Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bırakma Sürecinde Yaşananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/birakma-surecinde-yasananlar/)
-   -   Bırakma Sürecinde Yaşananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/birakma-surecinde-yasananlar/862-birakma-surecinde-yasananlar.html)

gülpor 17-09-2009 11:54 PM

Cevap: Bırakma Sürecinde Yaşananlar

Alıntı:

free lıfe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475927)
selam derya benimde sigara problemim var hiç bırakamam sanıyorum
lütfen nasıl yaptığını bana da söylermisin bikaç gün dinledim cd bende başağrısı yaptı bıraktım sonra bu işin sırrı ne ayrıca da seni kutlarım

Free life slm,bende sigarayı bu siteyle karşılaştıktan sonra bırakanlardanım...ben sigara telkinlerini aylarca dinledim,kendimi sigara içmeyen insanlar gibi imgeledimm...sonuç;tam 6 aydır sigara hayatımda yok,işin güzel yanı yokluğunu hiç hissetmedim,bıraktığım günde dahil...(not:sigarasız hayat çekilmez ,ben sigarayı bırakırsam çok mutsuz olurum diyenlerdendimgirlhaha)
telkinleri istikrarlı bir şekilde dinle,sonuç alıcaksın...hoşçakal

cicero 16-11-2009 02:02 AM

4 aydır sigara içmiyorum , tebrikler kabul edilir :D

sanırım telkinlerin etkisi var..

yeni bir hayat 16-11-2009 11:05 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476741)
Free life slm,bende sigarayı bu siteyle karşılaştıktan sonra bırakanlardanım...ben sigara telkinlerini aylarca dinledim,kendimi sigara içmeyen insanlar gibi imgeledimm...sonuç;tam 6 aydır sigara hayatımda yok,işin güzel yanı yokluğunu hiç hissetmedim,bıraktığım günde dahil...(not:sigarasız hayat çekilmez ,ben sigarayı bırakırsam çok mutsuz olurum diyenlerdendimgirlhaha)
telkinleri istikrarlı bir şekilde dinle,sonuç alıcaksın...hoşçakal

Alıntı:

cicero Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570745)
4 aydır sigara içmiyorum , tebrikler kabul edilir :D

sanırım telkinlerin etkisi var..

Tebrikler arkadaşlar,sağlık dolu günler diiyorum hepinize..actionsmile

cicero 09-01-2010 10:18 PM

Alıntı:

cicero Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 223888)
hem bırakmak istiyorum hem de istemiyorum , istemiyorum kısmı daha ağır basıyor ki hala bırak(a)madım.

mesajlarımı ararken ne buldum böyle yaa :))
hey gidi günler bir zamanlar bırakamadığım için böyle dert yanmışım , mazide kaldı..

içen arkadaşlar bu duyguyu yaşamanız lazım : )

suzansuzi 29-01-2010 11:25 PM

bu gün 3 gün oldu düşünmemeye çlışıyorum,telkinleri dinliyorum ,çekirdek yiyorum..başaracağım..şu bi hafta geçse...yardım edin yaww..

suzansuzi 29-01-2010 11:37 PM

gerçekten tebrik ediyorum..

seromoni 18-06-2011 07:23 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469032)
Ya duyduğuma göre sigarayı asla bırakmıyormuş insanlar. Sadece ara veriyorlarmış. Yani içmeyeli on yıl olmuş olsa bile, bir sigara alsalar ellerine onu hiç bırakmamış gibi içebiliyorlarmış. Hani içine çekiyorsun ya. Onu rahatça, ustalıkla, on yıl önceki gibi yapabiliyorlarmış. Doğru mu bu? Ben hiç sigarayı bırakmadım. O yüzden bilmiyorum nasıl olduğunu.

Ben hiç içmemeiş gibi zorlanarak içiyorum ilk sigaraları. Yani bıraktığın yerden devam etmek olmadı bende.

Bu arada bugünde benim ilk günüm, bu sefer tümüyle hayatımdan çıkarmaya karar verdim.
956k

jandarmaoglu 24-08-2011 02:22 PM

düne kadar günde 2 paket içiyordum ama 2 günden beri günde 10 taneye kadar düşürdüm içmeyi inşallah temelli bırakacagım hedefim tamamen bırakmak azimliyim başaracagım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 AM.