![]() |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! Alıntı:
Çok teşekkürler Perpetuals, Hele bugünlerde kendimi çok çok daha iyi hissediyorum. Zaman zaman yoklamıyor dersem yalan olur ama, o kadar da olacak değil mi??? |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! Çok sevindim bluepbbles, tebrik ederim... :) |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! Ben geç kaldım galiba, heralde, sanırsam :) Çok güzel bir haber. Hayırlı olsun.superxy Sigara kadar aptalca bir şey yok bu hayatta. Bir duyguyu kapatıyor galiba içtikçe. Sağlıklı ve temiz bir ömür diliyorum..superxy |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! Eee sen harikasın... Tebrikler... :zpzp: |
Çok teşekkür ediyorum, Daha fazla beklemeyin o zaman, ben de yeni bıraktım, birbirimize destek oluruz. Ben de size sağlıklı ve uzuuuuun bir ömür diliyorum Mehmet Beycim. |
Çok teşekkür ederim Papatyacım:)) Walla bunca destekle bu iş çok keyifli oluyor gerçekten :))) |
Saol Zerynthiacım, girlhahaSenin kadar harika olamam şekerrrr:)girlhaha Kabul ediyorum Harika bir hareketti bu :)))) s456s456 Süpper Mod'dan bu süper destek için saol canımcım :)) Öptüm |
Çakıl sen süpersinnnnn , dilerim bırakamayanlara da örnek olursun , öpüldün en kocamanından bi de çok özlendin bilesinnnnnnn.... |
Ben de seni çooook özledim şekerciiimmmmm :))) Wallahi yerin çok belli, kaybolma ortalardan o kadar uzun süreli :)) Kahvemin tadı eksik kaldı şekerrrrr:))) Ayyy, çook teşekkür ediyorum bu arada, dilerim örnek olurum. Bana da hala inanılmaz geliyor bunca yıldan sonra... Güzel bir hismiş... Gençleştiğimi hissediyorum inanır mısın???? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 AM. |