![]() |
şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Yaw site zaten güzel ilgi çekici ama sitenin ilgi çekiciliği de bir yere kadar...sevincli yani o kadar tatlı kişiler var ki sitede açıp acaba ne yaazmışlardır demeden duramıyorumm.Çok samimimyim bide hep böle olum lu yorumlar hiç bozma yok birşey yok anca sevgi dilekleri... seviyorum sizi çok yawclappingkiss3sevincli .Şimdi nerden çıktı bu sevgi patlaması diyecekseniz eğersevincliders çalışcam mat videosu izlicem aman dur şu ne yazmış güzel bişi yazmıştır demekten çalışamıom 2 gün sonra ygs var ama valla bağımlınız yaptınız.kaç gündür ders çalışamıom bi bakıom saat 00.30 falan olmuş yarın bakarım diom yine çalışamıom . ama memnununm halimden yaw öle huzursuz değil sayenizde huzur içinde vakit geçiriom sevincli956kzaten son hafta çalışma falan diyormuş yetkililer sevinclidertykısacası bağımlısı oldum fena sitenin hep sizin yüzünüzden mi diyim sizin sayenizde mi diyim bilemedimy789hadi sayenizde diyim çünkü mutluyumm halimde çokkkpartysmileysmileydance |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Siz mutlu olduğunuz sürece biz sizden daha mutlu oluruz melis hanım :))) Bu arada bende ygs ye girecem başarı dileklerinizi bekliyorum |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Hmm. Valla bizde bağımlısı değiliz desek yalan olacak. blissyÇok güzel bir yer. İnsan evinde gibi hissediyor burda kendini. Atakan abi sağolsun956k (Babam sağolsun der gibi oldu yalnızgirlhaha) |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Teşekkür ederim elektra özür dilerim isminizi bilmediğim için böle ifade ediyorum ama :) |
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Bende nilay abla memnun oldum ben sizi bay sanmıştım ya :)) direk elektra felan olunca :))) |
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Konuşma tarzından bayan olduğu belli olur, konuşunca anlaşılıyor... |
|
Alıntı:
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Hayır daha bayana yakın bir şey olsun bari cadaloz gibi mesela:)) Bu arada elektra kaç yaşındasın ben senin genç olduğunu tahmin ediyorum... |
khkh56gerçi mavi kedi de nerde görüldüyse artık girlhahabak bi bakgirlhaha |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Gerçekten çok güzel bir site.Ben de buraya uğramadan edemez oldum adeta.Diğer sitelerde bile böyle değildim.Bu siteyi yapan Atakan hocama çok teşekkür ederim.Onun vesilesiyle böyle güzel şeylere tanık oldum. Sizin gibi iyi insanlarla tanışabilme şerfine nail oldum.Size çok ama çoook teşekkür ediyorum.Bu site sizinle birlikte bir harika y789 |
|
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Valla şaka maka beni de bağladı yavaş yavaş ama görünüşe bakılırsa hoş bi bağımlılık bu::) bende engelleyemicem kendimi en iyisi akışına bırakmaks456 |
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D smil56bende kedi sandımdı8977 |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Allah Allah. Halbuki ne kadar şirin mavi bir kelebek girlhaha ee ne dersiniz avatarımı değiştirmemi mi istersiniz?wave44 |
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D O zaman kalsın. y789 |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D bencede değiştirme :D güzel böylesmil56 |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Tamamblissy |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Mavi bir kelebek ama mavi bir kediyi de çağrıştırıyor. Bence de güzel bir avatar. |
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D hehe melis bende senin gibi koptum burda bi giren bidaha çıkamıyo:D aslında hayatımızda karşılaşmayı beklediğimiz o güzel insanların hepsi sanki burda toplanmış, inan insan çevresinde böyle insanlara o kadar muhtaçki bu yüzden burası bizim için cevher dolusu bir dünya bana göre:) |
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D meliscim şaka maka değil hepimiz sitenin bağımlısı olduk.. benim işe gelirgelmez ilk işim siteyi açmak oluyor .. bakamasam bile sürekli açık tutuyorum... güzelliklerimizin sürekli artarak devam etmesini diliyorum iyiki varız iyiki buradayız.... sevgi ve ışığımız bol olsun..... |
|
|
|
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D aynen bende bu siteye çok girer oldum:)sanırım dinlediğimiz telkinlerde bir çekicilik var :D |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D Yok canım bu etki telkinlerden değil bağlama büyüsü yapıyoruz biz girlhaha |
gerçekten olee yaaaa ..y789 |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D en çok 2 gün dayanabilirim heralde bu siteye girmemeye.:) |
Cevap: şaka maka ben bu siteye bağımlı oldum:D bI ara SIKILIR olmustum simdi ise durum farkli mutluyum burda:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM. |