![]() |
Ynt: bakmak ve görmek cok alemsın emelcım yahu gozlerım dondu sabah sabah kadın donuyo gordun mu dıye soruyorsun, ben haberısızım herseyden halbukı ama ılk baktım solaydı baktım saga da donuyor eee ne olucak sımdı :) |
Ynt: bakmak ve görmek Alıntı:
|
Ynt: bakmak ve görmek Alıntı:
|
Ynt: bakmak ve görmek pişşt eskilerden temel... sevincli ne demek istiyorsun bakiiimm ???? şimdi biz zeka küpü değilmiyiz.... niye moralimizi bozuyon eskilerden temel bıraksaydında dolaşsaydık 1-2 hafta arşimet gibi ya ortalarda... 44 ...bak şimdi hepimiz bir araya gelir yolladığın mesajlardan seni takip eder... beynimizi sağlı sollu çalıştırır buluruz kim olduğunu girlhaha emel cim gördüğümüze mi baktık.. baktığımızı mı gördük çözemedik amma en azından gülümsedik.. hepinize sevgiler ... temel : yukarıda yazılanlar şaka dır... takip etmek konusu hariç ttli3 |
Ynt: bakmak ve görmek ben sadece saat yönünde döndüğünü görüyorum kesinlikle dahi deilimm 88a |
Ynt: bakmak ve görmek |
Ynt: her gördüğümüz her zaman gerçek olmayabilir:)) Hülyacım gerçekten uzaktan bakınca kızgın yüz sağda,sakin yüz solda görünüyor.Şaşırdımmmm aa34 |
Ynt: her gördüğümüz her zaman gerçek olmayabilir:)) 98569 smiliyface 25889 sapkal89 |
Ynt: bakmak ve görmek resime tam karşıdam tüm vucuda bakınca hem saga hemde sola döndügünü farkedebilirsiniz biraz uzaktan bakılmalı sadece saga döndügünü ayakları incelerseniz farkedersiniz yani sizin nereye nasıl baktıgınızla baglantılı sanırım idea3 y789 |
Ynt: bakmak ve görmek Arkadaşlar sitedeki bu resmi ben neden göremiyorum bir fikri olan varmı? sorun benden mi kaynaklanıyor acaba? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 PM. |