Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beklentileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beklentileriniz/)
-   -   Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beklentileriniz/371819-misafir-geldiginde-asiri-heyacanlanmak.html)

hayatimdegisti 24-05-2009 12:27 AM

Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak

Telkinler ile birlikte bu sıkıntılarınızın ciddi oranda azalacağını hissedeceksiniz.
İlk hafta suçluluk ve ego dinledikten sonra sosyallik arttırıcı,topluluk konuşma ve başkalarının düşüncelerini önemsememe ekleyin..
Ayrıca John W Dyer'in Hatalı Alanlarınız kitabını okumanızı öneririm..

Suçluluk duygularınız fazla ise misafirlerden hatta ailenizden bile çekinmeniz çok normal...

En geç 3 hafta içerisinde eğer telkinleri düzenli dinlerseniz tabii ki bu konularda büyük aşamalar kaydedeceğinizi çekinmek bir tarafa oturup rahatça sohbet edeceğinizi düşünüyorum...

MuminOKAN 24-05-2009 06:33 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463418)
yaw canan gücenme ama sen bayaa bayaa hastasın beyaa!

hocam memleket neresi? trakya civarından mı? y789

Siyahça 24-05-2009 06:50 PM

yok abi, Amasyalıyım ama kendimi Arnavut gibi hissediyorum...u859

cananbr 27-05-2009 07:31 PM

Artık misafirliğe gittiğimde burnum titremiyor:)Heyecanlanmıyorumda:)
Bütün dertlerim telkinler sayesinde bitti gibi.Çok huzurluyum.Hatta burun titremesini sizinle paylaştığım aklıma gelince misafirlikte gülmemek için kendimi zor tutuyorum.:):)

burcu44 27-05-2009 11:21 PM

maaşallah diyorum cananbr,baktım da (telkinlerle galiba) 4 günde çözmüşsün.
tebrik ederim.
bu kadar çabuk mu etki ediyor?

gulenyuzum 29-05-2009 08:16 PM

merabraba arkadaslar bendede buna benzer toplulukta sunum yapmak zorunda kaldigimda dudaklarim titrerdi asiri heyacanlanirdim kalbimin atisi hizlanir bacaklarim titrer nefes alisim zorlasirdi bu telkinlerle bu sorunum ortadan kalkti sanirim sosyal fobi ve topluluk karsisinda konusma etkili oldu

nevresim 18-06-2009 12:04 PM

çok mutlu oldum sizin adınıza atlatmanız güzel.bende eskisine göre iyiyim tamamen bitmedi,ama hayatın güzelliğinin daha çok farkındayım bu da güzel.

hayatimdegisti 18-06-2009 01:22 PM

Alıntı:

cananbr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463998)
Artık misafirliğe gittiğimde burnum titremiyor:)Heyecanlanmıyorumda:)
Bütün dertlerim telkinler sayesinde bitti gibi.Çok huzurluyum.Hatta burun titremesini sizinle paylaştığım aklıma gelince misafirlikte gülmemek için kendimi zor tutuyorum.:):)

Bu sorununuzdan kurtulduğunuza ve gülümseyerek hatırladığınıza sevindim.
İçsel konuşmalarımız olumsuz olduğunda ve sürekli kendimize yoğunlaştığımızda bir süre sonra bu baskı öyle artar ki baş titremesi burun titremesi yemek yerken el titremesi olabilir.
Telkinler sonrası içsel konuşmalarınız olumluya döner artık kendinizle barışık olduğunuz için kendinize daha az yoğunlaşırsınız böylece bu rahatsız edici sorunlar da ortadan kalkar...actionsmile
Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum...

dejaa 18-06-2009 01:40 PM

burun titremesi nasıl bişey ki... sağa sola mı oynuyo burun ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 PM.