Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Ayna Egzersizi Yapalım!

Uyarılar

aynadan bakan gözlerimiz..

Ne Yapmalı? ve Ayna Egzersizi Yapalım! aynadan bakan gözlerimiz.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [color=teal][i][b] “bazıları, dürüst bir dost olduğunuzu düşünebilir ve sizin için harika bir dost ya da arkadaş diyebilir fakat eğer aynadaki yüz, tam gözlerinizin içine bakamıyorsa, size işe yaramazın biri olduğunuzu söylüyorsa, neye yarar ötesi... unutmayın ki, hoş tutmanız gereken kişi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ayna Egzersizi Yapalım! telkin cd indir izle İstanbul Ayna Egzersizi Yapalım! nerededir kimdir Ayna Egzersizi Yapalım! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ayna Egzersizi Yapalım! hipnoz Ayna Egzersizi Yapalım! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ayna Egzersizi Yapalım! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ayna Egzersizi Yapalım! kuantum düşünce kitap haberi

aynadan bakan gözlerimiz..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-03-2008, 08:41 AM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart aynadan bakan gözlerimiz..

[color=teal][i][b]


“bazıları, dürüst bir dost olduğunuzu düşünebilir ve sizin için harika bir dost ya da arkadaş diyebilir fakat eğer aynadaki yüz, tam gözlerinizin içine bakamıyorsa, size işe yaramazın biri olduğunuzu söylüyorsa, neye yarar ötesi... unutmayın ki, hoş tutmanız gereken kişi kendinizsiniz, çünkü yolun sonuna kadar sadece kendinizle gideceksiniz. aynadaki adam dostunsa eğer, en tehlikeli ve zor sınavı başardın demektir.” dale wimbrow

bireyin hesap vermek durumunda olduğu en önemli otorite, onun içselleştirilmiş değerleri olan kendi vicdanıdır. aynalardan bize bakan gözler, işte vicdanımızın ta kendisidir.

ayna gerçeğin yansımasıdır. noksanlıklarımızı giderebilmek için gören gözlerle bakılması gerekir. her şeyden evvel aynada gördüğü eserin gözlerinin içine korkusuzca bakabilmek de önemlidir. insanoğlu gözlerini açarken zihnini de açabilmelidir.

bireyin kendini araştırması, tanıması ve bilmesi faaliyeti şu safhalarda olur; durumun saptanması, bilimden faydalanmak ve düşünmektir.

gözler kendini görmekten aciz değil midir? kendini ne eksik ne de fazla yansıtacak ayna ile gözlerinin içine cesaretle bakarak kendi ile hesaplaşmalıdır. özünü yüzünde görecektir. sırlar kalmayacak, felsefe taşı bulunacak, bakır altına dönüşecektir.

tüm içten pazarlıklar yok olacak ve gözlerle birlikte gönül de açılacak, koşulsuz sevgi her yöne akacaktır. vicdanın o cılız sesi dinlenecektir. hakikatin kendinde gizli olduğunu fark edecektir.

kafa gözü ile bakarsak zahiri görürüz, o tüm insanlıkta mevcuttur, kalp gözü ile nefse hâkim olarak ruha bakar. ne mutlu kalp gözü ile, gönül gözü ile özü görebilenlere... denir ki: “bu dünyada küçük şeyler yoktur. bakmasını bilen göz için her şeyin bir anlamı vardır”

gönülden gelen sevginin içtenliği, bakışlara yansır. o gözler, denir ki gönlün aynasıdır; gerçekten, kalbin, vicdanın aynasıdırlar. onlar kolay kolay yalan söyleyemezler.

her şey gözlerde gizlidir.

göz özün dışa yansımasıdır...

çok keskin ve sürekli bir bakış kendini beğenmişliği veya gözleri hemen kaçırma ise güvensizliği ya da ilgisizliği düşündürebilir.

pırıl pırıl mutluluktan parlayan gözler...

gözden akan sicim gibi yaşlar...

gözlerini kaçıranlar...

sevinçten çakmak çakmak parlamalar...

hüznün göz bebeklerine yansıması...

dışa hoş görünüp, diş sıkarak gözden çıkan öfkeler...

korku dolu bakışlar...

meraklı gözler...

kin dolu kaş altı bakışlar... vs.

sevginin gözlerinden akması için de içinin dolu olması lazımdır. her şeyi gören göz, açılan gönlün gözüdür. vicdan, o başkalarının göremediğini gören, yüreklerdeki her şeyi gören gözdür. kâbe de insanların gönüllerindedir. mabet yüreklerdedir. tanrı, bize yani kendi vicdanımız kendi hesaplaşmamız şah damarımızdan daha yakındır. sevgi ve bilgiden oluştuğuna inanılan ilahi ışık da daha gönül gözünü açamamış, kamaşan gözlere sahip kişilere basamak basamak ve ağır ağır verilir.

“kalbimizde allah’ın nuru vardır, onun adı da vicdandır.” der tolstoy.

“her şeyi gören göz” her kültürde ve dönemde vardır. ayrıca kimi kültürlerde nazar veya kem gözlere karşı kullanılan bir çeşit uğurdur. kadim mısır sisteminde osiris ve ısis’in oğlu olan horus’un güneşi temsil eden sağ gözü beyaz, ayı temsil eden sol gözü siyahtır.

her insanın gönlündeki “her şeyi gören göz”; vicdanın ve tanrı’nın gözüdür. eşyanın dış yüzünü görmeye yarayan baş gözleri ne ise, gönül gözü de iç âlem için odur. yüce tanrının sembolü olarak kadim geleneklerde de “göz” kullanılmıştır. bu sembolizma tanrının her şeyi bildiğini, sonsuz bilgi sahibi ve her yerde olduğunu belirtir.

mevlana şöyle der: “ gözlerini kapa, yürü; ta ki kalbin göz olsun, sana başka bir âlem görünecektir.”

göz “öz”e giden yoldur...

kendinizi ne eksik ne fazla görün...

gördüğünüzde beğenmediğiniz yanlarınızı yontun...

beğendiğiniz yanlarınız ile kendinizi vasıflı görmeyin...

tevazu en büyük erdemdir, unutmayın...

egonuzun kontrolünü elinize alın...

bir adım geri çekilerek büyük resme bakmaya çalışın...

gözlerimizin önündeki kat kat perdeleri açın...

yaşama farklı gözlerle bakın...

gözleriniz de kendi hakikatinizin iç nuruna açılsın...

hermes zümrüt tablet metninde şöyle der:

“anlam olarak, cisimlerin içi de dışı gibidir. içle dış veya yukarısıyla aşağısı aynıdır. evrende hiçbir şeyin ne içi ne de dışı küçük veya büyük değildir. her şeyin kökeni, çok gizli olan aynı şey, yani yaradan’dır. bu yaratanın babası güneş, annesi aydır. küçük âlem, büyük âlemin aynısı olarak yaratılmıştır. bu anlamda, fiziksel ve ruhsal bedenden oluşan mikro kozmos; makro kozmos ile aynıdır ve makro kozmosu anlayabilmek için mikro kozmosu öğrenmek gerekir.”

berk yüksel in kaleminden ..

sevgiler..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-04-2008, 08:37 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 100
Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kamil5 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: aynadan bakan gözlerimiz..

aynaya dimdirek baktığınızda kendinizi değişik şakilde sanki canavarmış gibi gördüğünüz oldumu ?
__________________
hayırlısı...
kamil5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 02:39 AM   #3 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: aynadan bakan gözlerimiz..

bu içinizdeki enerjini tekrar size yansımasıdır..

içsel olarak huzur ile doldukça ve enerjiniz pozitifleştikçe bu durum ortadan kalkacaktır...

sevgiler..


Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ayna çalışmasının bir çok faydası vardır..
özellikle kişinin kendine güveninin gelişmesinde gerekli tohumları atarken bu çalışmaları yapması oldukça verimlidir..

ayna yansıtıcıdır.. sizi size geri yansıtır..
onun için karşısında yaptığınız olumlu çalışmalardan görsel olarakta yararlandığınız için
yaptığınız olumlamaların ve telkinlerin etkisi katlanarak artar..

başka bir açıdanda değerlendirecek olursak ki benim ayna çalışmasını yapmamın en önemli nedeni budur..

gözlerimiz enerjimizin en güçlü çıkış noktasıdır..
bunu enerji sistemleri ile ilgilenen arkadaşlar iyi bilirler..
bakışlarımızla istediğimiz hissi karşımızdakine tek bir kelime söylemeden iletebiliriz..

bunun için güzel olan bir şeyi yaşarkende enerjiyi içimize hapsetmek için gözelrimizi kapatırız..
bu o anın büyüsünün içinde daha fazla kalmak içindir..

şimdi bu noktadan hareketle aynaya baktığımda bir süre sonra
aynadaki benden bana baktığımı ve çok güçlü enerji ile dolduğumu hissederim..

tabii aynadaki aksinizden kendinize bakmak ilk başlarda zor yada ürkütücü gelebilir
ama zamanla kendinize dönen enerjiyi hissettiğinizde bu durumun çok keyifli olduğunu farkedeceksiniz..

aynaların yansıtıcı özelliklerini doğru kullandığımızda gerçekten çok olumlu ve faydalı sonuçlar elde ederiz..

sevgiler..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 01:35 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 100
Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kamil5 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: aynadan bakan gözlerimiz..

aynaya 5 dk hiç hareket etmeden baktığımda sanki karşıdaki ben değilmişim gibi oluyor. sonra şekli değişiyor. kendiliğinden hareket etmeye başlıyor. sonra tırsıyorum bakmayı bırakıyorum.
__________________
hayırlısı...
kamil5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 03:30 PM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: aynadan bakan gözlerimiz..


ayna çalışmasını çok zorlamadan ve sevgiyle yapmak önemlidir..
kızgın öfkeli olduğunuzda değilde aynanın karşısına bilinçli bir hal içerisinde geçerek bakmaya çalışın..

boş boş kendinize bakacağınıza o sırada sizi güçlendirecek kendinizi iyi hissettirecek güzel ve güzevnli sözlerle kendinize seslenin..

aynanın yansıtıcı ve arttıcı etkisini pozitif anlamda kullanırsak faydalarını görebiliriz..

bu çalışma sizi korkutuyorsa ilk başlarda çok daha kısa sesli çalışmalar yapın. sonra bunu aynanın karşısında görselleştirerek devam edin..
önemli olan hazır olduğunuzda yapmanız ama sürekli aynı ruh hali içerisindeyseniz o zaman değiştiremniz gereken, kırmanız gereken bir blokajanız vardır..

biz neysek yansımamız odur.. kendimizden korkamamalı kendimizi sevmeliyiz..
içsel çalışmalarınızla zamanla bu durumu değiştirebilir olumlu yanlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 10:38 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 78
Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 135 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berkant16 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: aynadan bakan gözlerimiz..

Kendisiyle barışık olmayan duygularını sınırlayan içinden çıkamadığı sorunlarına mahsen yapan bir insan aynaya bakabilirse bence kendine birşeyler söyleyebilir. bu sözler onu kendisine anlatabilir

belkide biz aynaya kendimizi anlamak istemedeğimiz için bakamıyoruz
__________________
söylediklerinize dikkat edin düşüncelerinize dönüşebilir
berkant16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2009, 09:46 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 45
Tesekkür: 65
45 Mesajinıza toplam 387 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nick1 is an unknown quantity at this point
Standart

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynanın yansıtıcı ve arttıcı etkisini pozitif anlamda kullanırsak faydalarını görebiliriz..

bu çalışma sizi korkutuyorsa ilk başlarda çok daha kısa sesli çalışmalar yapın. sonra bunu aynanın karşısında görselleştirerek devam edin..
önemli olan hazır olduğunuzda yapmanız ama sürekli aynı ruh hali içerisindeyseniz o zaman değiştiremniz gereken, kırmanız gereken bir blokajanız vardır..


sevgiler..
merhaba, aynaya bakarak kendimize telkin vermemiz konusunda bizlere önereileceğiniz yöntemler var mı?bunu nasıl yapmalıyız?teşekkürler
nick1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 12:06 AM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: aynadan bakan gözlerimiz..

ayna ayna söyle bana :)bunu ben daha önceleri bilmeden yapıyordum.üzüntülü ve sevinçli anlarımda.kendimi nasıl hissedersem, karşıma çıkan kişiler bunu sözlerle bana ifade ediyorlardı.kendimi çok severek ve beğenerek baktığımda gerçekten çok iltifatlar aldım.kötü hissettğim zamanlarda insanlara da yansıdı.sadece bununla kalmayıp, işlerimede yansıyor.şimdi çoğu pozitif bakıp, güzel sözler söylüyorum.kendimle barıştım.çoğu hesaplaşmalarımı aynada yapıyorum.sorularımada cevap geliyor arkadaşlar.mutlaka deneyin...
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 01:24 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: aynadan bakan gözlerimiz..

Ayna egzersizlerine bilinçli bir biçimde başlayalı çok kısa bir zaman oldu.Gözlerimin içine sevgiyle,rahat bir şekilde bakabiliyorum;fakat öyle bir hüzün duyumsuyorum ki, yaşlar süzülüveriyor gözlerimden her seferinde.Sanki içimi bir şey acıtıyor gibi...Sebebini henüz anlamış değilim..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2010, 09:08 PM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 1,045
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: aynadan bakan gözlerimiz..

ewett aynaam benımmm o benım herseyımm yaaaa mutlulukk ıstee aynaa ....bır elımdee cımbızz bır elımde aynaaa umrumdamıı dunyaaaa :)
__________________
...herşey çok güzel...

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


aynadan bakan gözlerimiz..

Ne Yapmalı? ve Ayna Egzersizi Yapalım! aynadan bakan gözlerimiz.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [color=teal][i][b] “bazıları, dürüst bir dost olduğunuzu düşünebilir ve sizin için harika bir dost ya da arkadaş diyebilir fakat eğer aynadaki yüz, tam gözlerinizin içine bakamıyorsa, size işe yaramazın biri olduğunuzu söylüyorsa, neye yarar ötesi... unutmayın ki, hoş tutmanız gereken kişi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ayna Egzersizi Yapalım! telkin cd indir izle İstanbul Ayna Egzersizi Yapalım! nerededir kimdir Ayna Egzersizi Yapalım! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ayna Egzersizi Yapalım! hipnoz Ayna Egzersizi Yapalım! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ayna Egzersizi Yapalım! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ayna Egzersizi Yapalım! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.