![]() |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! Alıntı:
Bugün nasılsın??? Bak sana o koşan şeyden gönderiyorum, 8. günün anısına :)))blissyblissyblissyblissyblissyblissy |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! blissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissy teşekkür ederimmmmm.... ben iyiyim .. ilk günden beri iyiydim zaten.. günde bir kere kriz gibi bişe geliyor, 2 dk dayanınca unutuyorum :) 10 senelik tiryakiliğim bitti bi anda... mutluyum :)) |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! kutluyorum sizi insallah böyle devam eder.. |
Benimki de 12 seneyi bulmuş şaka maka :)) işte o iki dakika içinde kendimi ya pencereye çıkartıyorum (hava alsın yazık yavrum) ya da ılık suyla isteği boğmaya çalışıyorum. Önceki denemelerimde içimdeki cinayet cini kendini göstermeye başlıyordu. Bu sefer biraz gözyaşıyla atlattık durumu. Ne diim, bu da yeni versiyonumun saçmalıkları herhalde... |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! :))) az önce o 2 dakikalık moda girdimm :) cipsle atlattım ama :)) |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! Sigarayı bırakma konusunda insan ilk 2.3 gün krize girio sonra atlatıo ve alışıyoo özelliklede yemeklerden sonra insanın canı istiyo :D Birde bıraktıktan sonra sigara teklif ettilermi reddetmek lazım yoksa 1 tane içeyim dersek gerisi geliyo :) Umarım kalıcı olur :) |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! Tebrik ediyorum :)sigara bırakan birisini duyunca çok seviniyorum...bende bırakalı 2 yıl olacak:) böyle istikrarlı bir şekilde devam et,ilkel beyin ,sürekli alışkanlığın olduğu için,seni korumak için güya:),sana sürekli sigarayı hatırlatacaktır... ama sen bu hatırlatmalara kanma ,bırak geldikleri gibi gitsinler:)sevgiler. |
Cevap: Sigarayı Bıraktıııımm!!! Duyduk duymadık demeyinnnnn!!!!! Tebriklerrrr! Ve de detayları bekliyorum kuzum :) Biorezonansla oldu sanırım. Meraktayım, neler yaşıyorsun? Sigaraya yabancılaşmadan bahsediyordu yöntemde. Ama sigara krizine girdiğin gibi bir şey okudum. Aydınlat bizi ve de lütfen azimle devam et yola. Tebrik ediyorum tekrar tekrar :) alk78 |
Genetik Mucize'de benim gibi Başlamaya niyeti yok sanırım :)) Sonsuza kadar kurtulmuş olduğumuzu düşünüyorum :)) |
Ben şimdi bizim ablayı alışverişe gönderdim aktara... toksinlerden kurtulmak için bir listem var. Bak sana da yazayım, sen de yap. 2-3 adet avokado yaprağı 1 tutam rezene 5-6 adet maydonoz sapı 5-6 adet kiraz sapı 1 tutam mısır püskülü Günde 2 kez sıcak suya 1 tutam atılıp bekletilecek, rengi çıksın azıcık, süzüp içilecek. Detoks yapmadan kurtulunmaz bu meretin etkilerinden. Tavsiye ederim. Bir de çereze cipse dadanma ben su içiyorum sürekli. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 PM. |