![]() |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! Çok aşırı istemek ve isteği üzerinde sürekli düşünmek bence yanlış arkadaşlar... sung66 Çok adapte olduğumuz konu, gerçekleşmediği zaman bu kez hayal kırıklığı ve inançlarımızda güvensizlik yaşayabiliriz... onayi İsteyip gerekenleri yaptıktan sonra, hayata devam etmeliyiz bence... art56art56 O bizi bi şekilde bulacaktır.... super hismiley |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! evet istemek ve isteginde sadik kalip üstünde fazla durmamak smil56 art56art56 |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? Alıntı:
|
fakir bir genç, padişahın kızına aşık olmuş.bu ümitsiz sevdasını gidip memleketin meşhur dervişine anlatarak yardım istemiş.derviş: -evladım , şehrin girişinde tam yol ağzında otur, kim ne derse desin sadece "ALLAH" diye cevap ver ,demiş. fakir genç denileni yapmış...günlerce ,aylarca şehrin girişinde başkahiç bir kelime konuşmadan "ALLAH" demiş.derviş her gün gencin yiyeceğini içeceğini getirirmiş. "ALLAH" diyen genç, halk arasında meşhur olmaya başlamış.nihayet bir gün padişah da genci merak etmiş.dervişten, genç hakkında bilgi istemiş.derviş, gencin devrin büyüklerinden olduğunu söylemiş.padişah kalkıp genci ziyaret gitmiş: "kimsin ? derdin ne ? ne istersin ?" demiş ise de genç , padişa karşı da "ALLAH" demekten vazgeçmemiş.başka tek kelime konuşmamış. derviş akşam gencin yanına gelmiş: - padişah sana , "kızımı vereyim " diyene kadar sakın bir istekte buluunma , diye sıkı sıkı tembihlemiş. nihayet bir gün padişah gelip : -ne istiyorsun ? istersen sana kıızımı vereyim , deyince, genç , dervişin şaşkın bakışları altında: -yok , demiş.artık onu da istemiyorum.ben başka bir hatıra ALLAH dedim.ALLAH devrin padişahını ayağıma getirip , benim gibi miskin bir gence kendi kızını teklif ettirdi.onun hatırına ALLAH deseydim kim bilir ne olurdu.ben bundan böyle ondan başksını anlamıyor , ondan başksını istemiyorum. |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? eline diline sağlık dr dolphin güzel yazmışsın 25889 hismiley |
şimdi gelelim senin soruna..eğer o kişiyle birlikteysen sorun yok..hele hele evlenmekse amacınız..her türlü imgelemeyi yapabilirsin birlikteliğinizi güzelleşticek..daha sonra gerçekleşecek evliliğinizi mükemmelleştirecek.. amaa, eğer o kişinin seninle hiç bir ilgisi yoksa..yaptığın bir başkasının özgür iradesi hilafına olurki bu hem etik değil..hemde onun istekleri seninkiyle çakışır..yani olmaz sen benin anlattıklarım doğrultusunda en iyi kararı varirisin tamammı .yoksa devammı..saygılı sevgiler |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? tesekkur ederım ben cekım yasasının sadece dunyevı seylerı ıstemek ıcın degıl ruhsal ısteklerımızede ulasabılecegımızı sanmıstım yanı okudugum yorumlardan onu cıkardım...esruh olayından yola cıkarak bunu dusundum...esruhtada oyle dıor ya... neyse .....evet bırlıkteyız oda bana ilgili zaten oyle olmasa nasıl bole bişi isteyebılırım kı....yanı platonık degıl....neyse yınede cevaplarınız ıcın tesekkur ederım....sevgıler.. |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? sevgili sılam maden birliktesiniz isteklerine sınır koyma..evren çok cömert ve bize istediğimiz herşeyi vermeye hazır..ayrıca...isteklerimiz bize zaten verilmiştir..isteklerimizin enerjisel kalıbı evrende bizim kendisini almamızı bekliyor..işte bu yüzden, hangi konuda ne istersen bunun için çekim yasasını kullanabilrisin.. |
yada belki yazı olarak okuyunca öyle görünüyor ama uygulamada daha kolay olabilir :) bazı şeyler yazı dilinde kalabalık görünüyor insanın gözüne ama yaparken daha kolay oluyor...tıpkı yemek tarifleri gibi :) 2 hareketlik şeyi 5 satırda tarif edebildiğimiz gibi smiliyface |
Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? çekim yasasını uygulamak... kahve yapmak kadar kolay bir şeydir... önemli olan yüzeysel bakışı yok etmek... çekim yasası sana her istediğini verir... Ben her hayalime kavuşuyorum... SUB 21 yazımı okumanı tavsiye ediyorum... Çakim yasası sana istediğin bazen 1 hafta sonra bazen 1 yıl sonra verir... şartlar oluşmaya başkadıktan sonra "işe yaramıyor" yüzeysel bakışı herşeyi başa döndürür... Eylül yanında yaşadım çarpıcı hikayeleri anlatab bir kitap yazıcam PDF formatında burda yayınlamak istiyorum... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 AM. |