| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası denedim ve oldu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız madem merak ettiniz , söyliim ..loto kolonunu aldım , gözlerimi kapadım , ısrarla zihin ekranıma gelen sayıları işaretledim ..sadece "evet işte bunlar " dedim ve kolonu yatırdım .2 kolon :)) yallnız şunu da belirtmeliyim , o zihin ekranı var ya ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #14 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: diyarbakir
Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() madem merak ettiniz , söyliim ..loto kolonunu aldım , gözlerimi kapadım , ısrarla zihin ekranıma gelen sayıları işaretledim ..sadece "evet işte bunlar " dedim ve kolonu yatırdım .2 kolon :)) yallnız şunu da belirtmeliyim , o zihin ekranı var ya , siz hiç bir şekilde müdahele etmeden rakamları geçiiyor, sizin müdahaleniz olunca sonuç fiyasko oluyor . şöyle ki , 13 rakamı geçti , ısrarla 13 rakamı , içinizden bir ses yok bu olmaz 14 tür derse bile aldırış etmeyeceksiniz.ikinci önemli husus , rakamın görünmesi için , asla kendinizi zorlamayın .. o anki ruh halinize bağlı olarak , bu beş dakika , bir saat, olabilir , hatta hiç gelmeyebilir de...gelmediginde de o ekrana siz müdahale edip , bir rakam asarsanız , kendinizi kandırırsınız..( ne zaman diye sordunuz, çekilişten 3 saat önce oynadım :).. o rakamlar zihnimde net bir şekilde görünmeseydiler , oynamayacaktım .. konuyla alakası yok ama , sadece bir defaya mahsus olmak üzere , kaşık bükmeyi de başardım :)) bunu ne için yaptım ? olması mümkün görünmeyen olayları , sağlıklı bir beyine sahip her insan , bazı k u v v e l e r i kullanarak , YAPABİLİR...bu tür aktiviteler , insanın kendine olan güvenini oldukça arttırıyor .. bu deney , sonucunda şiddetli baş ağrısı geçirdim , ama benim için buna değerdi ...bükülme noktasından aldım kaşığı, gözlerimi kapadım , hafif hafif okşarken , bunun hamurdan yapılmış olduguna TAM İNANDIM. 30 dakika sürdü , sanki kolumdan , parmaklarımın uçlarına bir sıcaklık akıyordu . gözlerimi açtım , gözle görülebilir bir eğim verebilmiştim..sevinç ve baş ağrısı ile sabaha kadar , deliksiz bir uyku çektim..
__________________ Mükemmel Bir Sistem |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
denedim, oldu |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası denedim ve oldu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız madem merak ettiniz , söyliim ..loto kolonunu aldım , gözlerimi kapadım , ısrarla zihin ekranıma gelen sayıları işaretledim ..sadece "evet işte bunlar " dedim ve kolonu yatırdım .2 kolon :)) yallnız şunu da belirtmeliyim , o zihin ekranı var ya ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi