Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

bilinçaltı yüklemeleri

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri bilinçaltı yüklemeleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hiç ameliyat geçireniniz var mı? Bir çok kimsenin "evet" dediğini duyuyorum. İkinci soru geliyor o zaman. Peki ameliyat esnasında yanınızda konuşulanları hatırlıyor musunuz? Narkozla yani anestezi ile ameliyat geçiren herkesin bu soruya "hayır" dediğini duyuyorum. İsterseniz ameliyata kadar gitmeyelim. Uyurken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

bilinçaltı yüklemeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-06-2011, 01:28 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 197
Tesekkür: 243
166 Mesajinıza toplam 533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
*kelebek* is an unknown quantity at this point
Standart bilinçaltı yüklemeleri

Hiç ameliyat geçireniniz var mı?

Bir çok kimsenin "evet" dediğini duyuyorum. İkinci soru geliyor o zaman.

Peki ameliyat esnasında yanınızda konuşulanları hatırlıyor musunuz?

Narkozla yani anestezi ile ameliyat geçiren herkesin bu soruya "hayır" dediğini duyuyorum.

İsterseniz ameliyata kadar gitmeyelim. Uyurken yanınızda biri konuşsa sabahleyin uyandığınızda hatırlar mısınız? Bu soruya da herkesin "hayır" dediğini duyar gibiyim.

Bu sorulara ben de sizler gibi cevap veriyordum ta ki az sonra yazdığım şeyleri öğreninceye kadar.

Güzel insanlar sizlere bildiğinizi yerinden oynatabilecek ve sizi hayretler içinde bırakabilecek bir şey söyleyeceğim. Bilinçaltı biz farkında olmadan her detayı kaydeder.

Yukarıdaki hayati ifadenin en önemli sonucu şudur: Çocuklara verdiğiniz her mesaja, yaptığınız her yüklemeye dikkat edin, özen gösterin!

Öyle ki verdiğiniz mesajlar ve yaptığınız yüklemeler onun kendisine güven duymasını ve mücadele gücünü artırabilirken düşünce gücünü zayıflatarak onu beceriksiz, özgüveni yetersiz biri haline de getirebilir.

Birçok anne babadan şu şikâyetleri çok duyarız: "Hocam dediklerimi hiç dinlemiyor, yapmıyor. Hep tersini yapıyor. Oysa ben onun için güzel şeyler düşünerek neler neler anlatıyorum. Söylediklerime bir dikkat etse inanın hiçbir problem kalmayacak, çok iyi anlaşacağız."

Şöyle soruyorum hemen arkasından: "Çocuğunuza söylediğiniz o neler nelerden birkaç tane de bana söyler misiniz?"
Bizimkiler başlıyor: "Oğlum, kızım şunu yapma. Buraya gitme, o öyle yapılmaz. Sen beceremezsin."

"Eğer ben sizin evladınız olsam ben de yapmam" deyince anne babalar hemen şaşırıyor.

Dostlar, sizler de çocuklarınıza yukarıdaki gibi yüklemelerde bulunuyorsanız ve çocuğunuz yapmıyorsa bunun sebebi şudur:

İnsan zihni olumsuz mesajları algılamaz yani olumsuzluk eki ile biten bütün kelimeler zihnimiz tarafından olumluya dönüştürülerek algılanır.
Kızınız elinde çay tepsisiyle geliyor. Siz şöyle dediniz: "Kızım dikkat et sakın dökme!"

Emin olun sizi yalancı çıkartmaz, döker.

"Sigara içmek yasaktır" levhasını gören tiryakinin aklına sigara içmek düşer.

Geçenlerde bir özel okulun öğretmenlerine gittiğim bir öğrenme seminerinde orada bulunanlara şu iki soruyu sordum: "Öğrencilerin bir konuya dikkatlerini çekmek istediğinizde çocuklar burayı unutmayın" diyenlerle "burayı her zaman hatırlayın" diyenler el kaldırsın dedim.

Sonuç ne biliyor musunuz?

Neredeyse tamamı "çocuklar burayı unutmayın" diyorlarmış.

Arkasından aşağıdaki bilgiyi verdim:

Allah insan beynini iç içe geçmiş üç katman halinde yaratmıştır.

En altta, en içte ilkel beyin yer alır. Ortada limbik sistem, en dışta ve en üstte de korteks yer almaktadır.

İlkel beyin; kuşlar dahil tüm canlılarda, limbik sistem; bazı memeli hayvanlarda ve insanlarda, korteks ise sadece insanlarda bulunur.

Korteks te sağ ve sol beyin olarak iki parçadan oluşmaktadır. Öğrenme bu sağ ve sol parçalarda (lob) meydana gelmektedir.

Beynimize ulaşan ilk mesaj en ortada bulunan limbik sisteme gelir. Limbik sistem gelen mesajı değerlendirir, olumsuz ise ilkel beyine havale eder. Olumlu ise kortekse gönderir. Yani olumsuz duygular ve mesajlar, sistemi ilkel beyine, olumlu duygular ve mesajlar da kortekse yönlendirir.
Onun içindir ki insan beyni olumsuzu algılayamaz.

Beynimizin duygusal merkezi (limbik sistem) oldukça güçlüdür. Nefret, şiddet, sinir, korku, kaygı, aşırı heyecan gibi olumsuz duygular beynin sağlıklı düşünmesini ve konsantrasyonunu yani odaklanmayı engeller.

Duygusal yönün zayıflaması öğrenmeyi de zorlaştırır. Uzmanlar beynin düşünen ve üreten parçasının (korteks) beynin duygusal parçasından ürediğini söylerler. Güven, takdir, sevgi, canlılık, mizah gibi olumlu duygular öğrenmeyi ve çalışmayı kolaylaştırarak olumlu düşünmeyi geliştirmektedir.

Her 10 kişiden 9 u çevresinde olumlu insanların olmasını istiyor ve bu tür insanlarla çalıştıklarında daha verimli olduklarını söylüyorlar. Bunu herkes istiyor ve nedense herkes o 1 kişi gibi davranıyor (kimse o 9 kişiden biri olmaya uğraşmıyor). Neden? Yetiştiğimiz kültür, neyin doğru olduğunu söylemek ve öğretmek yerine, neyin yanlış olduğunu göstermeyi önemli buluyor. Sonuç: Bize olumsuz düşünmek ve problemleri görmek daha kolay geliyor.

Filmlerden hatırlayın. Yabancılar cenazelerini gömdükten sonra "seni hep hatırlayacağız" derler. Biz "seni hiç unutmayacağız" deriz ve unuturuz.
Araştırmaların çoğu olumlu duyguların yaşamak için gıda kadar gerekli olduğunu ortaya koymaktadır.

Görmüş geçirmiş bir teyze iki torunuyla beraber gezerlerken teyzenin tanıdıklarından biri onun ve torunlarının yanına yaklaşarak torunlarını sever, onların adını ve yaşlarını sorar. Teyzenin verdiği cevap çok ilginçtir: Doktor olanı 6, mühendis olanı 8 yaşında.

Sevgili dostlar, her zaman hatırlayın: İnsanların ortaya çıkaracakları eserler genellikle yakın çevresindeki insanların kendilerinden bekledikleriyle doğru orantılıdır. Başarının en önemli anahtarlarından birisi de beynin olumlu düşünceye programlanmasıdır.

Uzmanlar bir günde ortalama 20.000 karşılıklı etkileşim yaşadığımızı söylüyor. En kısa etkileşimimiz birkaç saniye sürüyor ve her etkileşimde, kişiliğimiz üzerinde etki gücü yüksek "iyi ki varsın" veya "sen de kimsin" mesajı alıyoruz. Bizde iz bırakanlar ise bu etki gücü yüksek olumlu veya olumsuz olan etkileşimlerdir.

Kişiliğimizin temelinin bu duyguların ve anlık etkileşimlerin etkisiyle elde ettiğimiz ve kendimize atfettiğimiz değerle oluştuğunu görürüz. Özsaygı, kişilik ve özgüven değerlerinin temelinde hayatımızın ilk yıllarının hele hele 6 yaşa kadar olan mesajların önemi ve etkisi vardır.

Eğer beynimiz her detayı kaydediyorsa biz ameliyatta olanları ve yanımızda konuşulanları neden hatırlamıyoruz. Bırakın ameliyatı uykudayken yanımızda konuşulanları bile hatırlamıyoruz. Peki neden? Çünkü bunlar bilinçaltına kaydedildi, biz hatırlamıyoruz zannediyoruz.

Ameliyat anında ameliyatı yapanların "eyvah, kurşun kötü girmiş, her yeri parçalamış, bu adam ayağa kalksa da sakat kalır" gibi şeyler söylemelerinin ameliyat sonrasında olumsuz gelişmelere yol açtığının ortaya konmasıyla cerrahların ameliyat esnasında hastanın yanında olumsuz konuşmamaları kural olmuştur.

O zaman şunu bir düşünelim: Ameliyat esnasında veya uyurken yanımızda konuşulan her olumsuz ifade bizi derinden etkiliyorsa ya uyanıkken söylediklerimiz veya duyduklarımız.

Çocuklara verdiğimiz her olumsuz mesaj aslında bilinçaltına yerleştirilen tahrip gücü yüksek bir bomba gibidir. Bazıları etkisini hemen gösterirken bazıları da yıllar içerinde etkisini gösterir.

Çocuklarımıza yetişkin bir birey oluncaya kadar 144.000 defa "yapamazsın, edemezsin, olmaz, beceremezsin, inanmam, gidemezsin, başaramazsın" gibi olumsuz mesajları verdiğimizi ve bunları kullandığımızı biliyor muydunuz?

Bunların sonucunda beynimiz yanlış yükleme ve şartlandırmalarla adeta doğru düzgün çalışmayı unutuyor. Bu şartlandırmalar zamanla yıkılmaz inançlar haline dönüşüyor.

alıntıdır

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

*kelebek* isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2011, 05:00 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 469
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough
Standart Cevap: bilinçaltı yüklemeleri

güzel bi paylaşım olmuş.olumsuz cümlelerin hepsini olumluyla değiştiriyoruz yani her zaman ki gibi dikkat! teşekkürler...
__________________
Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız.
zahiri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2011, 10:50 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 42
Tesekkür: 56
36 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
oOo_papatya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bilinçaltı yüklemeleri

Cevreye ve özelliklede cocuklara karsi mutlaka olumlu cümleler kurmaliyiz, tabiiki kendimizede :) tesekkürler olumlu olmanin önemini tekrar hatirlamis olduk
oOo_papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2011, 11:37 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
MarEspEraNZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 420
Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the rough
Standart Cevap: bilinçaltı yüklemeleri

çocukluğumu merak ettim açıkçası :)
__________________
.



.
.

MarEspEraNZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2011, 07:25 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 56
Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bilinçaltı yüklemeleri

güzel bir yazı,benimde 3 yaşın da bir kızım var ben ona ne kadar olumlu şeyler yüklesemde.annesi ve çevremizde ki insanlar bu konularla bilgilenmedikleri için,sen yaramazsın,aptalsın.söylesin böylesin gibi çocuğa olumsuz yüklemeler yapıyorlar.Anlatmaya kalkışıyosun anlamıyorlar,ama gün içindede bu kelimeleri kullanıyorlar örnek:bilinçli yapmadım :) sorarsan bilinç ney bilmezler bende çocuğuma onların dediğinin tam tersini yapıyorum.sen akıllısın,sen yaparsın gibi ilerde güveni artıracak olumlamalar ama ne kadar etkisi olur bilem bşr taraf olumlu bir taraf olumsuz :( arkadaşlar bilinç altının önemini anlatan bildiğiniz bir kitap varsa önerirmisiniz
eşimede bu olayın ciddiyetini anlatmam gerek,ben 30 yaşındayım ve kendime güvenim yok söyle geriye baktığımda ailem bana bu konuda banada bilinçsizce baya bir yükleme yapmış,şimdi ise bunu düzelmeye çalısıyorum.
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2011, 10:48 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 334
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bilinçaltı yüklemeleri

ne yazıkki birçoğumuzun yetişme şeklide bu tür olumsuzluklarla dolu..onu yapma bunu yapma yanlış hata hatta günah..ama ailerlerede kızamıyoruz biryerde onlarda öyle görmüşş öyle eğitilmiş..zararın neresinden dönülürse o kar..bziim farkında olmamız bu olumsuz zinciri kırmak için ne büyük nimet..çok şükür..umarım elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz..
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2011, 12:14 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: bilinçaltı yüklemeleri

Alıntı:
tengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel bir yazı,benimde 3 yaşın da bir kızım var ben ona ne kadar olumlu şeyler yüklesemde.annesi ve çevremizde ki insanlar bu konularla bilgilenmedikleri için,sen yaramazsın,aptalsın.söylesin böylesin gibi çocuğa olumsuz yüklemeler yapıyorlar.Anlatmaya kalkışıyosun anlamıyorlar,ama gün içindede bu kelimeleri kullanıyorlar örnek:bilinçli yapmadım :) sorarsan bilinç ney bilmezler bende çocuğuma onların dediğinin tam tersini yapıyorum.sen akıllısın,sen yaparsın gibi ilerde güveni artıracak olumlamalar ama ne kadar etkisi olur bilem bşr taraf olumlu bir taraf olumsuz :( arkadaşlar bilinç altının önemini anlatan bildiğiniz bir kitap varsa önerirmisiniz
eşimede bu olayın ciddiyetini anlatmam gerek,ben 30 yaşındayım ve kendime güvenim yok söyle geriye baktığımda ailem bana bu konuda banada bilinçsizce baya bir yükleme yapmış,şimdi ise bunu düzelmeye çalısıyorum.
"Bilinçaltının gücü" adlı kitabı öneriyorum size...Birbirinden farklı, zıt tepkide ebeveyn olması, çocuğun kafasını karıştırabilir. Birbirine paralel, uyumlu bir birliktelik olmalı, eşinizle birlikte okuyun, öğrenin, tartışmalarınızı çocuğun önünde yapmayın, unutmayın siz geleceğe bir tohum verdiniz, ondan güzel bir ağaç da gelişebilir, bir çalı da, bu sizin elinizde...
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2011, 01:27 PM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: bilinçaltı yüklemeleri

bu çok goğru bir tespit sevgili kelebek.hani çocuklara birşeyi "yapma" deriz o da gider tersini yapar. demek ki burda çocukların bir suçu yok.çünkü beyin anında olumsuzu olumluya çeviriyo.çocuk ta o kırılmaması gereken vazoyu hemen gidip kırıyo...
Türklerin ölenlerin arkasından dedikleri "seni unutmayacağız" sözüne gelince...evet unuttuklarımız olmuştur ama unutmadıklarımız da o kadar çok ki. Barış MANÇO, Kerim TEKİN ve daha niceleri...
Allah (c.c) bu minik et parçasının içine öyle mükkemmellikler yerleştirmiş ki bilinçaltını araştı araştıra,okuya okuya bitiremiyoruz. yakın zamanda Yasemin SOYSAL ın "Tek Suçlu Beyniniz" adlı kitabını okudum.bilinçaltıyla ilgili pek çok konuyu çok açıklayıcı bir şekilde anlatmış.tavsiye ederim.
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2011, 01:50 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 334
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bilinçaltı yüklemeleri

bugünki davranışlarımın altında hep dünlerim saklı..ama ben dünlerimin yarınlarımdan çalmasına izin vermiycem vermiyorumda..bilinçaltımın esiri değilim..istediği zaman beni olumsuz düşünceye sevkedemez çünkü ben rotamı olumluya mutluluğa sevince hayatın süprizlerine çevirmişim yol alıyorum bileee:):)
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2011, 01:59 PM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: bilinçaltı yüklemeleri

Alıntı:
gülücan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugünki davranışlarımın altında hep dünlerim saklı..ama ben dünlerimin yarınlarımdan çalmasına izin vermiycem vermiyorumda..bilinçaltımın esiri değilim..istediği zaman beni olumsuz düşünceye sevkedemez çünkü ben rotamı olumluya mutluluğa sevince hayatın süprizlerine çevirmişim yol alıyorum bileee:):)

bu güne kadar hep beynimiz bizi yönlendirdi.o mutsuz ol dedi mutsuz olduk.tüm olumsuzlukları ardı ardına düşün ve kötü hisset dedi öyle yaptık.ama artık bu forum ve okuduğumuz kitaplar sayesinde de birçok şeyin bilincine vardık.bilinçaltımızı kendimizin yönlendirebileceğini öğrendik. artık tüm OLUMLU güzellikler bizimle...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


bilinçaltı yüklemeleri

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri bilinçaltı yüklemeleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hiç ameliyat geçireniniz var mı? Bir çok kimsenin "evet" dediğini duyuyorum. İkinci soru geliyor o zaman. Peki ameliyat esnasında yanınızda konuşulanları hatırlıyor musunuz? Narkozla yani anestezi ile ameliyat geçiren herkesin bu soruya "hayır" dediğini duyuyorum. İsterseniz ameliyata kadar gitmeyelim. Uyurken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.