![]() |
Cevap: yardım! Alıntı:
|
Cevap: yardım! insan ulaşılamayana ulaşmak için çaba harcamayı sever. . Misal: Fuzuli. . biliyor o güzelin kendisine yüz vermediğini ama sırf aşk acısını ve o andaki mutluluğu tadabilmek için aşık oluyor. . Aşiyan-i mürg-i dil zülf-i perişanındadır Kanda olsam ey peri gönlüm senin yanındadır Aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabib Kılma derman kim helakim zehri dermanındadır Çekme damen naz edip üftadelerden vehm kıl Göklere açılmasın eller ki damanındadır Bes ki hicranındadır hasiyyet-i kat'-i hayat Ol hayat ehline hayranem ki hicranındadır Ey Fuzuli şem'-veş mutlak açılmaz yanmadan Tablar kim sünbül rişte-i canındadır |
|
Cevap: yardım! pekii senin de canını yaktılar mı ağla2 nereden bu feminizm? doğuştan falan mı yoksa 12389 |
|
e muhteseme cok yakın bısı bu :) tanısmıyorsanız tanısmak yakın degılsenız yakınlasmak ıcın okul gezıleri ve kantın en mukemmel ortamlar olabılır eger gırmedıgı bır ders varsa bos dersı vs sızde o derse dısarda ve o neredeyse oralarda olmaya bakın eger hayatında bırı yoksa sızın hayatında olmanıza hıcbır engel yok basaracagınıza ınanıyorum! umarım çabanıza deger ve mutlu olursunuz |
güzelliginle, cazibenle dogru orantılı oldugunu dusunmuyorum bu cekımın. beraberlıklerımde beni bana anlşattıklarında dışardan nasıl gorunuyorum dıye: kendini beğenmiş, kavgacı, sinirli tehlikeli vs bırcok sey duyuyorum fızıgımde ıyı degıldır, muhendıslık meslek muzık hobı olsada cocuklugum dovuserek gectı shotokan karate ve sıradan sokak dovuslerı icinde sayısız buru kırıgı sonrasında bırkac amılyaata ragmen pek duzeltılemeyen bı gargamel burnuna sahıbım msl :) ımajımda yukarda anlattıgım gıbı dısardan bakıldıgında pek hos sayılmaz... ona ragmen benı seven sevıyosa bunun tek bı anlamı var görünenden daha fazlasıyla ılgılenen, SIĞ olmayan ınsanlar azda olsa var hala ;) |
|
|
Cevap: yardım! bence aranızda eskiden bir ilişki varsa bir yolla aynı noktaya çekebilirsin ben bu gorüşteyim sitede bu konularla ilgili sanrıca ve echonun yazılarını okumanı tavsiye ederim üyelelerin makaleleri kısmında bulabilirsin zaten olacak birşeyse ilginç tesadüfler sizi bir araya getirip bir yerde karşılaştırır burdan sonrasıda sana kalmış hiç birşey yapmadan tepki vermeden durursan olmaz ama onun dikkatini bir yolla kendi tarafına çekersen yani senin çekim alanına sokarsan onu kazanman daha kolay mümkün olur yeterki iste ve olumsuzluklardan arın normal çekimden biraz daha zorlasada seni aynı çekim alanına sokup tanıma şansı elde edebilirsin:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:14 AM. |