![]() |
Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Özellikle günlük yaşamımızda farkında olmadan dinlediğimiz müzikler subliminal etki yapiyor. Siz dinlemeseniz bile diğer bir odadan gelen müzik sesi etkileyebiliyor. Bu bölümde hangi müzik sözleri ne gibi etkileri olabilir nelere dikkat etmeliyiz ekleyelim. Ayrıca ileride bu bölümde toplanan içeriklerle ilgili bir video hazirlanip facebook da 700.000 ve 3000.000 üyeli iki video grubunda yayinlatacağiz.Söz yazarlarına olumsuz içerikli söz yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin diye mesaj vereceğiz.Kısa sürede facebook da yayınlanacak bu video ile mesajımız yerine ulaşacaktır. Video da neler olabilir video hazirlanmasi konusunda kimler katkıda bulunabilir fikirlerinizi bekliyoruz. Benim tespit ettiğim müzikler bunlar.Sizler de tespit ettiğiniz olumsuz içerikli müzikleri ekleyiniz. Depresyondayım,Unutuldum ,Aldatıldım çok mutsuzum...Bu şarkı her ne kadar şu ara gündemde olmasa bile bilinçaltına etki yapar aman dikkat.. http://www.klippalas.com/resimler/1257343282.jpg Mutsuzuumm mutsuzum geceler uykusuzummmmy789 Milyonlara mutsuzluk mesajı veriyor oldukça başarılı ve direk bir şekilde telkini vermiş. Özellikle uyku sorunu ve depresif hissediyorsanız bu müziğe dikkat edin.Çıkar çıkmaz kapayın... http://www.hafif.org/imaj/buklet/i-1.jpg Sil baştan başlamak lazım bazen...Her şeyi unutmaakkk...Aslında unutmak kötü şeyler için iyi olsa da özellikle öğrenciler için pek önerilmeyecek bir müzik türü.En çok da öğrenciler dinliyor. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:y...bnem_ferah.jpg Not:30 Aralığa kadar bu konuya sözleri ekleyiniz.Videomuz 30 aralıkta hazır olacak ve facebook ta 700.000 +300.000 üyeli 2 fan sayfasında yayınlanacaktır.Bu demek oluyor ki bir haftada videomuz yayilmiş olacak. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası ayyyy Atakan beeeeyyy moralim bozuldu şimdi ben sil baştanı çok seviyorum yaaa dinlemiyim uzun bi süre yaaa bunu öğrenmem çok iyi oldu böyle bi etkiyle karşılaşacağımı düşünmemiştim müzik dinlerken sözlerini çok önemsemiyorum demekki teşekkürler |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Iyide ben turku dinlemeyi severim (sivasin yollari,erzincan baglari ,sari gelin ,mihriban vs.....) Simdi arada bir dinliyorum cok da severim.Bence dinlerken etkilenmemek lazim ben bulutlarin ustunde hissediyorumm bazen kendimi eslik ederken .wave44 |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Orhan gencebay-batsın bu dünyaneutrali5 |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası ayyy bu yüzden uzun yıllardır şarkı dinlemiyorum zaten, müzik konusunda çok cahil kaldımsigrt56...peki arkadaşlar bildiğiniz, bizi motive edici şarkılar var mı? mahsuru yoksa onları da yazarsanız sevinirimsmil56 |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası sevgili Atakan bey tamamen size katılıyorum , mümkün oldukça acılı dertli müzik dinlememek lazım.Gerçi olumlu düşünme alışkanlığı kazandıktan sonra sözleri olumsuz olan müzikten rahatsız olmalar başlıyor.Herkes oumlu düşünmek ve huzura kavuşmak istiyorsa, bu konudada dikkat etmeli.Teşşekkür ederim. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Alıntı:
|
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Alıntı:
|
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Aslında hemen hemen tüm şarkılar, aşkı ve kavuşamayıp acı çekmeyi anlatıyor.. Hatta acı veren bu parçalar çok ilginçtir hareketli, kıpır kıpır müzikler eşliğinde söyleniyor.. Ne acayip bir durum!!.. Geçen yıl bir arkadaşın düğününde, gelin damat ilk dansını, ayrılığı anlatan müzik eşliğinde yaptılar.. Sanki baştan belliydi bu evliliğin sonu, ayrılık!!.. Bu şarkılar yüzündenmidir şimdi, aşıklar kavuşamıyor.. Ben çok severim örneğin, "Öyle sarhoş olsam ki " şarkısını .. Sık sık da unutmak isterim gerçekten, herşeyi herkesi.. Sevgiyle kalın!!.. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası saqopanın bütün şarkıları olumlu bi şarkısını duymadm bi ara qece qündüz dinliodum şimdi fazla dinlememeye çalışıorum.. ve manqanın şarkıları: bitti rüya( rüyaysa bu qerçekten artık uyanmak istiorum mutluluk bile acı verior çünkü sonu var biliorum) dünyanın sonuna doqmuşum (Sıkıldım çok, her dakika düşünmekten üzülmekten artık yok kalmadı qücüm düşmekten yen,lmekten pişmanım erken vazqeçmekten kendimden bu alem qeçmiş kendimden ne qelir elden?) bunların da olumlu söz içeren bi şarkıları yok (= en çok bunlara msj verelm bnce (= |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası demet akalın toz pembe şimdi çalıyorda tvde toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı ondan öncede murat boz çaldı o daha vahim ben burda yarına küsmüşüm yürüyorum yolda sallana sallana:))) |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası valla her müziğin içeriğine bakarsak yandık y789 dinliycek müzik kalmaz. Öfkarlandığımda açarım valla Orhan babayı Ümit babayı. içeriği önemli değil önemli olan şarkı damardan mı? s456blissy |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası ÇOK dogru bi tespit insan dinledigi müzigin modu neyse ona geçiyo slow bi şarkı duygılandırır hareketli şarki neşelendirir olumsuz şarkılarda insanı bunalıma sürükler sago hayranları özellikle risk gurubunda amman dikkat sagonun şarkıları insanı intahara kadar götürür dinleyen insanın piskolajisi de buna müsaitse tabi.... BAK YİNE BAŞA DÖNDÜ BU DÜNYA YİNE SONA SARDI AYNI KASET BIKKKTTIM .......... sagopa kajmeer "monotonluk maratonu. bu şarkıyı üç kere dinle o gün ne kadar mutlulugun varsa biter. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası mor ve ötesi - bir derdim var |
bütün dünya inansa, bir inansa hayat bayram olsa, insanlar el ele tutuşsa... |
|
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası ben sil baştanı fln çook severim.hem insanın arada şarkılarla duygulanmasıda lazımdır fikrimce. bi şarkı dinlendi diye bunalıma girileceğini fazla düşünmüyorum açıkcası. ama subliminal etkisi olduğunu falan hiç düşünmemiştim ,sanmam da. cıkk beğenmedim bu kampanyayı.ama herkesin görüşü farklı tabiki. daha doğrusu beğendim ve mantıklı bi düşünce ama sevdiğim şarkılar işin içine girince vazgeçtimy789 ama arabesk genelde olumsuzdur ,evet yazmayın söylemeyin .bak bunu sevdim^-^ |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası ismail yk dan allah belanı versin.........evet bu kampanyaya katılıyorum |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası hayır yaaa valla beğenmedim bu kampanyayı. sevilmiyosa dinlenmez olur biter. sevmediğimiz,hoşlanmadığımız bi şarkıdan da demekki etkilenmedik demektir.başkası dinlesede sonuçta o şarkıdan etkilenmedik beğenmedik. geneldede zaten beğenmedikleri tarzlardaki şarkılar örnek olarak verilmiş.oysa içinde hiçbi olumsuz içerik yokken. neysee karar sizin |
ancak kendi adıma konuşacak olursam ben şebnem ferah ve mor ve ötesinin müziklerini çok beğeniyorum ama bir yandan da sözlerinden rahatsız olmuyor değilim...yani sadece sevilmeyen müziklerdeki sözler insana batıyor..onlar da zaten sevilmediği için dinlenmiyor ve etki etmiyor gibi bir genelleme yapmak pek doğru değil...ben beğendiğim tarz müziklerdeki olumsuz sözlerin de farkına varabiliyorum... |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Atakan beye gerçekten çok katılıyorum.Kendimi nezaman sıkılmış yada mutsuz hissetsem hemen dilime ''Depresyondayım'' şarkısı takılır,yada ''Mutsuzum'' aslında ikiside sevdiğim şarkılar değildir.oturup dinlemeyeceğim şeyler fakat bilinç altıma birkere yerleşmiş demekki....anlayacağınız istem dışı bu şarkıları söylerken buluyorum kendimi...ooo67 |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Hatırlarsanız Bir zamanlar Murat Kekilin ''Bu Akşam Ölürüm'' şarkısı piyasaya çıktığında r olayları artış olmuştu Bu Akşam Ölürüm Sözleri Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm kabusun olur ölürüm Bir şiir yazarım bir türkü söylerim Bir sen olurum bir ben ölürüm Bu akşam ölürüm sırf senin için Beni ölüm bile anlamaz |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Sagopa Kajmer - Ölüm benim doğum günüm Başımda yüzlerce bela Köşeye sıkıştım peşimde düşmanlar korkular kaçmam gerek Kaba kuvvet onlardan tek bir mermi sagopa pa bitirirler işimi Şimdi ***u yedim kafam allak bullak kurtuluşum ölmek suçum doğmak ve korkmak Üstesinden gelemem ***üm yemez çete denen köpekler affetmez ***** atar adamı Ölüm kokar tek bir şarap parasına hayatın pahasına (ahhhhh) Savaşını sürdür yolun sonu gelene kadar öldür Para bu hayat kafanı kaldır anasını ******im durum sakatttt İki el mermi sesi son nokta İzdüşüm hayat çepeçevre peşimdeler peşimdeler ***ler ölmez ******sızlığın ırzını silahıyla çıkarır bunlarrrr Mıhlanırsın yüzüstü geride ölüm kalır Ah ulanların okunan duaların fayda etmez Sen bir ölüsündür artık ölüsündür,artık ölüsündür Doğum günün öldüğün gündür,ölüsündür Ölüm benim doğum günüm(6X) Kiralık yaşıyorum kirada nefes alıyorum Öde fiyatını aldığın her nefesin çare yok başka Yumruklarına bak kendini zorla Sende benim gibisin çaresiz Nigga sokak arasında tek başına Yaptığım her hatanın ağır bedeli vurdu beni Doğrularım yanlışcasına yakaladı beni Arkadaş çekti silahı dost bilmek yanlıştı Silah patladııı İki el ateş sesi Ne dost kaldı ne de nefesi Sonuçta hataların alır canını emer kanını Vampir gibi hayal et bir gün arkadaşını Ve hazırla kendini Güvensizlik; çarenin yok olduğu adreste bulmasın seni ******nun biri yüzünden bile çekilir bu tetik Bir an için bile silahların dediği dedik Paralara yenik düşen dostun tanımaz gölgeni Şeytana uyar yenilir tanımaz seni Ya da tek bir yanlışında bin doğru düşer sıfıra Ne dost kalır ne de başka bir yosmaaaa Teksin sok bunu o bok kafana Köpeksin(köpeek) kendinden başkasına muhtaç olma Öldüğün vakit gözlerini açtığında yeniden başlayacaksın amına koduğumun hayatına Seninde bir doğum günün olacak İşte o zaman doğum günün öldüğün gündür,doğum günün öldüğün gündür Cashflow - Hayata küstüm Yaşamak sorun oldu Hayallerim kayboldu Cash Flow doğdu Bu gece ölümüne hissettim Kiskanc gözleri mahvettim Cigerime cektim Köseme cekildim koç Kefenin cebi bile bos Güldüm cok hos ya Aydinliklara kossana evlat Bize bak yanlis yapani hep yak! Kömür olsun geri giden ömür olsun Gözler dolsun, sözler acilara konsun Anam avradim olsun Alirim girtlagini,sabir et allahini Inkâr etme,sükret yasamak cok net Cünkü reddettin,kendini kestin Poyraz ile karanliklarin üzerine estin! Zıvanayi test ettim. Vurdum cigaralik ölüyorum Allahim yaralandik Bir baktik yalniz kaldik iki yarali, kaderim orali Dert cile cekmek sokakta sürtene ekmek yok Devriye gezen memurlar sok oluyor Rap doluyor kalbimin odalarina Zorlama beni Emir'i Cash Flow u beynine kaz Izmir kis,yaz farketmez Yeraltinda kimseyi affetmez Coluk cocuk katletmez Savasimiz asla bitmez Kendini bilmez isyankâr neye fayda? Son pismanlik!düşmanlık besliyoruz biz Kalmadi dostum ne de aklimda bir iz.. Her sey üstüste gelmedi mi? Paralar dertleri vermedi mi? Derbeder ölmedi mi? Cevap verin o senin vatandasin,askerin Rastgele maskenin arkasina saklandin Belki aklandin Cünkü haplandin Ölüyorsun kanin akiyor koç Sen de görüyorsun! x2 Gülmek bu kadar zor olmamali Isyan var ama Allah'a degil! Baktim,baktim pencereden Dalmis gitmis ruhum gökyüzüne Bunalimin esiri oldum ciktim Agladim her gece tek basima Yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hâlâ Ölümü düsündüm her gece bedenim yatsin artik cansiz ve Birini düsündüm beni tutsun ceksin bu adam hep sanssiz Biliyorum beni düsünen birileri var ebedi sabrim abartisiz Yasiyorum her günümü dupdurusu gibi cok ciddi yalansiz Anlam veremedim,veremiyorum insanlar yapiyor hep rol Benim gibi iyiler sayiyor yerinde kötüler aliyor hep yol Iyi niyetime hep kendimi verdim degisemez artik cok zor Durumuna baktim kendine dikkat dostlari tanimak cok zor Yalancinin mumu yandi söndü kullar göremedi hep kördü Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müşkül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Her sey üstüste gelmedi mi? Paralar dertleri vermedi mi? Derbeder ölmedi mi? Cevap verin o senin vatandasin,askerin Rastgele maskenin arkasina saklandin Belki aklandin Cünkü haplandin Ölüyorsun kanin akiyor koç Sen de görüyorsun! |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası yazmaya sayfalar yetmez. Bütüüüüüüüüüün arabesk şarkıları. İstesek de istemesek de izlediğimiz filmlerden bile bize ulaşan o şarkılar. Nasıl boşaltılır bu bilinç altı:) |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası ben önceden türk sanat müziği dinlerdim. birde orhan gencebay. ama artık o kadar seçici davranıyorum ki sadece enstrüman dinliyorum desem yalan olmaz. özellikle ilişkisi olan insanlar için orhan gencebay, ferdi tayfur, müslüm gürses'in söyledikleri tarzdan şarkıların çoğunu tavsiye etmiyorum. içlerinde ya aldatmak yada ayrılık oluyor. insanlar tartışınca hemen bu şarkılara yöneliyorlar ve ruhsal olarak bunalıma giriyorlar. kendini yetersiz hisstme, karşı tarafın artık kendisini sevmemesi... gibi. diyeceğim o ki mutlu bir ilişkisi olan insanlar sakın ama sakın bu tarz müzikler dinlemesin. ben isimlerini verirdim ama ne yazık ki bilgisayarımdan sildim. artık dinlemeye tahammül edemiyorum. hatırladıklarım orhan gence bay' dan -- cevap ver -- vaz geç gönlüm MUSLUM GURSES - Nereden Sevdim O Zalimi ferdi tayfurun bence hepsi , adamın söyleyiş tarzı zaten negatif :) arkadaşlar yanlışım varsa lütfen düzeltin. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası süper... |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası o eski halimdennn eser yok şimdi.. ızdırap içinde yorgunum şimdi..tutun kollarımdan düşerim şimdii...yalnızım dostalarım!!:))))) bunu dinleyip de güne güzel başlayabilen bi insan dşünebiliyomusunuz:))) ajda pekkanın şarkıları çok olumuludur mesela,hoşgör sen affetb gitsin aldırma:) seveceğim gezeceğim :)daha yazarken bile olumsuzdan olumlu moda geçtim :) |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Aslında hiç yazmak istemiyorum bu şarkıyı; Herkesce bilinir ve söylerken psikolojisine de hemen girilir.. Biraz evvel biraz Erkin Koray dinleyeyim, havamı bulayım dedim.. Her dizede, gözlerim büyüdü.. Aman Allah ne dinlermişim ben meğerse yıllardır dedim.. Demek, demek.. Arkası gelmeyen dertlerimin sebebi, biri biterken, öbürünün başlaması, alemin keyfi yerindeyken, bize kaderin bir türlü gülmeyişini senelerdir kodluyormuşum kendime.. Hemde güzel bir müzik eşliğinde!! Ritim tutarak!!!.. Ama iyi şarkı!!.. Erkin Koray: Fessupanallah.. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası O ilk müptelası olduğum şarkı actionsmile dilime dolanmıştı 3 yıl önce, her gördüğümle ritim tutturuyorduk. . aaahh yaa, ne günlerdi amaa. . sade3ce ben mi bilmiyorum ama bir duman, bir de erkin koray dinleyince uçuyorum. . acaba ki telkinlere olumsuz etkisi olur mu. . |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Ah evet Duman, O da "hepimiz bir hayvanız" diyor değil mi?? Onu dinlerken, insan mı hayvan mıyım şüphe duyuyorum bazen!!.. Kızım dinler, yüksek volümle!!.. Ben de etkileniyorum ister istemez.. Gerçekten de şarkı kalmayacak, dinlememek de seçenek tabi..Ama Keyifli sözleri var diye,elalem ne derse desin, hadi lililili yar mı dinleyeceğiz!!.. blook |
KEsinlikle katılıorum!!! |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası merhabalar; aşkı güzel şekilde yorumlayan ,yazan ve okunan her tarz müzik favorimdir .. çünkü müziğin hangi uraşlarca yapılıp gün yüzüne çıkarıldığını biliyorum.müzik bir sanaatır. iyi bir müzisyen olmayıo hedefliyorum bu sebepten dolayı sadece çıplak sesle yaptığım yorumlarımla severlerimle facebook ve diğer online sitelerde ve tabi hayatımdeğişti.com da buluşuyorum.umarım sizinde hoşunuza gider. saygılarımla. (sezin) h.krc |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası ben dizilerdende çok korkuyorum..yaprak dökümü küçük kadınlar izlemiyorum ama hep dram ve iyi şeylerin arkasından hep bozulur kara kedi sevenleri ayırır mesajı veriliyor dizi senaristlerinide ulaşalım.bunlar tam tersi mesajlar olarak değiştirililmeli.insanlar görsel basından daha çok etkileniyorlar. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Ben artık şarkılara çok dikkat ediyorum.Çünkü duyduğumuzda katılıp söylüyoruz ya da hemen tutup bizi başka hüzünlü alemlere,anılara götürebiliyorlar..Yani işe HİSLERİMİZ katışıyor.Ve tüm o sözler,acı bilinçaltımıza yazılıyor.Daha keyifli,olumlu şarkılar dinliyorum bu yüzden artık. Bu konuda dikkatimi çeken başka birşey daha.Çocukların şarkı söylediği bi program var ya bu aralar...Orda küçücük çocuklar yeri geldiğinde o kadar ağır sözleri olan şarkılar söylüyorlar ki..Hele bi tanesi var yüzünden acı okunabiliyor çocuğun şarkı söylerken.Yaptıkları iş çok güzel,hepsi de çok başarılı çocukların ama o umutsuz şarkıları o kadar hissederek söylemeleri sonrasında nasıl bi hayata sahip olacaklar çok merak ediyorum.İsimlerinin önünde "küçük" eklentili türkücüler çok mutlu olamadılar takip ettiğim kadarıyla.. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası KEşke sanatçılar da olumlu düşünceye odaklansalar daha pozitif eserler çıkarsalar ortaya..Eminim toplumda önemli deişiklikler olur.. Gerçi acı daha üretken yapıyo sanki insanı öyle de bi durum var..Ayrıldıklarında,kavuşamadıklarında yazıyolar genelde:) Yine de insana umut veren,içini kıpır kıpır eden şarkılar da var çok şükür. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Black Metal dinlemeyin..Kendinizi uçurum önünde bulursunuz.. şaşkın |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Evet Benim için de mükemmel bir fikir bu. Özellikle rock şarkılar tabi önemli olan olumsuz içerikli olan müzikler. Gerçekten bu şarkıları sevsek bile mutsuzluğa itmesine göz yumuyoruz. Ben de varımm. Videoyu sabırsızlıkla bekliyorum. Yayınlandığı gün face deki 12389 profilimde tamamını bununla dolduracağım... O0O0O0O0O0 |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Türk Halı acı çekmekten, hüzün dolu durumlardan çok hoşlanıyor.Maalesef kişisel gelişimim için çalışıncaya kadar bunların farkında olmadım.Farkında olmadığım gibi alkış tuttum.Arabesk türü baştan başa negatif mesajlarla dolu.Hemen farkediliyor.Dolmuşta orda burda marifetmiş gibi çalınıyor.Müdahele etme olanağınızda olmuyor çoğu zaman :( Burda merak ettiğim böle bir işkenceye maruz kaldığımızda farketmemize rağmen bu olumsuz mesaj işkencesini nasıl önleyebiliriz? Yayınlanan diziler baştan başa negatif mesajlarla dolu.İnsanlar bundan ZEVK ALIYOR!!! Evde bunu izlemek zorunda kalıp duruma alışanlar normal kabul edenler var.Bunların normal olmadığını bilinçaltlarımız nasıl mahfettiğini anlatmamız lazım.Olumlu düşünmeyi ve bilinçaltımızı düzeltmeye başladıkça bu durumun daha çok farkına varıyoruz.En çok duyduklarım arasında "BAŞKA ÇARE YOK" "NAPALIM HAYAT BÖLE" gibi olumsuzluğu kabul edici önerme onaylamaları oluyor.Sadece kendimizi geliştirmek değil mümkün olduğunca etrafımızı da fark ettirmemiz lazım...Özümüzdeki sonsuz potansiyelin olduğunu, önermelerle dolu zihinsel bir kafeste yaşadığımızı, olduğumuzu düşündüğümüz şeyin aslında daha fazla olduğumuzu anlatmamız ve gelişimin sonu olmayacağı için kendimizi sonsuz potansiyele geliştirmemiz lazım diye düşünüyorum... Martı Jonathan Livingston Richard Bach Hipnozcu Richard Bach BU İKİ KİTABI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...ÖZELLİKLE HİPNOZCU YU NOT : Kabul ettiğimiz önermeler bizim sözde gerçekliğimizi oluşturuyor.ÖNERME-ONAYLAMA-GERÇEKLEŞME Aklıma gelen "Kendi önermelerini kendin seç, harekete geç" |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Aslında Martı Jonathan olmalıyız herbirimiz. Ya da zaten olduğumuzun farkına varmalıyız. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Vampir bunlar vampir......... Enerji vampirleri. Bizim bilinçaltımıza kastı olan müziğe bende karşıyım. Bu yüzdendir ki Türkçe müzik dinlemem, yabancı müzikteki canlandırıcı sese yönelirim. Benim de takıldığım nokta şu neden bu kadar çok tutuluyor bu müzikler. Aslında hepimiz az çok cevabını da biliyoruz. Düşünsel devrim şart kitlelere. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |