| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BİLİNÇALTI ÇALIŞMALARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdi benim bu sır ve yaratıcı imgelemeyle ilgili gerçekten ilk okuduğumdan beri aklıma takılan bir soru var dusun acaba biz bu yaratıcı imgeleme, sır...vs ile başkalarını etkileyebiliyormuyuz tam olarak( yani hani uzun zaman karşılaşmadığınız bir arkadaşınızı düşünün, onunla karşılaşırsınız yada ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #27 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Şimdi benim bu sır ve yaratıcı imgelemeyle ilgili gerçekten ilk okuduğumdan beri aklıma takılan bir soru var dusun acaba biz bu yaratıcı imgeleme, sır...vs ile başkalarını etkileyebiliyormuyuz tam olarak( yani hani uzun zaman karşılaşmadığınız bir arkadaşınızı düşünün, onunla karşılaşırsınız yada ondan bir telefon gelir filan diyor ya) Mesela; Ben bir arkadaşımın beni aradığını imgeliyorum, imgeliyorum, imgeliyorum, hatta daha da ileri gidip bana söylediklerini kafamda tasarlıyorum ve bunu uzun süre imgeliyorum... Sonuç ne olur acaba? Sadace herhangi biri tarafından mı aranırım? yoksa arkadaşımdan bir haber mi alırım?, yada arkadaşım beni sadece arar mı? yoksa kafamda tasarladığım şey neredeyse gerçek mi olur? Yani anlatabildimmi bilmiyorum ama basit bir örnek olsun diye bu şekilde sordum... Şimdi bizim yaratacağımız herşey diğer insanları belli ölçüde etkileyecek(az da olsa,orası kesin) Ama ne ölçüde etkileyebiliyoruz acaba? Sanırım biraz karışık oldu ama ana fikir belli ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BİLİNÇALTI ÇALIŞMALARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdi benim bu sır ve yaratıcı imgelemeyle ilgili gerçekten ilk okuduğumdan beri aklıma takılan bir soru var dusun acaba biz bu yaratıcı imgeleme, sır...vs ile başkalarını etkileyebiliyormuyuz tam olarak( yani hani uzun zaman karşılaşmadığınız bir arkadaşınızı düşünün, onunla karşılaşırsınız yada ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi