![]() |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Alıntı:
|
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural ne zaman karamsarlığa düşsem bengusunun bu yedi kuralını okuyorum üye olmadan öncede öyleydi şimdide forumda dolanırken yine gözüme ilişti bizi bu mükemmel kuralla tanıştırdığın için teşekkürler ,iyi ki varsın bengusu.... |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural isteklerim evren için bir emirdir.bana gelen bolluk berekete teşşekür ediyorum.sevgiyle kalın .956kO0 |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural çok çok güzel bir paylaşım. muhteşem 7 kural.. emeğine sağlık Bengusucum. daha yakın zamanda farkettim bu kuralları. uygulamaya başladım. daha önceleri inanamayacağım değişiklikler oldu hayatımda. artık isteklerimi gönderiyorum endişelenip olucakmı olmicakmı diye asla düşünmüyorum. biliyorum ki olacak. isteğim bbana doğru ilerliyor.bunun bilinciyle sonsuz bir mutluluk hissediyorum.. çok çok teşekkürler.. |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural çok sevindim senin adına her şey gönlünce güzel olsun |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural alk78çook güzeldi yazılanlar.. |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural tesekkurler guzel paylasiminiz icin Rabbim emeklerinizin karsiligini versin insallah. sevgiyle kalin |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural selam.. cok tesekkürler. ben bir sey soracaktim. mesela ben hayatimda sevdigim ve sevildigim birisi olsun istiyorum. o kisiyle evlenmek ve cocuklarimin olmasinin istiyorum. ama bu yasa kadar olmadı.. sanırım dogru mesaj gönderemedim evrene.. belki bunda gecmiste yasadigim bir iliskinin kötü etkisi oldu.. belki de cok yogun gecen calisma hayatim.. ama su anda herkes niye sen yaalnizsin.. senin gibi birisi nasil olur da evlenmez diyor.. bu laflardan bıktıgım icin insanlardan bile kacar oldum.. bu durumda evrene nasıl bir mesaj göndermem gerekir? sevgiyle kal... |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural teşekkürler harika bi paylaşım olmuş yine:)) f678h ben de hayatımda uygulamaya çalışyorum..yalnız şu endişe kısmını halletmeye çalışıyorumağla2Sevgiyle kalın...O0 |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural endişelerinizdendee kurtuursanızz bu iş tamam demektirrr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 PM. |