|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız de ve Beklentileriniz Forumumuzda Bulunan Psisik Yetenekler Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Psisik Yetenekler için kişisel gelişim konusunda www comPsisik Yetenekler Benım Beklentım Psisik yeteneklerle ilgili bi mp3 almak eger ise yararsa bi omur dinleyebilirim mesela astralseyahat olabilir.ucretli biliyorum ama bi tane paylassaniz cok iyi olur eger cikarsam tum psisik yetenek cdlerini alcam izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() |
Benım Beklentım Psisik yeteneklerle ilgili bi mp3 almak eger ise yararsa bi omur dinleyebilirim mesela astralseyahat olabilir.ucretli biliyorum ama bi tane paylassaniz cok iyi olur eger cikarsam tum psisik yetenek cdlerini alcam
|
||||
|
|
|
| İyi ki varsın sNooPy ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var: |
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Alıntı:
Ben de psişik yeteneklerle ilgili mp3 ün faydalı olabileceğine inanıyorum. bu yapacağımız şey psişik uygulamalarla kendimizdeki gelişimi farkedebileceğimiz kısa bir zaman dilimimizi alır en fazla. Denemekte büyük fayda var. Adminlerimiz ücretsiz paylaşırlarsa çok seviniriz kesin
|
|||
|
|
|
| İyi ki varsın sschlange ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | Belgin ∞ (12-09-2009), naz78 (18-10-2009), OPTİMİS (12-09-2009), serpil22 (12-09-2009), yeni bir hayat (13-09-2009) |
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 31
60 Mesajinıza toplam 271 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
bende psişik yeteneklerin olduğunu biliyorum hemde doğum haritası analizindede çıkmıştı doğuştan Allah vergisi napcaksın =)
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın gurbetçi ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var: |
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 548
338 Mesajinıza toplam 1,357 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
evet bunu bende çok isterdim küçüklüğümden beri hep kaşığı eğmeyi başarabilmeyi istemişimdir ancak herkes yapamıyor işte..keşke adminler böyle bir telkini ücretsiz yapsalarda faydalanabilsek
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın Houner ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: |
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 308
331 Mesajinıza toplam 1,154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Ben astral seyehat telkini aldım.sonuçları paylaşacağım.Ben olaya sadece ücreli-ücretsiz telkin olarak bakılmaması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü; etki ettikten sonra kimse verdiği paraya üzüleceğini sanmıyorum.Yada etki etmezse ama bu ücretsiz diyeceğini sanmıyorum:)2-3 hafta dinleceğim telkini.Eğer astral çıkışı sağlarsam almak istediğim, 3-4 telkin var.Bunlar hızlı okuma,yazar olmak:)umarım etki eder...
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın DeLiTaY21 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (24-04-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|