Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/463603-benim-dileklerimi-bonusuyla-gerceklestiren-7-kural.html)

Sultan 09-02-2010 12:01 PM

Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural

6.kural
tesadüflere açık olmak
isteklerin yerine gelmesinin şeklini ve biçimini biz düşünemeyiz.çünkü dileğimiz çoğu zaman bizim için olağan dışı sayılan yollardan gerçekleşir.yani istediğin gerçekleşmesine her zaman hazır olunmalıdır.zira sadece isteğimizin geleceğini tahmin ettiğimiz yöne doğru bakarsak sevkıyatı kaçırabiliriz.çünkü siparişimizin sadece bizim küçük hayal dünyamızda yarattığımız biçimde gerçekleşeceğini zannederiz.ancak evrenin çok daha zengin fikirleri vardır.bizde sonra dileğimizin gerçekleşmesine kadar geçen süre içinde bu kadar çok tesadüfün bir araya gelmesine çok şaşırdığımız için bir mucizeden bahsederiz.evren sevkıyatı sürpriz yollardan gönderir.evren her zaman en çabuk ve en kolay yolu bulur.
Biz sevkıyatı kaçırmamayı nasıl başarırız?
Sezgiler
İsteklerimiz nasıl gerçekleşir.kesinlikle bizim beklediğimizden başka bir biçimde.maalesef bu biz bir şey isteriz ve bu yukarıdan masaya uçarak gelir şeklinde olmaz. Her şey bir enerji sorunu olduğundan bazen de biz biraz usulca oraya yönlendiriliriz.arzu edilen şey neredeyse oraya.peki nasıl yönlendiriliriz.bu bazen tuhaf biçimde kulağınıza ulaşan vesizin için önemli bir bilgi içeren bir konuşma olabilir.birden akla gelen ve peşine düşülen bir fikir olabilir.veya birden bire her zaman gittiğiniz yoldan farklı bir yoldan gitmek istersiniz orada tedasüfen bir tanıdığa rastlarsınız oda size tesadüfen birisinden bahseder ve onunla tanışmak istersiniz ve gariptir ki o kişi sizin ihtiyacınız olan bir şeye sahiptir.enerji yönlendirir.götürür,iletir.sadece açık olmak gerekir.bir dilek gönderildiğinde kulaklar açık tutulmalı ve uyanık olunmalıdır.o zaman gerekli tüm bilgiler gelir.sezgi insanın kendisine izin vermesidir.kendi sezgilerinizle temasa geçmek isterseniz iyi hissedilen şeylerin peşinden gidin.ilk anda ne kadar garip komik geliyor olsa bile sezginin etkisi sadece şimdiki zamanda oluşur.sevkıyat her zaman yapılır.kulaklarımızı yeterince açmazsak kaçamayacağımız bir yere gelene kadar paket arkamızdan taşınır.ancak sevkıyatı mümkün olduğunca çabuk almak istiyorsak dikkatli olmamız gerekir.alıntı.
Her zaman dikkatli olmak dileğiyle sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789

zynp0 09-02-2010 02:56 PM

Harika harika956k Bugün 6. kural tam da ihtiyacım olan kuraldı, her şey mükemmel bir zamanlamayla gerçekleşiyor, the secret filminde size sunulan fırsat ve şansları kaçırmamamızla ilgili bir kısım vardı, arkadaşları bir kızı yanlarına çağırdığında kızın gitmek ve gitmemek arasında yaşadığı ikilem gösteriliyordu. İşte bu tam da sevkıyatı kaçırmamak demek. Tesadüflere ve hiç beklemediğiniz bir anda istediğiniz şeyin karşınıza çıkmasına açık olun, onlardan kaçmayın, sevkıyatı kaçırmayınn superxy
Not: Kız en sonunda gitmeye karar verdi ve sanırım orda aşkı buldugirlhaha
Not2: Ben geçmişte ani durumlara ayak uyduramadığım için sevkıyatların birçoğunu kaçırdım, artık mümkün olduğunca çabuk almayı ve kulaklarımı açmayı seçiyorum. Onlar benim siparişlerimdi ve bana geldiler, şaşılacak ne var değil mi?girlhaha
Not3:Ya ya ya şa şa şa Bengusu Bengusu çok yaşablissy

Sultan 09-02-2010 03:01 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583747)
Harika harika956k Bugün 6. kural tam da ihtiyacım olan kuraldı, her şey mükemmel bir zamanlamayla gerçekleşiyor, the secret filminde size sunulan fırsat ve şansları kaçırmamamızla ilgili bir kısım vardı, arkadaşları bir kızı yanlarına çağırdığında kızın gitmek ve gitmemek arasında yaşadığı ikilem gösteriliyordu. İşte bu tam da sevkıyatı kaçırmamak demek. Tesadüflere ve hiç beklemediğiniz bir anda istediğiniz şeyin karşınıza çıkmasına açık olun, onlardan kaçmayın, sevkıyatı kaçırmayınn superxy
Not: Kız en sonunda gitmeye karar verdi ve sanırım orda aşkı buldugirlhaha
Not2: Ben geçmişte ani durumlara ayak uyduramadığım için sevkıyatların birçoğunu kaçırdım, artık mümkün olduğunca çabuk almayı ve kulaklarımı açmayı seçiyorum. Onlar benim siparişlerimdi ve bana geldiler, şaşılacak ne var değil mi?girlhaha
Not3:Ya ya ya şa şa şa Bengusu Bengusu çok yaşablissy

şu anki enerjinin ömür boyu sürmesini dilerim.iyi ki varsın canım.
y789

Sultan 15-02-2010 10:01 AM

7.kural
gerçek büyük istekleri tesbit etmek.
Hangi dilekler bana uyar.önemli soru budur.kendi tabiyatımıza uymayan her hangi bir şeyi dilemenin bir anlamı yoktur.buna rağmen çoğumuz bunu yaparız.çoğu zaman bir şeyi sadece başkaları da bunu istedikleri veya onlara sahip oldukları için isteriz.
Gerçekleşen istekler bizi hep değiştirir.fakat gerçektende değişikliklere ve bunların sonucuna hazırmıyız.bizim harika olacağını zannettiğiniz ve çoktandır arzuladığınız aşk belki bize yetersizlik korkumuzu veya uzun süre özleneni tekrar kaybetme korkusu yaşatacak.veya arzuladığımız üne kavuşunca buna bağlı ilgiyle başa çıkamayacağız.
Sahip olunan şeyler bize hizmet etmelidir;biz onlara değil.gerçekten ne istediğinize dikkat et çünkü gerçekleşebilir.gerçek çoğu zaman dış dünyada istenilen şeyin iç dünyada hissedilen eksikliğidir.mesela beni şartsız sevecek birini istiyorum.şeklindeyse bunun gerçekte karşılığı ben sevilmiyorum ben sevilmeye değer değilim.yani çoğu kişi sadece kendisini sevmediği için kendisini sartsız sevecek birini ister.doğru istemek tüm mucizeleri hayatınıza girmesine izin vermeye hazır olmak demektir.aramak izin vermeyi engeller.
Evrenle iş birliği yapmak kendi başına didişmekten daha kolaydır.doğru istemek benim bütün dünyamı değiştirdi.gerçekleşen her dileğimle hayatımda aslında hangi şeylerin gerçekten önemli olduğunu anladım
Sonuçta aradığımız daima sevgidir.sonuçta bizi mutlu eden hep sevgidir.
Alıntıdır.
Bu 7 kuralı öğrendiğimde hemen uyguladım.gerçekten doğru istekte bulunduğumda bütün dileklerim bonusuyla gerçekleşti.sizin de dileklerinizin bonusuyla gerçekleşmesi dileklerimle…iyi ki varsınızy789

cadi_bm 15-02-2010 10:15 AM

Çok Teşekkürler.Çok güzel kurallar gerçekten.
Peki benim için doğru dileğin hangisi olduğunu nasıl anlarım??

ankhca 15-02-2010 10:18 AM

Çok teşekkürler bengusu inşallah bizimde dileklerimiz gerçek olacak.

pimpinella anisum 15-02-2010 11:26 AM

Çok teşekkürler,,çok tatlısın,,,herşey gönlünce olsun :))

canlı 15-02-2010 12:18 PM

iyi de doğru şeyi isteyip istemediğimi nasıl bileceğim? sezgilerimle mi?

Sultan 15-02-2010 01:37 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584735)
Çok Teşekkürler.Çok güzel kurallar gerçekten.
Peki benim için doğru dileğin hangisi olduğunu nasıl anlarım??

bunu en iyi sen bilirsin.
Alıntı:

ankhca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584737)
Çok teşekkürler bengusu inşallah bizimde dileklerimiz gerçek olacak.

bonusuyla gerçekleşsin
Alıntı:

güneş1304 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584739)
Çok teşekkürler,,çok tatlısın,,,herşey gönlünce olsun :))

teşekkür ederim
Alıntı:

canlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584746)
iyi de doğru şeyi isteyip istemediğimi nasıl bileceğim? sezgilerimle mi?

bunu en iyi sen bilirsin.y789

phantomm 15-02-2010 01:42 PM

Teşekkürler bengusu.Çok güzel bilgiler paylaşıyorsun.
Ben de bir iki haftadır bir çekim yapıyordum.Ama bir türlü serbest bırakamıyordum.Çok istediim birşey hakkındaydı bu çekim.Dün gece fakettim ki aslında içten içe istemiyorum,çünkü kendimi hazır hissetmiyorum.Sanırım kendi kendimi engelledim bu konuda.Sabırsızlanırken,neden olmuyor diye düşünürken meğerse kendi kendimimin içsel blokajına takılmışım:)O yüzden serbest bırakamamışım demek ki dedim sorgulayıp,nerde hata yaptığımı farkedebilmem için:)
Şimdi kendime zaman verdim.Kendimi hazır hissettiğimde yeniden gözden geçireceğim:)

aybükem 15-02-2010 04:44 PM

sonuncu kuralıda kaydettim.çok teşekkürler iyi ki varsın bengusu

naz78 16-02-2010 09:08 AM

tatlı şey çok güzel paylaşım olmuş devamını bekleriz tşkrlr

sarıpapatyam 16-02-2010 10:52 AM

ellerinize sağlık.harika bir paylaşım olmuş

Sultan 16-02-2010 03:24 PM

Alıntı:

phantomm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584762)
Teşekkürler bengusu.Çok güzel bilgiler paylaşıyorsun.
Ben de bir iki haftadır bir çekim yapıyordum.Ama bir türlü serbest bırakamıyordum.Çok istediim birşey hakkındaydı bu çekim.Dün gece fakettim ki aslında içten içe istemiyorum,çünkü kendimi hazır hissetmiyorum.Sanırım kendi kendimi engelledim bu konuda.Sabırsızlanırken,neden olmuyor diye düşünürken meğerse kendi kendimimin içsel blokajına takılmışım:)O yüzden serbest bırakamamışım demek ki dedim sorgulayıp,nerde hata yaptığımı farkedebilmem için:)
Şimdi kendime zaman verdim.Kendimi hazır hissettiğimde yeniden gözden geçireceğim:)

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584786)
sonuncu kuralıda kaydettim.çok teşekkürler iyi ki varsın bengusu

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584947)
tatlı şey çok güzel paylaşım olmuş devamını bekleriz tşkrlr

Alıntı:

sarıpapatyam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584964)
ellerinize sağlık.harika bir paylaşım olmuş

hepinize çok teşekkür ederimy789

bayşegül 22-02-2010 05:44 PM

bengusucum teşekkür ederim ellerine sağlık
paylaşımın çok güzel oldu

Sultan 22-02-2010 11:00 PM

Cevap: benim dileklerimi bosnusuyla gerçekleştiren 7 kural

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586042)
bengusucum teşekkür ederim ellerine sağlık
paylaşımın çok güzel oldu

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586044)
Bengusu emeğine yüreğine sağlık çok güzel bilgiler..1. kural tam bana uyuyor ..Bizim dileklerimize katkıda bulunduğun için ve adım adım anlatmayla bizi yönlendirdiğin için teşekkürler...Çok faydalı bilgiler paylaşıyorsun iyi ki varsıny789

benim dileklerim bonusuyla gerçekleşiyor.istiyorum ki her kesinkide bonusuyla gerçekleşsin iyi ki varsınızy789

atalaysuna 30-03-2010 12:21 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585026)
hepinize çok teşekkür ederimy789

Ben de sana çok teşekkür ederim bengusu yazan ellerine sağlık. :)

Sultan 30-03-2010 01:12 PM

Alıntı:

atalaysuna Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592414)
Ben de sana çok teşekkür ederim bengusu yazan ellerine sağlık. :)

teşekkür ederimy789

gunesim 30-03-2010 01:18 PM

İyiki varsın Bengisü sana kocaman bir öpücükkiss3kiss3kiss3

Sultan 30-03-2010 01:24 PM

Alıntı:

gunesim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592427)
İyiki varsın Bengisü sana kocaman bir öpücükkiss3kiss3kiss3

canım benim sende iyi ki varsın sana ve herkese bol bonuslu günler diliyorum.sevgiyle y789

hayallerimgerçekleşiyor 30-03-2010 02:15 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582043)
1.kural
Hemen başlayın doğru istemeyi öğrenmenin en iyi yolu,hemen başlamaktadır.kolay alıştırmalarla.ilk başarılarımızı çabucak görmeyi isteriz.
Küçük isteklerle.
Neden küçüklerle..
Küçük isteklerde daha kolay oyun oynar gibi ve önyargısız taleplerde bulunabiliriz.kişinin fazla önem vermediği şeylerde korku da azdır.bunları gözümüzde canlandırabilir ve sonra tekrar unutabiliriz yani serbest bırakabilir zamanda bir yolculuğa gönderebiliriz.önemsiz konularda isteklerimizin yerine geleceğine daha çok inanırız,zira bunlara fazla anlam yüklemeyiz.başarıya inanmak başarıyı getirir.
Buna karşılık aklımız mantıklı açıklamalar ister ve bu yüzden,bütün bunların olmayacağı konusunda bizi ikna etmeye çalışır.bir şeyin olmasına izin veren veya buna engel olan hep bizim düşüncelerimizdir.ilk küçük mucizeden sonra bir küçük mucize için cesaretimizi toplayabiliriz.ve beklide bu artık mucize değil bizim siparişimizin evren tarafından yerine getirilmesidir.ve aklımız artık kendisinin açıklayamayacağı bir şeyler olduğu gerçeğini kabul eder.bu durumu kabullenip yeni bir konsept hazırlar.ve birdenbire yeni dünyayı kabul etmeye başlar.bu yüzden küçük test sürecine başlarız.zira ihtiyacımız olan aklımıza gösterebileceğimiz başarı öyküsüdür.gör bak oluyor.alıntı
bir süre sonra mucizeler kapınızı çalıyor...y789

y789 Yeni başlığımız hepimize hayırlı olsun ve bol bonuslu çekim yasası günleri diliyorum herkese. Bu arada bu yazıda yazılana katılıyorum, akıl oyun oynamak istiyor, test etmek istiyor bu bilinmeyeni ve hatta bazen güveniyormuş gibi yapıyor ama sonuç olumsuz olunca anlıyoruzki aslında gerçekten güvenmemişiz o bilinmeyene. Çekim yasası diye bir gerçek kesin var. Ben sayısını hatırlamıyorum artık gerçekleştirdiklerimin. Sanırım gerçekçi insanların bu güçten mahrum olması çok normal, onların buna inanmaları çok zaman alabilir. Bir deneyin, Bengusunun dediği gibi test edin ufak şeylerle. The secret yani Sır kitabında da aynen böyle diyor. O kitap basit dille yazılmış ve iyiki öyle yapılmış, çok düşünceli bir kadı Ronda bence. Çok ağır bir dille yada karmaşık anlatsaydı okuma lise mezunu olmayan insanlar bunu kavramakta zorlanabilirlerdi. Herkesi düşünerek yazmışlar. Bu iyilik meleği insana teşekkür etmek lazım. Çok kitap okuyan, kendini geliştiren ve onun dışında yaşı başı aşmış tecrübeli büyüklerimiz bu kitapla dalga geçiyorlar, çünkü hiçbirşeyin bu kadar kolay olacağını düşünemiyorlar. Buna benim babamda dahildi. Onlar zamanında zor koşullarda büyümüşler, zoru başarmışlar, ama hayat aslında o kadarda zor değilmiş, dileklerimizin arzularımızn gerçek olması o kadarda zor değilmiş. Bize zoru sevmeyi öğretmiş büyüklerimiz, ama inanın öyle değil. Ben çevreme bunu anlata anlata dilimde tüy bitti. Hala buluşup hastalıklardan bahsediyorlar. Yanlış, neyden çok bahsedersen onu üzerine çekersin. Şikayet o şikayete sebebiyet vereni daha da çok çekiyor. Konuyla ilgili dileğini düşün olur nasılsa deyip inan ve unut bir daha bahsetme. AAaa birde bakmışsın olmuş. İllaki herşeyde mantık arayan insanların bu sır çekim yasası olayını çözmeleri çok zor görünüyor, kaldıki biz bile hala zorlanıyoruz bazen. Biz derken (çekim yasasına inanan ve bunu gerçekleştiren demek istiyorum). Hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız.happy6

hayallerimgerçekleşiyor 30-03-2010 02:18 PM

Alıntı:

Nesira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582092)
"Zamanda yolculuğa göndermek"
Çok etkileyici bir anlatım olmuş..
Ben mi çok seviyorum bilim kurguyu ya..
Çok teşekkürler bengusu.. İyi ki varsın ve buradasın..

Bilim kurgu deyince yine çekim yasasıyla ilgili bir kitap olan matrixe hükmedini bir türlü bitiremedim. Sıra ona gelmiyor ya. Bitse yaşayıp paylaşıcam ama şimdiki bilgilerim bile yeterince iyi Bengusu saolsun.956k

Sultan 30-03-2010 02:21 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592438)
y789 Yeni başlığımız hepimize hayırlı olsun ve bol bonuslu çekim yasası günleri diliyorum herkese. Bu arada bu yazıda yazılana katılıyorum, akıl oyun oynamak istiyor, test etmek istiyor bu bilinmeyeni ve hatta bazen güveniyormuş gibi yapıyor ama sonuç olumsuz olunca anlıyoruzki aslında gerçekten güvenmemişiz o bilinmeyene. Çekim yasası diye bir gerçek kesin var. Ben sayısını hatırlamıyorum artık gerçekleştirdiklerimin. Sanırım gerçekçi insanların bu güçten mahrum olması çok normal, onların buna inanmaları çok zaman alabilir. Bir deneyin, Bengusunun dediği gibi test edin ufak şeylerle. The secret yani Sır kitabında da aynen böyle diyor. O kitap basit dille yazılmış ve iyiki öyle yapılmış, çok düşünceli bir kadı Ronda bence. Çok ağır bir dille yada karmaşık anlatsaydı okuma lise mezunu olmayan insanlar bunu kavramakta zorlanabilirlerdi. Herkesi düşünerek yazmışlar. Bu iyilik meleği insana teşekkür etmek lazım. Çok kitap okuyan, kendini geliştiren ve onun dışında yaşı başı aşmış tecrübeli büyüklerimiz bu kitapla dalga geçiyorlar, çünkü hiçbirşeyin bu kadar kolay olacağını düşünemiyorlar. Buna benim babamda dahildi. Onlar zamanında zor koşullarda büyümüşler, zoru başarmışlar, ama hayat aslında o kadarda zor değilmiş, dileklerimizin arzularımızn gerçek olması o kadarda zor değilmiş. Bize zoru sevmeyi öğretmiş büyüklerimiz, ama inanın öyle değil. Ben çevreme bunu anlata anlata dilimde tüy bitti. Hala buluşup hastalıklardan bahsediyorlar. Yanlış, neyden çok bahsedersen onu üzerine çekersin. Şikayet o şikayete sebebiyet vereni daha da çok çekiyor. Konuyla ilgili dileğini düşün olur nasılsa deyip inan ve unut bir daha bahsetme. AAaa birde bakmışsın olmuş. İllaki herşeyde mantık arayan insanların bu sır çekim yasası olayını çözmeleri çok zor görünüyor, kaldıki biz bile hala zorlanıyoruz bazen. Biz derken (çekim yasasına inanan ve bunu gerçekleştiren demek istiyorum). Hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız.happy6

bütün hayallerin gerçekleşsin.bizde seni seviyoruz iyi ki varsın sevgiyle...y789

Nefti_ 01-07-2010 03:29 PM

Ben bu konuyu neden daha önce görmemişim,yaşam koçu olmak istediğini yazmışsın sevgili bengusu sen yazdıkların ile aydınlatıyorsun bizi,bizim için zaten koçsuny789yani yaşam koçusun seni seviyoruz,iyiki varsın.Bu arada kurallarını iznin ile alıyorumy789

Sultan 01-07-2010 03:33 PM

Alıntı:

Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755403)
Ben bu konuyu neden daha önce görmemişim,yaşam koçu olmak istediğini yazmışsın sevgili bengusu sen yazdıkların ile aydınlatıyorsun bizi,bizim için zaten koçsuny789yani yaşam koçusun seni seviyoruz,iyiki varsın.Bu arada kurallarını iznin ile alıyorumy789

bu kuralları herkes faydalansın diye paylaştım.faydalı olmasına çok sevindim.hepinizi seviyorum sizde iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789

himalayalar 28-07-2010 03:34 PM

Harika 7 kural... Teşekkürler...

tolgaasya 30-07-2010 02:41 PM

Elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler

mertmis 23-09-2010 01:18 AM

Harika bir paylaşım iyi varsın, eline yüreğine sağlık

ilkimce 14-10-2010 10:19 AM

ellerine sağlık bengusu bizimle paylaştığın için teşekkürler iyiki varsın

zamanı_geldi 30-10-2010 10:20 PM

aslında herşey çok kolaymış da bizler zorlaştırıyormuşuz...yada zor yolları seçiyormuşuz...

ellerine sağlık bengusu..actionsmile

Sultan 30-10-2010 11:00 PM

Alıntı:

zamanı_geldi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776486)
aslında herşey çok kolaymış da bizler zorlaştırıyormuşuz...yada zor yolları seçiyormuşuz...

ellerine sağlık bengusu..actionsmile

gerçekten her şey çok kolay kolay elde edeceğimize inanmadığımız için her şeyin zor tarafını görüyoruz.y789

pztf_life 18-11-2010 08:30 PM

ne zaman karamsarlığa düşsem bengusunun bu yedi kuralını okuyorum üye olmadan öncede öyleydi şimdide forumda dolanırken yine gözüme ilişti bizi bu mükemmel kuralla tanıştırdığın için teşekkürler ,iyi ki varsın bengusu....

iyiniyet 22-12-2010 12:43 PM

isteklerim evren için bir emirdir.bana gelen bolluk berekete teşşekür ediyorum.sevgiyle kalın .956kO0

mahperinin 09-02-2011 10:18 AM

çok çok güzel bir paylaşım. muhteşem 7 kural.. emeğine sağlık Bengusucum.

daha yakın zamanda farkettim bu kuralları. uygulamaya başladım. daha önceleri inanamayacağım değişiklikler oldu hayatımda. artık isteklerimi gönderiyorum endişelenip olucakmı olmicakmı diye asla düşünmüyorum. biliyorum ki olacak. isteğim bbana doğru ilerliyor.bunun bilinciyle sonsuz bir mutluluk hissediyorum..

çok çok teşekkürler..

Sultan 11-02-2011 08:34 PM

çok sevindim senin adına her şey gönlünce güzel olsun

gülücan 11-04-2011 12:57 AM

alk78çook güzeldi yazılanlar..

Nazife_p 12-04-2011 01:42 AM

tesekkurler guzel paylasiminiz icin Rabbim emeklerinizin karsiligini versin insallah. sevgiyle kalin

car_ol 27-04-2011 04:48 PM

selam.. cok tesekkürler. ben bir sey soracaktim. mesela ben hayatimda sevdigim ve sevildigim birisi olsun istiyorum. o kisiyle evlenmek ve cocuklarimin olmasinin istiyorum. ama bu yasa kadar olmadı.. sanırım dogru mesaj gönderemedim evrene.. belki bunda gecmiste yasadigim bir iliskinin kötü etkisi oldu.. belki de cok yogun gecen calisma hayatim.. ama su anda herkes niye sen yaalnizsin.. senin gibi birisi nasil olur da evlenmez diyor.. bu laflardan bıktıgım icin insanlardan bile kacar oldum.. bu durumda evrene nasıl bir mesaj göndermem gerekir?
sevgiyle kal...

herşeyim çocuklarım 27-04-2011 05:40 PM

teşekkürler harika bi paylaşım olmuş yine:))
f678h ben de hayatımda uygulamaya çalışyorum..yalnız şu endişe kısmını halletmeye çalışıyorumağla2Sevgiyle kalın...O0

yelda_k 27-04-2011 07:32 PM

endişelerinizdendee kurtuursanızz bu iş tamam demektirrr

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 AM.