Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Çekim Yasasında 9 Altın Kural

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasasında 9 Altın Kural Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı Evet gökçe' cim. Suçluluk+ego telkinlerinin yeni versiyonları. İndirmediysen verdiğim linke tıkla winrar programın varsa iner. Zaten indirdiysen mutlaka düzenli dinle. Ne küçümsenme kalır, ne kompleks. Tamam canım sağol...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Çekim Yasasında 9 Altın Kural

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-02-2009, 10:09 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 216
Tesekkür: 977
219 Mesajinıza toplam 1,274 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the rough
Standart

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet gökçe' cim.

Suçluluk+ego telkinlerinin yeni versiyonları. İndirmediysen verdiğim linke tıkla winrar programın varsa iner. Zaten indirdiysen mutlaka düzenli dinle. Ne küçümsenme kalır, ne kompleks.
Tamam canım sağol

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gökçe y. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2009, 10:37 AM   #12 (permalink)
Teğmen
 
aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 127
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart

HİPNOZ VE ÇEKİM YASASI

Artık biliyorsunuz, çekim yasasını sadece olumlu düşünerek çalıştıramazsınız. Pek çok kitapta, eğitimde, olumlu düşünerek, duvara resim yapıştırarak, istediklerimizi hayal ederek “olmuş gibi” davranarak başarabileceğimizi anlatan bilgiler veriyorlar. Oysa bunlar yeterli değildir. Zaten o yüzden çekim yasasının sadece bir safsata olduğunu düşünen pek çok insan var.

Çekim yasası, kuantum fiziği bilimcilerinin büyük bir kısmına göre son derece gerçektir, ve bildiğimiz fiziksel yerçekimi kanununun enerji boyutundan ibarettir. Nasıl ki yerçekimi bizi fiziksel kütlemize göre etkiliyorsa, vücudumuzdan yaydığımız enerji de kendi frekansındaki evrensel enerjiyi çeker. Bir kısım kuantum bilimcisi için bu henüz tam olarak kanıtlanmış bir bilgi değildir, bunu da ekleyelim. Ancak şunu gerçekten kanıtlanmış bilgiler arasında sunabiliriz; etrafa yaydığımız enerjimizin frekansını, derinlere gömdüğümüz duygu ve inanç (düşünce) kalıplarımız oluşturur. Böylece, kuantum biliminin neden hipnoz bilimiyle iç içe olduğunu anlayabilirsiniz.

Duygu ve inanç kalıpları, bilinçaltımızdan gelirler. Bir başka deyişle, yaydığımız fotonların frekansını, dolayısıyla da çekim yasasını bilinçaltımız yönlendirir. Öyleyse sadece olumlu düşünmek yeterli, olmayacaktır, bilinçaltımızdaki yerleşik duyguları da değiştirmemiz gerekecektir.

Workshoplara katılanlara hep söylüyorum. Duygu değişimi 1 günde yapılacak bir iş değildir. Sizin bir konfor alanınız vardır ve acı da çekseniz, alıştığınız bir duygu olduğundan kolay kolay vazgeçemezsiniz. Ancak duygu değiştirmenin pek çok tekniği vardır ve sebatla uygulandığında gayet başarılı sonuçlar alınır. Belli bir duygunun değişiminin vücudumuzda fiziksel olarak değişim yaratması, ortalama olarak 2-3 ayı bulur. Yeni duygunun bilinçaltına yerleştirilmesi ise minimum 21 günlük bir süreyi kapsayacaktır.

Duygunuzu değiştirdiğinizde, hayatınızda pek çok şeyin mucizevi şekilde değişmeye başladığını fark edeceksiniz. Ancak bunu yapmak için, derin bir teslimiyet olmalıdır. Çoğunlukla uzun süreler acı çekmişsek, duygumuzu bastırmak ya da kurtulmak için mantığımızla düşünmeye ve kendimizi ikna etmeye çalışırız. İşte asıl tehlike o zaman başlar.

Zihnimiz ile duygularımızı kontrol etmeye ya da bastırmaya alışmak, bizim olumsuz pek çok duygu ve inancı da bilinçaltımıza kaydetmemize sebep olur.

Zaman içinde kendimize bir savunma mekanizması geliştiririz. Her türlü olumsuz duygumuzu bastırmak ve kontrol altına almak için mantığımızı devreye sokarız. Kadınlar için diğer savunma mekanizmaları genellikle aşırı derecede alış/veriş, fazla yemek ile birlikte tutulan kilolar, çok fazla sevilmeyen ama yalnızlık ya da kaybetme korkusu gibi korkularla yüzleşmemek adına tutunulan sevgililer…v.s. olarak sayılabilir. Erkekler için alış veriş problemi kumar tutkusu olarak da kendisini gösterebilir.

Uzun süre savunma mekanizması ile yaşarsak, mantığımız ile gerçek duygularımız arasındaki bağ tamamen kopar. Bu kez acı çekmeye başlarız. Hayattan zevk almamaya başlarız. Bastırdığımız duygular örneğin ölüm korkusu ise, panik atak olarak kendisini gösterebilir, ya da kaybetme korkusu ise, bağımlılık ya da tutunma problemine dönüşebilir. Bunlar sadece örneklerdir. Panik atağın pek çok sebebi olabilir. Burada verdiğim sadece küçük bir örnek olarak algılanmalıdır.

YERLEŞMİŞ DUYGUYU DEĞİŞTİRMEK

Duygunuzu değiştirebilmek için öncelikle uzun süre bastırmış olduğunuz öfke, kin, nefret, kapana kısılmışlık, çaresizlik gibi duyguları bulmak, onları trans altında ya da sadece yazarak dile getirerek çıkartmak gerekir. Çoğu zaman olumsuzdan olumlu duyguya geçmek, bu temizlik işlemi ile başlar. Bunun da bir süreç olduğunu hatırlatmak isterim. 1 veya 2 trans eşliğinde, evde kendi kendinize uygulayacağınız yazı tekniği ile birlikte uzun süre devam etmelidir.

Bu süreç bittikten sonra, inanç kalıplarınız ile çalışmaya başlamanız gerekir. Her bir inanç kalıbı değiştirildiğinde, yeni duygu 21 gün süre ile vücuda tanıtılmalıdır. Eğer fiziksel bir değişim bekliyorsak, 3 ay boyunca olumlu duygu ile kalabiliyor olmalıyız.

Olumsuz kalıplar kırılırken eğer çok köklü, değersizlik, kaybetme, yalnızlık, güvensizlik, ölüm korkularımız varsa, bunlar regresyon seansı ile temizlenmeli, ve daha sonra olumlu duyguların pekiştirilmesi yapılmalıdır.

Ancak bu süreçten geçtikten sonra, çekim yasasını uygulamaya hazır hale geleceksiniz. Aslında çekim yasası hep var ve biz eğer müdahale etmezsek, bilinçaltımızda zaten duran kalıplar ve duyguları hayatımıza otomatik olarak çeker. Bu bize,neden bazı insanların para konusunda, bazılarının sağlık, kiminin çocuk , kimininse sevgili ve ikili ilişkiler konusunda sıkıntı çektiğini açıklar. Zaten hayatımızda iyi olan şeyler, olumsuz kalıp taşımadığımız alanlardadır.

Peki, duygularımı olumlu hale getirdikten sonra, yani korkularımı temizledikten sonra ne yapmalıyım?

Arzunuz her ne ise, öncelikle onu elde ettiğinizde neler hissedeceğinizi hayal edin ve bu duyguyu bedeninize iyice yayın. Artık o arzunuz zaten olmuş gibi hissetmeye devam edin. Yalnız, çekim yasası uygulamak isteyenler için 3 altın kuralı hatırlatmak isterim.

Arzu ettiğiniz şey her ne ise, HERŞEYİN VE HERKESİN en yüksek hayrı ile, herkesi mutlu edecek bir çözüm ile hayatınıza gelmesini dilemelisiniz. Bunu ta yüreğinizin derinliklerinden istemelisiniz. Eğer gizli kıskançlık, kıyaslama, karşılaştırma, eziklik, öfke, kin, intikam gibi duygular ile bir şeyler dilerseniz, bu başka birinin aleyhine olacaktır. O başka biri bunu hak etse bile, ondan intikam almayı çok arzularsanız ne yazık ki evrenin sizin için çalışmasını yavaşlatmış olursunuz. Eğer sürekli hayal kurduğunuz ve olumlu düşünmeye çalıştığınız halde hala başarılı olmamışsanız, “Acaba herkesin en yüksek hayrına olanı istememiş olabilir miyim? Acaba evrene çok müdahale etmiş olabilir miyim? Çok fazla detay vermiş olabilir miyim?” diye düşünmeli ve bunu düzeltmelisiniz.
Çekim yasası bir kez çalışmaya başladığında, evrenin 3. boyut holografik yaşamda, (yani bildiğimiz fiziksel hayatta) zaman kavramı olduğu için belli bir süreye ihtiyaç duyar. Olayları birbiri ardına dizecek, o olaylarla ilgili olan kişilerin de en yüksek hayrını gözetecektir. Bu çok boyutlu, çok ilmekli bir örgü gibidir. Bu örgü süresince sabırla beklemelisiniz. Beklemek, aynı zamanda başkalarının da hakkına, süreç boyunca evrene ve Yüce Yaratan’a saygı duyduğunuzu gösterir.
Sizin zihninizden daha yüksek bir zekanın evrende var olduğunu, yani Yüce Yaratan’ın daha yüksek bir boyuttan sizin için her şeyi görüp, tam da sizin gönlünüzdeki şekilde bunu sizden daha iyi çözebileceğini unutmayın. İnsanlar kendi zihinlerine güvenirler. Ama ne yazık ki, bizim zihinlerimiz KORKU üretir. LİMİTLİ VE KISITLI olduğumuzu düşünür. Problemleri sevgi ile değil, SAVAŞARAK çözme eğilimindedir. Zihnimize elbette ki güveneceğiz. Ama nasıl çözeceğimizi bilmediğimiz, korktuğumuz, ya da savaşmak ya da başka birinin hakkını çalmak ihtiyacı duyduğumuz bir yerde, muhakkak kendi ZEKAMIZIN KONTROLÜ BIRAKMASINI sağlamalı ve sırtımızı Yüce Yaratan’a yaslamalıyız. Kontrolcü kişiler, mutsuz olmaya eninde sonunda mahkumdurlar. Çünkü yukarıda tarif ettiğim gibi, duyguları ve kalpleri ile bağlarını kopartmış olurlar. Ve en önemlisi, çekim yasasının onlar için çözüm üretmesini engellemiş olurlar.

- Alıntıdır -
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2009, 12:43 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 28
Tesekkür: 111
26 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
süperim will become famous soon enoughsüperim will become famous soon enough
Standart

slm aprilrose tam da beni anlattın..bu güne kadar duygularımı o kadar çok bastırıp o kadar kontrollü yaşadım ki saf bi mantık haline geldim..ve artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim..ve imdi anlıyorum ki çekim yasasını bu yüzden çalıştıramıyorum..bana bundan nasıl kurtulacağım konusunda yardımcı olursan sevinirim..trasn dediğin meditasyon galiba..meditasyon da tam olarak ne yapmalyım..yardımcı olursan sevinirim..sevgiler..
süperim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2009, 01:39 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 127
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart

Alıntı:
süperim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm aprilrose tam da beni anlattın..bu güne kadar duygularımı o kadar çok bastırıp o kadar kontrollü yaşadım ki saf bi mantık haline geldim..ve artık yaşamdan zevk alamaz hale geldim..ve imdi anlıyorum ki çekim yasasını bu yüzden çalıştıramıyorum..bana bundan nasıl kurtulacağım konusunda yardımcı olursan sevinirim..trasn dediğin meditasyon galiba..meditasyon da tam olarak ne yapmalyım..yardımcı olursan sevinirim..sevgiler..
Meditasyon farklı, hipnoz başlı başına farklı bir olay ve bunu işin uzmanları yapıyorlar. O uzman ben değilim ama :)
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2009, 02:07 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 28
Tesekkür: 111
26 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
süperim will become famous soon enoughsüperim will become famous soon enough
Standart

peki bunu için önerebileceğin bir uzman varmı?tşk.ler

sanemce ve redflowersdan da yardım bekliyorum bu konuda..
süperim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2009, 03:06 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 127
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart

Özelden yazdım size 2 uzman adı..
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2009, 04:34 PM   #17 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 28
Tesekkür: 111
26 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
süperim will become famous soon enoughsüperim will become famous soon enough
Standart

tşk.ler ..
süperim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2009, 02:51 PM   #18 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 28
Tesekkür: 111
26 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
süperim will become famous soon enoughsüperim will become famous soon enough
Standart

bu arada bi şey söyleyeceğim ,bu telkinleri dinledikten sonra hipnozlara falan gerek kalmayacak ki değil mi arkadaşlar?
süperim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2009, 07:38 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 91
Tesekkür: 240
85 Mesajinıza toplam 490 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkyolu will become famous soon enoughışıkyolu will become famous soon enough
Standart

cem ne kadar açıklayıcı yazmışsın ikinci bölümde yaşadıklarınla beraber yazdıklarını daha iyi anladım.benim tek sorunum hedefimi etrafımda kimsenin bilmemesi gerektiği bu anlamda girişim yapamam.eminim ki gülünç duruma düşerim.benim için yazdıklarını uygulamak ve beklemek başka yol yok.ama gerçekleşmesi konusunda kıpırdanma var..
ışıkyolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2009, 11:43 PM   #20 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jelibon is an unknown quantity at this point
Standart

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet gökçe' cim.

Suçluluk+ego telkinlerinin yeni versiyonları. İndirmediysen verdiğim linke tıkla winrar programın varsa iner. Zaten indirdiysen mutlaka düzenli dinle. Ne küçümsenme kalır, ne kompleks.
inmiyor inmiyor inmiyor :(
jelibon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
altin, cekim, kural, yasasinda


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Çekim Yasasında 9 Altın Kural

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasasında 9 Altın Kural Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı Evet gökçe' cim. Suçluluk+ego telkinlerinin yeni versiyonları. İndirmediysen verdiğim linke tıkla winrar programın varsa iner. Zaten indirdiysen mutlaka düzenli dinle. Ne küçümsenme kalır, ne kompleks. Tamam canım sağol...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.