![]() |
Yaratılıştan gelen özellikleriniz Yaratılıştan gelen özellikleriniz * Yay insanin patavatsızlık yaparak kalbinizi kırabilecek bir söz söylediği zaman gülüp geçilmesi gerektiğini; * Koç insanin yüzü kırmızıya boyandığında kavgaya sebep olmamak için hızla yanından uzaklaşılacağını; * Yengecin yanında yakınlarını, özelliklede annesine hakaret edilmeyeceğini; * Boğanın hızlı hareket etmesinin veya borç verdiyseniz iade etmesini beklenmeyeceğini; * Balıktan mantık kurallarına uygun davranmasının beklenmeyeceğini; * ikizlerin aynı fikri sürekli savunmasını beklenmeyeceğini; Bilirseniz kendinizi üzmezsiniz. |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz ee diğerleriiiiii???? bu kadarmı:)) |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz Sadece bunları burçtan saymışlar khkh56 Bunlar kötü huylu burçlar diğerleri iyi huyluymuş.Canım şaka bir tarafa da sadece bunlar vardı ama diğerlerinide bulursam eklicem kiss3 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz * Yay insanin patavatsızlık yaparak kalbinizi kırabilecek bir söz söylediği zaman gülüp geçilmesi gerektiğini; agl34 Ayy ben yay burcuyum, şimdi ben kötü huylumuyum dl67 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz teşekürler çiçek ben yay burcuyum gerçekten öyle patavatsızlıklara gülüp geçerim ama sabrımı taşırdıysa karşı tarafın vay haline :) umarım cümleyi doğru ynde anladım ben patavatsılk ğek yapmadığım için böyle algıladım ya da :)) |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz diğerlerini bilmem ama ikizler burcuyum ve cidden bir fikri uzun süre savunmadım her an fikrim değişebiliyor 4897 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz khkh56 hey ben mantığımı kaybedeli yıllar olmuş annem öle dio khkh56 o yüzden mantıklı düşünmemi beklemeyin tanışalım balık ben heheheheheh gssmile en büyük cimbom |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz Alıntı:
Diğerlerinide biz tamamlayalım arkadaşlar dusun Ben başlıyorum; Başağın her zaman haklı çıkmasına alışacaksınız, Aslanın olduğu yerde hakimiyetin onda olduğunu kabulleneceksiniz Oğlak tekme attımı sizi hastanelik edebileceğini bileceksiniz Kova zekası karşısında çeketinizi ilikleyip dinleyeceksiniz y789 y789 y789 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz [quote=meninje ] Alıntı:
ehi.hi. bunu tuttum bir kova kadını olarakdan..:p |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz burçlarla hiç alakm yok ya biriniz beni aydınlatsın :D 30 agustos 1984 sabaha krsı 7.5 gibi dogmusum tek bildigim burcum başak :D özelliklerim cok duygusalım kırılganım kinciyim hırslıyım bi şeyi kafaya takarsam ondan asla vaz geçmem yapar bitiririm:D vsvsvsvsvs |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz akrebe ne etmeli, etmemeli 96 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz slm arkadaşlar burçlara inanırım ama bu söylentilerin beni yönlendirmesine izin vermem. fbsmile |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz ben goç burcuyum |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz ayyyyyyyyy gece gece ablam geldi aklıma khkh56 o koç burcu ben yay özelliklere bak biri patavatsız yani ben öteki sinirlendiginde gözü dönen ablam khkh56 khkh56 az mı kavga ettik ahhhhhhhhhhhhhh ablacım ya yine olsanda yine kavga etsek vanlara gittin orda benden daha çok sevdigin ögrencilerin var tabiiii agl34 |
Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz Boğanın hızlı hareket etmesinin veya borç verdiyseniz iade etmesini beklenmeyeceğini dusun ben boğa burcuyum hadi hızlı hareket etmem ama para konusu yanlış yaaa hih33 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 PM. |