Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkür ederim...:) zaman bulukça tartışalım bu konuları......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-08-2009, 12:30 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 48
Tesekkür: 24
65 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arztrkm will become famous soon enougharztrkm will become famous soon enough
Standart Cevap: ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

teşekkür ederim...:)
zaman bulukça tartışalım bu konuları...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

arztrkm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2009, 12:53 PM   #12 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

ilginç bi konu daha önceden düşünmemiştim böyle bi şey hiç de duymamıştım teşekkürler
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2012, 01:14 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
Muallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 61
Tesekkür: 108
50 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Muallim will become famous soon enoughMuallim will become famous soon enough
Standart Cevap: ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

Konu sahibi aktif değil belki ama yazmadan geçemeyeceğim

Öncelikle şahsen Çekim Yasası’nda gerçeklik payı olduğuna inanıyorum.

Ancak verdiğiniz cevaplar benim açımdan hiç tatmin edici değil. Kitlesel felaketler, globalleşen terör, holokost, öjeni gibi vahşetleri, bunlara maruz kalan insanların bilinçaltlarındaki olumsuz imgelere bağlıyorsunuz anladığım kadarıyla. Yani zalimlerin değil mazlumların suçu oluyor.

Kitlesel felaketler hakkında Rhonda Byrne ile aynı düşünüyorsunuz. The Secret yazarı Rhonda Byrne'ye göre terör ve soykırım kurbanları bu olayları düşünceleriyle kendileri çekerler. Bir telefon ropörtajında Byrne, Ruanda'daki tecavüze uğrayan ve öldürülen kadınlarla ve çocuklarla ilgili bir soruya verdiği cevap aynen şu şekilde:

Alıntı:
'If we are in fear, if we're feeling in our lives that we're victims and feeling powerless, then we are on a frequency of attracting those things to us ... totally unconsciously, totally innocently, totally all of those words that are so important.'

"Eğer korku içinde yaşarsak, eğer kurban ve çaresiz olduğumuzu hissedersek, bu şeyleri kendimize çeken bir frekans yayarız... Tamamen bilinçsizce, tamamen masumca, tamamen öylesine önemli olan kelimelerle."
1994 yılında gerçekleşen Raunda soykırımında yaklaşık 800,000 Tutsi katledildi. Bunun cevabı Secretçılar göre şu: Onlar neyi istediklerine değil, neyi istemediklerine odaklanıyorlardı (“ailemi katletme”).

Aynı şekilde Yahudi holokostu da soykırıma direnç göstermeleri yüzünden gerçekleşti.

Bildiğiniz gibi 20. yüzyıl “felaketler asrı” olarak nitelendirilir ve bu asır savaşlara, toplu katliamlara ve küreselleşmiş terör olaylarına sahne olmuştur. Bu olayların bilançosu yaklaşık 100,000,000 ölüdür. 100 milyon insan “savaş karşıtı” olduğu için mi öldü. Ya da anti-terör organizasyonlarının artması, komünizme karşı NATO ve CENTO’nun kurulması, anti faşist kuruluşların yaygınlaşması da bu tür yıkıcı olayları “çekmiş” olabilir değil mi? Sonuçta The Secret sloganlarında biri de “neye karşı koyarsan o ısrarla olmaya devam eder.”

Ancak felaketlerden zalimleri değil de mazlumların imgelerini sorumlu tutmak sadece anti-hümanistik değil aynı zamanda absürd bir bakış açısı olacaktır.

Sizin dediğinizi kabul edelim ve “neye direnirsek o başımıza gelir” mottosu ile gerçek hayata bir bakalım.

Hipokondriyaklar (hastalık hastaları), kanser araştırmacıları, sinema oyuncuları ve sapıklar o kadar hissetmelerine, imajine ve vizualize etmelerine rağmen neden hayal ettikleri durumları kendilerine çekmezler? (Ki bunları "Eğer çekim yasası doğruysa" başlığında ayrıntılı olarak tartıştım.)

Alıntı:
uyguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burdayım burdayım! Bebeklerle ilgili bir örnek sordunuz sanırım. Cevap vereyim. Yazımda ne demiştim? Bir düşünce kimden çıkarsa çıksın "ben"e ait bir düşüncedir. Yani öteki başkası değil, öteki bendir. Bu yüzden bebeğin ailesi bebeğin başına bir şey gelmesi konusunda sürekli korkan birileriyse bu olay gerçekleşmiştir. Demek istiyorum ki bazılarımız bazılarımızın amaçlarının gerçekleşmesi için bir araç konumuna düşebilir. Anne babanın bebeğimize bir şey olacak endişesinin gerçekleşmesi için bebekleri araç olmuştur. Biz de bazen bu şekilde başkalarının amaçlarının gerçekleşmesi için araç olabilir. Düşünelim ki Kuranda "herşey çift yaratıldı" denilmektedir. Yani insan hem amaç sahibi bir varlık olabilir hem de bir amacın gerçekleşmesi için araç olabilir. Mesela benim okuma amacımda öğretmen araç olur. Öğretmenin mesleğini icra edebilmesi için ben araç olurum. Umarım anlatabildim. Eğer "araç" olma ifadesi ağır bir ifadeyse şimdiden özür dilerim ama başka bir kelime ilk bakışta aklıma gelmedi.
Bebeklerin başına kötü bir şey gelmesini (örn. cinsel istismara uğraması durumunu) bu şekilde açıklıyorsunuz ama bu durum Çekim Yasası'yla başkalarının hayatlarına müdahale edilebileceği anlamına gelmiyor mu? Yani ÇY'yi kullanarak başkalarının özgür iradelerine müdahale etmek veya hayatlarını yönlendirmek filan bunlar Çekim Yasası'nda yok diye biliyorum.
__________________
"Birçok kişi mutluluğun ne olduğuyla ilgili yanlış bir fikre sahip. Mutluluğa kendini tatmin ederek değil, değerli bir amaç uğrunda mücadele ederek ulaşılabilir." - Helen Keller
Muallim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2012, 01:39 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Muallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 61
Tesekkür: 108
50 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Muallim will become famous soon enoughMuallim will become famous soon enough
Standart Cevap: ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

Yine sormadan edemeyeceğim bir başka husus daha var. Konu ile direkt bağlantılı değil ama The Secretçılar pek çok ünlü ve başarılı insanın SIRRI kullanıp başarıya ulaştığından söz ediyorlar.

Peki neden bu iddialarını kanıtlamak için kontekstinden koparılmış alıntılara yer veriyorlar?

Mesela Churchill'den şu alıntıyı yaparlar:

“You create your own universe as you go along” Winston Churchill

“Siz ilerlerken kendi evreninizi yaratırsınız.”


Oysa Churchill'in sözlerinin orijinaline baktığımızda tamamen farklı bir şeyden söz ediyor:

Alıntı:
“Some of my cousins who had the great advantage of University education used to tease me with arguments to prove that nothing has any existence except what we think of it. The whole creation is but a dream; all phenomena are imaginary. YOU CREATE YOUR OWN UNİVERSE AS YOU GO ALONG. The stronger your imagination, the more variegated your universe. When you leave off dreaming, the universe ceases to exist. These amusing mental acrobatics are all right to play with. They are perfectly harmless and perfectly useless. I warn my younger readers only to treat them as a game. The metaphysicians will have the last word and defy you to disprove their absurd propositions.”
İngilizce’m (henüz) yetersiz olduğu için net bir çeviri yapamayacağım ama anlamsal bir çeviri yapmam gerekirse burada kuzenlerinden bazıları Churchill’e maddenin imgesel olduğunu ve bizim onu düşünmemiz dışında herhangi bir varlığa sahip olmadığını öne süren felsefi bir yaklaşımı kanıtlamaya çalışıyor. Churchill ise bu düşüncelerin saçma olduğunu ve bunların "eğlenceli mental akrobatikler" olduğunu söylüyor.

İngilizce bilenler daha iyisini çevirirse sevinirim.

Yani sizin anlayacağınız “Siz ilerlerken kendi evreninizi yaratırsınız” fikri Churchill'e değil KUZENLERİNE aittir.

Daha bunun gibi birçok context'inden koparılmış alıntı var. Gönderme yaptıkları birçok isim için ise referans sunamıyorlar. Bu durum iddiaların doğruluğuna gölge düşürmüyor mu?
__________________
"Birçok kişi mutluluğun ne olduğuyla ilgili yanlış bir fikre sahip. Mutluluğa kendini tatmin ederek değil, değerli bir amaç uğrunda mücadele ederek ulaşılabilir." - Helen Keller
Muallim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2012, 07:05 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
Muallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 61
Tesekkür: 108
50 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Muallim will become famous soon enoughMuallim will become famous soon enough
Standart Cevap: ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

Başka bir örnekten söz edecek olursak; adamlar Hz. İsa'dan yaptıkları alıntıyı da çarpıtmışlar. Söz konusu alıntı şurada:

Alıntı:
Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır. Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır.
Şimdi bu söz ilk bakışta Çekim Yasası'nı çağrıştırıyor gibi görünebilir. Bu söz Matta İncil'indeki Dağdaki Vaaz'dan alınmıştır. Bir de bağlamına bakarak okumayı deneyin isterseniz, Çekim Yasası'na benzer bir şey görebilecek misiniz?

Alıntı:
Tanrı’dan Dileyin
7 “Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır. 8Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır. 9Hanginiz kendisinden ekmek isteyen oğluna taş verir? 10Ya da balık isterse yılan verir? 11Sizler kötü yürekli olduğunuz halde çocuklarınıza güzel armağanlar vermeyi biliyorsanız, göklerdeki Babanız’ın, kendisinden dileyenlere güzel armağanlar vereceği çok daha kesin değil mi?


12“İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız, siz de onlara öyle davranın. Çünkü Kutsal Yasa’nın ve peygamberlerin söylediği budur.”



Dar Kapı, Geniş Kapı
13 “Dar kapıdan girin. Çünkü yıkıma götüren kapı geniş ve yol enlidir. Bu kapıdan girenler çoktur. 14Oysa yaşama götüren kapı dar, yol da çetindir. Bu yolu bulanlar azdır.”



Ağaç ve Meyvesi
15 “Sahte peygamberlerden sakının! Onlar size kuzu postuna bürünerek yaklaşırlar, ama özde yırtıcı kurtlardır. 16Onları meyvelerinden tanıyacaksınız. Dikenli bitkilerden üzüm, devedikenlerinden incir toplanabilir mi? 17Bunun gibi, her iyi ağaç iyi meyve verir, kötü ağaç ise kötü meyve verir. 18İyi ağaç kötü meyve, kötü ağaç da iyi meyve veremez. 19İyi meyve vermeyen her ağaç kesilip ateşe atılır. 20Böylece sahte peygamberleri meyvelerinden tanıyacaksınız.


21“Bana, ‘Ya Rab, ya Rab!’ diye seslenen herkes Göklerin Egemenliği’ne girmeyecek. Ancak göklerdeki Babam’ın isteğini yerine getiren girecektir. 22O gün birçokları bana diyecek ki, ‘Ya Rab, ya Rab! Biz senin adınla peygamberlik etmedik mi? Senin adınla cinler kovmadık mı? Senin adınla birçok mucize yapmadık mı?’ 23O zaman ben de onlara açıkça, ‘Sizi hiç tanımadım, uzak durun benden, ey kötülük yapanlar!’ diyeceğim.”

Kaynak: İncil: Matta 7
Gördüğünüz gibi Hz. İsa hiç de "benzer benzeri çeker" gibi hızlı çözümler üretmiyor ve yaşamın The Secret'ta anlatıldığı kadar kolay olduğundan bahsetmiyor.

Saadete ulaştıran yolun dar ve çetin oluşundan, bu yolda çok düşmanlarla karşılabileceğimizden söz ediyor.

Ayrıca 25 yılını bir papaz olarak geçiren psikoterapist Bob Beverley "“Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır." sözünün dilbilimsel analizini şöyle yapıyor:

Alıntı:
Şimdi İncil’in ciddi bir öğrencisiyseniz, bu kelimelerin yazıldığı orijinal dili öğrenmeye uğraşabilirsiniz. Bu dil, Antik Yunanca’dır. 25 yıldır rahip olmama rağmen, diller alanında da kuantum fiziğinde olduğum kadar kötüyüm ve bu yüzden, benden fizikle veya bu satırlar dışında Yunanca ile ilgili bir şey duyamazsınız.“Dileyin”, “arayın” ve “çalın” kelimeleri, süreklilik belirten aorist* kalıpta kullanılmıştır ve sürekli, bitmeyen bir eylemi ifade eder; yani “daima istemeye devam edin, daima aramaya devam edin ve daima çalmaya devam edin” denmektedir.

(*) Geniş zaman, muzari, bazı dillerde kesinlikle zaman bildirmeyen zaman; özellikle Yunanca’da haber kipinin geniş zamanı (E.N.)
Ve bu din adamı Hz. İsa'nın bu sözünü şöyle yorumluyor:

Alıntı:
Dolayısıyla, Hz. İsa “dileyin, arayın, kapıyı çalın” derken, bilimsel veya felsefi bir tez sunmuyordu. İnsanların hayatlarında bir şeyler yapmaya başlamaları için çarpıcı bir şekilde uyandırmaya çalışıyordu. Arkamıza yaslanıp oturduğumuz, hiçbir şey yapmadığımız ve başkalarının bize bakmasını umduğumuz yaygın bir insanlık kusuruyla mücadele ediyordu. Psikoterapi dünyasında, buna “pasif bağımlı kişilik bozukluğu” denir.
Sonuç olarak çaresizlik, kararsızlık ve başkalarına yapışma gibi sosyal sorunlarla mücadele etmek için söylenmiş bir sözü bağlamından kopararak Hz. İsa'yı Çekim Yasası destekçisi gibi göstermişler.
__________________
"Birçok kişi mutluluğun ne olduğuyla ilgili yanlış bir fikre sahip. Mutluluğa kendini tatmin ederek değil, değerli bir amaç uğrunda mücadele ederek ulaşılabilir." - Helen Keller
Muallim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2012, 09:19 PM   #16 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: üsküdar
Mesajlar: 335
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceko_25 is infamous around these parts
Standart Cevap: ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

bu konuyu okumadım ama bu msj önceki tartışmamıza bi cvp vermiş başka bi arkadaş
Beynin en tehlikeli yanı, "ters çaba" kuralına göre çalıştığı anlardır. Başınıza gelmesinden en çok korktuğunuz şeye odaklanırsanız, beyin onu size çeker, korktuğunuzu başınıza getirir! Buna ters çaba kuralı denir. Bataklıktan çıkmaya çalıştıkça, dibe gömülmeye benzer. Beyin odaklanılan hedef için çalışır, hedef olumsuz olsa bile onu gerçekleştirmek için çalışır! Topluluk önünde konuşma yaparken "acaba heyecanlanacak mıyım" diye düşünürseniz, korkunuz olmasın, heyecanlanacaksınız! Korkunuza değil, konunuza odaklanın. Başınıza gelmesinden korktuğunuz en kötü şeye değil, başınıza gelmesini istediğiniz en iyi şeye odaklanın. Unutmayın kafanızda en çok neyi düşünürseniz, hayatınızda onu çoğaltırsınız.
ceko_25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-02-2013, 12:35 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen
 
bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: cennet
Mesajlar: 348
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough
Standart Cevap: ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

15 Şubat 2013 - 11:10
Milliyet.com.tr »
Kabin memurunu çeçe sineği ısırdı, uyku hastalığına yakalandı









Murat ÇAKIR-İbrahim YILDIZ/İSTANBUL,(DHA)

GÖREV için gittiği Afrika’da çeçe sineğinin ısırması sonucu uyku hastalığına yakalanan Türk Hava Yolları’nda görevli kabin memuru Ece Taşan yattığı hastanede, hastalığına çare olacak ilacın Türkiye’ye getirilmesini bekliyor.

TWİTTER ’DAN YARDIM ÇAĞRISI YAPTI
THY’de görevli Kabin Memuru Ece Taşan geçtiğimiz günlerde görev için Afrika’ya gitti. Kabin memuru Taşan’ı burada çeçe sineği ısırdı. Sineğin ısırması sonucu uyku hastalığına yakalanan kabin memuru Taşan, ailesi tarafından Taksim’deki Özel Alman Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Ece Taşan, sosyal paylaşım sitesi Twitter’den hastalığına ilişkin bilgi vererek hastalığına çare bulunacak ilacın bulunması için yardım istedi.

GANA’DA İLAÇ BULUNDU AMA !..
Ece Taşan ve ailesi bir sineğin ısırması sonucu başlayan uyku hastalığı için Türkiye’de ilacı bulunmadığı için başta Afrika olmak üzere Avrupa’da ilaç bulmak için yakınlarıyla irtibata geçti.

Aile, hastalığa çare olacak ilacı Gana’da buldu ancak ilaç uçağa alınmayınca ilaç İstanbul’a gelemedi.

Aile bu sefer Fransa’da da bu ilacın olduğunu öğrendi. Taşan ailesi şimdi bu ülkeden gelecek ilacı beklemeye başladı.

"ACİL İLACIMI BULUN"
Uyku hastalığına yakalanan ve sağlık durumu hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter’den bilgi veren kabin memuru Ece Taşan,

şöyle yardım çağrısında bulundu:"Yıllarca ’uyku böceği mi ısırdı, yok efendim uyku böcegi oldun’ diye diye kendimi ısırttırdım.
Ama bu kadar kötü birşey olduğunu bilsem demezdim" "Suramin veya pentamidin ilaclarini bulabilen bana acil olarak ulassin lutfen. RT!"

"Acil ilacimin bulunmasi gerekmektedir. Fransa’da bulundugu soyleniyor.Hangi sehir nerdedir bu yarin netleşicek.Afrika ulkelerinde daha yaygın Afrika’dan aldığım bi parazit vucuduma yayılmadan engellemek lazım. Zamanla yarış"

ÇEÇE SİNEĞİ
Çeçe sineği ilk bakışta karasineğe benzeyen, küçük ama çok zararlı bir sinek . Uyku hastalığını bulaştırmasıyla bilinen bu kan emici sineğin,Glossina cinsini oluşturan yaklaşık 21 türü vardır. Türlerin çoğu Afrika’da, Sahra Çölü’nün güneyinde yaşar ve uyku hastalığını yapar.
__________________
yarimistanbul
bird of paradise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
anlamadiginiza, demeyin, yanlis


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası ANLAMADIĞINIZA YANLIŞ DEMEYİN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkür ederim...:) zaman bulukça tartışalım bu konuları......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.