![]() |
Ynt: UFUKTA BİR TOPLANTI GÖZÜKÜYORMU ? Alıntı:
Daha sana söylemeden Mücevher alıverdi lafı ağzımdan.Sürpriz yapıcaktım ama neyse.Kısmetse gelicem ablacım.Şöyle seninle baş başa sabah kahvelerimizi içeriz. kiss3 |
Ynt: UFUKTA BİR TOPLANTI GÖZÜKÜYORMU ? suzzy bu toplantı sizin nişanla birliktemi olacak yoksa nişandan 1 gün sonra falanmı olacak |
eylül ayı içinde tekrar konuşulur... dusun ama muhtemelen bayram sonrası olur diye düşünmüştüm...fikirlerinizi söyleyiniz arkadaşlar...ben uyarım... thumbsanim |
Ynt: UFUKTA BİR TOPLANTI GÖZÜKÜYORMU ? [b] bişey söyleyimmi taçyaprak ablam beni baya ikna etti eger o tarihde bi işim olmazsa 1 günlügüne bende izmire gelicem sevincli beni aranıza alırmısınız o toplantıda tabi gece binip o gece tekarr gitcem bilet ayarlamam lzım da felanda filanda |
Ynt: UFUKTA BİR TOPLANTI GÖZÜKÜYORMU ? şimdi bana kalırsa bayramın 3. günü falan olursa katılım az olur çünkü herkes bayramlaşmada herkes anne babasının yanında bayramda özellikle memur olanlar kendi memleketlerine bayram ziyaretine gitmekteler benim fikrim bu sizin fikriniz nedir onu öğrenmek isterim ne dersiniz bigci dostum tabiki sende geleceksin sen bu hayatimdegisti ailesinin yaramaz ve neşeli çocuğusun kambersiz düğün olurmu |
Ynt: UFUKTA BİR TOPLANTI GÖZÜKÜYORMU ? Ramazanda bir istanbul buluşması yapsaydık güzel olurdu.. gulensmiley |
Ynt: UFUKTA BİR TOPLANTI GÖZÜKÜYORMU ? eylülün ortasına geldik noldu bu izmir buluşması kim ayarlayacaktı bunu ilgilere soruyorum(redflowersdı galiba) dusun redflowers yoksa gizliden gelip hayalablalı(diğerlerini bilemiyorum şimdilik) küçük bir toplantı mı yapıcaksınız kendi aranız da valla olmaaaazzzzzzzzzzz hih33 |
orda çookk yapılmış önceleri |
Ynt: UFUKTA BİR TOPLANTI GÖZÜKÜYORMU ? Sevgili Hayal ablacım sitede çok yeniyim daha ama sizin ve yaptıklarınızın büyük bir hayranıyım.Çekim yasası meditasyonunuzu ilk uyguladığım günün ertesi günü istediğimin gerçekleştiğini büyük bir sevinçle söyleyebilirim smiliyface Sizinle nasıl tanışabilirim düşüncesi içindeyken sizinde İzmirde yaşadığınızı görünce kelimenin tam anlamıyla havalara uçtum k8908 Umarım bu İzmir buluşmasında yeni üyelerinde katılımına yer verirsiniz ttli3 Ben sizinle tanışmayı çok istiyorum mlk34 sevgilerimle kiss3 |
Ynt: UFUKTA BİR TOPLANTI GÖZÜKÜYORMU ? Bayramdan sonra buluşmamız gerçekleşecek. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 PM. |