Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sigara Bırakma Klubümüz > Sigara ve Sağlığnıza Etkileri > Bırakmak Gerçekten Zor mu?

Uyarılar

Bırakmak Gerçekten Zor mu? Bırakmak Gerçekten Zor mu?

SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Bırakmak Gerçekten Zor mu? SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SİGARA NİYE BU KADAR ZOR BIRAKILIR? Sigara kişinin kendisini daha iyi hissetmesine, öfkesinin azalmasına ve konsantrasyonunun artmasına sebep olur. Sigara kullanan kişilerde görülen kilo kaybı bazen istenen bir etkidir. Sigara ve içerdiği nikotin solunduktan sonra 10 saniye içinde beyine ulaştığı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bırakmak Gerçekten Zor mu? telkin cd indir izle İstanbul Bırakmak Gerçekten Zor mu? nerededir kimdir Bırakmak Gerçekten Zor mu? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bırakmak Gerçekten Zor mu? hipnoz Bırakmak Gerçekten Zor mu? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bırakmak Gerçekten Zor mu? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bırakmak Gerçekten Zor mu? kuantum düşünce kitap haberi

SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-08-2007, 01:45 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 434
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PSİKO is an unknown quantity at this point
Standart SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

SİGARA NİYE BU KADAR ZOR BIRAKILIR?

Sigara kişinin kendisini daha iyi hissetmesine, öfkesinin azalmasına ve konsantrasyonunun artmasına sebep olur. Sigara kullanan kişilerde görülen kilo kaybı bazen istenen bir etkidir. Sigara ve içerdiği nikotin solunduktan sonra 10 saniye içinde beyine ulaştığı için arzu edilen etkileri hemen görülür. Sigara gün içinde belirli aralıklarla sürekli kullanılır ve kişinin yaşantısının bir çok anına girip benimsenmesine sebep olur. Çevrede sigaranın yaygın kullanılması ve kabul edilir olması kullanımın devamını kolaylaştırır. Ayrıca başkalarının sigara içerken gözlenmesi kişide sigara arama hissini arttırır. Yoksunluk belirtilerinden ve başaramamaktan korkma bırakmayı zorlaştırır.

Sigarayı neden bırakmalıyım?
Sigaranın içinde 4000’den fazla madde vardır ve bunların en az 43 tanesinin kansere sebep olduğu bilinmektedir. Sigara bugün önlenebilir ölüm sebeplerinde birinci sırayı almaktadır. Örneğin Amerika Birleşik Devletlerinde ölümlerin %20’sinden sigara sorumludur. Sigara içenlerin % 45’i sigaradan kaynaklanan bir hastalıktan ölecektir. A.B.D.’de her yıl 400.000 kişi sigaraya bağlı sebeplerden ölmektedir. Sigara kullanımı sonucu görülen akciğer kanseri sıklığı kadınlarda meme kanseri sıklığını aşmıştır ve yılda 140.000 kadın sigaraya bağlı sağlık problemlerinden ölmektedir (A.B.D).
Sigara kullanımı kalp damarlarının tıkanması sonucu gelişen kalp krizine (enfarktüs) sebep olur. Bunu damarların iç yapısını bozarak, kolesterol taşıyan lipoproteinleri ve oestrogen düzeylerini azaltarak ve kan şekerini yükselterek yapar. Kalp hastalığı ve felç sıklığı sigara içip doğum kontrol hapı kullanan kadınlarda daha da yükselir.
Yılda 53.000 kişi sigara içenlerin yanında bulunduğundan ölür (A.B.D.). Özellikle küçük çocuklar yakınlarında sigara içilmesinden etkilenirler ve bu çocuklarda solunum yolu rahatsızlıkları daha sık görülür.
Sigara kullanımı adet düzensizliklerine sebep olur (premenstrüel sendrom dışında), kadınlık hormonlarından oestrogeni azaltarak erken menopoza ve osteoporosise sebep olur. Kadının doğurganlığı azalır ve hamileyken düşük yapma riski artar.
Gebeliğinde sigara içen kadınların çocukları düşük kilo ile doğarlar, büyümeleri yavaştır ve okulda öğrenme güçlükleri yaşarlar.
Daha çok genç yaştaki kadınlarda görülen doğum yolu kanserleri (serviks) sigara kullananlarda daha sıktır.
Sigara kullanımının ciltte kırışıklıkların artmasına, tırnakların kolay kırılmasına sebep olduğu bilinmektedir.

Sigaranın etkileri nedir?
Kullanımın başında: Nefes darlığı, astım ataklarının sıklaşmasına, impotans, kısırlık, kanda karbon monoksit düzeylerinin artmasına sebep olur.
Uzun süreli kullanımda: Kalp krizi, felç, akciğer ve diğer organ kanserleri (gırtlak, ağız içi, farenks, yemek borusu, pankreas, serviks ve kemik iliği), kronik bronşit ve amfizem görülür.
Çevreye olan: Eşte ve çocuklarda akciğer kanseri riski artar, çocukların sigaraya başlama riski artar, sigara içenlerin çocuklarında yeni doğan ani ölümü, astım, orta kulak iltihabı, ve solunum yolu hastalıkları daha sık görülür.

Kullanımın başında: Nefes darlığı, astım ataklarının sıklaşmasına, impotans, kısırlık, kanda karbon monoksit düzeylerinin artmasına sebep olur.
Uzun süreli kullanımda: Kalp krizi, felç, akciğer ve diğer organ kanserleri (gırtlak, ağız içi, farenks, yemek borusu, pankreas, serviks ve kemik iliği), kronik bronşit ve amfizem görülür.
Çevreye olan: Eşte ve çocuklarda akciğer kanseri riski artar, çocukların sigaraya başlama riski artar, sigara içenlerin çocuklarında yeni doğan ani ölümü, astım, orta kulak iltihabı, ve solunum yolu hastalıkları daha sık görülür.

Sigarayı bıraktıktan hemen sonra ne hissedeceğim?
Sigara bırakılınca bir nikotin yoksunluk tablosu ortaya çıkabilir. Bu yaşamı tehdit etmez, ancak tekrar başlamaya sebep olabilir. Yoksunluk şikayetleri; sigara içme isteği, tatlı gıdaları yeme ihtiyacı, özellikle dikkat isteyen işlerde performans kaybı, huzursuzluk, sinirlilik, uykusuzluk vs. Bunlar bir kaç saatte başlayıp, 24-48 saatte en şiddetli hale gelir. Çoğu şikayet 4 haftadan sonra kaybolur, ancak açlık hissi ve sigara içme isteği 6 ay veya daha çok sürebilir.
Sigara bırakılınca karaciğerden yıkılan ilaçların vücuttaki miktarları değişebilir. Bunun için kişi bırakmadan evvel bazı ilaçlar; örneğin psikiyatrik ilaçlar kullanıyorsa, bunlar doz ayarlamaları için gözden geçirilmelidir.





Sigarayı bıraktıktan sonra ne gibi olumlu değişiklikler olur?

Sağlığınız düzelir.

Tad duyunuz yerine gelir.

Kokuları daha iyi ayırt edebilirsiniz.

Tasarruf edersiniz.

Kendinize saygınız artar.

Bir maddenin kontrolü altından çıkabildiğinizi bilirsiniz.

Ev, araba ve nefesiniz daha iyi kokacaktır.

Bırakmayı düşünmekten kurtulursunuz.

Çocuklarınız için iyi bir örnek olursunuz.

Yakınlarınızı sigara dumanından kurtarırsınız.

Fiziksel olarak daha iyi hissedersiniz.

Spordaki performansınız artar.




Ben çok uzun zamandır sigara içiyorum, artık bıraksam da sağlığım düzelmez.
Yanlış. Sigarayı bıraktıktan 1 yıl sonra sigaradan kaynaklanan kalp hastalığı riski % 50 azalır. 10-15 yıl sonra sigara kullanımından kaynaklanan ölüm riski ortadan kalkar. 50 yaşından önce sigarayı bırakırsanız, sigaraya bağlı ölüm riski % 50 azalır.

Sigarayı bir kaç kez bıraktım. Ben hiç bir zaman tamamen bırakamayacağım.
Bir çok insan sigarayı bir kerede bırakamazsa hep başarısız olacağını düşünür. Oysa diğer bağımlılıklar gibi nikotin bağımlılığı da ortalama 5-7 defa denendikten sonra tamamen sonlandırılır. Her bırakma ve takip eden nüks bir sonraki denemede nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğretir.
Nikotin bağımlılığında nükslerin görülmesi doğaldır ve her nüksten sonra kişi, sigaraya teslim olmak yerine aktif bir şekilde o deneme sırasında nelerden faydalandığını ve nükse götüren sebepleri tespit etmelidir.
Sigarayı bırakıp tekrar başlayan bir insan sıkıntı yaratan durumlarla, nikotinin sakinleştirici etkisi olmadan nasıl baş edeceğini bilemeyen birisidir. Öfke, anksiyete, hayal kırıklığı ve benzeri duygular fiziksel uğraşlar (yürüyüş, temizlik, jimnastik) ve gevşeme yöntemlerine (derin nefes alma egzersizleri, ılık duş alma, müzik dinleme gibi) cevap verirken, depresyon, yalnızlık hissi, can sıkıntısı gibi duygularla kişinin hayatında ve kendisindeki olumlu yönleri bulması, tekrarlaması ve samimi, sıcak bir sosyal çevrenin yaratılması ile baş edilir.

Bağımlılık ile mücadelenin birinci şartı hiç bir zaman pes etmemektir. Kendinize ve başaracağınıza inanmak ve size yardımcı olacak çevreyi sağlamak diğer şartlarıdır.


Sigarayı bıraktıktan sonra kilo almaktan korkuyorum.
Sigara bırakıldıktan sonra ortalama 5 kilo alınır. Bırakanların %10’unda 15 kilo kadar kilo artışı görülür. Kilo alma riskini taşıyanlar: kadınlar, 55 yaşın altındakiler, günde 25 sigaradan fazla içenlerdir. Özellikle kadınlarda kilo problemi sigaraya başlamada ve devam etmede önemli bir sebeptir. Kilo artışı ile gelebilecek sağlık sorunları sigara içmeye kıyasla çok azdır.
Sıkı diyet gibi önlemlerin sigarayı bırakmayı güçleştirdiği gözlenmiştir. Nikotin yerine koyma tedavisi, kilo artışını geciktirir. Kullanılan nikotin bandının dozu arttıkça kilo artışı azalır. Ancak nikotin yerine koyma tedavisi sonlandırıldıktan sonra kilo artışı tedavi öncesindeki hızla devam eder. Nüks olursa (bir süre kullanmadıktan sonra tekrar başlanırsa) kazanılan bütün kilolar verilir. Sigara tedavisinde kullanılan bir ilaç olan Bupropionun 7 haftalık bir uygulamadan sonra özellikle kadınlarda kilo artışını azaltmakta olumlu etkileri saptanmıştır.
Kilo artışında hem yemenin hem de metabolik faktörlerin etkisi vardır. Yani kişi eskisinden fazla yemese de kilo kazanabilir. Kişinin sigarayı bıraktıktan sonra sağlıklı ve aktif bir yaşantıya girmesi kilo artışını engelleyebilir.

Nikotin bağımlılığında kadın ile erkek arasında farklılıklar var mıdır?
Kadınlar erkeklere göre daha az sayıda sigara içer, nikotini daha az olan sigaraları tercih ederler. Ancak bu bağımlılığın daha az olduğu anlamına gelmez. Kadınların sigaradaki nikotin miktarı değiştiğinde farklılığı daha az anlayabildikleri ve sigaranın kokusu, görüntüsü gibi faktörlerin kadınlarda daha önemli olduğu saptanmıştır. Uluslararası sigara üreticilerinin kadınları da hedef almalarıyla sigaraya bağımsızlık, kadınların toplumdaki rollerini değiştirme, olgunluk ve güzellik gibi anlamlar yüklenmiştir.
Çalışmalar kadınların sigarayı bırakmaya daha az teşebbüs ettiğini gösteriyor. Bırakmayı çalışan kadınların tekrar başlama riski erkeğe göre daha yüksektir. Bunun nedeni kilo alımının daha fazla ve kaygı verici olması ya da kadınların yoksunluk bulgularının daha şiddetli olmasındandır.Yerine koyma tedavileri (nikotin bant) kadınlarda sigara içme isteğini yeterince azaltamayabilir. Bütün bunlardan sigarayı bırakma tedavilerinde kadınlara farklı yöntemler uygulanması gereği ortaya çıkmaktadır.
Ancak değişmeyen bir gerçek vardır; sigara içen kadınlar erkekler gibi ölür.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg
PSİKO isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-08-2007, 08:52 AM   #2 (permalink)
cnb
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 190
Tesekkür: 0
62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

Merhaba Psiko,
paylaşımların o kadar güzel ki büyük bir ilgiyle takip ediyorum,
ben de maalesef sigara alışkanlığından muzdaribim.
Bırak(a)mama nedenim ise kilo alma korkusu,
merak ediyorum acaba sigarayı kilo problemi yaşamadan atlatan yok mudur acaba.
Arkadaşların deneyimlerini aktarmasını isterdim,
mesela eft ile bu sorun kısmen de olsa aşılabilir mi
sevgiler
cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2007, 02:06 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 434
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PSİKO is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

sigarayı bırakmakla kilo alma arasındaki bağlantı sanıldığı gibi doğal metabolik bir sonuç değildir
sadece sigaraya veda ederken kendinizi oyalamak için bir şeyler atıştırarak ağzımızda sigaraya yer bırakmamayı sağlamaktır
bence sigarayı bırakırken ve abur cubur u kesip dengeli bir şekilde beslenmeye dikkat edilirse kilo problemi yaşamazsınız
sitedeki sigarayı bırakma telkini ile birlikte kilo verme telkinini birlikte kullanmak yararlı olacaktır
__________________
http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg
PSİKO isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2007, 04:10 PM   #4 (permalink)
cnb
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 190
Tesekkür: 0
62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

Teşekkürler Psiko,
İnsanın ailesinin tamamında obezite problemi yaşanınca kilo olayını ister istemez böyle takıyor kafaya.
Gerçi çok şükür şu anda ideal kilodayım ama neler çekerek
bu sonucu elde ettiğimi kimseler bilemez.
Sonsuz sevgiler
cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2007, 06:46 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
AZRAİL662 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 55
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AZRAİL662 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

zor değil çok sevdiğim bir insanın tek sözüyle benim için sigara bitti
bırakmak için başlama sebebinizden çok daha güçlü nedenleriniz olmalı ama birden bırakmayın ben birden bıraktım 26. günüm falan bıraktığım günden beri hastayım
__________________
http://2ce1ol.forumc.biz
AZRAİL662 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2007, 12:09 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 200
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hava-hoş is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

OOOFFFFF OF.o sigarayı terkettiğim zaman ki iç huzurum,kendimi sağlam hissetmem,sağlığımın zirvesinde olmam,kendimi diri hissetmem....ne biliim işte birsürü güzel şeylerimi çok özlüyorum.üstelik içenlere de sanki hiç sigara içmemişim gibi anlamsız yüklemelerde bulunurdum.sabahları kalktığımda boğazım acımaz,yanmazdı.ağzım tenim vücudum kokmazdı,üç merdiven çıktığımda göğsüme bir hançer saplanmazdı,bağımlı değildim herşeyden önce....özgürdüm ,kendimdim,kendimeydim.sadece fiziğim duygularım ve ben dim....barışıktım kendimle ,çatışmıyordum,çelişkilerim yoktu,kendime verecek bir hesabım yoktu.çünkü ne yapıyorsam doğrularımla yanlışlarımla ben yapıtordum ve kendime yapıyordum....ama sigara çok büyük bir hataydı ve bunun affedilir yanı yoktu ,o yüzden müsterihtim .çünkü onun haricindeki yaptığım her yanlışı hatayı kabul edebilirdim ama onu asla.....huzurlu ve pembeydim.....ama şimdi ,,,,,,,,kendime verecek çoooookkk hesabım var çooookkkk......bu hesaplaşmanın altından kalkamayınca da ne yapıyorum....hadi bi tane daha yakkkk

__________________
suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!!
hava-hoş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2007, 02:58 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
AZRAİL662 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 55
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AZRAİL662 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

Alıntı:
fund Nickli Üyeden Alıntı
OOOFFFFF OF.o sigarayı terkettiğim zaman ki iç huzurum,kendimi sağlam hissetmem,sağlığımın zirvesinde olmam,kendimi diri hissetmem....ne biliim işte birsürü güzel şeylerimi çok özlüyorum.üstelik içenlere de sanki hiç sigara içmemişim gibi anlamsız yüklemelerde bulunurdum.sabahları kalktığımda boğazım acımaz,yanmazdı.ağzım tenim vücudum kokmazdı,üç merdiven çıktığımda göğsüme bir hançer saplanmazdı,bağımlı değildim herşeyden önce....özgürdüm ,kendimdim,kendimeydim.sadece fiziğim duygularım ve ben dim....barışıktım kendimle ,çatışmıyordum,çelişkilerim yoktu,kendime verecek bir hesabım yoktu.çünkü ne yapıyorsam doğrularımla yanlışlarımla ben yapıtordum ve kendime yapıyordum....ama sigara çok büyük bir hataydı ve bunun affedilir yanı yoktu ,o yüzden müsterihtim .çünkü onun haricindeki yaptığım her yanlışı hatayı kabul edebilirdim ama onu asla.....huzurlu ve pembeydim.....ama şimdi ,,,,,,,,kendime verecek çoooookkk hesabım var çooookkkk......bu hesaplaşmanın altından kalkamayınca da ne yapıyorum....hadi bi tane daha yakkkk

aşırı umutsuzsuz bence bırakabilirsin en çok sevdiğin insana söz ver ondan yardım iste veya tövbe et
__________________
http://2ce1ol.forumc.biz
AZRAİL662 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2008, 11:01 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 210
Tesekkür: 1
75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mirza_ben87 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

tabiki bırakırsınız yaf cok basit ben 100 kere bıraktım hatta yarın yine bırakacam güzel oluyo sizde bırakın
__________________
Bildiğim birşey varsa oda hiçdirşey bilmediğimdir...
mirza_ben87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2011, 03:25 PM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: Ynt: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

Alıntı:
mirza_ben87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tabiki bırakırsınız yaf cok basit ben 100 kere bıraktım hatta yarın yine bırakacam güzel oluyo sizde bırakın
çok hoşuma gittti bu cevap

sevgi ve saygıyla kalınız
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2011, 12:20 PM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Ynt: SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

Alıntı:
cnb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Psiko,
paylaşımların o kadar güzel ki büyük bir ilgiyle takip ediyorum,
ben de maalesef sigara alışkanlığından muzdaribim.
Bırak(a)mama nedenim ise kilo alma korkusu,
merak ediyorum acaba sigarayı kilo problemi yaşamadan atlatan yok mudur acaba.
Arkadaşların deneyimlerini aktarmasını isterdim,
mesela eft ile bu sorun kısmen de olsa aşılabilir mi
sevgiler

Cnb, merhaba,

Soruna cevap vermeden geçemeyeceğim. Neler hissettiğini biliyorum. İnsanın gözünü korkutuyorlar ama ben sigarayı kilo almadan bıraktım. İlk iki gün su topladım ama yaptığım detoksla ondan da iki gün içinde kurtuldum, içtiğim günden bu yana yaklaşık 10 gün geçti ne sigaranın ne de kilonun esamesi okunmuyor.

Dilersen yardımcı olurum.

Bırakmak isteyen herkese de zevkle destek olacağım.
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR

Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Bırakmak Gerçekten Zor mu? SİGARA NEDEN BUKADAR ZOR BIRAKILIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SİGARA NİYE BU KADAR ZOR BIRAKILIR? Sigara kişinin kendisini daha iyi hissetmesine, öfkesinin azalmasına ve konsantrasyonunun artmasına sebep olur. Sigara kullanan kişilerde görülen kilo kaybı bazen istenen bir etkidir. Sigara ve içerdiği nikotin solunduktan sonra 10 saniye içinde beyine ulaştığı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bırakmak Gerçekten Zor mu? telkin cd indir izle İstanbul Bırakmak Gerçekten Zor mu? nerededir kimdir Bırakmak Gerçekten Zor mu? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bırakmak Gerçekten Zor mu? hipnoz Bırakmak Gerçekten Zor mu? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bırakmak Gerçekten Zor mu? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bırakmak Gerçekten Zor mu? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.