![]() |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural 6.kural tesadüflere açık olmak isteklerin yerine gelmesinin şeklini ve biçimini biz düşünemeyiz.çünkü dileğimiz çoğu zaman bizim için olağan dışı sayılan yollardan gerçekleşir.yani istediğin gerçekleşmesine her zaman hazır olunmalıdır.zira sadece isteğimizin geleceğini tahmin ettiğimiz yöne doğru bakarsak sevkıyatı kaçırabiliriz.çünkü siparişimizin sadece bizim küçük hayal dünyamızda yarattığımız biçimde gerçekleşeceğini zannederiz.ancak evrenin çok daha zengin fikirleri vardır.bizde sonra dileğimizin gerçekleşmesine kadar geçen süre içinde bu kadar çok tesadüfün bir araya gelmesine çok şaşırdığımız için bir mucizeden bahsederiz.evren sevkıyatı sürpriz yollardan gönderir.evren her zaman en çabuk ve en kolay yolu bulur. Biz sevkıyatı kaçırmamayı nasıl başarırız? Sezgiler İsteklerimiz nasıl gerçekleşir.kesinlikle bizim beklediğimizden başka bir biçimde.maalesef bu biz bir şey isteriz ve bu yukarıdan masaya uçarak gelir şeklinde olmaz. Her şey bir enerji sorunu olduğundan bazen de biz biraz usulca oraya yönlendiriliriz.arzu edilen şey neredeyse oraya.peki nasıl yönlendiriliriz.bu bazen tuhaf biçimde kulağınıza ulaşan vesizin için önemli bir bilgi içeren bir konuşma olabilir.birden akla gelen ve peşine düşülen bir fikir olabilir.veya birden bire her zaman gittiğiniz yoldan farklı bir yoldan gitmek istersiniz orada tedasüfen bir tanıdığa rastlarsınız oda size tesadüfen birisinden bahseder ve onunla tanışmak istersiniz ve gariptir ki o kişi sizin ihtiyacınız olan bir şeye sahiptir.enerji yönlendirir.götürür,iletir.sadece açık olmak gerekir.bir dilek gönderildiğinde kulaklar açık tutulmalı ve uyanık olunmalıdır.o zaman gerekli tüm bilgiler gelir.sezgi insanın kendisine izin vermesidir.kendi sezgilerinizle temasa geçmek isterseniz iyi hissedilen şeylerin peşinden gidin.ilk anda ne kadar garip komik geliyor olsa bile sezginin etkisi sadece şimdiki zamanda oluşur.sevkıyat her zaman yapılır.kulaklarımızı yeterince açmazsak kaçamayacağımız bir yere gelene kadar paket arkamızdan taşınır.ancak sevkıyatı mümkün olduğunca çabuk almak istiyorsak dikkatli olmamız gerekir.alıntı. Her zaman dikkatli olmak dileğiyle sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789 |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Harika harika956k Bugün 6. kural tam da ihtiyacım olan kuraldı, her şey mükemmel bir zamanlamayla gerçekleşiyor, the secret filminde size sunulan fırsat ve şansları kaçırmamamızla ilgili bir kısım vardı, arkadaşları bir kızı yanlarına çağırdığında kızın gitmek ve gitmemek arasında yaşadığı ikilem gösteriliyordu. İşte bu tam da sevkıyatı kaçırmamak demek. Tesadüflere ve hiç beklemediğiniz bir anda istediğiniz şeyin karşınıza çıkmasına açık olun, onlardan kaçmayın, sevkıyatı kaçırmayınn superxy Not: Kız en sonunda gitmeye karar verdi ve sanırım orda aşkı buldugirlhaha Not2: Ben geçmişte ani durumlara ayak uyduramadığım için sevkıyatların birçoğunu kaçırdım, artık mümkün olduğunca çabuk almayı ve kulaklarımı açmayı seçiyorum. Onlar benim siparişlerimdi ve bana geldiler, şaşılacak ne var değil mi?girlhaha Not3:Ya ya ya şa şa şa Bengusu Bengusu çok yaşablissy |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Alıntı:
y789 |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural 7.kural gerçek büyük istekleri tesbit etmek. Hangi dilekler bana uyar.önemli soru budur.kendi tabiyatımıza uymayan her hangi bir şeyi dilemenin bir anlamı yoktur.buna rağmen çoğumuz bunu yaparız.çoğu zaman bir şeyi sadece başkaları da bunu istedikleri veya onlara sahip oldukları için isteriz. Gerçekleşen istekler bizi hep değiştirir.fakat gerçektende değişikliklere ve bunların sonucuna hazırmıyız.bizim harika olacağını zannettiğiniz ve çoktandır arzuladığınız aşk belki bize yetersizlik korkumuzu veya uzun süre özleneni tekrar kaybetme korkusu yaşatacak.veya arzuladığımız üne kavuşunca buna bağlı ilgiyle başa çıkamayacağız. Sahip olunan şeyler bize hizmet etmelidir;biz onlara değil.gerçekten ne istediğinize dikkat et çünkü gerçekleşebilir.gerçek çoğu zaman dış dünyada istenilen şeyin iç dünyada hissedilen eksikliğidir.mesela beni şartsız sevecek birini istiyorum.şeklindeyse bunun gerçekte karşılığı ben sevilmiyorum ben sevilmeye değer değilim.yani çoğu kişi sadece kendisini sevmediği için kendisini sartsız sevecek birini ister.doğru istemek tüm mucizeleri hayatınıza girmesine izin vermeye hazır olmak demektir.aramak izin vermeyi engeller. Evrenle iş birliği yapmak kendi başına didişmekten daha kolaydır.doğru istemek benim bütün dünyamı değiştirdi.gerçekleşen her dileğimle hayatımda aslında hangi şeylerin gerçekten önemli olduğunu anladım Sonuçta aradığımız daima sevgidir.sonuçta bizi mutlu eden hep sevgidir. Alıntıdır. Bu 7 kuralı öğrendiğimde hemen uyguladım.gerçekten doğru istekte bulunduğumda bütün dileklerim bonusuyla gerçekleşti.sizin de dileklerinizin bonusuyla gerçekleşmesi dileklerimle…iyi ki varsınızy789 |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Çok Teşekkürler.Çok güzel kurallar gerçekten. Peki benim için doğru dileğin hangisi olduğunu nasıl anlarım?? |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Çok teşekkürler bengusu inşallah bizimde dileklerimiz gerçek olacak. |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Çok teşekkürler,,çok tatlısın,,,herşey gönlünce olsun :)) |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural iyi de doğru şeyi isteyip istemediğimi nasıl bileceğim? sezgilerimle mi? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Teşekkürler bengusu.Çok güzel bilgiler paylaşıyorsun. Ben de bir iki haftadır bir çekim yapıyordum.Ama bir türlü serbest bırakamıyordum.Çok istediim birşey hakkındaydı bu çekim.Dün gece fakettim ki aslında içten içe istemiyorum,çünkü kendimi hazır hissetmiyorum.Sanırım kendi kendimi engelledim bu konuda.Sabırsızlanırken,neden olmuyor diye düşünürken meğerse kendi kendimimin içsel blokajına takılmışım:)O yüzden serbest bırakamamışım demek ki dedim sorgulayıp,nerde hata yaptığımı farkedebilmem için:) Şimdi kendime zaman verdim.Kendimi hazır hissettiğimde yeniden gözden geçireceğim:) |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural sonuncu kuralıda kaydettim.çok teşekkürler iyi ki varsın bengusu |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural tatlı şey çok güzel paylaşım olmuş devamını bekleriz tşkrlr |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural ellerinize sağlık.harika bir paylaşım olmuş |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural bengusucum teşekkür ederim ellerine sağlık paylaşımın çok güzel oldu |
Cevap: benim dileklerimi bosnusuyla gerçekleştiren 7 kural Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural İyiki varsın Bengisü sana kocaman bir öpücükkiss3kiss3kiss3 |
|
|
|
|
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Ben bu konuyu neden daha önce görmemişim,yaşam koçu olmak istediğini yazmışsın sevgili bengusu sen yazdıkların ile aydınlatıyorsun bizi,bizim için zaten koçsuny789yani yaşam koçusun seni seviyoruz,iyiki varsın.Bu arada kurallarını iznin ile alıyorumy789 |
|
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Harika 7 kural... Teşekkürler... |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Harika bir paylaşım iyi varsın, eline yüreğine sağlık |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural ellerine sağlık bengusu bizimle paylaştığın için teşekkürler iyiki varsın |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural aslında herşey çok kolaymış da bizler zorlaştırıyormuşuz...yada zor yolları seçiyormuşuz... ellerine sağlık bengusu..actionsmile |
|
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural ne zaman karamsarlığa düşsem bengusunun bu yedi kuralını okuyorum üye olmadan öncede öyleydi şimdide forumda dolanırken yine gözüme ilişti bizi bu mükemmel kuralla tanıştırdığın için teşekkürler ,iyi ki varsın bengusu.... |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural isteklerim evren için bir emirdir.bana gelen bolluk berekete teşşekür ediyorum.sevgiyle kalın .956kO0 |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural çok çok güzel bir paylaşım. muhteşem 7 kural.. emeğine sağlık Bengusucum. daha yakın zamanda farkettim bu kuralları. uygulamaya başladım. daha önceleri inanamayacağım değişiklikler oldu hayatımda. artık isteklerimi gönderiyorum endişelenip olucakmı olmicakmı diye asla düşünmüyorum. biliyorum ki olacak. isteğim bbana doğru ilerliyor.bunun bilinciyle sonsuz bir mutluluk hissediyorum.. çok çok teşekkürler.. |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural çok sevindim senin adına her şey gönlünce güzel olsun |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural alk78çook güzeldi yazılanlar.. |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural tesekkurler guzel paylasiminiz icin Rabbim emeklerinizin karsiligini versin insallah. sevgiyle kalin |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural selam.. cok tesekkürler. ben bir sey soracaktim. mesela ben hayatimda sevdigim ve sevildigim birisi olsun istiyorum. o kisiyle evlenmek ve cocuklarimin olmasinin istiyorum. ama bu yasa kadar olmadı.. sanırım dogru mesaj gönderemedim evrene.. belki bunda gecmiste yasadigim bir iliskinin kötü etkisi oldu.. belki de cok yogun gecen calisma hayatim.. ama su anda herkes niye sen yaalnizsin.. senin gibi birisi nasil olur da evlenmez diyor.. bu laflardan bıktıgım icin insanlardan bile kacar oldum.. bu durumda evrene nasıl bir mesaj göndermem gerekir? sevgiyle kal... |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural teşekkürler harika bi paylaşım olmuş yine:)) f678h ben de hayatımda uygulamaya çalışyorum..yalnız şu endişe kısmını halletmeye çalışıyorumağla2Sevgiyle kalın...O0 |
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural endişelerinizdendee kurtuursanızz bu iş tamam demektirrr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 AM. |