Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sigara Bırakma Klubümüz > Sigara ve Sağlığnıza Etkileri > Bırakmak Gerçekten Zor mu?

Uyarılar

Bırakmak Gerçekten Zor mu? Bırakmak Gerçekten Zor mu?

biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı?

Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Bırakmak Gerçekten Zor mu? biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, sigara bağımlılığından muzdarip biri olarak şu günlerde bırakmanın yollarını arıyorum. Bugün internette aşağıdaki yöntemle karşılaştım. Herhangi bilgisi veya fikri olan varsa ve daha önemlisi bunları paylaşırsa çok sevinirim MORA-Terapi Nedir... MORA Terapi biorezonans fikrini ilk kez ortaya atan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bırakmak Gerçekten Zor mu? telkin cd indir izle İstanbul Bırakmak Gerçekten Zor mu? nerededir kimdir Bırakmak Gerçekten Zor mu? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bırakmak Gerçekten Zor mu? hipnoz Bırakmak Gerçekten Zor mu? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bırakmak Gerçekten Zor mu? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bırakmak Gerçekten Zor mu? kuantum düşünce kitap haberi

biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-08-2007, 02:52 PM   #1 (permalink)
cnb
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 190
Tesekkür: 0
62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point
Standart biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar,
sigara bağımlılığından muzdarip biri olarak şu günlerde bırakmanın yollarını arıyorum.
Bugün internette aşağıdaki yöntemle karşılaştım.
Herhangi bilgisi veya fikri olan varsa ve daha önemlisi bunları paylaşırsa çok sevinirim


MORA-Terapi Nedir... MORA Terapi biorezonans fikrini ilk kez ortaya atan Dr. Franz Morell ile bu fikri teknik olarak hayata geçiren elektronik dehası Erich Rasche'nın yönteme koyduğu ilk isimle yoluna devam eden ve teknoloji konusunda şu andaki en gelişmiş cihaz kabul edilen MORA Super + 'ı kullanarak yapılan biorezonans tedavilerinin genel adıdır.

Dr. Morell


Biorezonans ya da bilgi transfer tedavileri... Maddelerin çevrelerine yaydığı mikro-elektromanyetik titreşimlerinin ya da vücudun kendisinden alınan elektromanyetik bilginin tedavi için kullanılmasıdır. Yöntemin doğası gereği biorezonans tedavilerinde kullanılan teknoloji etkinlik üzerinde birinci derecede belirleyicidir.

Her madde atomlarının elektron yapısından kaynaklanan ve o maddeye özel olan bir elektromanyetik ışınıma ve bir elektromanyetik titreşim paternine sahiptir. Maddenin enerjiyle olan ilişkisini formülleştiren kuantum fiziğinden aşina olduğumuz bu bilgi şu anda insan bedeninin doğasını anlamada yeni bir çığır açmış gibi görülüyor. Vücudumuzdan çevreye yayılan elektromanyetik titreşimler olduğu ve biofoton adı da verilen bu ışınımların sağlıklı veya sağlıksız dokulardan kaynaklanıyor olmasına bağlı olarak farklılaştığını son yapılan çalışmalardan biliyoruz.

Herhangi bir madde vücudu sadece kimyasal özelliği ile değil ayrıca bu elektromanyetik titreşim bilgisi yoluyla da etkiliyor. Bu bilgiye aslında uzun zamandır sahibiz. Biorezonansın temellerinden birini oluşturan bu bilgi homeopatinin de olası etki mekanizması.

Homeopati... Homeopati 1796 yılında Alman doktor Samuel Hahnemann tarafından oluşturulmuş, kısaca açıklamak gerekirse tedavi için maddelerin dilue edilmiş formlarını kullanan ve gün geçtikçe kullanımı artan bir tedavi sistematiğidir. Homeopatik tedavilerde kullanılan preperatlar birçok zaman orijinal molekülü hiç barındırmayacak kadar sulandırılmıştır.






Homeopatik ilaç maddenin kendisini ancak eser miktarda içerir ya da hiç içermez ancak tedavi edici etkisini o maddenin suda bıraktığı izi kullanarak ortaya çıkarır. Bu izin frekans yapısında olan elektromanyetik bir bilgi olduğu varsayımından yola çıkılarak biorezonans geliştirilmiştir

Biorezonansın ilk ortaya çıkışı kişilerin homeopatik preperatları ellerinde tutmasının enerji meridyen ölçümlerini değiştirdiği gözlemine dayanır.




Enerji Meridyenleri... İnsan vücudundaki tüm yaşamsal aktivitenin üstünde olan ve tüm vücudu içine alan üst düzey bir kontrol mekanizmasının olduğunu biliyoruz. Vücut üzerinde en üst düzeyde yapılan bu iletişim vücudu saran enerji meridyenlerini kullanır. Varsayım olarak bu bilgi çok ince elektromanyetik titreşimlerle taşınır.

Vücudu saran ve enerji meridyenlerinde dolaşan bu elektromanyetik bilginin bozulması sistemin tıkandığı ve hastalıkların başladığı ilk basamaktır. Biorezonansla yapılan işlem enerji meridyenlerindeki anormal elektromanyetik aktivitenin ortadan kaldırılmasıdır.


Homeopati ve Akupunktur teorisi biorezonansın iki ana ayağını oluşturur.
Kısaca MORA-Terapi... Mora biorezonans tedavisi ile akupunktur noktalarında ölçülebilir bir bozukluğa yol açan normaldışı elektromanyetik bilgi vücuttan silinir. Birbirinden bağımsız birçok sağlık problemine zemin hazırlayan olası “patolojik elektromanyetik titreşimler” kendi “ayna-görüntüleri”nin vücuda uygulanmasıyla ortadan kaldırılır. Yapılan işlem kişinin enerji meridyen ölçümlerinde belirgin bir normalleşme yaratır ve blokajların bu şekilde ortadan kaldırılması vücutta çok temelden gelen bir iyileşme yaratır.



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-11-2007, 07:51 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 260
Tesekkür: 0
54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Silvara is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı?

Selam cnb,
Biorezonansı sormuşsun. Tabii ben yeni üye olduğum için yeni gördüm. Aslında biorezonans çok iyi bir sistem. Ben günde 2 paket sigara içiyordum. Biorezonansa gittim, gerçi daha 1 hafta oldu ama bıraktım gibi geliyor bana.
Biorezonans'da temel olan gerçek; vücutta genetik olarak var olan nikotin resöptörlerinin ters olarak uyarılması sonucu bağımlılık ortadan kalkıyor. Daha doğrusu fiziksel bağımlılık ortadan kalkıyor. Hani sigara bağımlısıysan içmediğin zaman bir rahatsızlık hissedersin ve ihtiyaç duyarsın ya; işte o ihtiyaç duyma hissi tamamen ortadan kalkıyor. Ve geriye sadece pisikolojik bağımlılık kalıyor. Benim çevremde 6 - 7 kişi bu yöntemle sigarayı bıraktı ve yaklaşık 5-6 aydır içmiyorlar. Bende 1 haftadır içmiyorum ama dediğim gibi psikolojik bağımlılık ve bilinçaltı kısmı sana kaldığı için zorlanma olmuyor değil.
İşte bende fiziksel bağımlılıktan kurtuldum, psikolojik bağımlılık için burdaki telkini kullanayım dedim. İnşallah işe yarar. Gerçi dediğim gibi 1 haftadır içmiyorum ama aklıma geliyor sürekli içmek istiyorum.
Silvara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-11-2007, 08:37 AM   #3 (permalink)
cnb
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 190
Tesekkür: 0
62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı?

Çok teşekkür ederim paylaşımın için.
Bu arada hoşgeldin aramıza
Benim de çevremde iki kişi varmış bu yöntemi uygulayan ,yeni öğrendim
İkisi de çok etkili olduğunu söyledi,hiç aramıyorlarmış sigarayı
Ama bir tanesi fena kilo aldığından şikayetçi
Sevgiler
cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2009, 10:29 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 1
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
delisevdam33 is an unknown quantity at this point
Standart merhaba

Ben de sigara tiryakisiyim malesef.yarın biorezonans yani mora terapisi için randevu aldım.başarılı olmuş insanlarla telefonda görüştüm.başaramayanlar da var.fiziksel ihtiyacı ortadan kaldırıyormuş.Psikolojik etkisini de allen carr ın sigarayı kolay bırakmak adlı kitabını okuyarak bırakacağımı düşünüyorum.netten indirdim kitabını.alacam ama o kitabı.gerçekten çok etkili.böylece bırakacam diye umud ediyorum.yarın akşam ne olduğunu yazacam size.alen car a göre şunu demek gerekiyor.sigara içmeye ihtiyaç duymuyorum.çünkü vücudumun zehre ihtiyacı yok.sigara içmek keyif vermez keyifsizlik verir.
delisevdam33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2010, 08:00 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 20
31 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eritroblastozis is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı?

ben 2-3 yıl önce yaptırdım. etkisi var 3 güz içemedim. ama bırakamadım.
eritroblastozis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2010, 08:03 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 446
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road
Standart Cevap: biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı?

Benim bildiğim sigarayı bırakmak her şeyden önce kararlı olmaktan geçiyor. Kararlı olmak ve bir doktorun da yardımıyla bırakmaya çalışmalısınız. Ve sigarayı birden bırakmalısınız yavaş yavaş değil...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2010, 08:06 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Balıkesir
Mesajlar: 362
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı?

Hen bio/ hem rezonans

yanı vücudun/ periyodik titreşim yada yüklenmesi

Umarım başarılı olursunuz. Ben de ilk sizden öğrendim. Ama bu meret bizi bırakmıyor.
__________________
içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı?

Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Bırakmak Gerçekten Zor mu? biyorezonans ile ilgili bilgisi olan var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, sigara bağımlılığından muzdarip biri olarak şu günlerde bırakmanın yollarını arıyorum. Bugün internette aşağıdaki yöntemle karşılaştım. Herhangi bilgisi veya fikri olan varsa ve daha önemlisi bunları paylaşırsa çok sevinirim MORA-Terapi Nedir... MORA Terapi biorezonans fikrini ilk kez ortaya atan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bırakmak Gerçekten Zor mu? telkin cd indir izle İstanbul Bırakmak Gerçekten Zor mu? nerededir kimdir Bırakmak Gerçekten Zor mu? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bırakmak Gerçekten Zor mu? hipnoz Bırakmak Gerçekten Zor mu? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bırakmak Gerçekten Zor mu? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bırakmak Gerçekten Zor mu? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.