Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Başkalarının Düşünceleri Önemsememe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/baskalarinin-dusunceleri-onemsememe/)
-   -   başkalarının görüşlerini önemsemeyen varmıı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/baskalarinin-dusunceleri-onemsememe/329296-baskalarinin-goruslerini-onemsemeyen-varmii.html)

darkdays 08-12-2009 02:12 PM

Cevap: başkalarının görüşlerini önemsemeyen varmıı?

bende söle bişey oluyor bu hangisine giriyor bilmiyorum.. bi olay sonucu bi arkadasıma küsyüroum mesela ama sonra haklı olsamda yaptığımın saçma oldgunu düşünüyorum yani dogru bi karar olsa bile hani birnin bana küs olmasına dayanamıyorum. korkuyorum açıkcası bazende soonucu kötü bi sonuç dogurur dye . ve küstükten sornada adım atan hep ben oluyorum karşımdaki insan genllikle sanki kendi haklıymış tavırnı takndıgı için kendmi suçlu hissediyor olmak istemiyorum bu konularda sürekli adım atan tarafın ben olmasını istemiyorum kendi dogrumu sürdürmek istiyorum :(. ben aldıgım herangi bi kararın üstünde durmak istiyorum baskalrına göre şekillendirmek istemiyorum hani yok küser yok söle olur yok böle olur hep kötü sonuclardan korkuyorum.. yalnız kalmakta korkuyorum açıkcası. çok kötü bi durum sizce bu telkinin faydası olur mu açıkcası bende biraz inatçı olmakk insanların düşüncelerini bukadar önemsememk kendi doğrumdan şaşmamak istiyorum :( anlatabilmişimdir umarım ve bu telkin bana fayda sağlar mı sizce ?

derya hanim 08-12-2009 03:12 PM

Arkadasim harika bir kurabiye yapmisti bayramda 25889nefisti .Bende tarifini istedim bana cevabi sen yapamazssin tarifi herkes tutturamaz dedi .Eskiden olsa nasil uzulurdum .Onada kizmiyorum oyle gormus oyle buyumus.Bazen pastanelerdede gizli tarifler var evde tutturamadigin .Ben de tarifi almadim ama eve gelince baska kurabiyeler yaptim,su borekleri actim,sarmalar ,dolmalar,afiyetle de ailemle birlikte yedim.happy6Yaaaaaaaa arkadaslarim nerden nereye bak benimle dalga geciyorlardi haplarimi ictikce hapkolik diyorlardi sinirli olunca gitte haplarini ic diyen insanlar vardi cevremde artik kimseye tavizim yok arkadasimsa candan cigerden hos gelmis basimin usttunde yeri var amaaaaaaaaa arkadasiim beni kirmaya geldiyse her ne kadar evimden kovamazamda once uyaririm baktim bir daha yapiyor canim sen otur ben camasir sermem lazim canim sen otur yemek yapmam lazim onunede koyarim bir kahve duvara baksin dursunn demi yani aaaaaaaaaaay art56art56 nasilda doktum icimi birden bayagi doluymusum bu konuda

spestnaz 08-12-2009 05:51 PM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572986)
Arkadasim harika bir kurabiye yapmisti bayramda 25889nefisti .Bende tarifini istedim bana cevabi sen yapamazssin tarifi herkes tutturamaz dedi .Eskiden olsa nasil uzulurdum .Onada kizmiyorum oyle gormus oyle buyumus.Bazen pastanelerdede gizli tarifler var evde tutturamadigin .Ben de tarifi almadim ama eve gelince baska kurabiyeler yaptim,su borekleri actim,sarmalar ,dolmalar,afiyetle de ailemle birlikte yedim.happy6Yaaaaaaaa arkadaslarim nerden nereye bak benimle dalga geciyorlardi haplarimi ictikce hapkolik diyorlardi sinirli olunca gitte haplarini ic diyen insanlar vardi cevremde artik kimseye tavizim yok arkadasimsa candan cigerden hos gelmis basimin usttunde yeri var amaaaaaaaaa arkadasiim beni kirmaya geldiyse her ne kadar evimden kovamazamda once uyaririm baktim bir daha yapiyor canim sen otur ben camasir sermem lazim canim sen otur yemek yapmam lazim onunede koyarim bir kahve duvara baksin dursunn demi yani aaaaaaaaaaay art56art56 nasilda doktum icimi birden bayagi doluymusum bu konuda

siz işi çözmüşsünüz yaa bnede bugün bikaç arkadaşıma hayalimi anlattım hangi mesleği tercih edeceğimi falan direkt olarak beni kötülemeye başladılar yok yapamazsın beceremezsin sana uymaz diye bide karşımda pişkin pişkin gülmesi varya. . neyse sizin yolunuzda ilerliyorum. kalın sağlıcakla guitart678

nazendem 08-12-2009 07:41 PM

Hayallerinizi paylaşmak yerine başardıklarınızı paylaşırsanız daha mutlu olursunuz.böylece kimsenin negatif düşüncelerindende etkilenmezsiniz:)

Elektra 08-12-2009 08:14 PM

Alıntı:

darkdays Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572979)
bende söle bişey oluyor bu hangisine giriyor bilmiyorum.. bi olay sonucu bi arkadasıma küsyüroum mesela ama sonra haklı olsamda yaptığımın saçma oldgunu düşünüyorum yani dogru bi karar olsa bile hani birnin bana küs olmasına dayanamıyorum. korkuyorum açıkcası bazende soonucu kötü bi sonuç dogurur dye . ve küstükten sornada adım atan hep ben oluyorum karşımdaki insan genllikle sanki kendi haklıymış tavırnı takndıgı için kendmi suçlu hissediyor olmak istemiyorum bu konularda sürekli adım atan tarafın ben olmasını istemiyorum kendi dogrumu sürdürmek istiyorum :(. ben aldıgım herangi bi kararın üstünde durmak istiyorum baskalrına göre şekillendirmek istemiyorum hani yok küser yok söle olur yok böle olur hep kötü sonuclardan korkuyorum.. yalnız kalmakta korkuyorum açıkcası. çok kötü bi durum sizce bu telkinin faydası olur mu açıkcası bende biraz inatçı olmakk insanların düşüncelerini bukadar önemsememk kendi doğrumdan şaşmamak istiyorum :( anlatabilmişimdir umarım ve bu telkin bana fayda sağlar mı sizce ?

telkinler elbetteki fayda sağlar. yapmak istediklerinin hepsini yazmışsın. gerisi sana kalmış ataletten çık ve harekete geç artık. ve belirlemiş olduğun yapmak istediğin şeylerde kişisel olarak bir insanın yapması gereken güzel şeyler. yazdıklarının hepsini gerçekleştirmeye çalış. Bu konuda sana başarılar dilerim...super

DENİZZ 25-01-2010 04:38 PM

Selam arkadaşlar,konu çok hoşuma gitti,naçizane fikrimi belirtmek istiyorum..Bence sorun bencil olmamak,yani önce bencil olmalıyız..Hep başkaları için yaşayıp onlar için varız.Kim olursa eş,çocuk vs.vs.Önce kendimizi sevmeliyiz ve kim olursa olsun kendimizden fazla değer vermemeliyiz.Her zaman sınırlarımız olmalı diye düşünüyorum ve aşılamayan tek bir sınır orası özel,sadece size...Sadece benim alanım buradan içeri her kim olursa olsun girmemeli..... Bu benim düşüncem,herkese mutluluklar...

muraturkom 25-01-2010 04:48 PM

Başkalarının görüşünü daima almalı ve onları sözleini kesmeden, çatışmaya girmeden sonuna kadar dinlemeyi tercih etmeliyiz. Öyle durumlar vardır ki kişinin kültür, yaş, yetişme biçimi, yaşadığı ortamların farklılığından dolayı acınacak halleri vardır. Sizinle çatışmaya giren şahıs bu türde birisi ise ona sadece acıyın ama onu değiştirmek içinde kendinizi pek fazla yıpratmayın. " akrep kurbağaya yalvarmış ne olur beni karşı kıyıya geçir yavrularım orada demiş. Kurbağasen bir akrepsin dereden geçerken beni sokarsın, ikimizde ölürüz. Hadi git işine demiş. Akrep yemin etmiş sokmam demiş. Kurbağayı zorla ikna etmiş. tam derenin ortasında kurbağa sırtında bir acı jhissetmiş. ne yaptın aptal akrep şimdi ikimizde boğulacağız hani yemin etmiştin. Akrep, ne yapayım ben böyleyim huyumdan vazgeçemezdim ki demiş.

muraturkom 25-01-2010 04:55 PM

Her Lafa Verilecek Bir Cevabım Vardır.Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı diye Bir Söyleyene Bakarım Adam mı Diye....Hz. Mevlana

suyahapsettim 02-03-2010 08:29 PM

ben bir başkasının beni eleştirmesine gelemem yani ben zaten hatalarımı biliyorum başkasına gerek yok eleştiriye uğrarsam direk saldırıya geçerim çünkü çok kafama takıyorum bazen

sweetlife 02-03-2010 10:26 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571249)
evet..artık ben de önemsemiyorum....hem de beklediğimden daha fazlası oldu..

bu telkini dinleyene kadar ben herkesden aşırı ilgi ve sevgi bekleyen ve beklediği yoğunlukta bunları göremeyince çocuk gibi kapris yapan..resmen çocuk gibi davranan biriydim...beni sevdiğini iddia eden kişilerin konuşmalarındaki her lafın altından kendime olumsuz pay çıkarmasını başarıcak kadar paranoyaktım ve karşımdaki insanların bana olan sevgilerinden şüphe ediyor ve sorguluyordum...

dünyada beni seven hiçkimsenin olmaması benim hayatımın en büyük kabusuydu şu güne kadar...ama şimdi sosyal ilişkilerimde görüyorumki beni ne kadar sevdikleri beni gönüllerinde nereye ve kaçıncı sıraya koydukları ve ne düşündükleri hakkında kendimi eskisi kadar kasmadığımı ve çok rahat olduğumu farkettim....ve onlardan sevgi beklediğim için normalin üstünde iyilikler yapıp karşılığında sevgi göstermelerini beklemek ve bu olmayınca sinirlenmek yerine daha normal davranmaya abartılı iyilik ve hoşgörü göstermemeye başladım...

artık birilerinin "en özel" arkadaşı veya ne biliym hayatında gördüğü en güzel kişi ünvanını alma çabası içinde olmadığımı farkettim...

işte bende de bunlar var... :( hastalık gibi ya...herkes beni sevsin,arasın,aranan kişi,özel kişi olaym... offf kurtulmalıyım...dusun2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 AM.