![]() |
Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Özellikle günlük yaşamımızda farkında olmadan dinlediğimiz müzikler subliminal etki yapiyor. Siz dinlemeseniz bile diğer bir odadan gelen müzik sesi etkileyebiliyor. Bu bölümde hangi müzik sözleri ne gibi etkileri olabilir nelere dikkat etmeliyiz ekleyelim. Ayrıca ileride bu bölümde toplanan içeriklerle ilgili bir video hazirlanip facebook da 700.000 ve 3000.000 üyeli iki video grubunda yayinlatacağiz.Söz yazarlarına olumsuz içerikli söz yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin diye mesaj vereceğiz.Kısa sürede facebook da yayınlanacak bu video ile mesajımız yerine ulaşacaktır. Video da neler olabilir video hazirlanmasi konusunda kimler katkıda bulunabilir fikirlerinizi bekliyoruz. Benim tespit ettiğim müzikler bunlar.Sizler de tespit ettiğiniz olumsuz içerikli müzikleri ekleyiniz. Depresyondayım,Unutuldum ,Aldatıldım çok mutsuzum...Bu şarkı her ne kadar şu ara gündemde olmasa bile bilinçaltına etki yapar aman dikkat.. http://www.klippalas.com/resimler/1257343282.jpg Mutsuzuumm mutsuzum geceler uykusuzummmmy789 Milyonlara mutsuzluk mesajı veriyor oldukça başarılı ve direk bir şekilde telkini vermiş. Özellikle uyku sorunu ve depresif hissediyorsanız bu müziğe dikkat edin.Çıkar çıkmaz kapayın... http://www.hafif.org/imaj/buklet/i-1.jpg Sil baştan başlamak lazım bazen...Her şeyi unutmaakkk...Aslında unutmak kötü şeyler için iyi olsa da özellikle öğrenciler için pek önerilmeyecek bir müzik türü.En çok da öğrenciler dinliyor. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:y...bnem_ferah.jpg Not:30 Aralığa kadar bu konuya sözleri ekleyiniz.Videomuz 30 aralıkta hazır olacak ve facebook ta 700.000 +300.000 üyeli 2 fan sayfasında yayınlanacaktır.Bu demek oluyor ki bir haftada videomuz yayilmiş olacak. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası ayyyy Atakan beeeeyyy moralim bozuldu şimdi ben sil baştanı çok seviyorum yaaa dinlemiyim uzun bi süre yaaa bunu öğrenmem çok iyi oldu böyle bi etkiyle karşılaşacağımı düşünmemiştim müzik dinlerken sözlerini çok önemsemiyorum demekki teşekkürler |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Iyide ben turku dinlemeyi severim (sivasin yollari,erzincan baglari ,sari gelin ,mihriban vs.....) Simdi arada bir dinliyorum cok da severim.Bence dinlerken etkilenmemek lazim ben bulutlarin ustunde hissediyorumm bazen kendimi eslik ederken .wave44 |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Orhan gencebay-batsın bu dünyaneutrali5 |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası ayyy bu yüzden uzun yıllardır şarkı dinlemiyorum zaten, müzik konusunda çok cahil kaldımsigrt56...peki arkadaşlar bildiğiniz, bizi motive edici şarkılar var mı? mahsuru yoksa onları da yazarsanız sevinirimsmil56 |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası sevgili Atakan bey tamamen size katılıyorum , mümkün oldukça acılı dertli müzik dinlememek lazım.Gerçi olumlu düşünme alışkanlığı kazandıktan sonra sözleri olumsuz olan müzikten rahatsız olmalar başlıyor.Herkes oumlu düşünmek ve huzura kavuşmak istiyorsa, bu konudada dikkat etmeli.Teşşekkür ederim. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Alıntı:
|
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Alıntı:
|
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Aslında hemen hemen tüm şarkılar, aşkı ve kavuşamayıp acı çekmeyi anlatıyor.. Hatta acı veren bu parçalar çok ilginçtir hareketli, kıpır kıpır müzikler eşliğinde söyleniyor.. Ne acayip bir durum!!.. Geçen yıl bir arkadaşın düğününde, gelin damat ilk dansını, ayrılığı anlatan müzik eşliğinde yaptılar.. Sanki baştan belliydi bu evliliğin sonu, ayrılık!!.. Bu şarkılar yüzündenmidir şimdi, aşıklar kavuşamıyor.. Ben çok severim örneğin, "Öyle sarhoş olsam ki " şarkısını .. Sık sık da unutmak isterim gerçekten, herşeyi herkesi.. Sevgiyle kalın!!.. |
Cevap: Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası saqopanın bütün şarkıları olumlu bi şarkısını duymadm bi ara qece qündüz dinliodum şimdi fazla dinlememeye çalışıorum.. ve manqanın şarkıları: bitti rüya( rüyaysa bu qerçekten artık uyanmak istiorum mutluluk bile acı verior çünkü sonu var biliorum) dünyanın sonuna doqmuşum (Sıkıldım çok, her dakika düşünmekten üzülmekten artık yok kalmadı qücüm düşmekten yen,lmekten pişmanım erken vazqeçmekten kendimden bu alem qeçmiş kendimden ne qelir elden?) bunların da olumlu söz içeren bi şarkıları yok (= en çok bunlara msj verelm bnce (= |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM. |