Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astroloji

Uyarılar

Bu Haftaki Burcunuz

Gizemli Konular ve Astroloji Bu Haftaki Burcunuz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KOC (25 Subat-3 Mart 2008) Asil neden ne? Asil amac ne? Hendekler birilerinin yararina, birilerinin zararina isler. Bizim icin hazirlanmis hendeklerle sIk sIk karsilasiriz. Belki o cok guvendigimiz kisi bizi yaniltacaktir. Belki de yanimiza kosup gelmesinin arkasinda yatan gercek, bize ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi

Bu Haftaki Burcunuz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-03-2008, 12:31 AM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Bu Haftaki Burcunuz

KOC (25 Subat-3 Mart 2008)

Asil neden ne? Asil amac ne? Hendekler birilerinin yararina, birilerinin zararina isler. Bizim icin hazirlanmis hendeklerle sIk sIk karsilasiriz. Belki o cok guvendigimiz kisi bizi yaniltacaktir. Belki de yanimiza kosup gelmesinin arkasinda yatan gercek, bize yardim etmektir. Maksatlar buyuk bir gizlilikle bizden saklaniyor. Bu hafta goreceksin ki kotu veya iyi niyetle amaclanan girisimler baska olaylarin gelisimine yol acarlar. Ve bunlarin usu dogaldir. Bu dogallik da elden ele dolasir. Bizi mutlu edecek haberler, konusmalar bu hafta bazi olaylarin akisini degistirebilir. Niyet her ne olursa olsun iyi ve guzel seylerin olusmasina neden olacak.

BOGA (25 Subat-3 Mart 2008)

Uzulmek cok ucuz, sec begen al kendine! Cesit cesit, renk renk, bicim bicim uzuntuler. Birileri bizi uzmek mi ister? Ucuz cunku! Ellerinde cok var. Koyacak yer kalmayinca hayatlarinda, bizim yuregimize firlatirlar. Ucuz iste! Gulmek pahali mi ne? Mutlu etmek el yakiyor...Bencillik de sukseli oldugu icin el altindan satiliyor. Neyse ki uzuntulerimiz cok, oyalaniriz onlarla... Bu hafta onemli bir konusma veya haber sana ulasabilir. Bu senin gelecegin ve is hayatinla baglantili olabilir. Ucuz seyleri cope atmak her zaman kolaydir. O zaman hic vakit kaybetmeyelim.

IKIZLER (25 Subat-3 Mart 2008)

Her an her sey olabilir, her an her seyden vazgecebiliriz, her an her sey bambaska olabilir. Oyle farkli, oyle sinirsiz, kuralsiz ve de alisilmamis olmali ki icinde rahatca barinabilelim... Ama onun da ne kadar surecegi belirsiz. Her an kacma, degistirme, katlanamama moduna gecebiliriz. Buyukbir mutluluk, ask ya da sevgi gerekli bize, ne mekani, ne yeri ne de zamani bize hatirlatacak. Bu hafta seni mutlu edecek bir insan veya bir umut ortaya cikacak. Olaylarin gelisiminden cok, kendi ruh durumuna odakli kalacaksin. Bu da sana islerin, sorumluluklarin ve de gorevlerin agirligini, sIkiciligini unutturacak.

YENGEC (25 Subat-3 Mart 2008)

Bu corap bitmedi, gitmedi, hala basimizda, hala orulup durmakta. Hep ayni ornek... Bikmadik mi? Usanmadik mi? Bile bile lades demek neden? Neden bunca zamandir ayni sey kilitler, uzaklastirir, isleri zorlastirir? Umutlar ve beklentiler bizi daha bir uslanmaz yapiyor. Bilmelisin ki dilin kemigi yok, kirilmiyor. Ama bu iyi bir sey. Kotu olan kalbimizin kiriliyor olmasi. Dusuncelerimizi, umutlarimizi ve de beklentilerimizi kendimize saklamamaliyiz. Bu hafta sana inanilmaz bir yardim ve destek gelecek. Olaylarin akisi ozel bir dayanisma ile tatliliga kavusacak. Icimizdeki firtina dinecek.

ASLAN (25 Subat-3 Mart 2008)

Olmayacak duaya amin dersek ne olur? Soyle ne oldu... Tovbe edip edip ayni noktaya gelmek neden? Cikmaz bir sokak varsa neden inatla ayni noktada durur insan? Hangi ev yikilacak? Yikildiktan sonra bize bir yol acilacak mi? Yoksa yikilanin, gidenin yerine baskasi gelmeyecek mi? Ne yapman gerekiyor? Cok basit. Arkani don ve ilerle. Evet buraya kadar geldin. Bunca zaman bekledin. Ama cikis yoksa. Arkani don ve ilerle. Cunku dunya cok buyuk, dunya bir sokaktan ibaret degil. Bu hafta seni cok mutlu edecek bir haberle veya gelismeyle karsilasabilirsin. Ozel bir anlasma veya ozel bir insanla iliskin seni keyiflendirecek.

BASAK (25 Subat-3 Mart 2008)

Nasil olmasi gerekiyor? Sen nasil davranmalisin? O sana nasil davranmali? Cezalar, kisitlamalar, engeller ve de zorluklar. Ne hos? Ne hos degil? Biz iliskilerimizi uclarda yasamak istiyoruz. Belki kitapsiz, kuralsiz ve de farkli... Ama... Sadece biz istedigimiz icin mi? Bazen anlariz ki o var ve onun kararlari, secimleri... Bu hafta seni rahatsiz eden, kisitlayan durumlar onemini yitirecek. Cunku mutlu ve keyifli olaylar, gelismeler kendini iyi hissetmeni saglayacak. Karsimizdaki insani dusunecegiz. Insanlara bagliyiz. Adimlarimiz insanlarin secimleriyle yon bulacak. Ama mutlu olacagiz.

TERAZI (25 Subat-3 Mart 2008)

Buz uzerinde vals... Buz uzerinde yasamak... Zemin kaygan her an dusebiliriz. Kolumuz, bacagimiz, basimiz orta yerinden cat diye kirilabilir. Yapar misin? Yoksa yapamaz misin? Iki elinden tutsalar? Yoksa sen sIkica tutunsan mi? Bazen isler umdugumuzdan daha hizli ve kolay ilerler. Tipki bu hafta olacagi gibi. Onemli bir karar ayaklarinin uzerinde kayip gitmeni saglayacak. Biz ancak korkularimizi geride biraktigimizda engeller ortadan kalkar ve de gecmisin olumsuzluklarindan siyrildigimiz zaman buzun uzerinde vals yapmaya baslariz.

AKREP (25 Subat-3 Mart 2008)

Bir baska yerdeyiz. Baska bir noktada. Gecmise donup baktigimizda neler basardigimizi goruyoruz. Iyi isler basardik. Cok yol kat ettik. Simdi belki agiriz. Eskisi kadar atilgan, cesur, verici, her seye kosan degiliz. Belki biraz yorgunuz. Belki daha doluyuz. Belki de simdi hayattan daha cok sey ogreniyoruz. Sevmek ve sevilmek bizi dusunduruyor.Bu hafta kendini cok mutlu hissedebilirsin. Guzel haberler alabilirsin. Iletisim kurmak aile baglarini da guclendirebilir. Havada yaz kokusu var. Bu da bizi hayatin nese, keyif ve de guzel yonlerini yasamaya goturecek.

YAY (25 Subat-3 Mart 2008)

Esir kampina mi donmus hayatimiz? Kimin ve de neyi esiri olmusuz? Onca yukun altina girmeye bizi iten ne? Ne bekliyor bizi? Basari mi? Zenginlik mi? Un ve sohret mi? Yoksa sayginlik mi? Tum bunlar icin elimizden geleni yapabiliriz. Ama bu hafta daha onemli seyler var hayatinda. Ozel ve onemli bir konusma veya haber. Veya bir yakininla ilgili guzel bir gelisme. Bazi anlasmazliklar seni bu hafta rahatsiz etmeyecek. Cunku kendini rahat ve huzurlu hissedeceksin. Iletisim kurmak farkli kararlarin aciga cikmasina neden olabilir. Kendine daha cok zaman ayirmanin mutluluguna erisebilirsin.

OGLAK (25 Subat-3 Mart 2008)

Umutsuz ve perisan... Gercekler aci midir? Umutlarin ve beklentilerin tikandigini gormek seni katilastirmis olabilir. Yollar tikali mi tikali... Peki bu bize ne ogretti? Bazi gercekleri kavramak, yasamak belki uzucu olabilir. Ama ote yandan gozlerimiz acilir. Ve uzaklasiriz sIkinti veren umutlardan, beklentilerden ve de amaclardan. Ve onumuze yeni bir yol acilir. Denenmemis. Bu hafta seni mutlu edecek, maddi acidan rahatlatacak ve de ozgurlestirecek gelismelerle karsilasabilirsin. Yeni haberler almak seni mutlu edebilir. Iletisim kurmak farkliligini ortaya koymana neden olacak.

KOVA (25 Subat-3 Mart 2008)

Kim neden bizi cezalandirmak ve uzmek ister? Nedensiz degildir elbet... Peki biz neden birilerini cezalandirmak ve uzmek isteriz? Onem vermedigimizi kanitlamak icin mi? Ya da tam tersi cok onem verdigimiz icin mi? Kisiligimiz anlasilmayi bekliyor... Eger kendimizi anlayamazsak, bizi kim, nasil anlar? Biz bunu yapamiyorken, o bunu nasil basarabilir? Bu hafta seni cok mutlu edecek gelismelerle karsilasacaksin. Cok guzel haberler, konusmalar ve paylasimlar kendini ozel hissetmeni saglayacak. Caba harcamak hayatina, duygularina rahatlik getirecek. Eger iyi ve guzel seyler icin ter dokersek karsiligini muhakkak aliriz, hem de cok guzel bir mukafatla.

BALIK( 25 Subat-3 Mart 2008)

Nasil davranmaliyiz? Nasil bir yol izlemeliyiz? Engeller, kurallar ve cezalar, sinirlamalar... Ya da sabirla katlanmak, susmak ve de pismek. Neden biz hep o engin genisligimizle hayir diyemeyen taraf oluyoruz? Insanlarin anlayisi kit mi? Neyse ki tum bunlar Anya mi yoksa Konya mi gormemizi sagliyor. Bu hafta sana gizli bir mutluluk, gizli sakli bir haber getirecek. Icsel bir mutluluk, keyif ve nese aciga cikacak. Ic dunyanda huzur bulman ev ve aile hayatina da olumlu yansiyacak. Kendini asiri yormaktan uzaklasabilirsin. Insanlarla ugrasmak sana yeni ve guzel kesifler ve kavrayislar getirecek.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bu Haftaki Burcunuz

Gizemli Konular ve Astroloji Bu Haftaki Burcunuz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KOC (25 Subat-3 Mart 2008) Asil neden ne? Asil amac ne? Hendekler birilerinin yararina, birilerinin zararina isler. Bizim icin hazirlanmis hendeklerle sIk sIk karsilasiriz. Belki o cok guvendigimiz kisi bizi yaniltacaktir. Belki de yanimiza kosup gelmesinin arkasinda yatan gercek, bize ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.