Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/463603-benim-dileklerimi-bonusuyla-gerceklestiren-7-kural.html)

Sultan 30-10-2010 11:00 PM

Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural

Alıntı:

zamanı_geldi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776486)
aslında herşey çok kolaymış da bizler zorlaştırıyormuşuz...yada zor yolları seçiyormuşuz...

ellerine sağlık bengusu..actionsmile

gerçekten her şey çok kolay kolay elde edeceğimize inanmadığımız için her şeyin zor tarafını görüyoruz.y789

pztf_life 18-11-2010 08:30 PM

ne zaman karamsarlığa düşsem bengusunun bu yedi kuralını okuyorum üye olmadan öncede öyleydi şimdide forumda dolanırken yine gözüme ilişti bizi bu mükemmel kuralla tanıştırdığın için teşekkürler ,iyi ki varsın bengusu....

iyiniyet 22-12-2010 12:43 PM

isteklerim evren için bir emirdir.bana gelen bolluk berekete teşşekür ediyorum.sevgiyle kalın .956kO0

mahperinin 09-02-2011 10:18 AM

çok çok güzel bir paylaşım. muhteşem 7 kural.. emeğine sağlık Bengusucum.

daha yakın zamanda farkettim bu kuralları. uygulamaya başladım. daha önceleri inanamayacağım değişiklikler oldu hayatımda. artık isteklerimi gönderiyorum endişelenip olucakmı olmicakmı diye asla düşünmüyorum. biliyorum ki olacak. isteğim bbana doğru ilerliyor.bunun bilinciyle sonsuz bir mutluluk hissediyorum..

çok çok teşekkürler..

Sultan 11-02-2011 08:34 PM

çok sevindim senin adına her şey gönlünce güzel olsun

gülücan 11-04-2011 12:57 AM

alk78çook güzeldi yazılanlar..

Nazife_p 12-04-2011 01:42 AM

tesekkurler guzel paylasiminiz icin Rabbim emeklerinizin karsiligini versin insallah. sevgiyle kalin

car_ol 27-04-2011 04:48 PM

selam.. cok tesekkürler. ben bir sey soracaktim. mesela ben hayatimda sevdigim ve sevildigim birisi olsun istiyorum. o kisiyle evlenmek ve cocuklarimin olmasinin istiyorum. ama bu yasa kadar olmadı.. sanırım dogru mesaj gönderemedim evrene.. belki bunda gecmiste yasadigim bir iliskinin kötü etkisi oldu.. belki de cok yogun gecen calisma hayatim.. ama su anda herkes niye sen yaalnizsin.. senin gibi birisi nasil olur da evlenmez diyor.. bu laflardan bıktıgım icin insanlardan bile kacar oldum.. bu durumda evrene nasıl bir mesaj göndermem gerekir?
sevgiyle kal...

herşeyim çocuklarım 27-04-2011 05:40 PM

teşekkürler harika bi paylaşım olmuş yine:))
f678h ben de hayatımda uygulamaya çalışyorum..yalnız şu endişe kısmını halletmeye çalışıyorumağla2Sevgiyle kalın...O0

yelda_k 27-04-2011 07:32 PM

endişelerinizdendee kurtuursanızz bu iş tamam demektirrr

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 PM.