Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astroloji

Uyarılar

uranüs burçlarda

Gizemli Konular ve Astroloji uranüs burçlarda Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KOÇ BURCUNDA Zaten sabırsız ve aceleci Koç'u aşırı taşkın yapar. Son derece parlak, zekice fikirler verir. Hatta bunlar çılgınca olabilir. Çabuk öfkeye kapılır. Bilimle, teknikle adeta yarışır. Özgürlüğüne asla zarar getirtmez. Alışılmışındışındahareketler,fikirlerle kendinden, bir şekilde bahsettirir. Tartışmaya hevesli, yaşam stiline ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi

uranüs burçlarda

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2008, 03:56 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 205
Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromemo is an unknown quantity at this point
Standart uranüs burçlarda

KOÇ BURCUNDA

Zaten sabırsız ve aceleci Koç'u aşırı taşkın yapar. Son derece parlak, zekice fikirler verir. Hatta bunlar çılgınca olabilir. Çabuk öfkeye kapılır. Bilimle, teknikle adeta yarışır. Özgürlüğüne asla zarar getirtmez. Alışılmışındışındahareketler,fikirlerle kendinden, bir şekilde bahsettirir. Tartışmaya hevesli, yaşam stiline uyulması güçbiri.Buyuzdeneşinden,işinden, çevresinden ayrılması asla sürpriz olmaz.

BOĞA BURCUNDA

Para, mal ve iş ana amaçlarıdır. Bunları elde etmek için geçerli geçersiz her yolu deneyebilir. Çok kazanır, çok kaybeder. Kendisi veya sahip oldukları ile öğünmeyi sever. Inatçı, dik kafalı, dediğim dediktir. Gezmek önemli bir tutkusudur. Hareketsiz kalmak ölum demektir. Arkadaş çevresinin çok geniş olmasını, sürekli yeni insanlarla tanışmayı çok sever.

İKİZLER BURCUNDA

Bilimden hoşlanır, okumaktan, öğrenmekten zevk alır. Fizik, kimya, bilgisayar, biyoloji gibi karışık konuları anlayabilir. Bunları kendi düşünceleri ile zenginleştirerek, yeni bakış açıları ve kavramlar yaratabilir. Davranışlarıherkesten farklıdır.Coşkulu düşüncelerini, farklı ama etkili olarak kelimelere dökebilir. Dilini çok iyi kullanır. Klasik düşünenler için, fazla modern, aşırı devrimci olarak kabul edilir. Sürekli yeniye koşar. Çeşitli üstün özellikleri kıskanılır. Bu yüzden iftiralara uğrayabilir. Gezmeği çoksever. Hayatında beklenmedik değişiklikler olur. Akıllı, bilgili ve yeniliklere açık insanlardan hoşlanır.

YENGEÇ BURCUNDA

Kuvvetli hissediş sahibi... Çok hassas ve duyarlı. Isabetli tesbitleri, akıcı dili olan iyi bir yazar, süsleme, dekarasyon işlerinde başarılı bir mimar, yemek hazırlamada uzman veya ses getiren bir artist olmaya baş adaydır. Aklınaeseniyapar.Herkesinsözünü dinlemez. İknaetme kabiliyetivar.Kırmadan, incitmeden,insanlarınihtiyaçlarınacevap verecek şekilde inandırmada başarılıdır. İnsanların üzüntülerine ortak olur, yardım isteklerini geri çevirmeye dayanamaz. Aile bağlarını devam ettirmede başarılı değil. Arzu edilmeyen nahoş durumlar olur. Eski değerlere bağlıdır. Antika eşyalara, süslere meraklıdır. Değerli ve orijinal olanları seçebilir.

ASLAN BURCUNDA

Kendini çok beğenir. Kendinden başkasının fikirlerine pek değer vermez. Her konuda farkh düşunür... Parası olmasını ister, ama çok cömerttir. Neşelidir, eğlence dünyasının ünlü bir ismi olabilir. Aklına eseni hemen yapmak ister. Zaman, zemin müsait mi diye düşünmez. Aşkta çok coşkulu olur ama birdenbire vazgeçer.Hedefe farklı yollarla ulaşması yadırganır. Dik başlıdır. Kimseden emir almaz, emir verir. Insanlar için yol gösterici olduğuna inanır. Gerekirse zor kullanabilir. Dikkat çekmeli, herkesin kahraman diye nitelendirdiği, övdüğü biri olmalıdır. Lüks, şaşalı bir yaşamı olur. Yaratıcı ve orijinal buluşları vardır.

BAŞAK BURCUNDA

Zekiveakıllıtabiribunauyar.llmi araştırmalar, bilim, teknik, tıp gibi alanlarda faydalı buluşlar yapabilen bir profosördür. Fazla detaylar içinde kaybolma tehlikesi vardır. Oretken, verimli olmak, bunun için gerekli yöntemler bulmak için didinir. Kılı kırk yarar. Çok fazla eleştirir. Her konuda kendi fikrini kabul ettirmeye çalışır. Başkaları ile aynı fikirde olması zordur. Genel görünüşte ağır başlı, çekingen fakat doğruluğuna inandtğı konuda bıktıracak kadar inatçıdır.

TERAZI BURCUNDA

Çok istikrarsızdır. Terazi'nin kefeleri sürekli aşağı yukarı iner çıkar. Her an farklı bir durum yaşar. Geçimli, uyumlu, anlayışlı iken bir vesile ile bunların tersi davranışlar görülür. Baş kaldırmağa hazırdır. Dolayısı ile arkadaş çevresi sık sık değişir. Fakat insanlar üzerinde iyietkibırakıpkolayarkadaşedinir. Arkadaşlardan faydalar elde eder. Sanat yönü güçlüdür. Bir veya birkaç dalda başarılı olur. Seçtiği dal oldukça farklıdır veya kendisi bir orijinallik getirir. Giyinme tarzı,evi,hayat felsefesi de değişiktir. Anlaşılması zordur...

AKREP BURCUNDA

Patlamağa hazır bir bomba gibidir. Çevreyi, toplumu etkileme gücü var. Bunu acımasızcada yapabilir. Çok keskin bir zekaya sahiptir. Zekasını hangi yönde kullanırsa hedefine erer. Ya değerli, faydalı buluşlar yaparak insanlığa hizmet veya hile, zorbalık, yasa dışı, gizli işlerle zarar verme... Zayıf insanları kendi amaçlan uğrundakullanabilir.Inatçı,sıkıağızlı, saldırgandır. Sevgide aşırılık mutsuz sonla, kanlı bitebilir. Olağanüstü sezgi gücü müzik, resim, yazarlık gibi alanlarda üstünlük verir.

YAY BURCUNDA

Değişikliği sever. Bektenmedik serüvenler yaşar. Eğitim, öğrenim, din, felsefe, ahlak kurallan ve yasalara gerçekçi olarak yaklaşır. Her turlü kötülüğün bu yolla önleneceğini savunur. Körü körüne inanan değil akılcıdır. Fikirlerini sürekli yeniliyerek, yapıcı bir şekilde değiştirir. lleride olacakları sezebilir ve işlerini ona göre planlar.Çok geniş boyutlarda düşünebilir; evrensellik sınırlarına varabilir. Gereğinde çok cesur, tehlikeleri önemsemez olur. Kendini çok önemli görmesi dezavantajıdır. Sürekli akıl verir, her konuda verecek bir bilgisi vardır. Samimiyetle yanaşması insanlar iyi etkiler. Sorumluluk almaktan kaçar, çünkü özgürlüğünü kaybetmek istemez.

OĞLAK BURCUNDA

Son derece kararlı, ne yapacağını iyi bilen biridir. Akıl ve disiplin çerçevesi içinde yaratıcı. Başarıyakararlı.Kendine, aklına güvenir. Sorumlulukalmaktan,yüksekmevkilerde olmaktan ve kesinlikle yönetmekten hoşlanır. Yönlendirmede,pratikveakılcıyollar göstermede başarılı. Ne konuda olursa olsun çalışma tekniklerine yenilik getiricidir. Bazen davranışlannda anlamsız, alışılmamış tuhaflıklar görülebilir. Meydan okuyucu bir tarafı da var. Dürüst olmayanlara düşman... Yalan hile, dalavere yapanı affetmez. Gereksiz konuşmaz. Sık meslek değiştirmek zorunda kalabilir. Surpriz gelişmelerden dolayı sıkıntılar yaşar.

KOVA BURCUNDA

Uranüs kendi burcu olan Kova'da tum özelliklerini net bir şekilde yansıtır. Aklına aşırı gOvenmesi, kimsenin sözlerine değer vermemesi, fanatikliği yüzünden sıkıntılar yaşar. Geçinilmesi zordur. Kendi için de insanlık için de özgürlük ister. Yaşamı bunun savaşı ile geçebilir. Hükmedici, diktatör gibidir. Hedefi yenilik, hep yeniliktir. Değişik ve orijinal şeylerin kaynağıdır adeta. Elinden gelse uzayda yaşamak ister. Bilgisayarın gerçek sahibidir. Alışılmamış farklı konular, ilim dalları ilgi alanıdır. Normal konulara yaklaşımı bile farklı yollardandır. Hiç kimse ile derin bağlar kurmadan çok arkadaş edir.

BALIK BURCUNDA

Uranüs'ün akılla ileriyi görme gücü, Balık'ın sezerek bilme gücü ile birleşince, pek çok şeyi önceden doğru bilmek mümkün olur. Astroloji alanında büyük yetenektir. İnsanların ruh durumlarını anlayabilir, zor durumlarda iyi destek olur. Ancak bunu tersi, kendi içine kapanarak, gerçekleri hayal aleminde de arayabilir. Genelde dış görünüşü sakin ve dengelidir, fakat iç aleminde kasırgalar kopmaktadır. Sanat dallarında da başarı verir. Enteresan konular seçip, farklı işleyerek dikkat çeker. Toplum sorunları, insanların üzüntülerine karşı çok duyarlıdır. Bunları yazı ile veya sahne perde gibi bir yolla ele alabilir. Yaşamı kolaylaştırmak için yollar yaratır. lyi bir ruhsal rahatlatıcıdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

heromemo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


uranüs burçlarda

Gizemli Konular ve Astroloji uranüs burçlarda Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KOÇ BURCUNDA Zaten sabırsız ve aceleci Koç'u aşırı taşkın yapar. Son derece parlak, zekice fikirler verir. Hatta bunlar çılgınca olabilir. Çabuk öfkeye kapılır. Bilimle, teknikle adeta yarışır. Özgürlüğüne asla zarar getirtmez. Alışılmışındışındahareketler,fikirlerle kendinden, bir şekilde bahsettirir. Tartışmaya hevesli, yaşam stiline ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.