| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Gücünüz Tersine mi Çalışıyor ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Eline sağlık yaseminist , olumsuzlukları çabucak atlatıyorsak ama karşımızdaki bunu başarımyorsa ve bizi de olumsuz olmaya zorluyorsa ne yapmalıyız. Biliyorsun ki olumlu insanları genelde "ayakları yere basmayan" gibi kötü bi etikete sahip oluyorlar. Acı çekmek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Benim onun için uyguladığım yöntem: 1- Her gece telkinleri ona da dinletiyorum, bayağı faydasını gördüm açıkçası normalde kendisi TV izlemeyi çok severdi, şimdilerde "TV görmek bile istemiyorum" diyor. Ben de içimden gülüyorum, içimden "sana kendi düşüncelerimi telkinler yoluyla empoze ediyorum" diyorum ![]() 2- H'oponopono yöntemini uyguluyorum. Bu yöntemle karşımdaki insana kızgın da olsam, belli bir süre "Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim" kelimelerini tekrarladıktan sonra, kızgınlığım geçiyor ve etrafıma sevgi enerjisi yaydığım için onun da düşüncesi değişiyor. Hatta bir keresinde tartıştığım bir insan için bu yöntemi uyguladım ve 1 saat sonra bana gelip, "hatalı olduğunu" söyledi ve benden "özür" diledi ![]() Bu yöntemle ilgili ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsin: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ero-limit.html Sevgiler ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Gücünüz Tersine mi Çalışıyor ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Eline sağlık yaseminist , olumsuzlukları çabucak atlatıyorsak ama karşımızdaki bunu başarımyorsa ve bizi de olumsuz olmaya zorluyorsa ne yapmalıyız. Biliyorsun ki olumlu insanları genelde "ayakları yere basmayan" gibi kötü bi etikete sahip oluyorlar. Acı çekmek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi