Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bulusmalarimiz-ve-seminerlerimiz/)
-   -   KENDİNE DOĞUŞ SINIFI ve THETA HEALİNG Tanıtım seminerime bekliyorum ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bulusmalarimiz-ve-seminerlerimiz/622019-kendine-dogus-sinifi-ve-theta-healing-tanitim-seminerime-bekliyorum.html)

Erkan Sarıyıldız 30-09-2012 05:26 PM

KENDİNE DOĞUŞ SINIFI ve THETA HEALİNG Tanıtım seminerime bekliyorum ...
 
DR.Erkan Sarıyıldız ile Kendine Doğuş Sınıfı ve Theta Healing Tanıtım Semineri

Link: goo.gl/fJcjw

04 Ekim 2012 Saat 19:00 21:00

KENDİNE DOĞUŞ SINIFI

İlk kitabım olan “Kendime Doğuşumun Güncesi”, günümüzde yaşayan bir kahramanın, kendini bulma, gerçeğini arama hikayesiydi. Bu kahramanın kendine ulaşma yolculuğu ,kitabımda kat kat çıkılan merdivenlerle metaforik olarak anlatılmıştı. Bu kitabı okuyan kişiler bu yolculuğu kendileri de yapmak istediklerini belirttikleri için bu projeyi oluşturdum.

Bu programda 3 aylık dönemler şeklinde katılımcıların önce toplumun ve bugüne kadar yaşanılmışlıkların oluşturduğu “BEN” modelinin masaya yatırılması, kişilerin içlerindeki otantik taraflarıyla yüzleşmeleri ve gerçeklerini bulmaları hedefleniyor.

Her hafta 2,5 saatlik buluşmalarda çeşitli süreçler, paylaşımlar, kişisel çalışmalar ile farkındalıklı yaşamın ilk çekirdekleri kişiye entegre ediliyor. Bu çalışmada meditasyon, geçmiş yaşam çözümlemeleri, ruhsal yüklerden arındırılma, affetme, yaratım atölyesi gibi bir çok teknik harmanlanmış şekilde kullanılıyor. Bütün bunlar yapılırken de Deeksha enerjisinin transformatif yönünden faydalanıyorum.

THETA HEALİNG

Theta Healing, derin meditatif alanda yapılan dualarla yaşamınızı değiştirecek mucizelerin gerçekleşeceği çok güçlü ve derinden dönüştürücü bir yöntemdir.
Bu yöntem sayesinde size hizmet etmeyen inançları, sizin için en hayırlı hallerine değiştirip, hayatınızın doğru akış içinde olması sağlanır.
Vücudunuzdaki aksaklıklar çözümlenir.
Hayatınızda arzu ettiğiniz ne varsa tüm ayrıntılarıyla yaratabilmeniz sağlanır.

Seanslar bireysel olarak yapılır.

Bağdat caddesi Hacı Mavuk İş Merkezi No:357 K:3 D:5 Şaşkınbakkal - İstanbul 0216 3681450 - 0532 3522545


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.