![]() |
Yaratılıştan gelen özellikleriniz Yaratılıştan gelen özellikleriniz * Yay insanin patavatsızlık yaparak kalbinizi kırabilecek bir söz söylediği zaman gülüp geçilmesi gerektiğini; * Koç insanin yüzü kırmızıya boyandığında kavgaya sebep olmamak için hızla yanından uzaklaşılacağını; * Yengecin yanında yakınlarını, özelliklede annesine hakaret edilmeyeceğini; * Boğanın hızlı hareket etmesinin veya borç verdiyseniz iade etmesini beklenmeyeceğini; * Balıktan mantık kurallarına uygun davranmasının beklenmeyeceğini; * ikizlerin aynı fikri sürekli savunmasını beklenmeyeceğini; Bilirseniz kendinizi üzmezsiniz. |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz ee diğerleriiiiii???? bu kadarmı:)) |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz Sadece bunları burçtan saymışlar khkh56 Bunlar kötü huylu burçlar diğerleri iyi huyluymuş.Canım şaka bir tarafa da sadece bunlar vardı ama diğerlerinide bulursam eklicem kiss3 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz * Yay insanin patavatsızlık yaparak kalbinizi kırabilecek bir söz söylediği zaman gülüp geçilmesi gerektiğini; agl34 Ayy ben yay burcuyum, şimdi ben kötü huylumuyum dl67 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz teşekürler çiçek ben yay burcuyum gerçekten öyle patavatsızlıklara gülüp geçerim ama sabrımı taşırdıysa karşı tarafın vay haline :) umarım cümleyi doğru ynde anladım ben patavatsılk ğek yapmadığım için böyle algıladım ya da :)) |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz diğerlerini bilmem ama ikizler burcuyum ve cidden bir fikri uzun süre savunmadım her an fikrim değişebiliyor 4897 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz khkh56 hey ben mantığımı kaybedeli yıllar olmuş annem öle dio khkh56 o yüzden mantıklı düşünmemi beklemeyin tanışalım balık ben heheheheheh gssmile en büyük cimbom |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz Alıntı:
Diğerlerinide biz tamamlayalım arkadaşlar dusun Ben başlıyorum; Başağın her zaman haklı çıkmasına alışacaksınız, Aslanın olduğu yerde hakimiyetin onda olduğunu kabulleneceksiniz Oğlak tekme attımı sizi hastanelik edebileceğini bileceksiniz Kova zekası karşısında çeketinizi ilikleyip dinleyeceksiniz y789 y789 y789 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz [quote=meninje ] Alıntı:
ehi.hi. bunu tuttum bir kova kadını olarakdan..:p |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz burçlarla hiç alakm yok ya biriniz beni aydınlatsın :D 30 agustos 1984 sabaha krsı 7.5 gibi dogmusum tek bildigim burcum başak :D özelliklerim cok duygusalım kırılganım kinciyim hırslıyım bi şeyi kafaya takarsam ondan asla vaz geçmem yapar bitiririm:D vsvsvsvsvs |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 AM. |