![]() |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) Genelde çoğu kişide bu bağımlılık var.Bende de.Gerçekten de sonumuz böyle olacak.(oldu bile) |
Ynt: :.. İnternetkolikler ..: harika bunlar ahahaha melodiscim cok teşekkürler gülmekten yerlerdeyim aa34 aa34 aa34 aa34 valla telefonda neden aradığınızı unuttuysanız 50 ye basını eklemeyi akıl etmişler bravo tambana göre ehhehehe aa34 50 basınca ne söyleyecek ama ben onu merak ediyorum smiliyface smiliyface smiliyface 44 |
Ynt: :.. İnternetkolikler ..: smil56 en yakın kliniğe bağlıyoruz diyebilir smiliyface |
Ynt: :.. İnternetkolikler ..: ahahhaaa aa34 aa34 aa34 bisiklet girlhaha ay ders çalışmaktan içim bayılmıştı melodis çok saol biraz yüzümü güldürdün actionsmile |
Ynt: :.. İnternetkolikler ..: çok güzelmişşşşş khkh56 khkh56 ben ençok oglum seni çok özledik artık bilgisayarı kapatta asagı gel kısmına güldüm skan67 melodis tesekkürler yüzümüzü güldürdün bu stres arasında kiss3 kiss3 |
Ynt: :.. İnternetkolikler ..: cok güzelmis yaa, gercekten tesekkürler bu paylasimin icin iyi geldi khkh56 khkh56 khkh56 chat hastaligindan kurtulmak icin khkh56 khkh56 |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) Resimlere bakmaya gülerek başladım ama en sonuncusunda gözlerim doldu. Şu en son resimde, en sonda oturan yaşlı kadının ayakkabıları parça parça....zavallı.... neyse konudan sapmayayım... aslında günümüz dünyasında bağımlılıklar kaçınılmaz gibi.... yapmamız gereken bu bağımlılıkları yararlı alışkanlıklarla değiştirmek... gerçekten de sanırım bu en makul çözüm... çünkü bağımlılıklardan tamamen kopmak çok zor, dolayısıyla onları belli bir seviyede tutup artan zamanda da onu aratmayacak yararlı faaliyetlerde bulunulabilir. Mesela internet bağımlılığı, tamamen kopmaya zaten gerek yok; fakat biraz da dışarıdaki güzellikleri; ya da chat yerine gerçek sohbetleri de araya katarsak, bağımlılıklar olmayacaktır. Psikolojik açıdan bağımlılıkların zaten bir takım eksiklikleri örtmek için geliştiğini unutmazsak, bu gerçeği kullanarak çözümü zaten netçe görebiliriz. |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) selinarosa'cığım; Ayakkabıları parça parça olan yaşlı kadının yüz ifadesine dikkat ettin mi?..Ne kadar güzel gülmüş.Bazen insanlar, samur kürkler içinde mutsuz olurken, bazıları da yırtık bir ayakkabı ile mutlu olur... smiliyface |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 AM. |