| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET-- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bende sizlere katiliyorum... Bir yabanci kanalda bende Rhonda nin röpartajini seyrettim yaklasik 2 saatlik bir programdi... Ki seyretmeden oncede aynen bu sekilde düsünüyordum ama yazardan bu aciklamalari duymakta beni sevindirdi acikcasi.... Örneklerle cok sade bir dilde anlatti.. Ve oradaki seyircilerden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bende sizlere katiliyorum... Bir yabanci kanalda bende Rhonda nin röpartajini seyrettim yaklasik 2 saatlik bir programdi... Ki seyretmeden oncede aynen bu sekilde düsünüyordum ama yazardan bu aciklamalari duymakta beni sevindirdi acikcasi.... Örneklerle cok sade bir dilde anlatti.. Ve oradaki seyircilerden de birisi Sümbülx in dedigi Tanri dan bahsedilmedigini soyledi.. Rhonda buna cevap olarak : Aslinda kelime olarak degil ama olgu olarak geciyor.. Biz tüm dinlere hitap etmek icin belirli bir ad koymadik.. Ama lütfen bana Evren i tarif edin... Evren i programlayani tarif edin.. Evren size sunduklarini nereden veriyor .. bunu bir dusunun... Bu kitabn temeli Kuantum Fizik temeline dayanmaktadir.. Hangi Kuantum Fizikcisi Tanri yi inkar etti.. Lütfen kayitlari arastirin.. Tam tersine Tanri nin bu cekim yasasini insanlara nasil sundugunu anlatmaya calisiyorlar... Evren bunu kendi kendine yapmadi saniyorum... Bilimsel bir tarzda yazdigimiz icin kitabi direk ad koymak istemedik bazi diger konularla karistirilsin istemedik... Siz Evren den istediginizde zaten onun sahibine söylemis oluyorsunuz.. Evreen burada sadece aldigi Tanri dan aldigi sizin dileginizle olan komutu sizin fiziksel ortamaniza getirmektir.. Ayarlama yapmaktadir... Kitabimi bir kez daha okuyun ve özellikle Sükür bölümüne bakmanizi tavsiye ediyorum diyerek konuyu kapattilar...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu konu üzerin uzunca bir zamandır ben de düşünüp yorumlar getirmeye çalışıyorum kendimce.biraz haklılık payı olduğunuda düşünmekteyim ama ben olaya sadece islami bir bakış açısı ile baktığımda Allah (c.c) bizi düşüncelerimizden dolayı cennet ve cehennem ile müjdeliyorsa demekki düşüncelerimiz bir şekilde hayatı evreni kendi içimize doğru çekiyordur.yoksa kalkıp bir inançsız insan ben bunu istemedim sen verdin diye bilir (haşa) işte biz müslümanlar biliyoruz ki zaten bir şeyleri bilmeye başladığımızdan itabaren her şeyi kendimiz istedik ve yaşadık tesadüf,şans olmadan haksızlığa uğramadan,uğratılmadan demek ki the secret ta doğru olan noktalar varmış.zaten inanın bu doğrular ve daha bir çok u bizim gözlerimizin önün de.arkadaşlar inanın o adamın parayı kazanmasınada sonra o ülkeden kovulmasınada hiç şaşırmadım çünki the secret olayını sadece mümin olarak yaşaya bilen bir kul hakkı ile yapar. yoksa o para gelir ama sonrası ne olur bilemem. uzatmak istemiyorum ama şunu da ekleyeyim. bizler; bu bilgiyi başka saklayacakları hiç bir şeyleri olmadığı için veya her nedense saklayan tarikat şeyhleri ve cemaatleri eleştirelim adam the secret yazmış orada bizimkiler kader konusu açıldığın da hala konuşmayın irdelemeyin diyorlar.soruyorum elın adamı aya çıkmışken daha neyi irdelemeyelim.Her gün müslümanların başına bomba yağdırırlarken irdelenmeyecek ne kaldı. Soru:müslüman bir insan olarak bir dergi çıkartmak isteseydiniz adını ne kordunuz ? acaba SIZINTI koyarmıydınız ? adama nereye sızıyorsun arkadaşım diye soran çıkmaz mı acaba. lütfen bunlara dikkat edelim.......... çok teşekkür ederim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
Çekim yasasında bahsedilen güç Allahın kurduğu adaletli düzenin ta kendisi zaten. Bunu anlayabilmek uzun uzun tecrübeler gerektirir... Haa bunu anlamak mekanizmayı tam anlamıyla sana vermez... Gaybın anahtarı ondadır çünkü... Zaten kitabımda ele aldığım konuda budur.... Allah herşeyi emrimize verdiğini zaten ayetlerde vermiştir. Düşünmenin önemi 70den fazla ayette geçiyor... Anlaşılmayan konu şu.. Hayalini haksız yollardan çekmiyosun... o hayali çekecek emeğide çekiyosun. ama %100 ulaşıyosun... Ha bir insanın hayalini gerçekleştirmesi için Allaha inanması gerekmez. Doğru bakış acısı ve olumlu şeylerle zaten ona dünyalık verilir... Allah inancı ölümden sonra hesabı göreülecek bir konudur. | |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET-- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bende sizlere katiliyorum... Bir yabanci kanalda bende Rhonda nin röpartajini seyrettim yaklasik 2 saatlik bir programdi... Ki seyretmeden oncede aynen bu sekilde düsünüyordum ama yazardan bu aciklamalari duymakta beni sevindirdi acikcasi.... Örneklerle cok sade bir dilde anlatti.. Ve oradaki seyircilerden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi