Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   yardım! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/462383-yardim.html)

myfirst 15-11-2009 06:14 PM

yardım!

öncelikle herkese merhaba.ben çekim yasasıyla ilgileniyorum.hayatıma çekmek istediğim belirli bi insan var.çok istiyorum ama beynimin içindeki olumsuzluklara engel olamıyorum.lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım.

vitamin61 23-12-2009 03:09 PM

Cevap: yardım!

merhaba bu konuyu ben de merak ediyorum ve uygulamaya çalışıyorum ama bunu deneyip başaran bir arkadaşımız varsa ve bize söylerse çok memnun oluruz...

Elektra 23-12-2009 03:12 PM

Önce onu hayatına çekmeyi düşünmek yerine çocuğun dikkatini çekmeyi denesen?y789 Yani ne biliyim merhaba diyebilirsin veya uzaktan bir gülümseme de yeterli olur.

Işıldayan Safir 23-12-2009 03:17 PM

çekim yasasını kullanarak olacak bir şey değil bu eğer hayatınıza çekmek istediğiniz kişi bunu istemezse yapamazsınız çünkü başkalarının fikirlerini değiştiremezsiniz ama ben başaracağınıza inanıyorum
siz yine de kafanızdaki olumsuzlukları düşünmeyin olmasını istediğiniz neyse ona odaklanın ve olmuş gibi hayal edin o kişi artık hayatınızda bunu düşündüğünüzde kendinizi nasıl hissediyorsunuz olumsuz bir durum aklınıza geldiği zaman o anki mutluluğunuzu gözünüzün önüne getirin ve o olumsuzlukları kafanızdan atın
sevgiler

doris 23-12-2009 03:18 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575325)
Önce onu hayatına çekmeyi düşünmek yerine çocuğun dikkatini çekmeyi denesen?y789 Yani ne biliyim merhaba diyebilirsin veya uzaktan bir gülümseme de yeterli olur.

tatlı cadı cok haklı...y789

Elektra 23-12-2009 03:19 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575327)
tatlı cadı cok haklı...y789

De mi tatlıımmm?
y789

vitamin61 23-12-2009 03:25 PM

olumlu düşünüyorum fakat hiç görüşemiyoruz konuşmuyoruz nasıl olcak bilmiyorum. moralimi bozmak da istemiyorum. bunu başarabilen yok mu

McOrco 23-12-2009 03:25 PM

çekim yasası ıle
hür iradeye müdahale mümkün değil

ama

eger seviyorsanız sevdiginizi anlamamasıda mümkün degil

karsılık vermıyorsa zorlamayın derım.

bazı seylerı akısına bırakmalı

Elektra 23-12-2009 03:28 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575330)
olumlu düşünüyorum fakat hiç görüşemiyoruz konuşmuyoruz nasıl olcak bilmiyorum. moralimi bozmak da istemiyorum. bunu başarabilen yok mu

Ben başarmıştım.. Ama çocuk çıkma teklif ettiğinde öyle bi rencide etmiştim ki arkasına bakmadan kaçmıştıkhkh56 Ne yaparsam yapayım erkeklere kötü davranmaktan kendimi alamıyorummmm.

McOrco 23-12-2009 03:33 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575332)
Ben başarmıştım.. Ama çocuk çıkma teklif ettiğinde öyle bi rencide etmiştim ki arkasına bakmadan kaçmıştıkhkh56 Ne yaparsam yapayım erkeklere kötü davranmaktan kendimi alamıyorummmm.

neden hiç şaşırmadım acaba? smil56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 PM.