![]() |
Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) Alıntı:
hahayy evet bence de! hatta 1- çikolata 2- dondurma 3-jelibon olabilir y789 |
Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) ayy ne güzel hepsini yiyebilmek zevkle:))) ben çok ayırt ederim seçerim yemek filaann:))) zeytinyağınıda unutmayalım salataların vazgeçilmeziii:) |
Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) evet evet çok doğru ben sirke de seviyorum bazı salatalarda |
Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) cips, kola, çikolata, patates, kızartma, hazır hamburgerler... ve ben hepsini elimin tersiyle itiyorum..bisikletterli345 yaa ben bunların hepsini 4 5 sene öncede yiyordum hiç kilo almıyordum..vallahada billahada evlenince hormon mu midemi bişyler değişiyo |
|
çikolata ve muzda ben de çok mutluu oluyorum evet |
Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) Makarnaya bayılıyoruuuuummmm ve taze sıkılmış portakal suyu da kendimi çok iyi hissettiriyor. |
Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) şekerpare sizede ikram etmek isterdim,sanırım hepsini yedim :) |
Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) Afiyet olsun. :)) Öyle çok yiyecek var ki ohoo bir türlü yazamadım. Hepsini ben de hiç birini yazmak istedim. Aslında ben hem yemek yapmayı, hem yemeyi, hem de yaptıklarımı sevdiğim insanlara yedirmeyi seviyorum. Acıktım mı ne? Ders çalışınca çok acıkıyor insan yaa :) |
Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) Makarna (bol Napoliten soslu), çikolata, vanilyalı dondurma, krep, Tiramisu, Rus salatası (evde hazırlanmış mayonez ile), zeytin yağlı yaprak sarması, bol soslu mantı, içli köfte, bir Antep klasiği olan Ekşili köfte, koruk suyuna yapılan salatalar ve daha sayamayacağım bir sürü tatlar, güzel ülkemin coğrafyasında her yer çeşitli tatlar ile dolu...Beni düşünceleri bile mutlu ediyor. Yaşamak, güzel tatlar almaktır bana göre, birbirinden farklı tatları denemek, ben bir de tuzlu, tatlı ve acıyı birarada yiyorum, bu da beni mutlu ediyor. Ahhh bir de kilo alma korkusu olmasa!... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |