, düşünce gücü gibi kitapları okuyup denemeye kalktıklarında çok hayal ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi