| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasasısını nasıl çekersiniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir düşünceye aşkla bağlanmak kavramını bende bilirim ve o düşünce veya fikir sizi alır istediği noktaya götürür iradenize yön gösterir doğal motivasyon haline ulaşırsınız herşey kendiliğindendir adeta beyin hedefe ya da hedeflere kilitlenmiştir işi bilinçaltı devralır işte şu anda zayıflama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 (permalink) |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir düşünceye aşkla bağlanmak kavramını bende bilirim ve o düşünce veya fikir sizi alır istediği noktaya götürür iradenize yön gösterir doğal motivasyon haline ulaşırsınız herşey kendiliğindendir adeta beyin hedefe ya da hedeflere kilitlenmiştir işi bilinçaltı devralır işte şu anda zayıflama programımda uyguladığım olay bu ama epey bi teknik kullandım bunu başarmak için kilo verme telkinini dinlememde işe yarıyor şimdiden 3 kilo ilk hafta için fena değil en güzel tatlıları önüme koysalar bile bilinçaltım devreye giriyor ve bir güç o şeylerden beni uzak tutuyor günde 50 kez ise günün farklı zamanlarında bugün hiç iştahım yok diyorum ideal kilomdayım diyorum transta ve uyanıkken bilinçaltını programlıyorum şu an herşey güzel şu anki hedefim birden fazla hedefe beyni programlamak 2 den fazla aynı anda hedef belirleyince organizma zorlanabiliyor bakalım görelim darısı diğer zayıflamak isteyen arkadaşların başına ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasasısını nasıl çekersiniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir düşünceye aşkla bağlanmak kavramını bende bilirim ve o düşünce veya fikir sizi alır istediği noktaya götürür iradenize yön gösterir doğal motivasyon haline ulaşırsınız herşey kendiliğindendir adeta beyin hedefe ya da hedeflere kilitlenmiştir işi bilinçaltı devralır işte şu anda zayıflama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi