![]() |
yardım! öncelikle herkese merhaba.ben çekim yasasıyla ilgileniyorum.hayatıma çekmek istediğim belirli bi insan var.çok istiyorum ama beynimin içindeki olumsuzluklara engel olamıyorum.lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım. |
Cevap: yardım! merhaba bu konuyu ben de merak ediyorum ve uygulamaya çalışıyorum ama bunu deneyip başaran bir arkadaşımız varsa ve bize söylerse çok memnun oluruz... |
Cevap: yardım! Önce onu hayatına çekmeyi düşünmek yerine çocuğun dikkatini çekmeyi denesen?y789 Yani ne biliyim merhaba diyebilirsin veya uzaktan bir gülümseme de yeterli olur. |
Cevap: yardım! çekim yasasını kullanarak olacak bir şey değil bu eğer hayatınıza çekmek istediğiniz kişi bunu istemezse yapamazsınız çünkü başkalarının fikirlerini değiştiremezsiniz ama ben başaracağınıza inanıyorum siz yine de kafanızdaki olumsuzlukları düşünmeyin olmasını istediğiniz neyse ona odaklanın ve olmuş gibi hayal edin o kişi artık hayatınızda bunu düşündüğünüzde kendinizi nasıl hissediyorsunuz olumsuz bir durum aklınıza geldiği zaman o anki mutluluğunuzu gözünüzün önüne getirin ve o olumsuzlukları kafanızdan atın sevgiler |
Cevap: yardım! Alıntı:
tatlı cadı cok haklı...y789 |
y789 |
Cevap: yardım! olumlu düşünüyorum fakat hiç görüşemiyoruz konuşmuyoruz nasıl olcak bilmiyorum. moralimi bozmak da istemiyorum. bunu başarabilen yok mu |
Cevap: yardım! çekim yasası ıle hür iradeye müdahale mümkün değil ama eger seviyorsanız sevdiginizi anlamamasıda mümkün degil karsılık vermıyorsa zorlamayın derım. bazı seylerı akısına bırakmalı |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 PM. |