Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   kova burcu kadını erkeği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/5183-kova-burcu-kadini-erkegi.html)

keskinta 11-11-2009 05:37 PM

Cevap: kova burcu kadını erkeği

abi hicmi iyi tarafimiz yok ya bu ne sanki hanzo yuz boyle dag adami gibi konusmussun alla allllaaa ben de kovayim ama herkeze yardim ederim tamam bazilari sirf cikarim icin ama ,,,, lutfen biraz da ii tarafindan konusalim

gulumser 11-11-2009 09:07 PM

canını yaktığım birisi galibaaa :):):)

weckldionisos 01-01-2010 10:51 PM

bu ne yahu :D sanki birisi kova burcu erkeğinden tekme yemişte onu betimliyor :D

esin_S 01-01-2010 11:38 PM

Kovayım!!..

En belirgin özelliğim, anneliğim..

genel görüntüm: Soğuk nevale, denen cinstendir.. Ama şu da varki, soğuk görünümüm altında sıcacık bir kadınımdır demem!!.. İçim dışım bir soğuğumdur işte!!.. eee şimdi bu ne demek??.. Rol yapmam, demek oluyor..

Evet kafam çok karışıktır.. fazlasıyla detay düşünürüm ve bu da uykumda dahi dişlerimi sıkmama ve sık sık başımın ağrımasına sebep olur..

İnsanların kişilikleri, hayatta karşılaştıkları olaylarla şekilleniyor bana kalırsa..

Örneğin hayatta en büyük kazığı bir oğlak tarafından yemişimdir.. lakin haksızlık olur, bütün oğlaklar kötüdür, kazıkçıdır demek..

Çok saçma 12 burç var ve 12 tip insan var öylemi??

Sevgiyle kalın!!!..

eski 02-01-2010 01:36 AM

ben de kovayım başka sitelerden kova yorumlarını okursanız çok farklı şeyler çıkar özünde hepsi aynı kapıya çıkar ama =)) demişsiniz ya yüzeyseldir bence bu yorum daha yüzeysel olmuş demişsiniz soğuk, karşısındakini anlamayan, insanları sevmeyen, kendini düşünen... başka sitelerde de derki; hümanist, tüm insanlığı düşünen...annelik duygusu gelişmemiş?.. yöntemleri, davranışları farklı olabilir ama bu, bu söylemi gerektirmez.
aslına bakarsanız ben de kovayım ama dışarıdan bakan pek bağdaştıramaz yükselenim boğa davranışlarım daha çok boğaya benzer ama düşünce yapım kova sanırım. sert dururum ki kimse kıramasın; soğuk dururum, mesafeli olurum ta ki güvenene kadar; çok yakınlarım tarafından kırıldığımda kendime kızarım. soğuk duruşum kendimi bilmemdendir benim. (herkes için geçerli değildir gerçi ama) kovaya dışarıdan bakıp yorumlamak bence çok eksik kalır, aslında herkes için geçerli bu. farklı davranışın nedeni her zaman senin sandığın değildir, herkes olaylar karşısında aynı tepkileri vermez s45apk

oğlum 02-01-2010 02:40 AM

Benim yükselenim kova , öz burcum ikizler. Sanırım kaynak kişi kovalardan pek hoşlanmıyor. Kovalar insanlık adına her türlü fedakarlığa göğüs geren, hassas , dürüst ,akıllı , bilimsel değerlere ışık tutan ,toplum insanından biraz farklı insanlardır. Olayların çevresinde 360 derece bir tur attığı için kimselerin farketmediğini görürler. Bu da farklı bir kriter oluşturduğu için insanlar tarafından garib karşılanıyor. Genelde kova insanına en çok yakıştırılan hastalık şizofreni.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 PM.