Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astroloji

Uyarılar

KIZILDERİLİ ASTROLOJİSİ VE KABİLELERDE DÖNEMLER

Gizemli Konular ve Astroloji KIZILDERİLİ ASTROLOJİSİ VE KABİLELERDE DÖNEMLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sembolik Dönem: Böğürtlenlerin Olgunlaşması Bitki: Ahududu Maden: Gröna ve Demir Koruyucu Ruhu: Shawnodese Renk: Kırmızı Kabilesi: Fırtına Kartalı Kabilesi Uygun Eş: Susamuru Böğürtlenlerin Olgunlaşması Dönemi’nde dünyaya gelen insanların hayvanlar alemindeki totemi mersinbalığı, bitkiler alemindeki totemi ahududu ve madenler alemindeki totemi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi

KIZILDERİLİ ASTROLOJİSİ VE KABİLELERDE DÖNEMLER

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-08-2012, 12:38 AM   #11 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart BÖĞÜRTLENLERİN OLGUNLAŞMA DÖNEMİ ( MERSİN BALIĞI ) (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Sembolik Dönem: Böğürtlenlerin Olgunlaşması
Bitki: Ahududu
Maden: Gröna ve Demir
Koruyucu Ruhu: Shawnodese
Renk: Kırmızı
Kabilesi: Fırtına Kartalı Kabilesi
Uygun Eş: Susamuru





Böğürtlenlerin Olgunlaşması Dönemi’nde dünyaya gelen insanların hayvanlar alemindeki totemi mersinbalığı, bitkiler alemindeki totemi ahududu ve madenler alemindeki totemi ise, demir ve grönadır. Uğurlu rengi kırmızı, kabileleri ise Fırtına Kartalı’dır.Kırmızı renkli sert bir taş olan gröna yıllar boyunca değerli bir süs taşı olarak kullanılmıştır.



Grönanın yürek ve kanla ilişkisi olduğuna inanılır. Eskiden gröna parçacıklarından yapılmış bir muska taşımanın, kalp rahatsızlıklarına iyi geldiğine inanılırdı.



Mersinbalığı’nın madenler alemindeki ikinci totemi ise, demirdir.Demir, insanlığı teknoloji çağına taşıyan ve çok farklı alanlarda fayda sağlayan bir madendir. Günlük yaşamda demir kaçınılmaz bir unsurdur.Mersinbalığı insanı da madeni gibi çeşitli ve değişik görünümlerde olabilir, ama kolayca farkedilen bazı ortak özellikleri vardır. Bu insan gröna gibi, iyi yürekli, duyarlı bir kişi olarak dikkati çeker.Eğer yüreğinde taşıdığı iyi ve dostça duygulara kulak verirse, dengeli ve mutlu bir insan olur.Yüreğinin sesine uyduğu sürece, sezgili ve keskin görüşlüdür.

Bazen açıkça ortaya çıkan, bazen de gizliden gizliye süren, ileriyi görme ve sezme yeteneği vardır.Bu yetenekle kendini ve dostlarını bekleyen tehlikeleri önceden görebilir.Mersinbalığı burcundan olan kişi, keskin görüşü ve duyumsama yeteneğiyle öylesine sözler söyler ki, söyledikleri, dostlarının ya da düşmanlarının ta yüreğine işler.

Bu burcun insanı iyi bir dost olduğu kadar, korkulacak bir düşman da olabilir.Aldatıldığına inanırsa, bütün gücüyle harekete geçer ve gerçekten çok yıkıcı olabilir.

İç dengesi yerinde değilse, kendi gücüne karşı dikkatli olması gerekir. Bu güç beklenmedik, hesapsız bir biçimde ortaya çıkabilir ve yarattığı patlamalarla, herkesin canını yakabilir. Bu insanın demir toteminden gelen belli bir sertliği, aynı zamanda yaşamda kazandığı deneyimlerle de sertleşebilme eğilimi vardır.

Bu nedenle yaşadığı ilişkileri yürek ve kanla bağlantılarını güçlendirir.Karşılaştığı insanlarda ve işlerde zaman zaman sıçramalı değişimler yaratmasına neden olur.



Mersinbalığı’nın bitkiler dünyasındaki totemi çilekgillerden, ahudududur.Pek çok hastalığa şifa olan ahududu, lezzeti, rengi ve biçimiyle de pek hoş bir meyvedir.Mersinbalığı insanının topluluk içinde göze çarpma ve sevilen kişi olabilme özellikleri bitki toteminin etkisiyle daha da güçlenir.Diğer insanlar onda gördükleri neşeli ve zevkli hava nedeniyle, daha yakınlaşmak isterler, ancak bu burcun insanı her zaman göründüğü gibi de olmayabilir.


Mersinbalığı’nın çevreye yaydığı izlenimler, dış görünüşünün altında gizlenen bambaşkadır.Bu burcun hayvanlar alemindeki totemi, uzun ömürlü mersinbalığıdır.Bu balık, bulunduğu alanda egemenlik kurmak isteyen, tatlı ve tuzlu sularda yaşayabilen bir canlıdır.Mersinbalığı insanı da bulunduğu her alanda egemenlik kurmak ister.

Doğal gücüyle bunu zorlanmadan başarır.Sanki önder olarak dünyaya gelmiştir ve enerjisi düzenli aktığı sürece, haksever, iyi niyetli bir yönetici olabilir.Sezgileri ve ileriyi görebilme yeteneğiyle, başkalarının sorunlarını önceden kavrayıp, çözümlemek için elinden geleni yapar.İçinde kaynayan güçler sayesinde her zaman etkin ve üstün bir durumda olmayı başarır.

Yaşamla uyum sağladığı sürece, içinde tükenmez bir güç kaynağı ve ruhsal derinlik yatar.Ancak başka insanlar üzerinde egemenlik kurmaktan zevk alan kötü bir yönü olduğunu da unutmamak gerekir.Mersinbalığı insanı ruh sağlığını koruyabildiği zaman, bu tür problemlerden de kendini kolaylıkla uzaklaştırır.

Mersinbalığı insanı, Susamuru burcundan olanlarla mükemmel bir bütünleşme sağlayabilir.En iyi anlaştığı diğer burçlar arasında kendi kabilesinden olan Aladoğan ve Wapitiler vardır.Diğer yandan Kelebek Kabilesi’nden Karga ve Geyik ile de ilişkileri gelişime açıktır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2012, 12:57 AM   #12 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart HASAT DÖNEMİ ( BOZAYI ) (23 Ağustos - 22 Eylül)

Sembolik Dönem: Hasat
Bitki: Menekşe
Maden: Ametist
Koruyucu Ruhu: Mudjekeewis
Renk: Erguvan
Kabilesi: Shawnodese
Uygun Eş: Kaplumabağa Kabilesi







Hasat Dönemi’nde dünyaya gelen insanların hayvanlar alemindeki totemi bozayı, bitkiler alemindeki totemi menekşe ve madenler alemindeki totemi ise, ametisttir. Uğurlu rengi erguvan, kabileleri ise Kaplumbağa’dır.



Ametist, insan mantığının, adaletin ve cesaretin simgesi olarak görülür. Taşıyanın her türlü kötü büyüden, yıldırımdan, çığdan ve zehirlenmelerden korunacağı söylenir. Ametist fiziksel ve ruhsal dünya arasında bağ kurmak için de kullanılmıştır. Bu değerli taş, genellikle sağlam bir mantığa, adalet duygusuna ve büyük bir yaşam cesaretine sahip olan, Bozayı insanına çok uygundur. Bu burcun insanlarının zekası çok keskindir.

Günlük yaşamında bilinçli ve zekice kararlar alır. Bu kararların doğruluğu herkesece onaylanır. Doğru ve sistemli düşünme ve davranabilme yetenekleriyle, değerli bir dost ve iş arkadaşı olan bu kişi, sevdiği ortamda bulunduğu zaman çok rahat eder. Bozayı insanı, taşı ametist gibi, kendisini de arkadaşlarını da alkolizm, kötümserlik gibi aşırılıklardan koruyabilir.

Mantıklı ve rasyonel düşündüğü için, kötümserliğin insanın kendi yarattığı ve isterse, denetim altına alabileceği bir bakış olduğunu kavramıştır. Bu burcun insanının iç uyumu yerindeyse, taşı gibi başkalarının ruhsal dengesini bulmasına, iç ve dış güçlerinin uyum sağlamasına yardımcı olur. Genellikle güzel konuşmasıyla diğer insanlara, kişisel yaşamdaki uyumun önemini kavratabilir.

Soğukkanlı, gerçekçi bir insan olduğu, düşüncelerini kesin, düzgün bir biçimde ortaya koyabildiği için, öğretmen ya da yönetici olabilir. Bu burcun rengi erguvandır. Bu renk insanın evrenin yaşamsal ve yaratıcı güçlerini kavramaya götürebilen inancın, ruhsal acı ve aydınlanmanın rengidir.

Hem deneyden geçmiş bir idealizmi, hem de ruhsal alanı simgeler. Daha açık tonlarında insan sevgisini ve insanların nesnelerin ruhunu kavramaları için bazı törensel yaklaşımların da gerekliliğini gösterir. Bozayı’nın bitki totetmi, insan yüreğinin ince titreyişine benzetilen, zarif bir orman çiçeği olan menekşedir.



Menekşe, insan gövdesinde kılcal damarların ve lenf yollarının ulaşabildiği en derin noktalara sızabilme ve buradaki zehirli maddeleri, çözüp atabilme özelliğindedir. Bozayı insanı çevresine menekşe gibi, serin bir hava yayar, bu yalnızca menekşe gibi duyarlı olan iç dünyasını gizlemeye yarayan bir görüntüdür. Bu insan çok yoğun duygulara sahiptir, ancak duygularını sözler yerine, sevdiği kişinin yaşamını daha iyi geliştirmesine yardım ederek gösterir.



Menekşe gibi, Bozayı da çözücü, söktürü ve antiseptik bir etkiye sahiptir. Sıkı iş disiplini ve görev sorumluluğu taşır. Herkesin de kendisi gibi davranmasını bekler. Nerede olursa olsun, disiplini, kuralları kabul etmeyen insanları, temizleyip, sistemin içinden atar.

Bozayı da menekşe gibi, insanların düşünce dünyalarının gizli derinliklerine sızabilme yeteneğine sahiptir. Bozayı’dan hemen hiç bir şeyin saklanması mümkün değildir. Yalanı hemen anlar ve sık sık aldatıldığını anlarsa, saygısını tamamen yitirir. Bu tür durumlarda kendisinden beklenmeyecek kadar öfkeli bir davranış biçimi de geliştirebilir. Bu burcun hayvanlar alemindeki totemi bozayıdır. Ayılar genellikle mağaralarda, yıkık ağaçaların kuytusunda ve çağlayanaların arkasındaki oyuklarda aileler olarak yaşarlar.

Bozayılar sakıngan ve çekingendir. Ama meraklıdırlar da. Rahat, geniş ve zevkli bir yaşam sürerler. Zaman zaman yuvalarını taşırlar. Bozayı insanları da ayılar gibi, yuva olarak tek bir yere bağlanmaz, buldukları her yerde rahatça yaşayabilirler. Hiç rahatsızlık duymadan uzun süre susabilirler. Kendisine ilginç gelen ya da heyecanlandıran bir şey olursa, şaşılacak bir konuşkanlıkla dile getirir.

Bozayı insanı, kendisi gibi Kaplumbağa Kabilesi’nden olan Yabankazı ve Kunduz bireylerinin yanında, Kurbağa Kabilesi’nden Ağaçkakan, Yılan ve Pumalar ile çok iyi anlaşır. Puma ile olan beraberliğinde gerçek ve mükemmel bir bütünleşme yaşayabilir.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2012, 01:08 AM   #13 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart YABAN ÖRDEKLERİ DÖNEMİ ( KARGA ) (23 Eylül - 23 Ekim)

Sembolik Dönem: Yaban Ördekleri
Bitki: Sığırkuyruğu Çiçeği
Maden: Jasper
Koruyucu Ruhu: Mudjekeewis
Renk: Kahverengi
Kabilesi: Kelebek Kabilesi
Uygun Eş: Aladoğan





Yaban Ördekleri Dönemi’nde dünyaya gelen insanların hayvanlar dünyasındaki totemi karga, bitkiler alemindeki totemi sığırkuyruğu çiçeği ve madenler alemindeki totemi ise, jasperdir. Uğurlu rengi kahverengi, kabileleri ise Kelebek’dir. Kantaşı olarak bilinen jasper, uğur olarak da kullanılmıştır.




Eski çağlarda bu taşın Güneş’in ısısını yansıttığına inanılmıştır. Pek çok gizemli özelliği olduğuna inanılan jasper, görünmezlik ve uzun, güvenli yaşam kaynağı olarak da kabul edilmiştir. Jasperin sahibine bereket getirdiği ve bu taşlarda ham toprak enerjisi bulunduğu, hem de bu enerjiyi çektiği inancı yaygındır.


Karga insanı da jasper gibi, eğer iç dengesi yerindeyse, değişik mistik özelliklere sahip olabilir. Dengeli bir Karga insanı, jasper gibi aranılan ve sevilen, candan bir kişidir. Güneş enerjisini özümseme ve çevresine yansıtma gücüne de sahiptir. Bu burcun insanı, yararlansa da yararlanmasa da, kantaşı gibi psişik güçler taşır. Bazen henüz iç dengesine kavuşmadan bu gücü elde edebilir. Böyle bir durumda Karga, başkalarının yaşamlarını etkileme gücünde olduğunu anlar ve bunu kişisel amaçları için kötüye kullanabilir.

İç dengesine kavuşan Karga ise, güçleri sadece kollektif yarar sağlamak için kullanmaya eğilimlidir. Uğur rengi olan kahverengi, yaz boyunca süren gelişme döneminde bütün varlıklara güç veren, şimdi yaklaşan dinlenme ve arınma dönemine hazırlanan sonbahar toprağını sembolize eder. Bu renk insanların toprağın ve soyut dünyanın güçlerini kendi benliklerinde birleştirmelerine yardımcıdır.



Kök salmanın ve bu dünyada kararlı bir biçimde davranırken, öte yana geçerek daha yücelere ulaşmaya hazırlığın rengidir. Bu burcun bitki totemi olan sığırkuyruğu çiçeği çok yönlü ve şifalı bir bitkidir. Akciğer ve kalp hastalıklarında büyük faydaları vardır. Bitki totemine bakarak, Karga insanı çok yönlü ve yararlı yeteneklerini, her zaman hareketli olma ve kendini değiştirme özelliklerini öğrenebilir.

Karga da bu bitkinin görünümüne benzer, bazen sert, yün gibi dalayıcı, bazen de kadife gibi, yumuşak olabilir. Eğer hırçın günündeyse, onunla geçinmek çok zordur, hem kendine, hem de başkalarına büyük acılar verebilir ve duygusal yaraları iyileştirmek için çok dikkat etmek gerekir. Karga insanı da bitkisi gibi, çevresindeki insanların çeşitli dertlerine devadır. Hastalan kişiyle öylesine yakın bir şekilde ilgilenir ve bakar ki, hasta ayağa kalkabilmek için ihtiyaç duyduğu desteği bulmuş olur.

Açık yürekli, inandırıcı sözleri, insana yeryüzündeki tüm sorunların ortadan silindiği duygusunu verir. Bu burcun hayvanlar dünyasındaki totemi de kargadır. Bazen çok saldırgan olabilen kargalar, genellikle temkinli ve çekingendir. Bilinçli ve akıllı bir kuş olan karga, bir istiridye ya da cevizi, havadan atıp kırarak, içindekini yer.

Kızılderililer için karga, insanla doğa arasındaki dengenin simgesidir. Kargalar gibi bu burcun insanının da, havada süzülmek ve uygun yere konarak, toprağın olumlu enerjilerini özümsemek gibi yetenekleri vardır. Bu insan hem dünya sorunlarında, hem de ruhsal alanlarda çok rahattır. Cesaretle, uzun süre yükseklerde uçabilmesdi, iç dengesinin durumuna bağlıdır.

Bu denge Karga için bütün burçlardan daha önemlidir. Çünkü o da, aynı karga gibi, havada çok ani ve beklenmedik manevralar yaparak, yön değiştirebilir. Eğer dengesiz ve kararsızsa, sağa sola kanat çırpması, çevresinde büyük karışıklıklara neden olabilir.

Karga aynı zamanda çelişkinin de simgesidir. Her şeyin iyi ve kötü yanını aynı anda görebilmek, ama seçim yapmanın zorluğunu yaşamak tipik Karga karakterisikleridir. Karga insanı, Kelebek Kabilesi’nden olan Susamuru ve Geyik insanlarıyla çok iyi anlaşır.

Fırtına Kartalı Kabilesi’nden olan Mersinbalığı ve Wapiti biryeleri de rahatça ilişki kurabildikleri arasındadır. Fırtına Kartalı Kabilesi’nin kanatlı temsilcisi Aladoğan ile mükemmel bir bütünleşme yaşar.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2012, 01:14 AM   #14 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart İLK SOĞUKLAR DÖNEMİ ( YILAN ) (24 Ekim - 21 Kasım)

Sembolik Dönem: İlk Soğuklar
Bitki: Devedikeni
Maden: Bakır ve Malakit
Koruyucu Ruhu: Mudjekeewis
Renk: Turuncu
Kabilesi: Kurbağa
Uygun Eş: Kunduz





İlk Soğuklar Döneminde dünyaya gelen insanların hayvanlar dünyasındaki totemi yılan, bitkiler alemindeki totemi devedikeni ve madenler alemindeki totemi ise, bakır ve malakittir. Uğurlu rengi turuncu, kabileleri ise Kurbağadır. İnsanlar bakırı işlemeye başladıklarından bu yana çeşitli aletlerin ve süs eşyalarının yapımında kullanmışlardır.



Antik çağlarda, bakırın insan ruhunu ve kanını arındırdığına inanılırdı. Yılanların süs taşı olan malakit ise, özel güçler taşıyan ve insanın ruhsal sesler duymasına yardımcı olan bir taş olarak bilinirdi. Malakitin her türlü enerjiyi, özellikle psişik enerjiyi özümseme gücünü arttırdığı söylenirdi.


Yılan insanı da bakır gibi, bulunduğu ortamda değişim yaratma özelliğine sahiptir. Kendisi çok uyumlu olmadığı halde, içinde bulunduğu durumu, istediği biçime sokmayı başarır. Tükenmez bir enerjisi ve durumları düzeltme konusunda sayısız düşünceleri vardır.

İç uyumu yerindeyse, bu düşüncelerin, tasarıların temelleri oldukça sağlamdır ve rahatça gerçekleştirilebilir. Bu burcun insanı genellikle çevresindeki yüksek enerji akımlarının etkisi altında olduğu için, kendini arındırmışsa, başkalarının sorunlarını çözmekte de yardımcı olabilir.

İyileştirici gücüyle diğer insanların bedenlerinin ve ruhlarının arındırılmasında katkıda bulunur. Bilgiye susamış varlığıyla, ruhsal konularda edindiği üstün bilgileri, yakınlarına ve çevresine herkesin anlayabileceği bir dille anlatabilir.

Yılanın malakit gibi özel bir gücü de vardır. Güç dengesi yerinde olduğu zaman, ruhsal seslere karşı çok duyarlıdır, en ince enerji biçimlerini bile algılayabilir.



Yılan burcunun bitki dünyasındaki totemi devedikenidir. Hem gıda hem de şifalı ot olarak kullanılabilen bir bitkidir. Her türlü ortamda yetişen bir bitki olan devedikeni, özellikle beyin hastalıklarında kullanılırdı.

Yılan insanı da bitkisi gibi, ruhsal ve duygusal olarak, inanılmaz yüksekliklere ve derinliklere ulaşabilir. Bu özellik, içindeki potansiyel yetenek ve becerileri geliştirip, yararlanmayı başarmasına yardımcıdır. Yılan insanı devedikeninden toprağa sıkı sıkıya bağlanmayı öğrenebilir. Böylece, içinden akıp geçen, enerji akımını doğru biçimde yönlendirebilir.

İç uyumsuzluğa düşen Yılan insanı, toteminin en dikenli, en batıcı temsilcisi de olabilir. Bu tür durumlarda, dar kafalı, aşırı eleştirel, huysuz, kıskanç, hilekar, hemen parlayan bir insan haline gelir ve kendine en yakın olan kişilere bile büyük acılar verebilir. Bu burcun uğurlu rengi turuncudur. Batan Güneşin parlak turuncusu olan bu renk, deneyle ya da öğrenimle elde edilen bilgileri kullanmayı beceren, canlı ve aydın insanın simgesidir. Yılan burcunun hayvanlar alemindeki totemi de yılandır.

Yılan, omurgalıların en eski, en gizemli, en kuşku duyulan ve en yanlış anlaşılan üyesidir. Bu burcun insanları da totemleri gibi, gizemli bir havaya bürünme eğilimindedir. Yılan insanının başkasına açılması için çok zaman gerekir ve açılsa bile, yine de derin duygularını kolayca açıklayamaz. Bu insan gizemli davranışları ve aşılması zor dikenli zırhı nedeniyle yanlış anlaşılır, hatta bazen de istenmez olur.

Damarlarında akan yaşam enerjisi öylesine güçlüdür ki, dışarıdan derin kişiliğini farketmek oldukça zordur. Totemi gibi bu insan da çevresindeki insanların ve olayların gerçeğini kavramaya yarayan bazı duyargalara sahiptir. Çok keskin gözleri olan Yılan insanı, bu gözlerle gerek kendi, gerekse diğer insanların ruhlarını okuyabilir. Ancak huzursuz olduğu ve enerji akımı bozulduğu zaman bu yeteneklerinin hiç birini kullanamaz.

Yılan insanının en iyi anlaştığı burçlar yine aynı kabileden olan Puma ve Ağaçkakan’dır. Kaplumbağa Kabilesinden olan Yabankazı ve bozayı insanlarıyla da çok iyi anlaşır. Yine Kaplumbağa Kabilesinden olan Kunduz ile mükemmel bir bütünleşme yaşar.


__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2012, 01:24 AM   #15 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart KARLI GÜNLER DÖNEMİ ( WAPİTİ ) (22 Kasım - 21 Aralık)

Sembolik Dönem: Karlı Günler
Bitki: Karaçam
Maden: Obsidiyen
Koruyucu Ruhu: Mudjekeewis
Renk: Siyah
Kabilesi: Fırtına Kartalı
Uygun Eş: Geyik





Karlı Günler Dönemi’nde dünyaya gelen insanların hayvanlar dünyasındaki totemi wapiti, bitkiler alemindeki totemi karaçam ve madenler alemindeki totemi ise, obsidiyen taşıdır. Uğurlu rengi siyah, kabileleri ise Fırtına Kartalı’dır.



Volkan camı olarak da bilinen obsidiyen, süs eşyalarında yoğun olarak kullanılmıştır. Obsidiyenin temel maddesi toprağın bağrında yattığı için bu taşın, insanları toprak enerjisine bağlayan bir güç taşıdığına, bu güce saygı duymayı ve yararlanmayı öğrettiğine inanılırdı.Wapiti insanı da taşı gibi parlak, saydam yapılı bir kişidir.

Temel özelliklerini iyi geliştirip, eğitmişse, tüm varlığını kaplayan bir pırıltı kazanır. Çevresindekiler, iç dünyasını gösterebilir, ama bunu istediği ölçüde yapar. Wapiti burcu, taşı gibi, yeni bir işe, yeni bir duruma alışmakta zorluk çeker, ancak alıştıktan sonra kararlılık gösterir. İçinde sürekli olarak bir ikilik taşıdığı için, yaşamı boyunca bıçak sırtında da yürüyebilir.

Wapiti insanının iç dünyası berraklığa kavuşmuşsa, çevresi için bir ayna, bir yansıtıcı olur. Böyle bir noktaya ulaştığı zaman, karşısındakinin ruhsal durumunu yansıtarak ortaya çıkarır, sorunlarını çözmesine yardımcı olur.

Bu burcun bitkiler dünyasındaki totemi karaçamdır.



Karaçam filizleri gıda olarak kullanılırken, ağacın kendisi özellikle solunum sistemi hastalıkları için çok faydalıdır.Wapiti insanı kendine verilen olanakları, verileri kullanıp ve dengelerse, karaçam gibi görkemli olabileceğini yine karaçamdan öğrenebilir. Bu insan ağacı gibi, yumuşak ama güçlüdür. Bu içsel güç, hep doğru yola yönelebilmekten, başkalarını da kendileri için yararlı olana yöneltmekten gelir.

Wapiti insanı doğuştan sahip olduğu adalet duygusuyla, her durumda gördüğü haksızlıklara karşı çıkar. Güçlü içgüdüleriyle başkalarının da yüreğini okuyabilir, ruhsal düğümlerini çözme konusunda yardımcı olabilir.Bu burcun uğurlu rengi yeryüzünü örten gecenin siyahıdır. Gece biçimlerin silindiği, günün hareketli yaşantısının yerini düşünceye bıraktığı zamandır.

Gecenin siyahı, her şeyi yeniden doğurabilecek, her şeyi gizleyen ve örten siyahtır. Bu siyah sayesinde Wapiti içgüdülerinin ve varlığının derinliklerinden gelen bilgileri yüzeye çıkararak, yaşamına yön verebilir.

Wapiti burcunun hayvanlar dünyasındaki totemi, sadece Kuzey Amerika’da yaşayan, çok iri boynuzlarıyla ünlü, gelişkin ve iri bir Geyik olan wapitidir.Wapitiler, ormanlarda, vadilerde ve yaylalarda yaşarlar. Birbirlerine karşı güven ve sorumluluk duygusu taşıyan bu hayvanlar, gruplar halinde yaşar.

Wapiti burcundan olan insan da totemi gibi, soylu bir izlenim yaratır. Gururlu ve dik bir duruşu, dengesi yerindeyse, saygı ve sevgi uyandıran havası vardır. Kendi içine dönük olduğu, okuduğu, duyduğu, yaşadığı şeyleri özümseyebildiği için, genellikle dış görünüşü, öğrencilerini etkileyen iyi bir öğretmen gibidir. Wapiti insanı bu çekiciliğinden yararlanarak, önce insanları kendisine bağlar, sonra da bilgilerini büyük bir cömertlikle onlara aktarır.

Wapiti hem kuramsal olarak, hem de uygulamada sağlam bir adalet duygusuna sahiptir ve kendisine haksız gelen hiç bir şeye tahammülü yoktur. Haksızlıkla karşılaştığı zaman, yüksek sesle duyurarak, haksızlığın üstesinden gelmeye çalışır. Bu çağrı genellikle herkesin iyiliği içindir.Wapiti insanı gerekli gördüğü zaman başkasının yönetimine girebilse de, aslında çok güçlü bir bağımsızlık duygusuna sahiptir.

Bazen de kendi düşüncelerine dönerek, çevresiyle olan bağlarını adeta koparır. Varlığının derinliklerini gizlemekten hoşlandığı için, gerçekten açılmasını gerektirecek yakın ilişkiler kurmaktan kaçabilir.

Wapiti insanı Fırtına Kartalı Kabilesi’nin diğer üyeleri olan Aladoğan ve Mersinbalığı bireyleriyle büyük bir uyum içindedirler. Kelebek Kabilesi’nden Susamuru ve Karga da iyi ilişki kurabildikleri burçlardır. Wapiti, Kelebek Kabilesi’nden Geyik ile muhteşem bir bütünleşme yaşar.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2012, 02:03 AM   #16 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Burçların Özellikleri




22 Aralık – 19 Ocak

YABANKAZI

“Bilge, dingin, yardımsever bir lider!”

Uğurlu taşı: Kuvars
Rengi: Beyaz

• Evrenin tüm enerjisini kullanabilme yeteneği
• Sakin, dingin bir kişilik
• Olayları kavrama yeteneği
• Dikkatli, titiz ebeveyn
• Hata yapmamak için çok çalışma
• Arkadaşlık ve dostluk seçiminde çok dikkatli
• Sindirim sisteminde hassasiyet
• Büyük gelişimlere açık
• Morali bozukken çekingen ve içe kapanık
• Lider olma kabiliyeti
• Alışkanlık ve geleneklerine bağlı
• Ev hayatında düzenli ve özenli
• Arkadaşlarını ve çevresini geliştirmeye eğilimli
• Güçlü intikam duygusuna sahip
• Çok sayıda değişik işi ve görevi yürütebilme yeteneği
• Kusursuzluk tutkusu
• İnsanlar ve doğa ile kolayca uyum sağlama
• Dayanıklılık , bazen katılaşma
• Aydınlık ama ulaşılması zor bir kişilik
• Kusursuz bir bilge



20 Ocak – 18 Şubat

SUSAMURU

Uğurlu taşı: Gümüş
Rengi: Gümüş

“Sevimli, canayakın, iletişimi yüksek bir yardımsever!”

• Arkadaşları tarafından sevilen, sayılan bir kişilik
• Duygularını saklamaya meyilli,
• Karşı koyulması zor,
• İştahlı, yemek yemeyi seven
• İyi bir baba, iyi bir eş,
• Akıllı, Cesur
• Esnek ve yardımsever
• Sosyal yardımlaşma konularına eğilimli,
• Güvenilir bir dost,
• Dalgın ve hayalci,
• Uzak ülkelere gitmeye eğilimli,
• İyi bir dert ortağı,
• Hassas noktası; Sinir sistemi
• Affedici,
• Güçlü bir içgüdü ve altıncı his,
• Tehlikeli durumlarda yanlış kararlar almaya eğilimli,
• Kendilerini başkalarının yerine koyabilme kabiliyeti,
• Aşırı korkusuzluk sonucu tehlikeli işler yapabilme,
• Sürekli yeni planlar yapma,
• İlk adımları atarken kararsız,
• Özgürlüğüne düşkün,
• Herkesle dost!



19 Şubat – 20 Mart

PUMA

Uğurlu Taşı: Firuze
Rengi: Mavi – Yeşil

“Kıvrak ve güzel bir duygu yumağı!”

• Kendi alanlarına ve özeline düşkün,
• Duygusal ama duygularını göstermeyen,
• Zor güvenen ve ihtiyatlı,
• Ruhsal bir avcı,
• Evine düşkün,
• Yalnızlık duygusu güçlü,
• Sezgileri yüksek,
• Kıvrak zekalı,
• Doğru olanı yaptıkları konusunda güvenceye ihtiyaç duyan,
• Sevecen, neşeli bir ebeveyn,
• Hareketli,
• Duyarlı,
• Uysal,
• Akıl almaz bir düşgücü,
• Hassas nokta: Mide – Bağırsak,
• Köşeye sıkıştıklarında kavgacı ve atik,
• Güvendiklerine tüm yüreği ile sevgi gösterme,
• Anlaşılması zor, gizemli,
• Güçlü sezgiler,
• Duyguları baskı altında tutma eğilimi,
• Atik bir ruhsal koşucu,
• Başkalarının göremediğini gören,
• Romantik.



21 Mart – 19 Nisan

ALADOĞAN

Uğurlu Taşı: Opalin
Rengi: Sarı

“ Görkemli ve büyüleyici bir iyilik sembolü!”

• Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji,
• Daldan dala atlayan,
• Hızlı gelişme, değişme kapasitesi,
• Düşünce ve duygularında çok açık,
• Açıksözlü ama bazen patavatsız,
• Yalana ve yalancılığa tahammülü olmayan,
• Korkusuz,
• İleri görüşlü,
• Kızgın olduklarında saldırgan ve çok tehlikeli,
• Bağımsız,
• Kolayca dikkati dağılan,
• Enerjilerini yönlendirmeye başaranlar için iyi bir yönetici,
• Sağlam bünyeli,
• Hassas Nokta; Baş bölgesi, sık baş ağrısı,
• Herkesle anlaşan,
• Doyumsuz bir güç ve enerji isteği,
• Yeryüzü işlerine aşırı eğilim,
• Dost ve adil bir ebeveyn,
• Çoşkulu,
• Heyecanlı,
• Arkadaş yanlısı, geniş bir çevre,
• İletişim gücü yüksek,
• Pırıltılı,
• Etkileyici,
• Hayır demesi zor!



20 Nisan – 20 Mayıs

KUNDUZ

Uğurlu taşı: Krisokol
Rengi: Mavi

“Herkese yaşam gücü ve tadı veren denge merkezleri!”

• Dengeli, ağırbaşlı,
• Değişimi sevmeyen,
• Planlı,
• Eşyalarına düşkün,
• Bir işi yaptığı zaman hem güzel hem yararlı olmasına çalışan,
• Fiziksel olarak çok güçlü,
• Sürekli barışı arayan ve barış ortamlarını tercih eden,
• Toprağa, köke bağlı önem veren,
• El becerileri yüksek,
• Her türlü fiziksel ortama uyum sağlayan,
• Kendi rahatı ve huzuru için çevreyi düzenleyen,
• Tek boyutlu düşünceye kolayca kayabilen,
• Sessiz, sakin,
• Güven duymadıkları zaman geride kalıp dinleyen,
• Sinirlenince yıkıcı,
• Suyla ilgilenmekten hoşlanan,
• İşleri sürtüşmesiz, uyumlu hale getirmeyi başaran,
• Maddi alanda güvenceyi seven,
• Evliliği ciddiye alan ve eşine sadık olan,
• Tutarlı ve dengeli ilişkileri tercih eden,
• İç huzura önem veren,
• Kararlı ve dirençli ama bir o kadar da tehlikeli!



21 Mayıs – 20 Haziran

GEYİK

Uğurlu taşı: Akik
Rengi: Beyaz – Yeşil

“Çekici, hareketli, duyarlı bir şifacı!”

• Hareketi seven,
• Aynı anda birkaç işi yapabilen,
• Durmadan bir düşünceden ötekisine geçen,
• Çok uyanık ve zeki,
• Koruma içgüdüsü fazlası ile gelişmiş,
• Güzel olan her şeyi seven,
• İlişkilerinde fiziksel görünüme önem veren,
• Sanatçı kişilikli,
• Yeni buluşlara meraklı,
• Yeni tatlar, yeni yerler görmeyi seven, maceracı,
• Gülmeyi seven bir kahkaha makinesi,
• Monogamist ilişkilere yatkın olmayan,
• Sevgi dolu bir ana-baba,
• En küçük işte bile güzellik yaratabilen,
• Hassas nokta: Damar tıkanıklıkları,
• Kalıcı ilişkileri olması gereken,
• Sevinmeyi ve sevinç duygusunu çok önemseyen,
• Yaratıcı,
• Konuşkan,
• Dünyanın tüm güzelliklerini görebilen,
• Duyarlı,
• Keyif almayı bilen,
• Maceracı!



21 Haziran – 22 Temmuz

AĞAÇKAKAN

Uğurlu Taşı: Kırmızı Akik
Rengi: Pembe

“Aile ortamlarının ve sevginin vazgeçilmez merkezi!”

• Gizemli yetenekleri olan,
• Dengeli ortam ve dengeli durumları tercih eden,
• Olayların iç yüzünü kolayca kavrayan,
• Korunaklı yuvalar isteyen,
• Muhakkak sevdikleri bir eşe ihtiyaç duyan,
• Düzenli, iyi ilişkiler kuran,
• Çok hırslı,
• Anaç, evcimen,
• Sevmeyi ve sevilmeyi çok önemseyen,
• Yardımsever,
• Dinsel ve mistik eğilimleri olan,
• Uzak çevreye kadar herkesle ilişki içerisinde olan,
• Uyumlu,
• Güven duygusuna önem veren,
• Çabuk korkan,
• Milliyetçilik duyguları güçlü olan,
• Maddi güvence olmayınca mutsuz olan,
• Hassas Nokta; İç hastalıkları,
• Yaşamda her zaman ruhsal bir amaç arayan,
• Huzursuz olunca hastalanma eğilimine sahip,
• Sağlam ve güvenilir bir dost!



23 Temmuz – 22 Ağustos

MERSİNBALIĞI

Uğurlu Taşı: Gröna Demir
Rengi: Kırmızı

“Gösterişli, bağımsız, sevilen, keskin görüşlü bir fırtına!”

• Soylu, görkemli düşünmeyi seven,
• Dost ama alaycı,
• Gerçek duygularını saklayan,
• Hassas nokta; Soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, hazımsızlık,
• Çok cesur,
• Başkalarının kendilerine verdiği acıyı unutmayan,
• Başkalarına duygusal çözümler sağlamayı seven,
• Liderlik duyguları çok güçlü,
• Egemenlik kurmayı seven,
• Bazen kibirli,
• Çok zeki, uyanık ve hareketli,
• Çocuklarına karşı korumacı,
• Tükenmez bir güç kaynağı ve ruhsal derinlik,
• Çok sağlam bir korunma zırhı,
• Okumaya meraklı,
• Haksever, iyi niyetli bir yönetici,
• Hırçın davranışların altında yumuşak ve kırılgan bir yürek,
• Acılarını, dertlerini asla göstermeyen,
• Psikolojik ve fiziksel sıkıntıları kolayca çözümleyebilme yeteneği,
• Başka insanların üzerinde güçlü etkiler yaratan,
• Beklenmedik, hesapsız öfke patlamaları olan,
• İyi yürekli, duyarlı kişiler!



23 Ağustos – 22 Eylül

BOZAYI

Uğurlu Taşı: Ametist
Rengi: Erguvan

“Çözümlemeci ve mantıklı düşünme yeteneği olan bir organizatör!”

• Mantıklı,
• Adalet duygusu güçlü olan,
• Yalana karşı hassas ve hemen hisseden,
• Öfkesini soğukkanlı ve hesaplı bir şekilde gösteren,
• Konuşmayı seven,
• Aynı zamanda uzun süre suskun kalabilen,
• Korkutucu bir düşman,
• Somut aleme ve lükse meraklı,
• Akıllarına koydukları zor, kolay her şeyi yapabilen,
• Sorumluluk duygusu çok güçlü,
• Sinirli ama sevecen bir ana-baba,
• Temiz, titiz,
• Disiplinli ve düzenli,
• Uyumlu ama çekingen,
• Aldatılmaya tahammülü olmayan,
• Sorunları kolayca çözebilen,
• Zayıf olan herşeyi küçümseyen,
• Ruhsal gelişim konusunda desteğe ihtiyaç duyan,
• Yemeğe düşkün ama rejimi de seven,
• Hekimlik, yönetim ve savunma konularına meyilli,
• Hassas Nokta; Mide, bağırsak ve kalp,
• Tasarıları ve düşüncelerinin bozulmasına asla izin vermeyen,
• Dürüst ve etkin bir kişiklik!



23 Eylül – 23 Ekim

KARGA

Uğurlu Taşı: Jasper
Rengi: Kahverengi

“Özveri, nezaket ve kararlılığın mükemmel bir bileşimi!”

• Yardımsever,
• Doğa ile ilişkide olmayı seven,
• Ani, beklenmedik manevralar yapabilen,
• İç dengeleri bozulmazsa uzun süre çalışabilen,
• Ruhsal alanda çok rahat olan,
• Hayattan zevk almayı bilen,
• Küçük şeylerden mutlu olan,
• Her şeyin iyi ve kötü yanını kolayca görebilen,
• Çelişkili,
• Her türlü düşünce ve akımı izleyip öğrenmek isteyen,
• Sevdiklerine karşı aşırı korumacı hatta yıkıcı,
• Kendilerini bulmak için zamana ihtiyaç duyan,
• Hayvanlara düşkün,
• Evine özenen, zevkli, dekorasyona meraklı,
• Güzel şeyleri seven,
• Estetiğe düşkün,
• Kendilerini bulmakta bazen zorluk çeken,
• Çok sevimli,
• Çok fedakar bir ebeveyn,
• Kucaklanmayı ve öpücüğü seven,
• Güven vermeyi ve güven kazanmayı seven ve kolayca öğrenen,
• Hayatı dolaysız ve yoğun yaşayan,
• Güzel ve yakışıklı insanlardır!



24 Ekim – 21 Kasım

YILAN

Uğurlu taşı: Bakır – Malahit
Rengi: Turuncu

“Ruhsal güçleri çok yüksek duyarlı insanlar!”

• Ruhsal seslere karşı duyarlı
• Uğraştıkları işte başarılı,
• Kendi söylediklerini benimseten,
• İlişki kurdukları şeyleri dönüştürme yeteneği,
• Tükenmez bir enerji,
• İyileştirici güçlere sahip,
• Hassas Nokta: Karın ağrısı,
• Çevrelerine yardımcı olma yeteneği,
• Bazen dar kafalı,
• Karar verme aşamasında yardım almayı sevmeyen,
• Aydın bir kişiliğe sahip,
• Çatal dilli,
• Soğukkanlı,
• Çok gizemli,
• Ketum,
• Kusursuz ,
• Etrafa kolayca uyum sağlayan,
• Çocuklarına yetki vermeyi seven,
• Kendi özlerini değiştirebilme gücü,
• Saklı işler çevirmeyi seven,
• Çok çekici,
• Dokunma ve titreşimlere olağanüstü duyarlı,
• Farklı bir kişilik!

22 Kasım – 21 Aralık


WAPİTİ

Uğurlu Taşı: Obsidiyen
Rengi: Siyah

“Yeniden doğan veya yeniden doğurabilecek bir güç simgesi!”

• Parlak, saydam yapılı bir kişilik,
• Sık sık ikilem yaşayan,
• Yaşamları boyunca bıçak sırtında yürüyen,
• Dış etkilerden gerçek özleri çıkarmayı çok iyi beceren,
• Yumuşak ama güçlü bir yapıya sahip,
• Çevrelerine karşı antiseptik bir etkiye sahip olan,
• Çok güçlü bir adalet duygusuna sahip,
• Güçlü içgüdüleri olan,
• Ruhsal düğümleri kolayca çözebilen,
• Yükseklere tırmanmayı başarabilen,
• Sağlam içgüdüleri olan,
• Yakın ilişki kurmaktan çekinen,
• Sıcak kalpli, sevgi dolu olabilen,
• Fikirlerinden asla caymayan, kendi bildiğini okuyan,
• Bazen aşırı cesur,
• Erkenden olgunlaşan,
• Çabuk öğrenen,
• Öfke nöbetleri geçirebilen,
• Kazandıkları bilgileri herkesle paylaşan,
• Gururlu.

Kaynaklar

KIZILDERİLİ ASTROLOJİSİ KABİLELERDE DÖNEMLER - medyom - Blogcu.com
Kızılderili Astrolojisi | Astrolojiler | astroloji.mahmure.com
KARTALIN GÖZÜNDEN
[/CENTER]
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2012, 01:54 PM   #17 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: KIZILDERİLİ ASTROLOJİSİ VE KABİLELERDE DÖNEMLER

Karga burcuyum ve inanılmaz hoşuma gitti bu yazıdaki tespitler. Bir de ben hep kelebeğim diyorum ya işte bak bir tek ben değil Kızılderililer de benimle aynı fikirdeymiş.

Bir de başka birisine daha baktım. Aklıma kazıdım.

Çok hoş yaa emeğine sağlık tatlım.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2012, 02:07 PM   #18 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KIZILDERİLİ ASTROLOJİSİ VE KABİLELERDE DÖNEMLER

Benim de çok hoşuma gitti tesadüf eseri şifa çemberi ile ilgili bilgi ararken buldum. Güzel oldu. Bu tesadüflere bayılıyorum kelebeğim. :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KIZILDERİLİ ASTROLOJİSİ VE KABİLELERDE DÖNEMLER

Gizemli Konular ve Astroloji KIZILDERİLİ ASTROLOJİSİ VE KABİLELERDE DÖNEMLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sembolik Dönem: Böğürtlenlerin Olgunlaşması Bitki: Ahududu Maden: Gröna ve Demir Koruyucu Ruhu: Shawnodese Renk: Kırmızı Kabilesi: Fırtına Kartalı Kabilesi Uygun Eş: Susamuru Böğürtlenlerin Olgunlaşması Dönemi’nde dünyaya gelen insanların hayvanlar alemindeki totemi mersinbalığı, bitkiler alemindeki totemi ahududu ve madenler alemindeki totemi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.