| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Beklentileriniz olmuyor yine beceremedim:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kayrasu Nickli Üyeden Alıntı Çok denedim telkinlerimi sürekli dinliyorum önerilen kitapları bir şekilde okumaya çalışıyorum ama başaramıyorum artık ağlıyamıyorum bile bir yumruk gelip boğazıma oturuyor nefes dahi aldır mıyor önceleri dalgalanma hissi mi acaba diye düşünmüşdüm şöyle bakıyorum hayır ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beklentileriniz telkin cd indir izle İstanbul Beklentileriniz nerededir kimdir Beklentileriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beklentileriniz hipnoz Beklentileriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beklentileriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beklentileriniz kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) | |
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Selamlar, Arkadaşlar değişimin yada gelişimin en güzel tarafı yaşı ya da başka nitelikleri dikkate almaksızın herkez için ve sürekli olmasıdır. Üstelik bakarsanız gerçek dönüşüm bir çok kez ilerlemiş yaşlara rağmen yapılmıştır. Önemli olan bunu istemek ve en azından istemek için kararlı olmaktır. Telkinler bizleri istediğimiz davranış değişikliklerine taşırlar, bizlerde hangi konudaki telkinleri dinleyerek ilerliyorsak bu yönde alıştırma ve uygulamalarla değişikliği pekiştirmeliyiz. Kaçış yada tepki sonucu değilde gerçekten gerçekleştirmek istediğimiz şeylere odaklı seçimler ve hedeflerle çalışmaya başlayarak bebek adımları ile ilerleme başlanırsa gerisi gelecektir. Çok büyük dişlilerin çalıştırdığı bazı mekanik düzenekler için kullanılan bir hareket sistemi vardır, bu hareketi sağlayacak elektrik motoru istenen devir e gelene kadar önce kademeli olarak düşük devirlerde çalıştırılır. Yıldız üçgen denen bu elektrik motoru bağlantısında önce hız düşük ama güç fazladır, sonra güç azaltılarak kademeli olarak hız artırılır.... Bu düalitik dünyaya uyumla yaklaşmanın ipuçlarını görmektir, bunu doğada da göreceksiniz. Telkinlerin içeriklerini de belli aralıklarla gözden geçirirken size ne ifade ettiği hakkında düşünün ve okurken neler hissettiğinize dikkat edin. Biliçaltınız size hizmet etmek üzere bekliyor, siz onu telkinlerdeki gıdalarla beslediğinize göre buna uygun sonuçları alacak şeylere yönelin ki hayata geçirip alışkanlık değişimlerine başlayabilin.
__________________ HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR. http://www.mertolcer.com/ http://www.facebook.com/yasamkocum http://www.facebook.com/vizyongelistirme | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
beceremedim:(, olmuyor, yine |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Beklentileriniz olmuyor yine beceremedim:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kayrasu Nickli Üyeden Alıntı Çok denedim telkinlerimi sürekli dinliyorum önerilen kitapları bir şekilde okumaya çalışıyorum ama başaramıyorum artık ağlıyamıyorum bile bir yumruk gelip boğazıma oturuyor nefes dahi aldır mıyor önceleri dalgalanma hissi mi acaba diye düşünmüşdüm şöyle bakıyorum hayır ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beklentileriniz telkin cd indir izle İstanbul Beklentileriniz nerededir kimdir Beklentileriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beklentileriniz hipnoz Beklentileriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beklentileriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beklentileriniz kuantum düşünce kitap haberi