Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   İKİSİ Bİ ARADA ( ÇEKİM YASASI VE LUCİD RÜYA ) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/462870-ikisi-bi-arada-cekim-yasasi-ve-lucid-ruya.html)

DeLiTaY21 07-05-2010 06:24 PM

Cevap: İKİSİ Bİ ARADA ( ÇEKİM YASASI VE LUCİD RÜYA )

teşekkürlerrrr :) bu akşam siteyi biraz karıştıracağım.belki uygun bir teknik, döküman bulabilirim...

sudem8 07-05-2010 06:48 PM

benim lucid rüya denemem melekleri rüyaya davet etmek konusu vardı bu sitede onu okudum .birkaç etkili sözler var onları üç defa okuyorsunuz içinden çıkamadığınız bir konuda yardım etmeleri ile ilgili.bende yardım istedim rüya meleklerinden.hemen gördüm pek zorlanmadım.cevabını da aldım.sonra o melekleri de rüyamda gördüm.geçenlerde hiç birşey sormadan gördüm sadece görüntüydü.oğlumun odasında yatıyordum.oda çok soğuktu ve gözümün önünde odanın ortasında üç beş odunun yandığını görüyorum.odanın içi alevin ışığıyla aydınlandı.o kadar etkilendim ki gerçekten bir yerler alev aldı yanıyor sandım.çok ilginçti derin bir uykudan uyanıp tekrar uyumak için yatmıştım.ruhen çok rahatlatıcı huzur veren rüyalar bunlar.y789

sudem8 07-05-2010 06:50 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742101)
yaa bunun tekniğinii banaaaa öğretinnnnnnnnnnnnnnn :(

lucid rüya mı iki nokta mı?hpm2

DeLiTaY21 07-05-2010 08:33 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743790)
lucid rüya mı iki nokta mı?hpm2

ikisideeeee :) ama iki nokta daha çekici geldiiii gibiiii :)

SmileTR21 26-08-2010 09:32 AM

Cihanın Rüya Günlügü - Blogcu Buyrun Sizde Boyle Benimgibi Yapabilirsiniz

YESHAPPY 27-08-2010 12:46 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743763)
benim lucid rüya denemem melekleri rüyaya davet etmek konusu vardı bu sitede onu okudum .birkaç etkili sözler var onları üç defa okuyorsunuz içinden çıkamadığınız bir konuda yardım etmeleri ile ilgili.bende yardım istedim rüya meleklerinden.hemen gördüm pek zorlanmadım.cevabını da aldım.sonra o melekleri de rüyamda gördüm.geçenlerde hiç birşey sormadan gördüm sadece görüntüydü.oğlumun odasında yatıyordum.oda çok soğuktu ve gözümün önünde odanın ortasında üç beş odunun yandığını görüyorum.odanın içi alevin ışığıyla aydınlandı.o kadar etkilendim ki gerçekten bir yerler alev aldı yanıyor sandım.çok ilginçti derin bir uykudan uyanıp tekrar uyumak için yatmıştım.ruhen çok rahatlatıcı huzur veren rüyalar bunlar.y789

ay nerede o link???

Linki hatırlamıyorum;ama cevap yazmış bile olabilirim o dediğin konuya. Ben deniyorum;ama başaramıyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:17 AM.