Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astroloji

Uyarılar

2009 temmuz ayı yorumu

Gizemli Konular ve Astroloji 2009 temmuz ayı yorumu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ARDA ARDA GERÇEKLEŞECEK TUTULMA DİZİSİNE GİRİYORUZ. Yılın en önemli dönemlerinden birini yaşamak üzereyiz. Eril ilkenin, dişil ilke ile birlikteliğini temsil eden tutulma döngüsü Temmuz’un 1’ i ile beraber yoğun bir şekilde hayatımıza girecek. Yaşam enerjisi olan Güneşin Ay tarafından kapatılmasını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi

2009 temmuz ayı yorumu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-07-2009, 02:26 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart 2009 temmuz ayı yorumu

ARDA ARDA GERÇEKLEŞECEK TUTULMA DİZİSİNE GİRİYORUZ.

Yılın en önemli dönemlerinden birini yaşamak üzereyiz. Eril ilkenin, dişil ilke ile birlikteliğini temsil eden tutulma döngüsü Temmuz’un 1’ i ile beraber yoğun bir şekilde hayatımıza girecek. Yaşam enerjisi olan Güneşin Ay tarafından kapatılmasını temsil eden, hem batıda hem doğu mitolojilerinde Black Sun ( Kara Güneş ) diye nitelendirilen Güneş tutulması 22 Temmuzda gerçekleşecek.

Bu Güneş tutulması elbette önemli bir tutulma. Tutulma ülkemizden görünmeyecek ancak, tüm Hindistan’dan Japonya’ya kadar çok büyük bir bölgeyi de etkileyecek. Nadiren bazı yıllarda, bir Güneş tutulmasının iki Ay tutulması ile birlikte olduğunu görürüz. Böyle bir peş peşe tutulma dizisinin ortasında yer alan 22 Temmuz günü olacak tutulma, Türkiye saati ile saat 6’ da başlar iken, ne kadar görüş açısının dışında kalacak da olsa bu tutulmanın ülkemizi de yoğun olarak etkileyeceğini bilmeliyiz.

Aya hızlı başlayacağız. Temmuzun ilk haftası ile birlikte Uranüs ile Jüpiter’in gökyüzünde olumlu dansı başlayacak. Bu dans tüm bir ay boyunca kendisini gösterirken, 7 Temmuzda 15 derece Oğlak burcunda oluşacak Ay tutulması ile birlikte etkisini arttıracak.

Kısacası 7 Temmuz , 22 Temmuz ve Ağustos’un 6’sını da kapsayacak yoğun bir tutulma döngüsüne giriyoruz. Aylık yorumlarınızı dikkatli okuyunuz ve bireysel günlük yorumlarda da tutulmalardan 4 gün önce ve sonrasına kadar etkinin devam edeceğini bilmelisiniz.

OLUMLU MU OLUMSUZ MU?

Kova burçlarında ve Aslan burçlarında ani maddi kazançlar, Yengeç ve Oğlaklarda aşk, İkizler ve Yay’lar da ise ev ve iş odaklı ani değişimlerin olabilir. Tutulma dönemleri doğum horoskopunuzda karışık açı değerleri var ise - ki pek çoğumuzda vardır - ne kadar olumlu görünse de pek çok olumsuz etkiyi de beraber getirebilir. Bir taraftan yeni bir aşk ile karşılaşırken, bir taraftan bu aşkın uzun vadede acı vereceğini bilemeyiz. Ya da karşımıza çıkacak iş ve kariyer fırsatlarının hayatımızı değiştirmesine rağmen bunların ileri dönük etkili olmadığını, uzun sürmeyeceğini bilemediğimiz gibi. Hepsi bu tutulma derecelerinin ana unsurlarıdır.

Bilhassa 22 Temmuz tutulması, anaretik bir derece ( 29 derece Yengeç ) olduğu için tutulma esnasında aile, ev, mülk, vatan gibi konuların çok fazla ön plana çıkması, derecenin doğası sebebi ile de ölüm ve yaşam döngüsünün çok baskın bir şekilde ön plana çıkacağı son derece doğal bir sonuçtur.

SAĞLIK VE ANARETİK DERECEDE TUTULMA

Bunun yanı sıra sağlık açısından dikkat edilmesi gerekli özel bir dönemdir. Vurdumduymaz veya ertelemeye eğilim göstermenin sergilenmemesi gereken bu dönemde, kronik hastalıkları olan büyüklerimiz ile ilgili sağlık sorunları artarken, bilhassa tüm bayan üyelerimizin bu tip tutulmaların etkisi ile, bayanların rahim ve göğüsler ile ilgili problemlerinin arttıracağını ve/veya ortaya çıkaracağını bilmesi gerekli bir dönemdir. İleri dönük her zaman olmasa da zararsızdan ağır kanserlere kadar varabilecek skalada, kist, miyom, tümör gibi oluşumlara sebebiyet vereceği bilinmelidir.

Gelelim dünya ve ülkemize ;

Tutulma dereceleri yoğun sıcak bir dönemin geldiğini gösterirken, Temmuz’un ilk üç, dört günü fırtınaların, poyraz ve lodos gibi ağır rüzgarların fazlası ile olacağını gösteriyor. Tutulma orman yangınlarını tetiklerken, zaten uzun zamandan beri olmakta olan uçaklar ve hava taşıtları ile ilgili sorunları daha da arttıracaktır. Su grubu tutulmalarının çoğunda olduğu gibi, 22 Temmuz ve takip eden dönemdeki tutulma, belli ülkelerde okyanus hareketlerine, depremselliğin artışına, yanardağ faaliyetlerine sebebiyet verirken, bunun en önemli etkisi daha ziyade Japonya Hindistan arası, Meksika Guatemala arasındaki bölgelerde görülecektir. Tabii Rusya’nın Kuzeyi ve Alaska’da da bu etkiler beklenebilir.

DEPREM - ORMAN YANGINLARI - SALGIN HASTALIKLAR
Tutulma dönemlerinde Ay ile Güneşin yarattığı çekim alanındaki değişiklik, standartlardaki, mutasyonları ve deniz biyolojisindeki gelişimleri farklılaştıracağı için kıyılarımız dahil olmak üzere, deniz analarında yoğun artış, denizlerde köpüklenme, bazı fay bölgelerinde gaz çıkışı, Marmara civarında ortanın üzeri depremler gibi etkilere sebebiyet verirken, Fransa, İspanya gibi ülkelerde yoğun orman yangınları, az gelişmiş ülkelerde ise, salgın hastalıklara sebebiyet verecektir.

Yazın gelişi ile beraber dünyadaki ekonomik kriz ile ilgili hafifleme ve rahatlama temalı olaylar gerçekleşebilir ancak bunlara çok da kanmayınız.

Birileri, diğer birilerinden daha fazla zengin olmak için birilerinin fakirleşmesi gerekir. İşte bu dönemleri çok yoğun yaşayacağız. 19 Ağustos’tan sonra Mars’ın tutulmanın tetiklediği Yengeç burcuna doğru hareketin, 13-15 Ekim arasındaki döneminde üstte yazdığım konular ile alakalı olarak tematik kavramlar getireceğini bize gösteriyor. Üstte yazdığımız kavramların bir daha Ekimin 1 ‘ i ile 16’sı arasında aynı olaylara sebebiyet vereceğini de unutmamak gerekiyor.

Sevgili Üyelerimiz, Astrolojide 12 Güneş burçlu ve 12 Yükselen burçlu sistem aslında sizler için bir şeyler ifade etse bile, gerçekten insan gibi geniş tabanlı bir varlığı tanımlayabilecek bir nitelikte ve yeterli değildir. Yaklaşık horoskop tipi sayısı 90.000' dir. Yani yaklaşık 90.000 ayrı horoskop ve ana kişilik tipi mevcuttur. Ve bunların yalnızca % 10’u olan 9000 kişi elimizdeki istatistiklere göre üstte yazdığımız Güneş tutulmalarında çeşitli olaylar yaşamaktadır.

Geriye kalan kişilik tiplerimiz ise, Güneş tutulması derecesine Mars veya buna benzer bir gezegenin yoğun bir şekilde aktif hareketi ile ilgili olaylar yaşamaktadır. Bu etkide Güneş tutulmasının gölgesi olarak bilinmektedir. 19 Ağustos ve 16 Ekim arası böyle bir gölge dönem yaşayacağız. Tüm Eylül ayı için hiç de iç açıcı şeyler söyleyemem. Ama 5 Ekim, 9 Ekim arası olumlu etkiler ile bireylerin karşılaşması daha yoğun olurken, Eylül ayında ekonomi ile ilgili sorunların tüm dünyada yoğun bir şekilde karşımıza çıkacağını unutmadan daha temkinli davranmalıyız.


AYIN ÖNEMLİ GÜNLERİ

1 Temmuz

Uranüs gökyüzünde durağan pozisyona geçiyor. Bu gezegen açısı uçak kazalarına, otomobillerde, elektronik eşya ve cihazlarda olacak arızlara ve yıldırım çarpmalarına sebebiyet verir. Ne yazık ki, 30 Haziranda düşen Yemen uçağı ile bunu yaşadık. Önümüzdeki dönemde buna benzeyen etkiler görülmeye devam edecektir.

6 Temmuz 2009
Mars Jüpiter Karesi.. Hukuksal ve Medya ile ilgili problemler. Akrep ve Boğalar için iş ve kariyer ile ilgili olumlu giden bir olay bozulabilir. Yangınlar, sözleşmelerde bozulmalar ve son dakika sorunları.


7 Temmuz

15 derece Oğlak burcunda olumlu temalı Ay tutulması… Tüm burçlar için yılın keyifli ve neşeli dönemlerinden biri başlıyor. Seyahatler, eğitim ile ilgili güzel fırsatlar, ani para kazancı gibi kavramlar ön plana çıkacak. Kronik hastalıklarda artışa dikkat.


9 -10 Temmuz günleri

Jüpiter Neptün Kova burcunda yeniden kavuşuyor. Aslan ve Kova burçları için aşk ve sevgi, Koç ve Terazi burçları için ise, çocuk, hamilelik, flörtler ile konuların ön plana çıkması söz konusu olacak.


11 Temmuz

Ay Mars karesi.. Kazalar, trafikte sorunlar , sosyal ilişkilerde kavga ve tartışma söz konusu olabilir.


14 Temmuz

Bilhassa Başak ve İkizler burçları kısa seyahatler, güzel yolculuklar, medya, işinizin tanıtımı ile ilgili güzel haberler


19 Temmuz

Kova ve Aslanlar için piyango bileti dahi alabileceğiniz bir dönem. Maddi kaynaklarda artış görünüyor. Yengeçler ve Akrepler ani aşk ve sevgi ilişkilerinde artış görünecek.


22 Temmuz Güneş Tutulması

Uranüs'ten olumlu etki alıyor. Aylık yorumlarınızda bu konu ile ilgili detayları okuyabilirsiniz.


27 Temmuz

Yılın şirin, tatlı ve keyifli günlerinden biri. Venüs İkizlerden Jüpiter’e gökyüzünde öpücükler gönderiyor. İkizler ve Yay’larda yeni tanışmalar ve aşk ile ilgili olumlu haberler. Terazi ve Boğalar, kendilerini çok daha keyifli ve mutlu hissedecekler. Platonik aşklarınıza, erişemediğiniz sevgililerinize küçük bir çiçek, kendinizi hatırlatıcı bir mesaj veya ufak bir hediye güzel haberlere erişilmesi zor olan sevgilinin hayatınıza yeniden girmesine sebebiyet verebilir. Teraziler Koçlar,Yaylar, İkizler, Kova ve Aslanlar bu etkiyi herkesten daha fazla yaşayabilirler. Para kazanç fırsatları ve şanslı hediyeler de günün konuları içerisinde.


6 Ağustos

Ay tutulması. Bölgemizde orman yangını tehlikesi, bölgemizi de kapsayacak ortadan üst şiddete kadar deprem tehlikeleri.

alıntı..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
2009, temmuz, yorumu

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2009 temmuz ayı yorumu

Gizemli Konular ve Astroloji 2009 temmuz ayı yorumu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ARDA ARDA GERÇEKLEŞECEK TUTULMA DİZİSİNE GİRİYORUZ. Yılın en önemli dönemlerinden birini yaşamak üzereyiz. Eril ilkenin, dişil ilke ile birlikteliğini temsil eden tutulma döngüsü Temmuz’un 1’ i ile beraber yoğun bir şekilde hayatımıza girecek. Yaşam enerjisi olan Güneşin Ay tarafından kapatılmasını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.