![]() |
Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak Telkinler ile birlikte bu sıkıntılarınızın ciddi oranda azalacağını hissedeceksiniz. İlk hafta suçluluk ve ego dinledikten sonra sosyallik arttırıcı,topluluk konuşma ve başkalarının düşüncelerini önemsememe ekleyin.. Ayrıca John W Dyer'in Hatalı Alanlarınız kitabını okumanızı öneririm.. Suçluluk duygularınız fazla ise misafirlerden hatta ailenizden bile çekinmeniz çok normal... En geç 3 hafta içerisinde eğer telkinleri düzenli dinlerseniz tabii ki bu konularda büyük aşamalar kaydedeceğinizi çekinmek bir tarafa oturup rahatça sohbet edeceğinizi düşünüyorum... |
Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak Alıntı:
hocam memleket neresi? trakya civarından mı? y789 |
Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak yok abi, Amasyalıyım ama kendimi Arnavut gibi hissediyorum...u859 |
Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak Artık misafirliğe gittiğimde burnum titremiyor:)Heyecanlanmıyorumda:) Bütün dertlerim telkinler sayesinde bitti gibi.Çok huzurluyum.Hatta burun titremesini sizinle paylaştığım aklıma gelince misafirlikte gülmemek için kendimi zor tutuyorum.:):) |
Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak maaşallah diyorum cananbr,baktım da (telkinlerle galiba) 4 günde çözmüşsün. tebrik ederim. bu kadar çabuk mu etki ediyor? |
Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak merabraba arkadaslar bendede buna benzer toplulukta sunum yapmak zorunda kaldigimda dudaklarim titrerdi asiri heyacanlanirdim kalbimin atisi hizlanir bacaklarim titrer nefes alisim zorlasirdi bu telkinlerle bu sorunum ortadan kalkti sanirim sosyal fobi ve topluluk karsisinda konusma etkili oldu |
Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak çok mutlu oldum sizin adınıza atlatmanız güzel.bende eskisine göre iyiyim tamamen bitmedi,ama hayatın güzelliğinin daha çok farkındayım bu da güzel. |
Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak Alıntı:
İçsel konuşmalarımız olumsuz olduğunda ve sürekli kendimize yoğunlaştığımızda bir süre sonra bu baskı öyle artar ki baş titremesi burun titremesi yemek yerken el titremesi olabilir. Telkinler sonrası içsel konuşmalarınız olumluya döner artık kendinizle barışık olduğunuz için kendinize daha az yoğunlaşırsınız böylece bu rahatsız edici sorunlar da ortadan kalkar...actionsmile Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum... |
Cevap: Misafir geldiğinde aşırı heyacanlanmak burun titremesi nasıl bişey ki... sağa sola mı oynuyo burun ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 PM. |