![]() |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) göremiyorum hiç bişey... emb23 hih33 |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) haklısın fund cum resimleri upload ettiğim sitede problem oluşmuş maili de silmiştim ama buldum tekrar ... şimdi görebilirsin... beğenirsin umarım... teşekkürler uyardığın için ... ark5 sevgiler... actionsmile |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) vallaha yengecım bravo bu resimler çok gzl bu pcler biz öğrencileride bozdu pc05 |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) Alıntı:
|
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) kaaann hoşgeldinn ben sitenin ( nesiyim ay dusun pisi deil,apla deil şaşkın ) amann nese işte bende bu sitenin üyesiyim idea3 f678h memnun oldumm aramıza katılmış olmanaa hoşgeldinnnn guitar |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) y789 galiba altından ben çıktım bende emin değildim önce ama kısa bir araştırmadan sonra emin oldum emelcim.. b456 sen bu sitenin güllerindensin emel her durumda neşeli olan neşe kaynağımızsın.. .. ark5 kaan benim eltimin oğlu.. yani yeğenim oluyor dimi.. dusun bu akrabalık vasıflarımızı hep karıştırırım da.. girlhaha severim kaancığımı çook.. ark5 henüz 13 yaşında kaancık ama benim kadar boyu posu var.. sevincli (bu nesil hormonlumudur nedir.. ben komplekse giriyom yanlarında.. hepsi deve gibi maşallah.. 44 ) görüştüğümüzde olumlu düşünme ile ilgili sohpet etmiştik.. bizde kaldığında da bilgisayarı ortak kullandığımız için forumumuzu gördü.. pc05 bu sene sınavlara girecek.. aslında sınav heyacanı telkinini dinlesin istiyorum.. bilinçaltı çalışmalarımıza ilgi duysun istiyorum ama.. blook neyse buradan giriş yapmış.. yukarılara doğru çıkar artık... onayi kaan.. bilinç diyorum.. bilinçaltı diyorum.. telkin diyorum.. olumlu düşünce diyorum.. kime diyorum... sevincli (annesi dicek naptın benim çocuğa bidaha sana kalmaya göndermek yok.. girlhaha ) |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) Yakındaya gerek yok, arkadaşlarım birgün msn de göremezlerse akşama "noldu hastamısın?" die mesaj atıolar :) |
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) Alıntı:
|
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) üzgünüm ama bizdede böyle bir sorun var hastalık pc neredeyse 24 saat online dl67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:11 AM. |