Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   İKİSİ Bİ ARADA ( ÇEKİM YASASI VE LUCİD RÜYA ) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/462870-ikisi-bi-arada-cekim-yasasi-ve-lucid-ruya.html)

janwayjan 08-12-2009 06:09 PM

İKİSİ Bİ ARADA ( ÇEKİM YASASI VE LUCİD RÜYA )

Selam, insan hayatında sdüşünmenin ve imgeleme yapmanın önemi çok büyük bunu biliyorum bizzat kendi yaşadıgım bir çok deneyim oldu
imgeleme yaparak hayatıma istedigim bir çok şeyi çektim bir miktar para araba(araba banka kredisiyle alındı fakat ondada %95 çekim yasasını kullandıgımı düşünüyorum) , tablo , tam istedigim gibi bi pantolon istedigim bi kitabın hediye edilmesi liste böle uzayıp gider vs ........ bunlar hep benim istedigim şeylerdi bunlar hakında imgeleme yaparken de çok dört dörtlük imgeledigimi söyleyemem lakin sürekli olarak düşündüm ve önüme bi fırsat geçtiginde ufakda olsa hemen peşinden gittim.. çekim yasasına göre net bir şekilde imgeledigimiz ve evrenle aynı frekansta oldugumuz zaman imkansız diye bir şey yok.
Ben sadece düşünerek ve basit imgeleme yaparak bu kadar istegimi kendime çekebiliyorsam. daha büyük hedefleri mesala audi a5 bi villa , gibi.
LUCİD RÜYA görürken ÇEKİM YASASINI kullansak ve rüyalamızda istedigimiz şeyleri bilinçli olarak yaratırsak isteklerimiz daha çabuk gerçekleşmiş olmaz mı ? uyku sırasında beden hiç olmadıgı kadar gevşemiş ve rahat durum da ve rüyadaiken de günük hayatın sıkıntıları yok konsantrasyon en üst düzeyde rüya gerçek hayat kadar gerçek gerçi gerçek hayat dedigimiz hayat ne kadar gerçek o da mecul . .. sevgiyle kalın.

BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM

yüsra 08-12-2009 07:25 PM

Cevap: İKİSİ Bİ ARADA ( ÇEKİM YASASI VE LUCİD RÜYA )

bir yandan isterken isterken diğer yandan itmediğimiz herşey bize geliyor dediğin gibi.arabanı krediyle almışsın çünkü başka yolla alamıyacağına inanmışsın.şimdi kredini rahat ödeyeceğine inan. ve bitsin..istekleri bir yandan da itme konusunda üstümüze yok biz insanların..(bilinç altımızdaki karşıt düşünceler sayesinde tabiki)

janwayjan 08-12-2009 08:00 PM

soru bu == LUCİD RÜYA görürken ÇEKİM YASASINI kullansak ve rüyalamızda istedigimiz şeyleri bilinçli olarak yaratırsak isteklerimiz daha çabuk gerçekleşmiş olmaz mı ??????????????????????
Uyku sırasında beden hiç olmadıgı kadar gevşemiş ve rahat durumda ve rüyadayken de günük hayatın sıkıntıları yok konsantrasyon en üst düzeyde ODAKLANMAK İSTEDİGİMİZ NEYSE SADECE ONA ODAKLANIP RÜYAMIZDA onu yaratıp ona sahip olmamız gerçek hayatta çekim yasasını harekete geçirmiş olmaz mı bence olur ve yapacam da !!!!!

yüsra 08-12-2009 09:50 PM

Alıntı:

janwayjan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573027)
soru bu == LUCİD RÜYA görürken ÇEKİM YASASINI kullansak ve rüyalamızda istedigimiz şeyleri bilinçli olarak yaratırsak isteklerimiz daha çabuk gerçekleşmiş olmaz mı ??????????????????????
Uyku sırasında beden hiç olmadıgı kadar gevşemiş ve rahat durumda ve rüyadayken de günük hayatın sıkıntıları yok konsantrasyon en üst düzeyde ODAKLANMAK İSTEDİGİMİZ NEYSE SADECE ONA ODAKLANIP RÜYAMIZDA onu yaratıp ona sahip olmamız gerçek hayatta çekim yasasını harekete geçirmiş olmaz mı bence olur ve yapacam da !!!!!

sen kendi yasanı kendin oluşturmak istiyorsun. ama rüyalarına hakim olabilecekmisin?y789.şahsen ben uyanıkken bilinç altımı kontrol etmekte zorlanıyor aksaklıkları su yüzüne çıkarmaya çalışıyorum.uykuda bilinç altım daha çok su üstünde oluyor diye biliyorum.ve buda çoğu zaman isteklerime ket vuruyor ve beni yavaşlatıyor.isteklerime ulaşmamı yavaşlatan kontrol edemediğim düşünceler.ben onlardan kurtulmayı düşünüyorum. sense kullanmayı..yapabilirsen haber ver..kolay gelsin...

janwayjan 09-12-2009 12:10 AM

Teşekür ederim lucid rüya bilincli görülen rüya demek yani gerçek yaşamla arasında ki tek fark ordayken istedigin herşeyi yapabilirsin ucabilir 1 miyon kişiye michael jackson la birlikte konser verebilirsin. Aslın da bilincaltıyla alakası yok.. Yapacam ve yaptıgımda da haber veririm ..

ARKADAŞLAR BU KONUYLA İLGİLİ FİKRİ OLAN YOK MU???

the desert 18-04-2010 03:45 PM

eğer ıkısı olursa super olur...denesek mi:)ama ben daha cekı yasasını çalıştıramamışken:)

kenann 18-04-2010 05:21 PM

Lucid rüya görmek istiyorum ama günlük tutmak lazım kalkıncada bir şeyler yazmaya üşeniyorum.Aslında Lucid rüya umrumda deyil lucid rüyadayken astral yapılabiliyormuş başka bir yöntem bulmak lazım lcd rüya için.dusun2

animaa 18-04-2010 06:18 PM

merhabaa,bence bu dediğin çok mantıklı sevgili arkadaşım.yani uykudayken rüyalarımızı yönlendirmek gerçek hayatta çok işimize yarar diye düşünüyorum.ben de tam bu aralar bu konuyla ilgileniodum denk geldi:))ama tabi uyumadan telkin yapmak gerekiyo,ben rüyalarımı yönlendiririm,yönetirim gibi

ben_serdar 04-05-2010 01:41 AM

selamlar,
çekim yasası adlı kitapta bu imgelemelerin ve düşünmelerin uykuda olamayacağını okudum.
bu düşüncelerin gerçekleşebilmesi için uyanık olmak ve zihnin bunları imgelemesi gerekiyormuş.
saygılar...

janwayjan 04-05-2010 09:01 AM

Alıntı:

kenann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 667761)
Lucid rüya görmek istiyorum ama günlük tutmak lazım kalkıncada bir şeyler yazmaya üşeniyorum.Aslında Lucid rüya umrumda deyil lucid rüyadayken astral yapılabiliyormuş başka bir yöntem bulmak lazım lcd rüya için.dusun2

yo aslında günlük tutmana gerek yok onun yerine bi renk tut gün içerisinde o rengi her gördügünde kendine rüyadamıyım diye sor ve akşam yatarken de rüya lucid rüya görecegini söyle kendine eger gerçekten istersen 3_ 4 gün sonra görürsün çok basit aslında sonraki aşaması astral 956k

janwayjan 04-05-2010 09:19 AM

Alıntı:

ben_serdar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715298)
selamlar,
çekim yasası adlı kitapta bu imgelemelerin ve düşünmelerin uykuda olamayacağını okudum.
bu düşüncelerin gerçekleşebilmesi için uyanık olmak ve zihnin bunları imgelemesi gerekiyormuş.
saygılar...

yanlış hatırlıyor olabilirmisin bende okudum fakat öyle bi şe görmedim blookhem sonra burda bahsettigim uyku günlük yaşmın bire bir aynı bilincin yerinde ne isersen onu düşünebilir hatta lucid rüyada özgürlük anıtından paraşütsüz atlarken matematik işlemi bile yapabilirsin şarkı söyleyebilirsin dans edebilirsin yani ne yapmak istersen onu yaparsın ben de diyiyorum ki madem gerçek hayatla lucid rüya arasında hiç bi fark yok madem allah bize böyle bi nimet vermiş ve gerçekçi imgelemenin gücü daha fazla lucid rüyadaki kadar gerçek imgeleme yapmak mümkünmü uyanıkken bence degil o zaman istediklerimizi lucid rüya görürken yaratalım o anın içine girip bizzat yaşayalım ve sabah mutlu mesut uyanıp istediklerimiz gerçekleşmiş ve biz ona sahipmişiz gibi hayatımıza devam edelim taki o her neyse hayatımız da tezahür edene kadar.t678

kinetix 04-05-2010 09:21 AM

Arabayı krediyle alabileceğine inanmış olmasıyla ilgili bir konu olduğunu düşünmüyorum. Araba almaya niyetlendiğinizde bu heves ne kadar büyükse, bilinçaltınız onu alabilmek için tüm imkanları ve çeşit çeşit seçenekleri önünüze çıkarır. Bu seçeneklerden en yakın ve mantıklı bulduğunuzu hemen devreye koyarsınız ve arabayı alırsınız. Bu seçenekler kredi çekmek te olabilir, elinizdeki bir malı satarak ta olabilir veya başka bir seçenek daha vardır bilemiyorum. Netice olarak çekim yasasıyla bilinçaltınız istediğiniz sonuca ulaşabilmeniz için farklı seçenekleri görebilmenizi/farketmenizi sağlar, ama siz seçersiniz nasıl olacağını.

sena2 06-05-2010 01:15 AM

bu nasıl olacak çok merak ettim, yaparsanız banada anlatın, çok ilginç doğrusu

sudem8 06-05-2010 04:53 AM

lucid rüya görürken uyanık oluyorsun.sadece gözünün önündeki görüntüye bakmakla yetiniyorsun.hatta heycanlandım bile nerde o anda imgeleme yapmak ancak iki nokta tekniğini uygularken imgeleme yapmanı tavsiye ederim çok etkili bence

janwayjan 06-05-2010 08:32 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732523)
lucid rüya görürken uyanık oluyorsun.sadece gözünün önündeki görüntüye bakmakla yetiniyorsun.hatta heycanlandım bile nerde o anda imgeleme yapmak ancak iki nokta tekniğini uygularken imgeleme yapmanı tavsiye ederim çok etkili bence

ilk başlarda dedigin gibi sadece bakarsın fakat tecrübe kazandıkca rüyalarına yön verebilirsin ve istedigini yapabilirsin bir sınır yok senden başka yani kendi sınırlarımızı kendimiz koyuyoruz ilk başlarda heycan oldugu da dogru hatta kendini yerden 200 mt yüksekte gördügünde korkarsın hemen aşagıya inmek istersin yada uyanmak için kendini zorlarsın. iki nokta teknigi hakkında fazla bi bilgim yok ama forumdan okudugum kadarıyla o da bayagı zormuş.terli345

sudem8 07-05-2010 01:51 AM

lucid rüyayı iki defa gördüm çok heycanlandım.uyanığım fakat gözümde sanki tv ekranı gibi bir görüntü çok heycan verici çok çalışma yapmadım aslında üzerinde dursam biraz heralde o yükselme olacak fakat kendimden korktuğum için bıraktım.lucid rüya genelde uykudan uyanıp tekrar uyumak için yattığım sırada oluyor.inan iki nokta yapmak ondan kolay bence zor diye engel koyan sensin.kolay yaparım başarırım dersen mutlaka başarılı olursun.çünkü o bağlantı anında hafif bilinç kaybı oluyor.sevgiler

DeLiTaY21 07-05-2010 04:37 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738690)
lucid rüyayı iki defa gördüm çok heycanlandım.uyanığım fakat gözümde sanki tv ekranı gibi bir görüntü çok heycan verici çok çalışma yapmadım aslında üzerinde dursam biraz heralde o yükselme olacak fakat kendimden korktuğum için bıraktım.lucid rüya genelde uykudan uyanıp tekrar uyumak için yattığım sırada oluyor.inan iki nokta yapmak ondan kolay bence zor diye engel koyan sensin.kolay yaparım başarırım dersen mutlaka başarılı olursun.çünkü o bağlantı anında hafif bilinç kaybı oluyor.sevgiler

yaa bunun tekniğinii banaaaa öğretinnnnnnnnnnnnnnn :(

Işıldayan Safir 07-05-2010 05:43 PM

Tam anlamıyla benim dileğimi dile getirmişsin. Teşekkürler. Lucidi başarabilirsem çekim yasasını kullanıcam da bir türlü lucid yapamadım. Sanırım kendi kendime baskı yapıyorum. O nedenle olmuyor.

Başaranlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Sevgiler...

DeLiTaY21 07-05-2010 05:46 PM

bu lucid rüyanın bize ne gibi bir faydası var?tenkit etmek için değil öğrenmek için soruyorum yanlış anlamyın...

Işıldayan Safir 07-05-2010 06:05 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742950)
bu lucid rüyanın bize ne gibi bir faydası var?tenkit etmek için değil öğrenmek için soruyorum yanlış anlamyın...

Lucid rüya ile zihnimiz rüyada olduğumuzun bilincindedir. Sonrasında ise rüyanızı kontrol edebilirsiniz. İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Oldukça da gerçekçidir.

Yine ne gibi bir fayda sağlayabileceğimize karar verecek olan da biziz.

Sevgiler superxy

DeLiTaY21 07-05-2010 06:24 PM

teşekkürlerrrr :) bu akşam siteyi biraz karıştıracağım.belki uygun bir teknik, döküman bulabilirim...

sudem8 07-05-2010 06:48 PM

benim lucid rüya denemem melekleri rüyaya davet etmek konusu vardı bu sitede onu okudum .birkaç etkili sözler var onları üç defa okuyorsunuz içinden çıkamadığınız bir konuda yardım etmeleri ile ilgili.bende yardım istedim rüya meleklerinden.hemen gördüm pek zorlanmadım.cevabını da aldım.sonra o melekleri de rüyamda gördüm.geçenlerde hiç birşey sormadan gördüm sadece görüntüydü.oğlumun odasında yatıyordum.oda çok soğuktu ve gözümün önünde odanın ortasında üç beş odunun yandığını görüyorum.odanın içi alevin ışığıyla aydınlandı.o kadar etkilendim ki gerçekten bir yerler alev aldı yanıyor sandım.çok ilginçti derin bir uykudan uyanıp tekrar uyumak için yatmıştım.ruhen çok rahatlatıcı huzur veren rüyalar bunlar.y789

sudem8 07-05-2010 06:50 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742101)
yaa bunun tekniğinii banaaaa öğretinnnnnnnnnnnnnnn :(

lucid rüya mı iki nokta mı?hpm2

DeLiTaY21 07-05-2010 08:33 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743790)
lucid rüya mı iki nokta mı?hpm2

ikisideeeee :) ama iki nokta daha çekici geldiiii gibiiii :)

SmileTR21 26-08-2010 09:32 AM

Cihanın Rüya Günlügü - Blogcu Buyrun Sizde Boyle Benimgibi Yapabilirsiniz

YESHAPPY 27-08-2010 12:46 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743763)
benim lucid rüya denemem melekleri rüyaya davet etmek konusu vardı bu sitede onu okudum .birkaç etkili sözler var onları üç defa okuyorsunuz içinden çıkamadığınız bir konuda yardım etmeleri ile ilgili.bende yardım istedim rüya meleklerinden.hemen gördüm pek zorlanmadım.cevabını da aldım.sonra o melekleri de rüyamda gördüm.geçenlerde hiç birşey sormadan gördüm sadece görüntüydü.oğlumun odasında yatıyordum.oda çok soğuktu ve gözümün önünde odanın ortasında üç beş odunun yandığını görüyorum.odanın içi alevin ışığıyla aydınlandı.o kadar etkilendim ki gerçekten bir yerler alev aldı yanıyor sandım.çok ilginçti derin bir uykudan uyanıp tekrar uyumak için yatmıştım.ruhen çok rahatlatıcı huzur veren rüyalar bunlar.y789

ay nerede o link???

Linki hatırlamıyorum;ama cevap yazmış bile olabilirim o dediğin konuya. Ben deniyorum;ama başaramıyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM.