Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Beslenme

Uyarılar

Beslenme sağlıklı beslenme, hamilelikte beslenme, beslenme nedir, günlük beslenme, kanser beslenme, beslenme hastalıkları, gebelikte beslenme, çocuk beslenme, bebek beslenme, hamilelik beslenme, beslenme diyet, çocuklarda beslenme, beslenme ve, sağlık beslenme, bebeklerde beslenme, gebelik beslenme, spor beslenme, beslenme çeşitleri, karaciğer beslenme, beslenme hamilelikte, doğal beslenme, bitkiler beslenme, kolestrol beslenme, demir beslenme, beslenme vitaminler, beslenme ürünleri, beslenme faydaları, şeker beslenme, beslenme diyeti, bitkisel beslenme

MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Sağlık ve Beslenme MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Millet uzmanlar mutlu eden yiyecekleri belirlemis,BOL BOL yiyin ne guzel valla. wave Yazi asagida: İçinde endorfin bulunan besinlerin insanı mutlu ettiğini belirten bilimadamları, bu maddeyi en çok barındıran besinleri sıraladı. Bu besinler kalori bakımından çok zengin; mutluluk için kalori miktarları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beslenme telkin cd indir izle İstanbul Beslenme nerededir kimdir Beslenme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beslenme hipnoz Beslenme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beslenme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beslenme kuantum düşünce kitap haberi

MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-09-2008, 08:06 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 6
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aR+ı(1) is an unknown quantity at this point
Standart MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Millet uzmanlar mutlu eden yiyecekleri belirlemis,BOL BOL yiyin ne guzel valla. wave

Yazi asagida:

İçinde endorfin bulunan besinlerin insanı mutlu ettiğini belirten bilimadamları, bu maddeyi en çok barındıran besinleri sıraladı. Bu besinler kalori bakımından çok zengin; mutluluk için kalori miktarları hesaplanarak yenilirse fazla kilo alınması da önlenmiş olur.

ÇİLEK

C vitamini deposu olan çilek, önde gelen afrodizyaklar arasında yer alır. Çilek bütün salgı bezlerini çalıştırarak vücuda gençlik ve kuvvet kazandırır. Çileği çok olan bölgenin halkı uzun yaşar. Yüksek tansiyonu düşürür, damarları temizler, kansere karşı korur, böbrekte kum ve taş oluşmasını önler.

MUZ

Kokusuyla bile mutluluk aşılayan muz, tam bir endorphin deposudur. Kendinizi güçsüz ve sinirli mi hissediyorsunuz, hemen bir muz yiyin. Kalsiyum ve magnezyum içeren bu meyve strese karşı birebirdir. Sinir hastalığı olanlar için her gün yemek arası saatlerde tüketilmesi gereken bir besindir.

ÜZÜM

Kırmızı ve beyaz üzüm yiyen herkes gülücükler saçar. Üzümde yüzde 20 oranında direkt olarak kana karışan şeker vardır. Bedenen ve zihnen çalışanlar için iyi bir gıdadır. Gıda şekli anne sütüne benzer. Üzümdeki bol demir kan yapar. Yüz ve boyuna taze üzüm suyu sürülüp on dakika sonra yıkanırsa cilde dirilik verir.

PORTAKAL

C ve B vitamini açısından zengin olan portakal, insana dinamizm verir. Portakal içindeki C vitamini ince ve kalın damarların yumuşak kalmasını sağlar. Bacaklardaki varisi geçirir. Vücuttaki direnci arttırır. Grip ve nezlede portakal suyu, şeker ve şarapla karıştırılıp üzerine sıcak su katılarak içilir. Kanın durulmasına ve temizlenmesine yardımcı olur. Hazmı kolaylaştırır. Portakal reçeli ise karaciğeri çalıştırır.

ÇİKOLATA

Stresin bir numaralı düşmanıdır. Kendinizi kötü hissediyorsanız, hemen bir parça çikolata yiyin. Flört etmek gibi bir şey. Bir kalem yemek yeterlidir. Mutluluk hormonu 'serotonin' anında beyinde dolaşıma çıkar. Çikolatanın içerdiği 'penilatilamin' insanı bulutlara çıkarıyor. Çikolatada, yeşil çay ve sebze-meyvelerde bulunan 'flavonoid' adlı madde bol miktarda vardır. Bu madde kanı sulandırır, kalp hastalıkları riskini azaltır. Çikolata kötü kolestrolün (LDL) okside olarak damar çeperine yapışmasını da engeller. Tıpkı aspirin gibi kanda pıhtılaşmanın önüne geçer. Düzenli tüketenlerde ölüm, yemeyenlere kıyasla yüzde 30 daha geç gerçekleşiyor (günde 30 gr).

DONDURMA

Çok yenirse şişmanlatıyor, az yenirse mutluluğa mutluluk katıyor. Dondurma yaşlanmayı önlüyor. 100 gr dondurmada ortalama 135 mg kalsiyum, 115 mg fosfor, 100 mg sodyum, 160 mg potasyum, 25 gr karbonhidrat bulunuyor. Amerika'da kişi başına 25 kg., Türkiye'de kişi başına 6 külah tüketiliyor. Dondurma, sütten daha zengin bir besin maddesi. A, B, C, D ve E vitamini içerir. Çocukların sağlıklı büyümesi ve kemik erimesi sorunu olan kişiler için büyük önem taşıyor. Beslenme uzmanları dört mevsim tüketilmesini öneriyor.

MAKARNA

Çok ağır soslarla yenilmediği sürece enerji veren ve mutlu eden besinler arasında yer alıyor. Hazmı kolay. Özellikle sadece salata ile birlikte yenilirse şişmanlatmaz.

EKMEK

Buğday ekmeği de sıkıntıları unutturuyor.

FISTIK

Yağ oranı yüksek ama yine de insanı mutlu ediyor. Roma İmparatorluğu'nda 'Tanrı yiyeceği' olarak adlandırılan fıstığın kolestrolü düşürdüğü ve kalp krizi riskini azalttığı bildiriliyor. Çocuklar ve sporcular daha fazla yiyebilirler. Demir, bakır, selenyum, magnezyum, çinko, potasyum ve fosfor gibi minerallerin doğal kaynağı olan bu çerez kalbimizin yanı sıra beyin-sinir sistemi, kas ve kemiklerimizin de dostu. Tuzsuz olanından her gün 10-15 adet yenilebilir.

SUSAM

Dar gelirlerinin baştacı olan simit, mutluluğa giden yolda önemli bir yere sahiptir. Yağ ve protein içerir. Susamdan elde edilen tahin bal ile karıştırılıp yenirse boğaz ağrısı ve bronşite iyi gelir. Kışa girerken bağışıklık sistemini güçlendirmek için bolca tüketilmesi tavsiye edilir. Demir bakımından zengindir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

aR+ı(1) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2008, 11:29 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 76
45 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elba is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

çikolatayı tek geçeriiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
elba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2009, 08:20 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
McOrco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Bulunduğu yer: Nişantaşı
Mesajlar: 142
Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to behold
Standart Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Cokokremi damardan bile alabilecek biri olarak aynı şekilde. Kesinlikle çikolata tabiki.
McOrco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2009, 09:05 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 14
Tesekkür: 16
18 Mesajinıza toplam 100 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
NonStop? is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Çikolataaaaaaaaaaaa
NonStop? isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2009, 09:46 PM   #5 (permalink)
spestnaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Alıntı:
McOrco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cokokremi damardan bile alabilecek biri olarak aynı şekilde. Kesinlikle çikolata tabiki.
damarrrdann
  Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2009, 10:01 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
esra90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 248
Tesekkür: 1,238
277 Mesajinıza toplam 1,508 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esra90 will become famous soon enoughesra90 will become famous soon enough
Standart Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

banada en çok mutluluk veren renkli bonibonlar ve etipuf
__________________
Çok özledim En Sevgilinin en çok sevdiği yerde durmayı...

Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,,
En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya...
esra90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2010, 11:34 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

1)bitter olmak şartıyla çikolata (bitter tercih ederseniz hem mutluluk verir hemde şeker oranı diğerlerine nazaran daha düşük oldugu için kalori olarak daha avantajlı:)
2)makarna (yağsız/olabildiğinceaz yağlı)
3)dondurma (kakaolu/karamelli/limonlu)
4)kolalıı jeliboonnn :((((( bayılıyorum çoookkk dayanamıyorum yiyince rahatlaşıyorum:))
5)üzüm&erik&elma (ama hepside yeşil ve ekşi olmak sartıylaaa :)) bayılıyorum ekşiii meyveleree:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2010, 11:52 AM   #8 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Allam ben ne yesem mutlu oluyorum
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2010, 11:55 AM   #9 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1)bitter olmak şartıyla çikolata (bitter tercih ederseniz hem mutluluk verir hemde şeker oranı diğerlerine nazaran daha düşük oldugu için kalori olarak daha avantajlı:)
2)makarna (yağsız/olabildiğinceaz yağlı)
3)dondurma (kakaolu/karamelli/limonlu)
4)kolalıı jeliboonnn :((((( bayılıyorum çoookkk dayanamıyorum yiyince rahatlaşıyorum:))
5)üzüm&erik&elma (ama hepside yeşil ve ekşi olmak sartıylaaa :)) bayılıyorum ekşiii meyveleree:)
Ayy harikasın valla asicim
Geçen hafta son paramla bitter çubuk çikolata aldım çok onur verici bir duyguydu
makarna sevmem. çok zor durumda kalınca yerim. ama senin en sevdiğin yemek :) di mi off dondurma dayanamam ki! karadutlu kakaolu ve karamelli yani 3K diyorum ben ona.
AYyy jelibon mu dedin? Kimse kurtaramaz benden onları. Haribo stantlarında az doldurmadım kese kağıtları
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2010, 12:07 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Alıntı:
cliviaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allam ben ne yesem mutlu oluyorum
ne mutlu sana o zaman cliviafcımm;)


Alıntı:
cliviaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayy harikasın valla asicim
Geçen hafta son paramla bitter çubuk çikolata aldım çok onur verici bir duyguydu
makarna sevmem. çok zor durumda kalınca yerim. ama senin en sevdiğin yemek :) di mi off dondurma dayanamam ki! karadutlu kakaolu ve karamelli yani 3K diyorum ben ona.
AYyy jelibon mu dedin? Kimse kurtaramaz benden onları. Haribo stantlarında az doldurmadım kese kağıtları

makarna bayılırım ekmekten pilavdan çok severim onu ben her öğün yiyebilirimm:))

birde salata demeyi unutmuşum salatanın her çeşidini büyük bir mutluluklaaa tüketebilirim 7/24 hemidee

hımm karadutu hiç denemedim dut filan sevmediğim için ama 3K güzelmiş:))

bence bu araştırmayı birkere daha yapsınlar jelibon ilk üçe girer heraldee:)))
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:)

Sağlık ve Beslenme MUTLULUK VEREN GIDALAR!!! yiihuuuuu:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Millet uzmanlar mutlu eden yiyecekleri belirlemis,BOL BOL yiyin ne guzel valla. wave Yazi asagida: İçinde endorfin bulunan besinlerin insanı mutlu ettiğini belirten bilimadamları, bu maddeyi en çok barındıran besinleri sıraladı. Bu besinler kalori bakımından çok zengin; mutluluk için kalori miktarları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beslenme telkin cd indir izle İstanbul Beslenme nerededir kimdir Beslenme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beslenme hipnoz Beslenme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beslenme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beslenme kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.