| ||||||||||
|
Bu müziklere dikkat Bu bölümde olumsuz içerik tespit ettiğiniz müzikleri yazınız |
Hayatım Değişti Kafesi ve Bu müziklere dikkat Blues Muzik Dinleyen Arkadaşlar var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu açıp sorduğun konunun üzerine nette biraz blues muzik üzerine araştırma yapmak istediğimde bu müziğin birçok farklı türü olduğunu gördüm..yani sadece blues diye tek bir türü yokmuş... ancak senin zevkine uyar mı bilmem ama benim çok sevdiğim ve herkes tarafından ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bu müziklere dikkat telkin cd indir izle İstanbul Bu müziklere dikkat nerededir kimdir Bu müziklere dikkat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bu müziklere dikkat hipnoz Bu müziklere dikkat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bu müziklere dikkat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bu müziklere dikkat kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu açıp sorduğun konunun üzerine nette biraz blues muzik üzerine araştırma yapmak istediğimde bu müziğin birçok farklı türü olduğunu gördüm..yani sadece blues diye tek bir türü yokmuş... ancak senin zevkine uyar mı bilmem ama benim çok sevdiğim ve herkes tarafından bilinmeyen yabancı bir grup var...adı "fun lovin' criminals" yaptıkları müzik saf olarak blues değil ancak blues da içeriyormuş...insanı sakinleştiren melodik güzel bir müzikleri var...strese girdiğimde ve moral yükseltmek istediğimde hemen bu grubun şarkılarını dinlerim..her zaman da işe yarar...tavsiye ederim... yaptıkları müziğin öğeleri şunlarmış.... Alternative hip hop, alternative rock, hip hop, blues, jazz, funk bu bilgiyi vikipediadan edindim...
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Kafesi ve Bu müziklere dikkat Blues Muzik Dinleyen Arkadaşlar var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu açıp sorduğun konunun üzerine nette biraz blues muzik üzerine araştırma yapmak istediğimde bu müziğin birçok farklı türü olduğunu gördüm..yani sadece blues diye tek bir türü yokmuş... ancak senin zevkine uyar mı bilmem ama benim çok sevdiğim ve herkes tarafından ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bu müziklere dikkat telkin cd indir izle İstanbul Bu müziklere dikkat nerededir kimdir Bu müziklere dikkat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bu müziklere dikkat hipnoz Bu müziklere dikkat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bu müziklere dikkat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bu müziklere dikkat kuantum düşünce kitap haberi