![]() |
Yarınki ay tutulması 15 Haziran 23.12 de ay tutulması gerçekleşecek. Nuray SAYARI'nın söylediklerini yazıyorum şimdi: Bütün olumsuz bulduklarınızı bir kağıda yazın, yanına da seni affediyorum, hepinizi affediyorum teşekkür ederim yazın. Daha sonra bu kağıdı yakın. Sonra pembe bir kağıt alın ( ya da pembe olduğunu hayal edin) pembe kağıda olmasını istediğiniz her şeyi yazın. Bu kağıdı katlayın ve evinizin bir köşesine koyun ve kağıdı unutun. Dikeleriniz gerçekleştiğinde günü geldiğinde o kağıt karşınıza çıkacak. Yine yazdım;ama uygulayacak mıyım tartışılır? Mecburilere gelemiyorum;ama en azından hayal ederim, dua ederim diye düşünüyorum. Hayırlarla kabul olsun ;) |
Cevap: Yarınki ay tutulması güzelmişş denesem bende süper olur:) |
Cevap: Yarınki ay tutulması yapmakta fayda var ben yapıcam paylaşım için teşekkür ederim |
Cevap: Yarınki ay tutulması Ne demek ;) Teşekkürünüze teşekkürler. |
Cevap: Yarınki ay tutulması bende yapicam |
Cevap: Yarınki ay tutulması Bugün 23.12 de herkes hazır olsun o vakit ;) |
Cevap: Yarınki ay tutulması Bitti geçtiiii herkese hayırlı olsun. |
Cevap: Yarınki ay tutulması saat 12de gürdüm mesajınızı ama yinede yaptım hayırlara vesile olur inş çok teşekkür ederim. |
Cevap: Yarınki ay tutulması Ay tutulması üzerine; Ay tutulması : Gökyüzündeki ay yeryüzündeki insanların gözlerinden saklanmayı başarır bazen. Hazır kimse görmüyorken, pudrasını tazeler. Elif Şafak (Mahrem-Roman, Metis yayınları) |
Cevap: Yarınki ay tutulması Hımmmm, çok güzelmiş gerçekten, ay tutullmasının üzerinden birgün geçti ama etkieri hala devam etmekteymiş.. O yüzden ben dediğiniz bu çalışmayı şimdi yapsam faydalı olur mu acaba?.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:19 AM. |